Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:31:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Изберете град  (Гласуването приключено: март 16, 2011, 13:58:07 )
Дряново - 7 (16.7%)
Елена - 25 (59.5%)
Троян / Чифлика / - 10 (23.8%)
Общ брой гласове: 42

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална форумска среща 2011  (Прочетена 106601 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: февруари 15, 2011, 10:26:01 »

Уж се опитвам да ви следя тук, и съм твърдо решена да присъствам, гласувах отдавна  good
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: февруари 21, 2011, 13:56:32 »

Само да напомня,че гласуваме за дата до края на Февруари.След като приключим с резултатите от анкетата ,уточняваме бройката и гласуваме за място.
Активен
Ambiente
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #47 -: февруари 21, 2011, 18:58:43 »

Каква хубава инициатива! Много ми се иска и аз да мога да дойда, но така като гледам се очертава срещата да бъде средата на май месец - точно на нашата сватба!  tease Следващия път дано успея и аз да дойда. На всички, които ще се съберете пожелавам приятно изкарване  yahoo
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: февруари 22, 2011, 23:24:33 »

Ехаааа и такива неща ли правите? Уникални сте  yahoo Гласувах вече, и искренно се надявам да успея да дойда където и да е срещата  danceg girl_wink
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: февруари 24, 2011, 17:40:00 »

Олелеле,аз къде блея,толкова се развълнувах danceg ,миналата среща ни (на мен и на половинката) остави толкова положителен и силен спомен yahoo,че нямам търпение да повторим.Където и да се съберем ще бъде прекрасно по това време на годината,аз гласувах за средата на май blum
Клео,стискам палци да уредите нещата и да се видим пак tease
Додо,аз на миналата среща бях родила преди 3 месеца и ми се отрази много добре глътката въздух,ако се чувстваш добре,не се чуди infatuated
Аз сега още не мога да взема решение дали ще сме с малката,ще решим... girl_wink
« Последна редакция: февруари 24, 2011, 17:59:44 от moyra » Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 25, 2011, 00:15:08 »

Ей, момичета, супер идея! И аз бих се включила с огромно желание! Bravo Аз гласувах за датичка с единственото съображение да е по-скоро, обаче май не трябваше. Все пак като гледам ще е май. А мястото- супер ще е да е някое красиво! За мен няма значение кое точно! smile
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: февруари 26, 2011, 14:19:25 »

Мнооого ми се идва на срещичката.. Girl_hide Girl_hide Girl_hide Но няма да мога да кажа скоро дали ще дойдем.. На моя мъж май точно тогава му се пада сесията, а те задочниците нали все събота и неделя са по изпити.. И май няма да ме огрее за срещата sad А така се бях надъхала още Фийби като пусна темичката! pardon Нищо де, ще си стискам палци, да няма изпити точно тогава... Иначе варианта е да съм сама, но малко ще ми е кофти, всички със семействата си - аз сама като кукувица тамм...Еееххх... pardon
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: февруари 28, 2011, 10:39:09 »

Само да напомня ,че днес е последният срок за гласуване за датичка.Март месец започваме с гласуването за място на събитието smile
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #53 -: февруари 28, 2011, 10:48:48 »

Мдаа, май ще пропусна този път... увях  cray... какво да се прави. Ще следя все пак темичката за промени в последния момент...
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 01, 2011, 09:07:01 »

Такааа ,равносметката след проведена анкета за дата е ,че с много голяма преднина е избран за дата уикенда 14-15.05.2011.Сега трябва да изберем само мястото.Моите предложения са следните

Дряново - нощувка в парк хотел Дряново - забележителности Дряновски манастир,пещерата Бачо Киро ,Етъра
Елена - възрожденски град с интересна архитектура.Забележителности - връх Чумерна ,хижа Чумерна,Христовски водопад , река Мийковска и много други
Троян /Чифлика/ - част от Национален парк `Централен Балкан`: `Козя стена`скалните феномени `Ушите`, `Съдраната стена`, `Рогачеви камъни`, ервозионните котли на Камачарска река и други.В Чифлика е малко по скъпичко обаче.

Ако някой има други предложения да ги даде ,ще бъдат включени в анкетата
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 01, 2011, 09:49:09 »

Фийбс, а някакъв ориентир за цените в тези места дали ще можеш да дадеш? И това има значение до някаква степен smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 01, 2011, 10:10:40 »

За Елена 20-25-30 лв на човек за нощувка в зависимост от мястото ,разбира се
За парк хотела в Дряново мога да уговоря ,ако се заеме от повече хора да намалим цената.там съм правила тийм билдинг на персонала за 50 лв нощувка двойна стая ,а иначе официалната цена е 90 лв двойна стая.По принцип за да водя преговори трябва да имам цифра хора:)
Но общо взето цените на двете места са почти еднакви .

За Троян цените са почти двойни
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: март 01, 2011, 10:23:37 »

За Елена 20-25-30 лв на човек за нощувка в зависимост от мястото ,разбира се
За парк хотела в Дряново мога да уговоря ,ако се заеме от повече хора да намалим цената.там съм правила тийм билдинг на персонала за 50 лв нощувка двойна стая ,а иначе официалната цена е 90 лв двойна стая.По принцип за да водя преговори трябва да имам цифра хора:)
Но общо взето цените на двете места са почти еднакви .

За Троян цените са почти двойни

За Елена мога да предложа Усоето http://www.usoeto.com/index.html  отдалечено е от града, но е супер уютно, механата предлага разнообразна кухня и гозбите са мммм имат и лятна градина, стаите са чисти...и мисля, че цените са приемливи  Wink
За Троян (Чифлика)  - http://www.venika.net/index.html  Хотел Веника
« Последна редакция: март 01, 2011, 10:28:06 от fiamaa » Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: март 01, 2011, 11:16:40 »

http://www.usoeto.com/index.html Това много ми харесва.

Аз обаче не знам за кое място да гласувам, не съм ходила на никое от тях и май ще чакам вие да решите. Иначе навсякъде ми се ходи smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 01, 2011, 11:23:40 »

На мен също Усоето много ми харесва.
А и на другите места съм ходила доста пъти заразлика от Елена и затова и за там гласувах
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: