Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:02:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
сватбата на Selvet - 21.07.2007г.!!!!!!!!!
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: сватбата на Selvet - 21.07.2007г.!!!!!!!!! (Прочетена 43668 пъти)
summer.
Сватбен ГУРУ
Отг: сватбата на Selvet!!!!!!!!!
«
Отговор #90 -:
септември 24, 2007, 13:47:44 »
Честита втора месечинка и от мен!
Нека с всеки изминал ден любовта ви един към друг се удвоява
Бъдете щастливи!!!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #91 -:
октомври 11, 2007, 10:06:36 »
Зсравейте милички , както бях обещала пускам ви снимчици от медената ни седмичка в Бодрум
И обещавам в най- скоро време да има и разказче
http://selvet.spaces.live.com/photos
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #92 -:
октомври 11, 2007, 12:38:57 »
Миличка Селвет, имате много хубави снимки!
Сигурна съм че сте си изкарали прекрасно!
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #93 -:
октомври 11, 2007, 13:31:56 »
ей, сладурка върна ме в лятото с тези снимки!!!!!! прекрасен меден месец сте имали!!!!!!!! точно такъв какъвто прекрасни хора като вас заслужават!!!!!!!
ехххххх, чак се размечтах се като ви гледам!!!!!!!
нямам търпение за повече подробности и за разказчето!!!!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #94 -:
октомври 11, 2007, 14:09:34 »
Благодаря ви сладурани
Сложих малко снимчици - поизбрах от много снимки - малко и в албума , само де надявам скоро да имам време да ги подредя
Благодаряяяяяяяяяяя Вииииииииии
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #95 -:
октомври 11, 2007, 18:38:31 »
Ей, селвет, сега ми стана мъчно за лятото, като гледах тези чудни снимчици
Много хубаво сте си изкарали
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #96 -:
октомври 11, 2007, 18:45:05 »
и милчика, я кажи каква е тая работа, дето всички са се хванали за ръце до басейна, и вдигат ръце и правят някакви движения с краката, много забавно ми изглежда
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #97 -:
октомври 18, 2007, 12:59:34 »
Благодаря за милите думи Кременка,
а това в басейна е Видна гимнастика
, аниматорите всеки ден измисляха нови и нови упражнения и занимания за нас и е наистина много приятно и забавно
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #98 -:
октомври 18, 2007, 13:00:45 »
определено изглежда много забавно
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #99 -:
октомври 18, 2007, 14:17:01 »
Милички ето остана ми малко време да ви разкажа и за нашето пътешествие
Толкова дълго го бях чакала , че на 26.09 когато вече не бях на работа неможех да повярвам , че това се случва на мен , че е реалност .... ами да ето заминаваме
ВЕчерта на 25 срещу 26.09 неможа да спя – бях страшно превъзбудена , събирах багажа толкова старателно ... все едно никога няма а го разопаковам
радвах се като малкоте деца
С милоти тръгнахме към 10.00 от Вн за София , понеже полета беше от софия..Пътьом се отбихме да видим свекървата през Търговище .Оставихме си колата там и продължихме с автобуса , оказа се че шофьора беше голям веселяк... на Търново се качи един човек който взел, че се объркал и по – време на почивката се заблеял някъде та си изтървал автобуса ...багаж , билети всичко останало в другия автобус
та така де взе го нашият шофьор какво да го прави човештинка на всеки се случва
Пристигнахме към 21.00 ч. В сф , после си взехме такси (не съм и предполагала , че такситата са такъв проблем в сф) и се домъкнахме у кумовете ...Те милите и те развълнувани като нас ,,особенно кумът не го свърташе на едно место... хапнахме пийнахме и се позабавлявахме
та така до 02.30ч време беше да ходим на летището. И пак таксита , смях , купон след едни „солени кафета ”
на айрогарата , вече бяхме в самолета
за мое голямо съжаление полетът беше много кратък към 1ч и 20 мин . кацнахме успешно след много смях и закачки в самолета.....
Тръгнахме да минаваме паспортен контрол и се оказа , че всички сме минали освен едно от момчетата от нашата група......какво всъщност става????
Вдигнаха на крак шефа на летището една олелия се вдигна - ... ние направо пребледняхме всичките ...
:scare2:оказа се , че има издирван терорист със същите имена
та така де бяхме тръгнали на почивка с терорист – оказа се че е само съвпадение и всичко се подреди благополучно се измъкнахме от летището на Даламан
Вече нямахме търпение да се настаним в хотела и да си починем
От тутоператора ни бяха изпратили една много симпатична девойка – рускиня – която да ни посрещне и да ни съпроводи до хотела ... , но какво се оказа , че девойката не говори никакъв друг език освен руски....Както и да е качихме се в автобуса –или по точно –в автобусчето – и се оказа че ще пътуваме не 180 , а 240 км докато стигнем до хотела , направо ми призля.... не беше до километрите който щяхме да минем но ми стана неприятно, че изненадите :-: започваха от летището....
Започна едно пътуване което имах чуството , че няма да свъеши ... но поне имаше какво да се види
Радвахме се на маслиновите градини , на палмите , на портокаловите градини и на различната природа
Както и да е след толкооооовааааа дълго пътуване , и непрекъснатото мърморена на част от спътниците ни най – накрая пристигнаме .... и Ето го и него :Клуб ЕРСАН
Опс май доста дълъг пост се получи , за което моля да ме извините ...
А продължението скоро
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #100 -:
октомври 18, 2007, 14:31:01 »
Кога, когаааа, айде не ни дръж в неведение
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Отг: сватбата на Selvet - 21.07.2007г.!!!!!!!!!
«
Отговор #101 -:
октомври 19, 2007, 10:59:16 »
Ето и продължението ....
И ето вече бяхме пред едни високи бели стени , някой от компанията каза , че „прилича на военното училище в Търново”
Влезнахме на бързо във фоаето и останахме очаровани , изглеждаше внушително
НА бързо ни сложиха гривничките (преди винаги ми е нило много смешно като видех туристите из Варна всички с едни гривнички , като белазани бяха , а сега и ние
Посрещнаха но с
:welcome:И започнаха да ни обясняват на английски какво и в колко часа по програма какво имаме... като разбраха , че говорим турски всички бяха много доволни, на бързо ни обясниха програмата и изпратиха едно момчр от персонала да ни разведе из хотела и да ни покаже кое къде се намира , а ние бяхме толкова смешно , че сега като се замисля започвам да се смея неудържимо- защото там хората си се препичаха на басейна ,а ние като чели бяхме дошли от северния полюс – облечени и увити максимално
Хотелът е една приказка , немога да виго опиша – толкова е красиво всичко че... се влюбих .....
След кратката обиколка си похапнахме на богатите шведски маси(похапнахме си обилнооо
) и после се настанихме по стайте
Не бяха минали и 10 мин когато се почука на вратата и в стаята влезнаха двама сервитьори- носеха бутилка вино, чаши поднос с плодове и още разни други глезотиййй...за нас казаха , че това е от името на управителя , за нашият меден месец, да сме си прекарали страхотно ,и един вид благодари , че сме избрали техноят хотел за медената седмичка...Много мило беше....
След като се позабавлявахме
и си починахме беше време да се поразходим из хотела ...След разходката се насанихме на еднин от многота басейни , и се включихме във водната гимнастика...Тя се оказа много приятно занимание .. и с кумата всеки ден се стремяхме да не я изпуснем...
Запознахме се с барманите , сервитьорите о аниматорите и се започна един невероятен купон...
:dance2:Всяка вечер имаше представление в амфитеатъра на хотела – организирано от аноматорите и моето мило разбира се не пропусна и той да се впише , а колко се смях като го видях в трико на балерина , немога да ви опиша , смях се със сълзи на очиии
Освен забавлениятя в хотела единият от дните си направихме разходка с яхта .Цял ден бяхме на яхтата обикаляхме заливут около Бодрум , останахме много доволни
Разходката но продължи от 10.00 сутринта до 19.00 вечерата – по втеме на разходката спирахме на различни места всяко иникално само по себе си - термалноте извори на Кара ада, Метеора, Червените скали , Аквариумът, Камилският плаж, Тевшан бурну(Заешкият нос ) и така ..Не преставахме да се възхищаваме на Кросталната вода на Егейско море , аз с ръка на сърцето мога да кажа , че такава красота освен във Фетие и Анталия не бях виждала...
След разходката с яхата направихме една малка опознавателна разходка из Бодрум – един много загадъчрн и интересен град .За първи пър в живота си видях толкова много яхти на едно място , нищо че работата ми е свързана с кораби и пристаннища , аз толкова много яхти на едно място не бях виждала , определени бяха на 1000 яхти...
:boat:Пихме по кафенце
, в едно от традиционните кафенца на крайбрежната алея запалихме и наргиле , полюбувахме се на залеза и се върнахме в хотела..На път към хотела видяхме една от големите забелецителности на Бодрум – плаващоят клуб/дискотека „ Катамаран ”.
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #102 -:
октомври 19, 2007, 10:59:59 »
.......
Един ден от почивката ни се отдадохме на забележителностите на Бодрум – Калето на бодрум – което е един от най- големите музей в който са изложени експонати намерени под водата .КАлето на Бодрум се смята за музей на подводната археология .
Разположено е между 2 пристанища и от 3те си страни е обградено с вода , построено е на каменист полуостров..Има още толкова интересни неща за калето който могат да се кажат , но не искам да ви занимавам....Освен това ома стату бюст на Хердот- който е бол роден в Халикарнас(днешен Бодрум ) и се смята за бащата на историята
Дледващата забележителност която посетихме беше Античния театър на Бодрум –Театърант е с капацитет 13 000 души о ое един от театрите с най-добра акустика .
Другите места който си заслужава да се видят са : Kaya Mezarları , Myndos Kapısı, Античните градове : Myndos (Gümüşlük), Termena (Akçaalan) Telmisos (Gürece), Kadıyanda (Aşağıgöl), Theangela (Etrin) и още многоо забелезителности има в Бодрум и около Бодрум , за който мога да говоря с часове , а не искам да во отегчавам ..
Както вече ви казах и по – горе много се забавлявахме , дали защото бяхме по- голяма компания незнам , но кипонът беше невероятен
Особенно забавно беше като нахълтахме в хамама (Турската баня) момичета и момчета и се забавлявахме много , дори и някоя друга снимцица си понаправиме .Възползвахме се и от сауната , жакузито , масажите....о какво ли още не ..
За тази една седмица се върнах в детството си – забавлявах се бях безгрижна ... наслаждавах се максимално на почивката си без телефони , факсове и мейли .....Без стрес- а само спокойствие, забавления и големи порции смях..
И така отлетяха нашите 7 дни и вече трябваше да се връщаме към реалността , да се настройваме за работа ..
Ентусиазмът и вълнението ни се бяха изпарили ... чакаше ни явтобусът който щеше да ни отведе далеч от тази приказка ...
Стана ни много мило когато дойдоха да ни изпратят
аниматорите , момчетат и момичетат от рецепцият , та дори и пиколото ... Също така ни изпратиха и нашите приятели от Белгия ,Франция и Русия с който се бяхме запознали..Картинката беше много трогателна , та дори и си поплакахем
- Всички тези хора се бяха събрали за да ни пожелаят приятен път.....На раздяла ни казаха , че сме били една от най- щироте и весели групи посетили хотела им...
Пътят към летището мина не усетно, на лерището бяхме пак същоте хора с който пристигнахме от БГ, но всички бяха някак си тъжни че почивката е свършила и че се връщаме .....
Полетът беше повече от прекрасен – пилотът беше българин и ни съобщаваше къде се намираме и какво може да се види...
И така това беше моето разказче , пожелавам на Всички от вас да изживеете такива емоции който изживяхме ние...
И искам да благодаря специално на Йоанка(Baby ) за това , че ни препотъча този хотел.... изкарахме си приказнооооо
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #103 -:
октомври 19, 2007, 11:07:50 »
Selvet, кукличка...толкова се радвам, когато някой пише разказче за своите преживявания (било то покрай сватбата или медения месец) Толкова е хубаво освен някой от новите неща които научаваш, да разбереш и конкретните емоци и и впечатления, които всеки е изпитал. Милинка толкова се радвам, че ни направи съпричастни към вашата емоция. Разгледах си и снимките с удоволствие...сега остава да те грее "топлият" спомен от незабравимото преживяване....но не се натъжавай....ей сега скоро пак дошло лятото...пък вече и хотела знаете....
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #104 -:
октомври 19, 2007, 11:15:45 »
Миличка толкова увлекателно разказваш, че чак и аз отидох там на почивка
Само дето не каза как сте се "позабавлявали" като са ви донесли виното и плодовете в стаята
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
11
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
сватбата на Selvet - 21.07.2007г.!!!!!!!!!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден