Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:39:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181539 пъти)

magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: февруари 13, 2011, 12:13:34 »

Хайде да отбележа и аз- запазихме си час в Св. Атанасий след дълго двуумене дали да е там или в манастира, но църквата грабна милото веднага щом влезе и веднага извади пари за капаро. Единствено остана ритуална зала- ние вървим в обратен ред: първо ресторант и диджей,после видео,после църква и накрая ритуална зала, но досега всичко върви добре. В петък имаше доста часове за нашата дата, така,че се надяваме утре сутринта като отидем преди работа да успеем да отметнем и тази задача.
Активен
sofiq_vn
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 14, 2011, 10:17:03 »

Благодаря Ви момичета, снимките са страхотни, много ми допада идеята за цветните обувки дори бих искала да си взема още по искрящ цвят   smile комбинацията от цветове си подхожда и според мен дори ако не се лъжа тънките пердета в ресторанта са точно  в тези цветове. anelcka80 мисля че избора ти за тъмен лак е страхотен харесвам контраста. По повод датата  lena_13  права си работен ден е Вяра Надежда и Любов  но си мисля че това няма да представлява проблем за близките ми все пак ще знаят месеци по рано. Дори с приятеля ми се шегуваме де да ни таксуваха и като за работен ден нямаше да е лошо ноооо… Divanetata  Благодаря ти!  Ще обърна внимание на всичко което каза. Поздравления за вашето тържество от снимките си личи, че сте си изкарали страхотно и всичко е било на ниво.
Активен
sofiq_vn
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: февруари 14, 2011, 11:32:31 »

magyyy   поздравления за избора ви Св. Атанасий е прекрасна църква, но те съветвам ако има опция да си уговорите кой точно ще ви венчае да го направите. Защото има един поп, беше на последните сватби на които съм била, незнам за жалост как се казва /дебел и плешив е на външен вид/ и винаги пиян, той едновременно венчае и в малката Богородичка.   Препоръчвам ти младия поп мисля че се казваше Дончо не сам сигурна разпитай  за да не се разочароваш  sad
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: февруари 14, 2011, 13:52:11 »

Момичета сега се притесних много за избора на свещеник- избрахме отец Ясен, но дали става въпрос за този свещеник, за който си мисля аз не съм сигурна. Трябваше на място веднага да кажа кой свещеник искаме и аз по памет се сетих,че една съфорумка го е споменавала, но да не съм се объркала само girl_impossible
Иначе да се похваля, макар че се чудя вече дали е за хвалене- тази сутрин резервирахме ритуална зала. За мое учудване рано сутринта бяха много, ама наистина много любезни служителките, е как няма да са-все пак и пари отиваме да даваме, ама това е друг въпрос вече. Дори се пошегуваха с нас, че рано сутринта на Свети Валентин ми е предложил и бързаме да се запишем  LOVING
Моля ви някой да помогне с малко инфо за свещениците!!! Усмихнат и спокоен ден на всички и много празнично настроение smile
Активен
sofiq_vn
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 14, 2011, 16:34:22 »

http://www.sv-atanasii-varna.org/news.php?page=news_show&nid=1663

Magyyy  не съм искала да те притесня извинявай! Порових малко, този за който аз говорих е  отец Антон и явно вече не е в Св. Атанасий  Желая ти спокойна организация.
Весел празник на всички!
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: февруари 14, 2011, 16:56:36 »

Някъде се сещам, че беше споменат и отец Ясен, но за съжаление не мога да открия темата. Ако някой може да помогне с информация ще съм много благодарна. София_вн, не си ме притеснила ти, аз самата взех да се чудя от събота насам дали не съм се объркала.
Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #216 -: февруари 14, 2011, 17:25:55 »

