Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 08:55:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на БЕБЕправещите - 19 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 19 част (Прочетена 174419 пъти)
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 19 част
«
Отговор #45 -:
ноември 21, 2010, 14:53:31 »
Боби, аз съм от СтЗ, май си права за Цонева, чувала съм и много добри, и много лоши неща за нея. Но не ми вдъхва грам доверие.
За мен най-добър е д-р Тодоров, частния му кабинет е на ъгъла на П. Евтимий и Столетов, една бяла сграда. Голям специалист е, много обяснява, майтапчия, при него прегледа е приятен, работи с жена си, която му е акушерка и много се кефят на бременни мами и бебета.
Според мен запази си час, направете си разходка до СтЗ и като му обясниш всичко го попитай колко време да чакате до подновяване на опитите.
Активен
bobi123
Сватбар
Публикации: 228
«
Отговор #46 -:
ноември 21, 2010, 16:38:26 »
maya_bunny благодаря ти много за съвета,ти да не си била при него на консултации?
Маги,извинявай,но незнаех че нямам право на повечко публикации за деня,наистина сори
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #47 -:
ноември 21, 2010, 19:45:58 »
Цитат на: bobi123 в ноември 21, 2010, 16:38:26
Маги,извинявай,но незнаех че нямам право на повечко публикации за деня,наистина сори
Боби, няма ограничение за броя на публикациите за деня. Магито имаше друго предвид. Едно мнение може да е до 8500 знака и ако не ти стигнат естествено, че ще публикуваш 2-3 или пет мнения. Но в случая на твоите три поредни мнения е можело да бъдат в едно, така и за четящите е по-лесно.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #48 -:
ноември 21, 2010, 19:59:03 »
Здравейте, момичета, надявам се тази тема скоро да е празна
За сега и аз съм тук началото на др. месец съм на доки - профилактично, но новината е, че вече съм
официално
тук, защото и мъж ми се нави да бебеправим
и вече "работим по въпроса"
Това е за сега от мен, стискам палци на всички скоро да се похвалите с
Цитат на: Рени в ноември 21, 2010, 19:45:58
Цитат на: bobi123 в ноември 21, 2010, 16:38:26
Боби, няма ограничение за броя на публикациите за деня. Магито имаше друго предвид. Едно мнение може да е до 8500 знака и ако не ти стигнат естествено, че ще публикуваш 2-3 или пет мнения. Но в случая на твоите три поредни мнения е можело да бъдат в едно, така и за четящите е по-лесно.
Аз обединих постовете!!!
И писах ЛС на Боби!!!
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #49 -:
ноември 22, 2010, 15:21:52 »
Здравейте,момичета
Аз още си чакам цикъла,днес ми е 40 ден,а още го няма,реших да си взема тест и той е "-",както си и мислех,ама да съм спокойна,защото малко или много се притеснявах,сега ще го чакам спокойна,макар,че за мен тези 40 дена са си доста време,но моят организъм явно по-бавно се възстановява,може би защото и аборта беше доста в голям месец,незнам,но дано всичко е наред
Някой с нещо да се похвали,например с 2 чертички
Успех мили момичета,на тези които чакат цикъл дано не им идва близките 9 месеца
Целувки
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #50 -:
ноември 22, 2010, 16:35:17 »
И аз се спотайвам наоколо
Но нищо ново покрай нас. Жената на брат'чеда си е втълпила, че трябва да забременея, за да има всяка година по едно бебче в родата, та сега имам още едни положителни мисли в тази посока.
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #51 -:
ноември 24, 2010, 13:08:58 »
Здравейте,отново
Мен вчера ме гледаха пак на видеозона и първият въпрос който ми зададе доки беше"Вие нали се пазите"?
И аз и казах че не се пазим,но съм сигърна че ще ми дойде,и тя се учуди как така съм сигурна,но аз имам болки в кръста,корема,пъпки ми излизат по лицето,и това са признаците при мене,апък и самото чакане си е пак напрежение и явно всичко това оказва влияние
Но тя каза,че лигавицата се е увеличила,има в матката достатъчно,каза,че няма бременност и че ще чАаме още малко и ако не дойде щяла да ми даде едно хапче да го предизвика,макар че аз неискам с хапче,и и казах че знам за тези хапчета които предизвикват цикъла че спират овулацията,дали това няма да е проблем,а тя ми каза,че щяла само веднъж да ми го даде колкото първият път да ми дойде и така с мен,ама днес до това време още няма нищо-вече 42 ден е
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #52 -:
ноември 25, 2010, 20:57:45 »
Привет от мен!Имам честа да заявя ,че най-официално се включвам в тази темичка.С моя любим започнахме с бебеправенето.Малко ме притеснява възрастта ни,но се надявам всичко да е ОК и да имаме новина:)
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #53 -:
ноември 25, 2010, 21:33:38 »
Успех ви желая от цяло срьце !!!
Ах, как се радвам !
За вьзрастта не се притеснявай изобщо. Аз сьм на 34, мьж ми на 35 и стана от пьрвия месец. Дори и да почакате няколко месеца няма значение. Мисьлта ми е, че вьзрастта не е фактор
Спокойствие, спокойствие и само спокойствие му е майката
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #54 -:
ноември 25, 2010, 22:01:50 »
Здравейте и от мен,момичета
Аз мога да кажа,че вчера ми дойде първият цикъл,и смея да твърдя че не е така болезнен,и е сравнително по-оскъдно,за мен е по-добре,дано да си е нормално,но мисля че няма да е проблем,понеже си е като нормален цикъл на цвят
Сега нямам търпение да свършва и да видим дали ще имам новина др.месец или ще го чакам пак да ми идва
Целувки от мен на всички,и не се притеснявяй за възрастта Фиби,понеже имам позната на 40 г.и си роди живо и здраво бебе,но беше секцио,но няма значение,важното е че всичко беше ок,затова спокойно,само напред и мн. кураж,мила
@}->--Ще чакам резултати да споделяте
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #55 -:
ноември 26, 2010, 09:07:30 »
Фийбс
, радвам се да те видя в тази тема и ти пожелавам, много малко застояване в нея
Боби
доколкото разбрах ти работиш в родилно отделение, дори само като работещ там трябва да знаеш, че има период на изчакване преди да започнеш отново опитите.За да може да се възстанови лигавицата и хормоните в организма ти.Разбирам че желанието ти за дете е много голямо, но първо помисли добре да не си навредиш много повече.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #56 -:
ноември 26, 2010, 10:15:28 »
Мaги
съглaснa съм с теб,но Боби явно бързa.Не мисля,4е е редно дa го прaвят,но тя и док знaят нaй-добре.Сaмо могa дa кaжa,4е aко с новa бременност искa дa нaмaли болкaтa от неспешнaтa преди нея,товa не е нa4инът.
И при нaс вси4ко е едно и също.4aкaм дa свърши М и евентaлно ще посетя док.Искaм дa ме види и се нaдявaм новините дa сa успокоителни.Зa сегa ще по4aкaме поне до януaри,4е и той сaм ми кaзa,4е не било хубaво aко имa бебешок дa летя.След товa с нови сили.
Късмет нa вси4ки.
Ели
кaкво стaнa с теб?4естох зa голямото зaкъснение и,4е не искaш дa прaвиш тест.Силно ти сгтискaм пaлци!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
ноември 26, 2010, 12:05:34 »
fiibi_bg
добре дошла в темичката и дано скоро се похвалиш
и да следим новините от друга темичка.
При мен пък този месец закъснява втори ден , ама на дали ще има
, но ще видим като поизчакаме.
Стискам палци на всички които опитват, да видят така желаните
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271
«
Отговор #58 -:
ноември 26, 2010, 12:41:26 »
Здрасти момичета
много отдавна не съм писала във форума като цяло, но смятам вече да стана по активна и да се запиша в клуба на бебеправещите и се надявам скоро всички да видим
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #59 -:
ноември 26, 2010, 12:58:45 »
Боби, знам колко е силно желанието за бебе, още повече когато веднъж си забременяла. Аз обича като изпатила с два аборта бих те посъветвала да изчакаш. И при нас нещата след първия аборт уж бяха добре и ни дадоха зелена светлина, но се оказа, че не е точно така и направих втори спонтанен аборт доста тежък с обилна кръвозагуба и тогава нещата бяха още по-сложни. Затова решихме с лекарката да пия три месеца противозачатъчни, за да имам нормален цикъл и лигавицата да си се възстанови и след това още три месеца, че и малко повече се пазихме със съпруга ми. Резултатът възстановен организъм и лигавица на матката и забременяване от първия месец, в който правихме опити, а трябва да ти кажа, че дори не се надявах да стане точно този месец. Сега, както се вижда по линийката ми, имам 13 дни до термин и всеки момент очаквам да гушна малкото съкровище, което чаках почти три години.
Стискам ти палци и при теб нещата да се наредят в положителна посока много скоро, но не си причинявай сама, евентуален втори аборт, защото и психически и физически ще се възстановиш доста по-трудно.
Момичета, стискам ви палци на всички и се надявам много скоро да напуснете тази тема, за да има място за момичетата от изчакващите.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
29