Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 23:20:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените покани - 8 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените покани - 8 част (Прочетена 172696 пъти)
cvetina84
Ентусиаст
Отг: Сватбените покани - 8 част
«
Отговор #135 -:
март 05, 2011, 10:16:56 »
Покаааани, покаааани, имам си поканиииии
. Леле супер доволна съм. Момчето ми ги направи на български и немски и то точно, както си ги представях
Имам снимки в галерията. Седнах с тоз младеж и обсъдихме нещата, той каза, че ще нахвърля няколко идеи и ако не ги харесам да му дам наставления какво точно да направи. Е до промени не се стигна- направо се влюбих в тези, които той ми показа. Отне му около 10 дни с направата и печатането. Ако има заинтересовани пишете
Активен
nellyaci
Ентусиаст
«
Отговор #136 -:
март 05, 2011, 11:00:42 »
cvetina84 поканите ти са страхотни-много стилни и издържани!!!Ако не е тайна къде си ги правихте и колко ви излезе една покана заедно с текста?
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #137 -:
март 05, 2011, 13:31:51 »
Цветина
, поканите ви са толкова изискани, чудесни са! Честито!
Активен
abs_
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #138 -:
март 05, 2011, 14:49:35 »
Ние държахме на раздадем на всички гости покани, защото дори и да не успеят да дойдат, ще им остане като спомен.
Активен
cvetina84
Ентусиаст
«
Отговор #139 -:
март 05, 2011, 17:23:35 »
Цитат на: nellyaci в март 05, 2011, 11:00:42
cvetina84 поканите ти са страхотни-много стилни и издържани!!!Ако не е тайна къде си ги правихте и колко ви излезе една покана заедно с текста?
Благодаря Ви момичета
Момчето, което ми ги прави работи в отдел "Предпечат" във вестник "Класа", но в свободното си време се занимава с изработка на визитки, покани и т.н. Името му е Илия Неделков и той направо си ги носи за печат някъде. Аз му платих 110 лева за цялата работа (предполагам 80лв. за печат на 80 покани и 30лв. за изработката). Но той ми каза, че взема толкова малко за изработка защото като не са сложни. Ако имате интерес мога да дам тел.
Активен
mielle
Любопитен
«
Отговор #140 -:
март 07, 2011, 12:45:45 »
И аз най-сетне се сдобих с покани! Даже вече започнахме да ги даваме на хората
струва ми се странно първо да питам гостите, а после да им дам покана. Затова ще дадем покани на всички, които искаме да поканим (150 човека
), а на тях оставяме да мислят ще идват, или не. Снимките ще прикача довечера, но идеята за морска тема на сватбата и покана-писмо в бутилка всички я схванаха, за което много се радвам
И най-интересното е, че се вързаха по по-малко от 2 лева на покана. единственото-малко им е дребен шрифта, ама не може да са перфектни
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #141 -:
март 07, 2011, 18:06:49 »
И ние започнахме раздаването на поканите, а по повод темата с идването или не - аз имам приятелка, която 90% няма да дойде, но все пак ще й пратя и покана. Същото важи и за приятелите на половинката - не са в БГ и за тях хич не е сигурно, но все пак....Мисля, че е етично да се изисква потвърждение след даването на поканата!
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #142 -:
март 07, 2011, 18:56:49 »
И ние почнахме да раздаваме поканите. Даже почти ги раздадохме и при нас май няма да дойдат 4-5 човека, но няма значение.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #143 -:
март 08, 2011, 07:02:09 »
Момичета, като ви гледам, започвам да се стресирам - ние дори още не сме поръчали поканите, ужас. Трябва вече да действаме, че времето си тече, ама пусто, възлюбеният така и не иска да седнем да обсъдим текста, все няма време, все някакви причини си измисля
То се е видяло, че ще вземам нещата в свои ръце, че има да се моткаме
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #144 -:
март 08, 2011, 09:50:02 »
Ние от само себе си се бяхме разбрали, че с поканите аз ще се занимавам. Основната причина е, че реших да избягам от стандартните покани в плик и ще ги направя като кратко филмче, което ще запиша на диск, ще му сложа стикер отгоре с основна информация - кой, кога, къде ще се жени
, а дискът ще е в обложка с някаква панделка. Та, направата на филмчето, както и всички текстове са си изцяло мое дело, кандидат-младоженецът само даде консултации относно размер, цвят и вид на шрифта
Активен
cvetina84
Ентусиаст
«
Отговор #145 -:
март 08, 2011, 09:52:22 »
Цитат на: soulless в март 08, 2011, 07:02:09
Момичета, като ви гледам, започвам да се стресирам - ние дори още не сме поръчали поканите, ужас. Трябва вече да действаме, че времето си тече, ама пусто, възлюбеният така и не иска да седнем да обсъдим текста, все няма време, все някакви причини си измисля
То се е видяло, че ще вземам нещата в свои ръце, че има да се моткаме
Мила, soulless, тъй като моето мило също все повтаряше, че няма време аз подготвих няколко текста и му ги показах. Той само трябваше да каже кой му допада.
Активен
lilkada
Ентусиаст
Публикации: 147
«
Отговор #146 -:
март 08, 2011, 10:54:33 »
И ние започнахме най-накрая да раздаваме покани, в поканата не пише нищо за потвърждение защото няма смисъл, според мен никой няма да звънне за да потвърди. Докато ги даваме очаквам хората да си кажат, но и това не е много надеждно. Мисля, че единствения начин е една седмица преди сватбата да звъня на всички един по един и да питам... надявам се поне тогава да имат яснота по въпроса
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #147 -:
март 08, 2011, 11:30:37 »
Цитат на: cvetina84 в март 08, 2011, 09:52:22
Мила, soulless, тъй като моето мило също все повтаряше, че няма време аз подготвих няколко текста и му ги показах. Той само трябваше да каже кой му допада.
Миличка, мдааа, мъжете хич ги няма по тази част, това е ясно
, но аз имам напредък - подготвих окончателните текстове и ще дерзая вече, тази вечер ще атакувам любимия за мнение и дано тези дни най-после да ги поръчаме великите покани. Все пак няма да станат готови за ден-два...
Once upon a time
, виждала съм подобни видео-покани, много са оригинални, всеки път се радвам като видя такава
Активен
lilkada
Ентусиаст
Публикации: 147
«
Отговор #148 -:
март 08, 2011, 11:39:28 »
soulless, всъщност поканите стават готови точно за толкова - ден, два след поръчката. Така че не се притеснявай изобщо
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #149 -:
март 08, 2011, 11:42:13 »
Сериозно? Моите ще бъдат с вложки и се шашкам малко, че принтирането ще отнеме повече време, но сигурно се заблуждавам, не съм питала още във фирмата, където ще ги печатам
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...