Момичета сега се притесних много за избора на свещеник- избрахме отец Ясен, но дали става въпрос за този свещеник, за който си мисля аз не съм сигурна. Трябваше на място веднага да кажа кой свещеник искаме и аз по памет се сетих,че една съфорумка го е споменавала, но да не съм се объркала само girl_impossible
Иначе да се похваля, макар че се чудя вече дали е за хвалене- тази сутрин резервирахме ритуална зала. За мое учудване рано сутринта бяха много, ама наистина много любезни служителките, е как няма да са-все пак и пари отиваме да даваме, ама това е друг въпрос вече. Дори се пошегуваха с нас, че рано сутринта на Свети Валентин ми е предложил и бързаме да се запишем  LOVING
Моля ви някой да помогне с малко инфо за свещениците!!! Усмихнат и спокоен ден на всички и много празнично настроение smile
Маги, не се притеснявай, отец Ясен е и нашия поп. И той е млад, много словоохотлив като го попиташ нещо и ние точно преди да запазим часа си в Св.Атанасий гледахме една сватба с него. Добър избор Wink
Активен
sill
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #217 -: февруари 15, 2011, 12:12:37 »

Момичета аз вече мога да се похваля  Yes Избрах рокля, на 3 март ще ми е готова, имам вече и обувки, воал и чантичка, като всичко поръчах на едно място. И за по-нестандартно обужкитеще са в лилаво, имам лилаво и по роклята и шаферките /9 на брой / също ще бъдат в лилаво.  yahoo 

http://forum.svatbata.bg/index.php/v/sill/1/IMG_5450.JPG.html?action=gallery
« Последна редакция: февруари 15, 2011, 12:25:48 от sill » Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #218 -: февруари 15, 2011, 17:15:29 »

Честито, Sill. Роклята не я видях в снимките, но сигурно е много интересна.
Много сладки нещица си сътворила. Ние също в момента сме на вълна сватбени покани, опитваме се да се сдобием с восъчен печат с инициалите ни и утре вечер ще стане ясно дали ще се получи....дано, дано, дано ... smile
Иначе момичета, ако на някой му се мерне тъмно зелен перлен картон да свирне ... Ходихме в хартиената борса и си харесахме картон за поканите, но зелен нямаше, а от него искам да направя рингове за салфетки /отказах се от идеята да обличам с плат картонени рингове/
Sill, от кой магазин си взе обувките - аз ще искам бели, но искам да са от естествена кожа, че краченцата ми Юни месец няма да харесат идеята за изкуствена... майка ми днес е обикаляла в София, но каза, че там били същите като във Варна и малко почнах да се отчайвам
Активен
sill
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #219 -: февруари 15, 2011, 19:43:24 »

В събота бяхме до Асеновград. Естествено там си намерих роклята, веднага воал, показаха ми чантички и си харесах модел, за да е в същите цветове на роклята, и объвките които предлагат ги обличат в избрания цвят. Във Варна незнам дали предлагат такава услуга.
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: февруари 18, 2011, 13:06:22 »

Момичета, нещо взехме да изоставаме с темичката...бях 2 дни без компютър и си мислех, че днес ще имам да чета цели фермани, но уви. Споделяйте как върви подготовката. Аз отметнах вече видео и фото, а сега съм на вълна покани, но се чудя дали да ги поръчам по интернет или да отида в някой магазин?! В събота, стига само да не вали порой или да не се е разразила буря се каня да изляза по булчинските магазини- да пробвам малко рокли:))Нямам търпение danceg
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: февруари 18, 2011, 19:50:50 »

deni878, писах ти на лични, но кутията ти явно е пълна и не получаваш,изтрий съобщенията,за да мога да ти отговоря.
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: февруари 19, 2011, 12:06:57 »

http://angels.alle.bg/ Момичета, вижте какво намерих. Отдават рокли под наем и се намира в Шумен агенцията:)
Активен
polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #223 -: февруари 20, 2011, 09:19:55 »

Момичета дайте идея за рокли под наем или на по-нормални цени cray вчера обиколихме няколко магазина със сестра ми и ... shok цени от 700 лв нагоре..много ми се виждат за рокля, която ще нося 10 часа sad дори и да най-важната, не са ми по джоба тези суми :(помоощ..
Активен
polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #224 -: февруари 20, 2011, 09:30:06 »

http://angels.alle.bg/ Момичета, вижте какво намерих. Отдават рокли под наем и се намира в Шумен агенцията:)
magyyy, с това много ме заинтригува..страхотни модели и какви цени само.. Oh my ....Дали е действително?smile
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: