Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:22:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181474 пъти)

red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #165 -: февруари 03, 2011, 12:18:07 »

...но да спра вечното мрънкане и натякване после, че сме ''спестили'' от почерка, че нали знаете нравите на българина - за друго няма да ти се разсърди, ама ако му спестиш от ядене и пиене - лошо става lol))
О ,да ако спестиш от ядене и пиене после черен излизаш smile. Ние ако бяхме подписали през седмицата нямаше как да спестим от кръчмата после , защото мъжа ми най - малкото нямаше да е съгласен да не се напият подобаващо с кръстника smile. Аз не искам да говоря лошо за баща ми ама бяха канени с майка ми преди години на една сватба само с подписване , не е имало след това ресторант , а май скромна почерпка в дома им. Баща ми беше потресен , че не е имало цитирам "кьор софра" Xixixi.
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #166 -: февруари 03, 2011, 14:10:58 »

Момичета, чета тук дискусията относно подписване през седмицата и да ви кажа, че за момент не съм съжалила, че си направихме сватбата в сряда smile. Не само подписването, ами цялата сватба с всичкото си smile. Колкото и да е нетипично за Бг и стряскащо на пръв поглед smile.
В Ритуална нямаше други булки, нямаше навалица, имахме малко забавяне (чакахме баба), нямаше кой да бърза зад нас, затова ни позволиха малък толеранс smile. Пред Ритуална нямаше просяци и т.н., въобще беше си както искахме smile.
Имаше брожение в началото роднинско, заради избора на сряда smile smile, че не знам си кой друг роднина нямало да може да дойде от еди къде си и т.н. Ами нямаше нито един от 105-те гости, който не можа да дойде, защото сватбата е през седмицата, нито един който си тръгна по-рано, защото на следващия ден е на работа и т.н.
Относно менюто, имаше също вметки, от рода на, че еди кой си не ядял такова, а само свински джолани примерно, ами и гладни не забелязах да са останали или недоволни от менюто (не че ще кажат де  lol и та така ....Най-важното е младоженците да си направят деня, както им харесва и да са щастливи и спокойни, това зарежда всички останали smile.
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 03, 2011, 14:20:51 »

Bishkotski, звучи супер как сте провели мероприятието:) Ние сме в петък и мога да кажа - направо изненадващо колко много хора се навиха да дойдат. А аз си мислех че я се събере половината - я не. И всичко си избрахме и планувахме както си искахме, а не да се състезаваме и да се бием със други изнервени булки lol)
Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #168 -: февруари 03, 2011, 14:53:26 »

Оооо...ние и с неделята, въпреки, че е почивен ден имахме проблем, вие за някакви дни от седмицата ми говорите! Скандал! Ако питате мен, който ви уважава и идва само заради вас на сватбата, а не заради мероприятието, ще дойде всеки един ден от седмицата! Спомням си сватбата на кака беше в петък, работен ден, наистина беше супер спокойно, всички дойдоха и се забавляваха до последно! Даже докато събирахме поздравления във фоаето след ритуалната зала /аз бях кума smile / заваля проливен дъжд, ама проливен наистина и трябваше да останем още около 30-40 мин. вътре за да не станем вир вода. Ако беше събота със сигурност щяха да ни изгонят да се спасяваме във водата .....
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #169 -: февруари 03, 2011, 15:31:59 »

Е , ако съм канена на сватба дори през седмицата да е ще намеря начин да ида. Даже вече съм си вземала ден отпуск , за да присъствам на сватба на моя роднина по линия на мъжа ми. Сватбата беше в събота , но беше работен ден , отработваше се нещо. Мъжа ми пък отиде на работа , но излезе по - рано и успя да дойде за църковния брак така , че човек , като има желание прави и невъзможното smile. Има всякакви хора , като такива, които няма да им се гърми ден , за да дойдат на сватбата ви и ще се изтупат да кажем само на ресторанта , други пък ще дойдат за малко и ще си тръгнат, защото трябва да стават рано на другия ден , трети може изобщо да не дойдат така , че каквото такова smile. При нас имаше само недоволни се сещам по отношение на дупката , която се отвори между Ритуална зала и ресторанта - беше някъде около 3 часа , но мен какво ме интересува. Можехме да дадем коктейл през това време , но не дадохме, да се спасяват blum.
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #170 -: февруари 03, 2011, 15:53:40 »

... При нас имаше само недоволни се сещам по отношение на дупката , която се отвори между Ритуална зала и ресторанта - беше някъде около 3 часа , но мен какво ме интересува. Можехме да дадем коктейл през това време , но не дадохме, да се спасяват blum.

И при нас ще има същата дупка около 2-3 часа, но честно казано ми се струва глупаво да мисля и за това. Първо, искаме да имаме хубави снимки от деня и ще използваме това време за тях с фотографите ни. И второ - някой да ми каже, че в средата на месец май в съботен ден няма да намери с какво да се занимава в град като Варна, ще бъде меко казано смешно!
Мисля, че младоженците влагат страшно много енергия, средства, организация и усилия да направят нещо прекрасно за себе си и гостите си, и ще е прекалено да им намират занимание и за тази дупка.  tease
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 03, 2011, 21:56:12 »

Това за 'дупката' ми беше голяма питанка и за мен, много се тревожих, може би и това натежа при вземането на решение за подпис през седмицата, въпреки че основното беше, че и за двамата нямаше проблем да подпишем предварително с най-близките, а няма да разхождаме гостите /главно роднините, които не познават града/. Но напълно подкрепям Destiny, че младоженците и без това влагат прекомерни усилия да направят сватбата хубава за гостите, че няколко часа в прекрасната пролет или лято на Варна биха били удоволствие наистина.   Bravo И страхотно звучи идеята за второ лятно тържество! smile
Всеки има собствено виждане за това, една приятелка ми беше казала - за мен най-хубавия момент беше в ритуална зала, когато погледнах майка ми и баща ми и видях как плачат от щастие, няма ли да ти се загуби чувството от сватбата? Сега от позицията на бивша булка казвам за тези, които имат дилема кога да подписват - всичко е вътрешно чувство и настройка. На подписването пак се вълнувах, видях майка ми и баща ми да плачат от щастие и аз си поплаках:) И ми беше много лично, интимно:) А на сватбата летях от щастие, че накъдето се обърна виждам сияещите от щастие лица на най-любимите ми приятели и близки. Важното е да се обичате много, много smile Другото са детайли smile
И съм напълно съгласна с мнението, че който иска да присъства, независимо от деня, ще намери начин. Една от най-любимите ми приятелки дойде от София до Варна веднага след полет от чужбина, не я пуснаха в отпуск за понеделник, понеже сватбата ми беше неделна, но дойде, в 00 часа си стръгна с автобус за София, пътува цяла вечер и отиде от автогарата на работа! Но ме уважи и беше до мен! Така че не се тревожете за това smile Стига да не се случи нещо непоправимо, всеки който желае ще дойде:) Човек дай боже веднъж, най-много няколко пъти се жени/омъжва smile
« Последна редакция: февруари 03, 2011, 22:00:40 от Milataaa » Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 04, 2011, 12:56:24 »

Да се похваля и аз  yahoo вчера резервирахме Бриз 2  за сватбата и DJ Алекс и водещ Тито от агенция Пертито. Сега остава да реша къде да ми шият роклята- модела вече е харесан, да уредя и фотографа, видеооператор, който вече съм избрала и още куп неща, но първата крачка я направихме вече и съм много доволна!!!
Активен
Wonder
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #173 -: февруари 04, 2011, 22:04:51 »

Привет и от мен blush ето че след дълго четене на темата и аз реших да пиша  blush
Поздравления за всички, които се готвят за това страхотно, прекрасно и вълнуващо събитие Bravo
Аз също започвам подготовка за нашата сватба  weddingday Много съм щастлива и развълнувана макар че имам повече от 6 месеца до датата, която определихме с годеника ми.
Може би малко избързвам с подготовката, но тъй като не живеем в България, реших от рано да започна. Нашата сватба ще е много мъничка, но въпреки това съм ентусиазирана и развълнувана.
Много искам ритуалът да е изнесен и да се възползваме от красотата на Варна. Лято, море, слънце ...как да го пропуснеш. girl_in_love
Гледахме и за ресторанти но ми е много трудно ... защото за толкова малко хора (около 20) не намирам подходящи. Много ни хареса ресторант La Terrace в хотел Оазис, градина, хубава кухня (поне по мнения), море и красива гледка (поне това видях от снимите), точно това, което искаме, но се чудя дали е подходящо като място, тъй като ще има и летовници там по това време (началото на Август). Всъщност това е и най-голямото ми притеснение по отношение на Оазис ... да не ми се появи някой пиян турист и да развали празника ни или да пришляпват по бански докато тече ритуала ... Oh my ...
Наистина не знам и ще съм ви много благодарна ако някой има впечатления от този ресторант и съчетаването на сватба с летовници.

Ох увлякох се, извинете ме за дългия пост ...  girl_impossible
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 04, 2011, 22:25:08 »

Страхотно място Wonder! По-миналата година ходихме до там във връзка с нашата сватба,  много ни хареса. Направо се влюбихме в мястото... heart Но толкова немислимо скъпо, че не можехме да си помислим за него  cray Искам да ти кажа обаче че е скрито от погледите на който и да е турист... Та мястото е създадено специално с тази цел- сватба. Вероятността да се обърка някой там е много малка, почти нищожна. Трябва първо да се обадите до там и да попитате, поне според мен, дали ще се навият за толкова малък празник. Капацитета е доста по-голям. Да не стане така да имате и друга двойка в съседната зала  blum Колкото до цените- за такава малка сватба като вашата е в рамките на възможното мисля, да се справите good Отидете на място, снимките са хубави, но да го изживееш на място е друго  yahoo Надявам се да съм ви помогнала...
Активен
kostadin4ov
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #175 -: февруари 05, 2011, 13:58:13 »

Здравейте на всички! Трябва ми актуална информация за добър оркестър от Варна, цени, музика и най вече професионализъм. Благодаря Ви предварително! smile
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 05, 2011, 18:37:47 »

В този ред на мисли ще ми трябват и музиканти за вземането ми- предложения???
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: февруари 05, 2011, 20:01:19 »

В Понеделник всичко ще стане ясно относно датата. Кажете ми според вас в манастира на Св. Константин колко души могат да се поберат вътре? Не съм ходила там, само снимки гледам засега, но има хора, които спорят с мен и вече взех да кипвам здравата!!!
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #178 -: февруари 06, 2011, 01:19:19 »

magyyy,само спокойно мила,не се ядосвай за глупости.По спомени мисля,че около 30-40 души биха се събрали.Наистина е мъничка,но при добро желание ще се сместят гостите!Успех и лека вечер ти желая!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 06, 2011, 21:44:26 »

Според мен не повече от 20 човека все пак ще има и церемония.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: