Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:21:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Изберете град  (Гласуването приключено: март 16, 2011, 13:58:07 )
Дряново - 7 (16.7%)
Елена - 25 (59.5%)
Троян / Чифлика / - 10 (23.8%)
Общ брой гласове: 42

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална форумска среща 2011  (Прочетена 106447 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #135 -: март 28, 2011, 13:45:56 »

Мария, Фийби не беше на българска територия тези дни, така че затова няма нова информация. Предполагам, че малко по-късно ще се включи с новини.  girl_wink
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: март 28, 2011, 16:41:31 »

Момичета днес отново се свързах със собственика на хотела.Обеща до вечерта да ми даде окончателен отговор.Уж чакал да му отговорят за другата резервация ,евентуално ,за да знае как да ни настани нас.Предлагам да се огледаме за още местенца и да действам и на няколко фронта.Вие как мислите ?
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #137 -: март 28, 2011, 17:50:02 »

Фийбс, действай ако ти остане време, напълно си права. В крайна сметка сме доста хора и би трябвало всеки хотелиер да ни се радва. Иначе може би е добре да питаме и Албенчик за опции, защото тя си е от Елена и може да ни насочи. Аз също ще потърся. Колко човека бяхме последно по план? Май около 30-тина?  crazy
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: март 28, 2011, 19:03:33 »

Следя ви и аз с интерес, но не искам да ангажирам никого с моето колебание sarcastic
Просто сезона е малко такъв хем някои вече имат планове или са пътували през дошлата вече пролет, хем пък май месец е близо до море, али-бали и всеки прави различни планове, в никакъв случай не искам това да се приема като критика, казвам го най-вече за себе си и какви са моите колебания pardon  Та така, засега не мога да кажа нищо, имам желание да ви видя и по-скоро и аз като в общия случай- ако затръгваме ще си намерим къде да спим girl_wink
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: март 28, 2011, 23:39:38 »

Давам инфо :Човека от хотел Усоето така и не се обади .Явно не ни желае за клиенти.Все още няма да го отписвам ,но ако ми се обади определено ще се пазарим.Три пъти му звънях и му обясних ,че сме сериозни хора,че някой може да иска да остане за 3 дни ,че ако трябва и капаро ще дадем  - не е проблем и че ще отида на място ,но засега така стоят нещата.Пуснах запитване до четири хотела ,които са по-големи в околността:

http://www.hotelkostel.com/

http://www.hotel-elena.eu/main.php?lang=BG

http://www.elenskohanche.com/

http://www.k-house.eu/

Следващата крачка е в неделя отивам до Елена и ще видим на място какво може да се направи :)Това е от мен .
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: март 29, 2011, 09:15:50 »

Здравейте ,

Тази сутрин ми отговориха от хотел Костадиновите къщи.Мястото е много добро.Аз лично съм спала там и останаха много доволна.Ето и офертата им.Мисля,че е добра

http://dox.abv.bg/files/listtree;jsessionid=9E50CABB8B8A5C4FF03DA6C96791E07E
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: март 29, 2011, 09:34:48 »

fiibi_bg, на мен ми дава съобщение "Несъществуващ файл" huhhuh.gif
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: март 29, 2011, 09:36:31 »

Фийбс, действай ако ти остане време, напълно си права. В крайна сметка сме доста хора и би трябвало всеки хотелиер да ни се радва. Иначе може би е добре да питаме и Албенчик за опции, защото тя си е от Елена и може да ни насочи. Аз също ще потърся. Колко човека бяхме последно по план? Май около 30-тина?  crazy

Ами аз бих се намесила, ако ми хрумваше нещо по-подходящо, но още от самото начало видях, че сте се насочили точно към местата, които и аз бих предложила, така че не ми идва нищо друго като идея. Пък и ние от доста години вече живеем в Англия и се прибираме там само на гости, така че, дори да има нещо по-ново, няма да го знам и аз, съжалявам  pardon
Има един хотел в центъра на града - Елени палас  http://www.elenipalace.com/ - но там като цени предполагам ще е доста по-скъпо от къщите за гости.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: март 29, 2011, 09:45:57 »

Гр.Елена 5070  тел/факс:06151 7532 ;тел 7732   моб:  0878 911511   www.helkk.com
   www.k-house.eu                                            www.hotel-elena.eu       e-mail: [email protected]

ОФЕРТИ 2010 – 2011

Тип стая    Брой хора в стая
   1    2    3    4
Апартамент    60 лева    60 лева    60 лева    60 лева
Двойна стая    40 лева    40 лева    -    -
Двойна стая с допълн. легло    50 лева    50 лева    50 лева    -

Цената включва: нощувка, закуска и ДДС!

Хотелски комплекс „Костадиновите къщи”
•   Двойна стая                      - 45.00 лева
•   Двойна стая + допълн. легло             -  60.00 лева
•   Двойна стая с климатик                -  54.00 лева
•   Двойна стая + допълн. легло, с климатик      -  69.00 лева
•   Двойна стая с климатик и вана             -  60.00 лева
•   Двойна стая + допълн. легло, с климатик и вана    -  75.00 лева
•   Апартамент                             - 100.00 лева
   Цената включва: нощувка, закуска и ДДС!

Възможност за отдаване на отделни къщи :

Къща 1 – Апартамент  + 4 стаи             -250,00 лв.
   Къща 2 – Апартамент + 3 стаи            -200,00 лв.
   Отдаване на къщите не включват периодите на празниците!

Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: март 29, 2011, 09:59:22 »

Като видя, че си таксвуват климатика отделно и ми става много смешно  sarcastic Ако наемем там, ще сме на онче-бонче кой ще има климтик и кой няма, за да се топли  crazy Хубаво е да се знае как отопляват стаите без климатик. А и така едни ще плащат по-скъпо, което не ми се струва никак удачно. Трябва цената да е еднаква за всички.

Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: март 29, 2011, 10:51:52 »

Нинка ,както вече писах нямаме голям избор от към хотели с много стаи .А и това е май единственото ни предложение засега  sad
Климатика по -скоро е за охлаждане ,а не за отопление.Не вярвам в планината някой д аразчита да се топли с климатик.Ще се поинтересувам ,но най-вероятно са с парно .Иначе излиза,че стаите ,които не са с климатик не са отопляеми.Иначе по всички хотели по морето винаги има разлика в цената на стая с или без климатик:)
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: март 29, 2011, 11:07:25 »

Наистина е неудачно едни да плащат повече а други по-малко, но както Фиижи вече каза, нямае голям избор. А и след като сме тръгнали, не мисля, че 10 лева са кой знае колко много...вярно е, че не е чесно, но за съжаление така явно стоят нещата.
Аз искам искренно да благодара на Фииби, че се зае с тази изключително тежка задача thank you и сме да твърдя, че се спправи перфектно  judges
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: март 29, 2011, 11:14:32 »

fiibi_bg, то е ясно, че нямаме много избор, но ние така или иначе ще заемем поне 15 стаи, което означава от всеки тип.  

Ако сме в тези „Костадиновите къщи” как ще се разберем кой в какъв тип стая ще е при положение, че няма да може всички да сме в еднакъв тип? Както казва AnGeL oF lOvE става въпрос за 10-15 лв и щом е така всеки ще иска по-хуабва стая. Миналата година се получи много неприятно едни да се ширят, да имат вани и всички екстри, а други да спят на малки дивани или единични легла и две семейства да ползват обща баня, докато някои са едно семейство с екстри. А тогава всички плщахме една цена.

За мен най-удачно е да сме в този хотел Елена - нормални хотелски стаи с отделен санитарен възел. Няма да се наложи някой да е на дивана, а друг да се шири в луксозна спалня.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: март 29, 2011, 11:30:25 »

Именно сега нека всеки влезе и напише желанията си и претенциите.Аз ще ги систематизирам и като отида на място ще задам всичките си въпроси.В хотел Елена съм спала - много е приятно.Собствениците на хотел Елена и на Костадиновите къщи са едни и същи.
Може някой да иска по луксозна стая ,а друг да иска нещо по обикновенно.Също така има и апартаменти .
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: март 29, 2011, 11:37:42 »

Аз претенции нямам, каквото има такова ще е. В смисъл не ми е за стаята, не отивам там за да се наспя, а за да се видя с всички. И двамата с Даниел сме на това мнение. Така че и някоя малко стаичка да е - не е никакъв проблем за нас smile
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: