Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:46:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част (Прочетена 181233 пъти)
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
Отг: Сватба във Варна - 9
«
Отговор #45 -:
януари 17, 2011, 11:47:48 »
Цитат на: miroslava_z в януари 16, 2011, 08:09:14
Ekaterina,
май наистина съм по-спокойна от нормалното.... Честно казано казано обаче фотото си ме притеснява, че ресторанти бол, но добри фотографи и то свободни...
Иначе ние вчера оглеждахме ресторанти. Много ми хареса ресторанта на хотел Romance, само още ме гложди дали ще събере 80-90ч. спокойно. Вчера беше нареден за 94 и изглеждаше прилично с достатъчно свободно място. Четох във форума мнения и основно момичетата не са харесвали частта в страни, нали е малко Г - образен. Зарадваха ме обаче, че предстои ремонт...
Относно роклите Холидей е и сред моите фаворити. Вярно е, че цените варират между 500 и 1500лв, но за сметка на роклите в другите магазини качеството е несравнимо.
Здравей miroslava_z,
и аз да изразая мнение по отношение на х-л Романс, като бивша булка празнувала там
Аз лично съм много доволна, но ние празнувахме не в основният ресторант, а в кръглата зала ( в ляво от рецепцията). Бяхме към 70 човека и от към пространство беше перфектно.
Аз имах някои претенции и за това основният ресторант не отговаряше на нашите изисквания, но обслужването, храната и организацията бяха на ниво. Препоръчвам
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #46 -:
януари 17, 2011, 12:18:14 »
polilqshka
, поздравявам те за избора на Ангел Ненов като фотограф за вашата сватба!
Той е прекрасен човек, много фин като излъчване и поведение. Що се отнася до снимките- изключително професионални и изпипани до най-малкия детайл. Той беше фотограф на нашата сватба и сме много доволни и щастливи, че се спряхме на него
Активен
sill
Любопитен
«
Отговор #47 -:
януари 17, 2011, 17:24:24 »
Цитат на: peperuda в януари 16, 2011, 17:32:52
Здравейте, момичета.
Нова съм тук, но се надявам ако мога да помогна и за това се включвам в темата.
Относно избора на ресторант ние със съпруга ми миналата година се спряхме на ресторант "Хоризонт". -
http://www.horizont.bg/EN/R_home.html
Намира се в морската градина и има чудна гледка към морето. Вечер мястото е вълшебно.
От приятели разбрахме за фотограф Евгени Андреев - голям симпатяга е.
Останхме много довлни, ето и сайт :
http://andreev-photo.alle.bg
Ако мога да помагам с нещо - питайте.
П.С ... леле как се вълнувах аз преди малко повече от година ... точно като вас сега
Благодаря за информацията. В събота ходихме да търсим и до Хоризонт стигнахме, но му е малка хотелската чат. На нас ще ни трябват и около 25 стаи. За сега сме харесали "Романс", но той е за 120 човека, обаче ще го преустройват и ще стане за 140. Ако ненамерим нещо друго поне там всичко е супер
.
Активен
miroslava_z
Любопитен
«
Отговор #48 -:
януари 17, 2011, 19:10:06 »
toni8301
много ме зарадва с добрите отзиви за Романс, дори и да не сте били в основния ресторант, никак не са за подценяване организацията, обслужването и храната.
Ekaterina
очаква се ремонта да се направи в края на този месец и идеята е в ръкава, изолираната част, Г-то (и аз не знам как да го нарека) да се преместят уредите и мебелите и не знам даже какво точно имат още за блок масата, които сега се падат в основната част и така да освободят мястото.
А
Sill
ти направо ме успокои... Тръгнала съм аз да се притеснявам за моите 80-90 души, дали ще им е спокойно.
Активен
Boryana_Nik
Новак
«
Отговор #49 -:
януари 18, 2011, 08:22:04 »
Sill, може да разгледаш и хотел Сириус
Активен
coucoumelle
Любопитен
«
Отговор #50 -:
януари 18, 2011, 10:48:08 »
Цитат на: sill в януари 17, 2011, 17:24:24
Благодаря за информацията. В събота ходихме да търсим и до Хоризонт стигнахме, но му е малка хотелската чат. На нас ще ни трябват и около 25 стаи. За сега сме харесали "Романс", но той е за 120 човека, обаче ще го преустройват и ще стане за 140. Ако ненамерим нещо друго поне там всичко е супер
.
sill, когато ходихме в Романс, ни казаха, че за 120 е малко тесничко. Иначе спор няма, че най-много ни допадна той и за кухнята им само положителни отзиви. Ние в крайна сметка ще сме в банкетната зала на Димят. Там ни казаха, че капацитетът й е 160 човека, но се съмнявам да има достатъчно място за игра. Ние ще сме около 120 човека и мисля, че това е добър вариант да има и достатъчно място за танци.
Активен
aalko
Ентусиаст
Публикации: 137
«
Отговор #51 -:
януари 18, 2011, 11:33:35 »
coucoumelle,не се притеснявай за Димят,дори и при тази бройка ще остане достатъчно място за танцуване!
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #52 -:
януари 18, 2011, 15:02:59 »
Цитат на: coucoumelle в януари 18, 2011, 10:48:08
sill, когато ходихме в Романс, ни казаха, че за 120 е малко тесничко. Иначе спор няма, че най-много ни допадна той и за кухнята им само положителни отзиви. Ние в крайна сметка ще сме в банкетната зала на Димят. Там ни казаха, че капацитетът й е 160 човека, но се съмнявам да има достатъчно място за игра. Ние ще сме около 120 човека и мисля, че това е добър вариант да има и достатъчно място за танци.
Сватбата на Bishkotski беше в банкетната зала на Димят. Не помня точната бройка на гостите им, но като че ли не бяха малко. Ако тя се включи в темата тези дни, ще ти каже с точност.
Те бяха много доволни!
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #53 -:
януари 18, 2011, 15:43:04 »
Цитат на: Destiny в януари 18, 2011, 15:02:59
Сватбата на Bishkotski беше в банкетната зала на Димят. Не помня точната бройка на гостите им, но като че ли не бяха малко. Ако тя се включи в темата тези дни, ще ти каже с точност.
Те бяха много доволни!
Destiny
като една добра фея булчинска ме повика и ей ме да успокоя
Coucoumelle
за банкетна зала на Димят, че ств направили прекрасен избор
. Мястото за дансове ще ви стигне напълно според мен, освен ако всичките 120 човека едновременно не решат да се вихрят на дансинга - тогава може да се усети леко притеснение
. Ние бяхме 105 човека, малко по-малко от вас, но имаше моменти, поне 80-90% от хората си денсаха и не се усети никакво неудобство, напротив, атмосферата беше задушевна и всеки си се изявяваше как му дойде
. Кухнята и сервиза бяха 5 звездни, храната точно колкото трябва и прясно приготвена, аз по принцип съм фен на по-умерените количества и по-изкусно направените храни и за мен си беше както си го представях
.
«
Последна редакция: януари 18, 2011, 15:44:49 от Bishkotski
»
Активен
didsi
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #54 -:
януари 19, 2011, 02:39:53 »
Здравейте момичета,моята сватба ще е края на май месец или началото на уни.Още не сме избрали ресторант.Сватбата няма да е голяма, максимум 60 човека,някакви отзиви за ИМПЕРИАЛ,ОАЗИС???Кувертите не са от най-ефтините,но нищо друго не ми е харесало до момента.
Не видях и никаде да се спряга фотографа Милен Лесеман???Доста различни фотоси има,и аз определено смятам да се насоча към него:-)
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #55 -:
януари 19, 2011, 09:23:09 »
За хотел Oasis Boutique ли говориш? Ах, на нас така да ни беше харесало там, но цените бяха непосилни за нас!
Колкото да Лесеман - много добри неща има!
Активен
polilqshka
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #56 -:
януари 19, 2011, 10:41:48 »
Destiny, БЛАГОДАРЯ ТИ!:) Тъкмо бях се поотчаяла относно украсата, че няма да се справим, тъй като смятах да отделя малко средства за украса, а ми се струваше, че сме избрали твърде битов като стил ресторант и без повечко украса няма да се получи добре.Сега обаче ми изглежда страхотно топъл, уютен,светъл и красив
.Украсата, която си направила е страхотна!!! @}->--Аз обаче се чудя, ако пропусна калъфите какво ще се получи?Определено бяло и оранжево ще са цветовете.
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #57 -:
януари 19, 2011, 11:54:58 »
Цитат на: didsi в януари 19, 2011, 02:39:53
Здравейте момичета,моята сватба ще е края на май месец или началото на уни.Още не сме избрали ресторант.Сватбата няма да е голяма, максимум 60 човека,някакви отзиви за ИМПЕРИАЛ,ОАЗИС???Кувертите не са от най-ефтините,но нищо друго не ми е харесало до момента.
Не видях и никаде да се спряга фотографа Милен Лесеман???Доста различни фотоси има,и аз определено смятам да се насоча към него:-)
didsi , за ресторанта който сте харесали нямам информация, но пък Лесеман снима нашата сватба и сме страшно доволни . Ако искаш да разгледаш част от хилядите снимки които имаме или имаш нужда от допълнително инфо за него, можеш да ми пишеш на лични. приятна подготовка !!!!
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #58 -:
януари 19, 2011, 12:00:47 »
Цитат на: polilqshka в януари 19, 2011, 10:41:48
Destiny, БЛАГОДАРЯ ТИ!:) Тъкмо бях се поотчаяла относно украсата, че няма да се справим, тъй като смятах да отделя малко средства за украса, а ми се струваше, че сме избрали твърде битов като стил ресторант и без повечко украса няма да се получи добре.Сега обаче ми изглежда страхотно топъл, уютен,светъл и красив
.Украсата, която си направила е страхотна!!! @}->--Аз обаче се чудя, ако пропусна калъфите какво ще се получи?Определено бяло и оранжево ще са цветовете.
polilqshka, този ресторант определено не е в битов стил.
Относно столовете, не бих казала, че ще е грозно. Факт е, че с калъфи е малко по-тържествено. Зависи наистина какво си представяш.
Сега имам доста задачки на главата, но ще помисля за цветовете ти и мога да ти предложа някои неща.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #59 -:
януари 19, 2011, 12:04:08 »
polilqshka
, що се отнася до столовете, може да се направи нещо с панделки. Най-малкото ще имат вид, различен от "делничния"
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30