Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:35:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181212 пъти)

toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: януари 17, 2011, 11:47:48 »

Ekaterina, май наистина съм по-спокойна от нормалното....  Честно казано казано обаче фотото си ме притеснява, че ресторанти бол, но добри фотографи и то свободни...  crazy

Иначе ние вчера оглеждахме ресторанти. Много ми хареса ресторанта на хотел Romance, само още ме гложди дали ще събере 80-90ч. спокойно. Вчера беше нареден за 94 и изглеждаше прилично с достатъчно свободно място. Четох във форума мнения и основно момичетата не са харесвали частта в страни, нали е малко Г - образен. Зарадваха ме обаче, че предстои ремонт...  nea

Относно роклите Холидей е и сред моите фаворити. Вярно е, че цените варират между 500 и 1500лв, но за сметка на роклите в другите магазини качеството е несравнимо.  smile

Здравей miroslava_z,

и аз да изразая мнение по отношение на х-л Романс, като бивша булка празнувала там smile
Аз лично съм много доволна, но ние празнувахме не в основният ресторант, а в кръглата зала ( в ляво от рецепцията). Бяхме към 70 човека и от към пространство беше перфектно.
Аз имах някои претенции и за това основният ресторант не отговаряше на нашите изисквания, но обслужването, храната и организацията бяха на ниво. Препоръчвам  good
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #46 -: януари 17, 2011, 12:18:14 »

polilqshka, поздравявам те за избора на Ангел Ненов като фотограф за вашата сватба!  smile Той е прекрасен човек, много фин като излъчване и поведение. Що се отнася до снимките- изключително професионални и изпипани до най-малкия детайл. Той беше фотограф на нашата сватба и сме много доволни и щастливи, че се спряхме на него  smile
Активен
sill
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #47 -: януари 17, 2011, 17:24:24 »

Здравейте, момичета. smile
Нова съм тук, но се надявам ако мога да помогна и за това се включвам в темата. smile
Относно избора на ресторант ние със съпруга ми миналата година се спряхме на ресторант  "Хоризонт".  -   http://www.horizont.bg/EN/R_home.html
Намира се в морската градина и има чудна гледка към морето. Вечер  мястото е вълшебно.
От приятели разбрахме за фотограф Евгени Андреев - голям симпатяга е. Wink Останхме много довлни, ето и сайт :  http://andreev-photo.alle.bg

Ако мога да помагам с нещо - питайте.

П.С ... леле как се вълнувах аз преди малко повече от година ... точно като вас сега smile

Благодаря за информацията. В събота ходихме да търсим и до Хоризонт стигнахме, но му е малка хотелската чат. На нас ще ни трябват и около 25 стаи.  За сега сме харесали "Романс", но той е за 120 човека, обаче ще го преустройват и ще стане за 140. Ако ненамерим нещо друго поне там всичко е супер smile.
Активен
miroslava_z
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #48 -: януари 17, 2011, 19:10:06 »

toni8301 много ме зарадва с добрите отзиви за Романс, дори и да не сте били в основния ресторант, никак не са за подценяване организацията, обслужването и храната.  smile

Ekaterina  очаква се ремонта да се направи в края на този месец и идеята е в ръкава, изолираната част, Г-то (и аз не знам как да го нарека) да се преместят уредите и мебелите и не знам даже какво точно имат още за блок масата, които сега се падат в основната част и така да освободят мястото.

А Sill ти направо ме успокои... Тръгнала съм аз да се притеснявам за моите 80-90 души, дали ще им е спокойно.  Wink
Активен
Boryana_Nik
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #49 -: януари 18, 2011, 08:22:04 »

Sill, може да разгледаш и хотел Сириус  good
Активен
coucoumelle
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: януари 18, 2011, 10:48:08 »

Благодаря за информацията. В събота ходихме да търсим и до Хоризонт стигнахме, но му е малка хотелската чат. На нас ще ни трябват и около 25 стаи.  За сега сме харесали "Романс", но той е за 120 човека, обаче ще го преустройват и ще стане за 140. Ако ненамерим нещо друго поне там всичко е супер smile.
sill, когато ходихме в Романс, ни казаха, че за 120 е малко тесничко. Иначе спор няма, че най-много ни допадна той и за кухнята им само положителни отзиви. Ние в крайна сметка ще сме в банкетната зала на Димят. Там ни казаха, че капацитетът й е 160 човека, но се съмнявам да има достатъчно място за игра. Ние ще сме около 120 човека и мисля, че това е добър вариант да има и достатъчно място за танци.
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #51 -: януари 18, 2011, 11:33:35 »

coucoumelle,не се притеснявай за Димят,дори и при тази бройка ще остане достатъчно място за танцуване!
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #52 -: януари 18, 2011, 15:02:59 »

sill, когато ходихме в Романс, ни казаха, че за 120 е малко тесничко. Иначе спор няма, че най-много ни допадна той и за кухнята им само положителни отзиви. Ние в крайна сметка ще сме в банкетната зала на Димят. Там ни казаха, че капацитетът й е 160 човека, но се съмнявам да има достатъчно място за игра. Ние ще сме около 120 човека и мисля, че това е добър вариант да има и достатъчно място за танци.

Сватбата на Bishkotski беше в банкетната зала на Димят. Не помня точната бройка на гостите им, но като че ли не бяха малко. Ако тя се включи в темата тези дни, ще ти каже с точност.  give_rose Те бяха много доволни!
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #53 -: януари 18, 2011, 15:43:04 »

Сватбата на Bishkotski беше в банкетната зала на Димят. Не помня точната бройка на гостите им, но като че ли не бяха малко. Ако тя се включи в темата тези дни, ще ти каже с точност.  give_rose Те бяха много доволни!
Destiny като една добра фея булчинска ме повика и ей ме да успокоя Coucoumelle за банкетна зала на Димят, че ств направили прекрасен избор  give_rose. Мястото за дансове ще ви стигне напълно според мен, освен ако всичките 120 човека едновременно не решат да се вихрят на дансинга - тогава може да се усети леко притеснение smile. Ние бяхме 105 човека, малко по-малко от вас, но имаше моменти, поне 80-90% от хората си денсаха и не се усети никакво неудобство, напротив, атмосферата беше задушевна и всеки си се изявяваше как му дойде smile. Кухнята и сервиза бяха 5 звездни, храната точно колкото трябва и прясно приготвена, аз по принцип съм фен на по-умерените количества и по-изкусно направените храни и за мен си беше както си го представях  good.
« Последна редакция: януари 18, 2011, 15:44:49 от Bishkotski » Активен
didsi
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #54 -: януари 19, 2011, 02:39:53 »

Здравейте момичета,моята сватба ще е края на май месец или началото на уни.Още не сме избрали ресторант.Сватбата няма да е голяма, максимум 60 човека,някакви отзиви за ИМПЕРИАЛ,ОАЗИС???Кувертите не са от най-ефтините,но нищо друго не ми е харесало до момента.
Не видях и никаде да се спряга фотографа Милен Лесеман???Доста различни фотоси има,и аз определено смятам да се насоча към него:-)
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: януари 19, 2011, 09:23:09 »

За хотел Oasis Boutique ли говориш? Ах, на нас така да ни беше харесало там, но цените бяха непосилни за нас!  SUICIDE
Колкото да Лесеман - много добри неща има!
Активен
polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #56 -: януари 19, 2011, 10:41:48 »

Destiny, БЛАГОДАРЯ ТИ!:) Тъкмо бях се поотчаяла относно украсата, че няма да се справим, тъй като смятах да отделя малко средства за украса, а ми се струваше, че сме избрали твърде битов като стил ресторант и без повечко украса няма да се получи добре.Сега обаче ми изглежда страхотно топъл, уютен,светъл и красив danceg.Украсата, която си направила е страхотна!!! @}->--Аз обаче се чудя, ако пропусна калъфите какво ще се получи?Определено бяло и оранжево ще са цветовете.
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: януари 19, 2011, 11:54:58 »

Здравейте момичета,моята сватба ще е края на май месец или началото на уни.Още не сме избрали ресторант.Сватбата няма да е голяма, максимум 60 човека,някакви отзиви за ИМПЕРИАЛ,ОАЗИС???Кувертите не са от най-ефтините,но нищо друго не ми е харесало до момента.
Не видях и никаде да се спряга фотографа Милен Лесеман???Доста различни фотоси има,и аз определено смятам да се насоча към него:-)
welcome-2 didsi , за ресторанта който сте харесали нямам информация, но пък  Лесеман снима нашата сватба и сме страшно доволни . Ако искаш да разгледаш част от хилядите снимки които имаме или имаш нужда от допълнително инфо за него, можеш да ми пишеш на лични. приятна подготовка !!!!
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #58 -: януари 19, 2011, 12:00:47 »

Destiny, БЛАГОДАРЯ ТИ!:) Тъкмо бях се поотчаяла относно украсата, че няма да се справим, тъй като смятах да отделя малко средства за украса, а ми се струваше, че сме избрали твърде битов като стил ресторант и без повечко украса няма да се получи добре.Сега обаче ми изглежда страхотно топъл, уютен,светъл и красив danceg.Украсата, която си направила е страхотна!!! @}->--Аз обаче се чудя, ако пропусна калъфите какво ще се получи?Определено бяло и оранжево ще са цветовете.
polilqshka, този ресторант определено не е в битов стил.  Wink
Относно столовете, не бих казала, че ще е грозно. Факт е, че с калъфи е малко по-тържествено. Зависи наистина какво си представяш.
Сега имам доста задачки на главата, но ще помисля за цветовете ти и мога да ти предложа някои неща.  give_rose
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #59 -: януари 19, 2011, 12:04:08 »

polilqshka, що се отнася до столовете, може да се направи нещо с панделки. Най-малкото ще имат вид, различен от "делничния"  smile

Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: