Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:02:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: сватбата на Selvet - 21.07.2007г.!!!!!!!!!  (Прочетена 43668 пъти)

summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: септември 24, 2007, 13:47:44 »

Честита втора месечинка и от мен!  give_rose Нека с всеки изминал ден любовта ви един към друг се удвоява  Wink Бъдете щастливи!!!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: октомври 11, 2007, 10:06:36 »

Зсравейте милички , както бях обещала пускам ви снимчици от медената ни седмичка в Бодрум smile
И обещавам в най- скоро време да има и разказче smile
http://selvet.spaces.live.com/photos
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: октомври 11, 2007, 12:38:57 »

Миличка Селвет, имате много хубави снимки!  DANCE
Сигурна съм че сте си изкарали прекрасно!  girl_in_love
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: октомври 11, 2007, 13:31:56 »

ей, сладурка върна ме в лятото с тези снимки!!!!!! прекрасен меден месец сте имали!!!!!!!! точно такъв какъвто прекрасни хора като вас заслужават!!!!!!!  girl_in_love air_kiss girl_in_love ехххххх, чак се размечтах се като ви гледам!!!!!!! air_kiss нямам търпение за повече подробности и за разказчето!!!!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: октомври 11, 2007, 14:09:34 »

Благодаря ви сладурани  kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2
Сложих малко снимчици - поизбрах от много снимки - малко и в албума , само де надявам скоро да имам време да ги подредя smilesmile
Благодаряяяяяяяяяяя Вииииииииии give_rose air_kiss give_rose air_kiss give_rose give_rose air_kiss give_rose air_kiss
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: октомври 11, 2007, 18:38:31 »

Ей, селвет, сега ми стана мъчно за лятото, като гледах тези чудни снимчици girl_wink
Много хубаво сте си изкарали  Bravo
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: октомври 11, 2007, 18:45:05 »

и милчика, я кажи каква е тая работа, дето всички са се хванали за ръце до басейна, и вдигат ръце и правят някакви движения с краката, много забавно ми изглежда danceg
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: октомври 18, 2007, 12:59:34 »

Благодаря за  милите думи Кременка,
а това в басейна е  Видна гимнастика  Swiming swim Swiming, аниматорите всеки ден измисляха нови и нови упражнения и занимания за нас и е наистина много приятно и забавно   laugh laugh laugh
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: октомври 18, 2007, 13:00:45 »

определено изглежда много забавно good
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: октомври 18, 2007, 14:17:01 »

Милички ето остана ми малко време да ви разкажа и за нашето пътешествие  laugh laugh

Толкова дълго го бях чакала , че на 26.09 когато вече не бях на работа неможех да повярвам , че това се случва на мен , че е реалност .... ами да ето заминаваме  yahoo yahoo yahoo
ВЕчерта на 25 срещу 26.09  неможа да спя – бях страшно превъзбудена , събирах багажа толкова старателно ... все едно никога няма а го разопаковам  laugh laugh laugh радвах се като малкоте деца danceg danceg danceg
С милоти тръгнахме  към 10.00 от Вн за София , понеже полета беше от софия..Пътьом се отбихме да видим свекървата през Търговище .Оставихме си колата там и продължихме с автобуса , оказа се че шофьора беше голям веселяк... на Търново се качи един човек който взел,  че се объркал и по – време на почивката се заблеял някъде та си изтървал автобуса ...багаж , билети всичко останало в другия автобус  nea nea та така де взе го нашият шофьор какво да го прави човештинка на всеки се случва  blum blum blum
Пристигнахме към 21.00 ч. В сф , после си взехме такси (не съм и предполагала , че такситата са такъв проблем в сф) и се домъкнахме у кумовете ...Те милите и те развълнувани като нас ,,особенно кумът не го свърташе на едно место... хапнахме пийнахме и се позабавлявахме  drinks Party time та така до 02.30ч време беше да ходим на летището. И пак таксита , смях , купон  след едни „солени кафета ” Wink на айрогарата , вече бяхме в самолета  Aviator Aviator Aviator за мое голямо съжаление полетът беше много кратък  към 1ч и 20 мин . кацнахме успешно след много смях  и закачки в самолета.....
Тръгнахме да минаваме паспортен контрол и се оказа , че всички сме минали освен едно от момчетата от нашата група......какво всъщност става????
Вдигнаха на крак шефа на летището една олелия се вдигна - ... ние направо пребледняхме всичките ...  scare2 scare2 :scare2:оказа се , че има издирван терорист със същите имена  Oh my ... Oh my ... Oh my ... Cow-boy та така де бяхме тръгнали на почивка с терорист – оказа се че е само съвпадение и всичко се подреди благополучно се измъкнахме от летището на Даламан danceg danceg Вече нямахме търпение да се настаним в хотела и да си починем   sleeping sleeping
От тутоператора ни бяха изпратили една много симпатична девойка – рускиня – която да ни посрещне и да ни съпроводи до хотела ... , но какво се оказа , че девойката не говори никакъв друг език освен руски....Както и да е качихме се в автобуса –или  по  точно –в автобусчето – и се оказа че ще пътуваме не 180 , а 240 км докато стигнем до хотела , направо ми призля.... не  беше до километрите който щяхме да минем но ми стана неприятно,  че изненадите :-: започваха от летището....
Започна едно пътуване което имах чуството , че няма да свъеши ... но поне имаше какво да се види  good girl_in_love
Радвахме се на маслиновите  градини , на палмите , на портокаловите градини и на различната природа
Както и да е след толкооооовааааа дълго  пътуване , и непрекъснатото мърморена на част от спътниците ни най – накрая пристигнаме .... и Ето го и него :Клуб ЕРСАН
Опс май доста дълъг пост се получи , за което моля да ме извините ...
А продължението скоро Wink
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: октомври 18, 2007, 14:31:01 »

Кога, когаааа, айде не ни дръж в неведение beating
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: октомври 19, 2007, 10:59:16 »

Ето и продължението ....
И ето вече бяхме пред едни високи бели стени , някой от компанията  каза , че „прилича на военното училище в Търново”  laugh laugh laugh
Влезнахме на бързо във фоаето и останахме очаровани , изглеждаше внушително  god god god
НА бързо ни сложиха гривничките (преди винаги ми е нило много смешно като видех туристите из Варна всички с едни гривнички , като белазани бяха , а сега и ние  laugh laugh nea nea nea laugh laugh
Посрещнаха но с  Welcome Welcome :welcome:И започнаха да ни обясняват на английски какво  и в колко часа по програма какво имаме... като разбраха , че говорим турски всички бяха много доволни, на бързо ни обясниха програмата и изпратиха едно момчр от персонала да ни разведе из хотела и да ни покаже кое къде се намира , а ние бяхме толкова смешно , че сега като се замисля започвам да се смея неудържимо- защото там хората си се препичаха на басейна ,а ние като  чели бяхме дошли от северния полюс – облечени и увити максимално nea girl_wink girl_wink girl_wink laugh laugh laugh
Хотелът е една приказка , немога да виго опиша – толкова е красиво всичко че... се влюбих .....
След кратката обиколка си похапнахме на богатите шведски маси(похапнахме си обилнооо  Torte Torte Torte Torte) и после се настанихме  по стайте  danceg danceg danceg
Не бяха минали и 10 мин когато се  почука на вратата и в стаята влезнаха двама сервитьори- носеха бутилка вино, чаши поднос с плодове и още разни други глезотиййй...за нас казаха , че това е от името на управителя , за нашият меден месец, да сме си прекарали страхотно ,и един вид благодари , че сме  избрали техноят хотел за медената седмичка...Много мило беше.... girl_in_love girl_in_love girl_in_love End End End
След като се позабавлявахме  любов заедно любов заедно любов заедно blush blush blushи си починахме беше време да се поразходим из хотела ...След разходката се насанихме на еднин от многота басейни , и се включихме във водната гимнастика...Тя се оказа много приятно занимание .. и с кумата всеки ден се стремяхме да не я изпуснем...
Запознахме се с барманите , сервитьорите о аниматорите  и се започна един невероятен купон...
 Party time kiss Party time :dance2:Всяка вечер имаше представление в амфитеатъра на хотела – организирано от аноматорите и моето мило разбира се не пропусна и той да се впише , а колко се смях като го видях в трико на балерина , немога да ви опиша , смях се със сълзи на очиии
Освен забавлениятя в хотела единият от дните си направихме разходка с яхта .Цял ден бяхме на яхтата обикаляхме заливут около Бодрум , останахме много доволни Bravo DANCE Bravo Bravo yahoo yahoo
Разходката но продължи от 10.00 сутринта до 19.00 вечерата – по втеме на разходката спирахме на различни места всяко иникално само по себе си  -  термалноте извори на Кара ада, Метеора, Червените скали , Аквариумът, Камилският плаж, Тевшан бурну(Заешкият нос ) и така ..Не преставахме да се възхищаваме на Кросталната вода на Егейско море , аз с ръка на сърцето мога да кажа , че такава красота освен във Фетие и Анталия не бях виждала...
След разходката с яхата направихме една малка опознавателна разходка из Бодрум – един много загадъчрн и интересен град .За първи пър в живота си видях толкова много яхти на едно място , нищо че работата ми е свързана с кораби и пристаннища , аз толкова много яхти на едно място не бях виждала , определени бяха на 1000 яхти...
 Boat Boat :boat:Пихме по кафенце  drinkz drinkz , в едно от традиционните кафенца на крайбрежната алея запалихме и наргиле , полюбувахме се на залеза и се върнахме в хотела..На път към хотела видяхме една от големите забелецителности на Бодрум – плаващоят клуб/дискотека „ Катамаран ”.
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: октомври 19, 2007, 10:59:59 »

.......
Един ден от почивката ни се  отдадохме на забележителностите на Бодрум – Калето на бодрум – което е един от най- големите музей  в който са изложени  експонати намерени под водата .КАлето на Бодрум се смята за  музей на подводната археология .
Разположено е между 2  пристанища и от 3те си страни е обградено с вода , построено е на каменист полуостров..Има още толкова интересни неща за калето който могат да се кажат  , но не искам да ви занимавам....Освен това ома стату    бюст на Хердот- който е бол роден в Халикарнас(днешен Бодрум ) и се смята за бащата на историята
Дледващата забележителност която посетихме беше Античния театър  на Бодрум –Театърант е с капацитет 13 000 души о ое един от театрите с най-добра акустика .
Другите места който си заслужава да се видят са : Kaya Mezarları , Myndos Kapısı, Античните градове : Myndos (Gümüşlük), Termena (Akçaalan) Telmisos (Gürece), Kadıyanda (Aşağıgöl), Theangela (Etrin) и още многоо забелезителности има в Бодрум и около Бодрум , за който мога да говоря с часове , а не искам да во отегчавам ..
Както вече ви казах и по – горе много се забавлявахме , дали защото бяхме по- голяма компания незнам , но кипонът беше невероятен  CHEERS Dance Party time Party time friends Hide2 singer drum Party time
Особенно забавно беше като нахълтахме в хамама (Турската баня) момичета и момчета и се забавлявахме много , дори и някоя друга снимцица си понаправиме .Възползвахме се и от сауната , жакузито , масажите....о какво ли още не ..
За тази една седмица се върнах в детството си – забавлявах се бях безгрижна ... наслаждавах се максимално на почивката си без телефони , факсове и мейли .....Без стрес- а само спокойствие, забавления и големи порции смях..
И така отлетяха нашите 7 дни и вече трябваше да се връщаме към реалността , да се настройваме за работа ..
Ентусиазмът и вълнението ни се бяха изпарили ... чакаше ни явтобусът който щеше да ни отведе далеч от тази приказка ...
Стана ни много мило когато дойдоха да ни изпратят  l_bye_girl l_bye_boy l_bye_girl l_bye_boy l_bye_girl l_bye_boy аниматорите , момчетат и момичетат от рецепцият , та дори и пиколото ... Също така ни изпратиха и нашите приятели от Белгия ,Франция и Русия с който се бяхме запознали..Картинката беше много трогателна , та дори и си поплакахем  cray cray cray cray- Всички тези хора се бяха събрали за да ни пожелаят приятен път.....На раздяла ни казаха , че сме били една от най- щироте и весели групи посетили хотела им...  thank you thank you thank you
Пътят към летището мина не усетно, на лерището бяхме пак същоте хора с който пристигнахме от БГ, но всички бяха някак си тъжни че почивката е свършила и че се връщаме .....
Полетът беше повече от прекрасен – пилотът беше българин и ни съобщаваше къде се намираме и какво може да се види...smile girl_in_love girl_in_love girl_in_love
И така това беше моето разказче , пожелавам на Всички от вас да изживеете такива емоции който изживяхме ние...
И искам да благодаря специално на Йоанка(Baby ) за това , че ни препотъча този хотел.... изкарахме си приказнооооо kiss2 kiss2 kiss2 kiss2
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: октомври 19, 2007, 11:07:50 »

Selvet, кукличка...толкова се радвам, когато някой пише разказче за своите преживявания (било то покрай сватбата или медения месец) Толкова е хубаво освен някой от новите неща които научаваш, да разбереш и конкретните емоци и и впечатления, които всеки е изпитал. Милинка толкова се радвам, че ни направи съпричастни към вашата емоция. Разгледах си и снимките с удоволствие...сега остава да те грее "топлият" спомен от незабравимото преживяване....но не се натъжавай....ей сега скоро пак дошло лятото...пък вече и хотела знаете.... blum
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: октомври 19, 2007, 11:15:45 »

Миличка толкова увлекателно разказваш, че чак и аз отидох там на почивка Wink Само дето не каза как сте се "позабавлявали" като са ви донесли виното и плодовете в стаята tease blum
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: