Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 11:37:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци??  (Прочетена 110617 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #210 -: ноември 19, 2010, 12:03:37 »

Аз съм в момента от не много пишещите,ама покрай малката ми принцеса е така! pardon
Аз не ога да кажа-искам еди си какво!Разбира се че изненадата е наи хубавото нещо на подаръка!
мога да кажа,че нямам нужда от сервизи за хранене,картини,козметики,бижута,накити ...
Това е,че сега се нанесохе в ново жилище и не омга да сетя от какво има нужда,понеже съм си накупила доста неща!
Аз лично като се замисля имам нужда от много неща-кола,телефон...базикам се funnytooth
Обичам типичните за празника коледни украси,коледни сервизи за хранене(поне това търся в момента за празника де),а бе не ога да сетя какво бих желала да получа!
За мен е много важно да е от сърце! heart
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: ноември 19, 2010, 18:09:30 »

Моето пиле , не е писало от много оотдавна. Искрено се надявам да се включи, защото идея си нямам какво харесва.
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #212 -: ноември 19, 2010, 18:33:51 »

Здравейте момичета,

след като не можах да се включа в списъка с птичетата, поне мога да ви дам една хубава идея за подарък. Адмирации за всички, които обичат да четат книги!!!  give_rose

http://simetro.com/index.php/product/metalen_razdelitel_bukvi/

http://simetro.com/index.php/product/malak_dyrzach_za_knigi/

http://simetro.com/index.php/product/djobna_lampichka_za_chetene/
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: ноември 19, 2010, 23:10:07 »

_Roxy_, при толкова любители на книгите, постът ти е точно на място. Невероятни неща има.Потекоха ми лигите tease
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #214 -: ноември 19, 2010, 23:15:06 »

Леле още съм на първа страница  angry Никои ли не ме ще мене  cray
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: ноември 20, 2010, 10:24:09 »

Vessi , по скоро Магито изчаква всички да се изберат и тогава да махне и този списък, за да не се знае кой - кой е . Естествено , че някой те иска (може и вече да ти мисли подарък даже  Wink )
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #216 -: ноември 20, 2010, 17:49:31 »

Казах го на шега ....маи не се получи . За мен е важно , че аз избрах птиче и ще зарадвам някого /надявам се/ , а не дали мен някои ще ме избере.Това ми е най малката грижа. Сега се отдавам на ровене за избор на подарък на моята дама хубавото е че имам поле за действие:) Весел ден на всички !
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: ноември 20, 2010, 18:41:39 »

Аууууууууууууууу, много съм куха вече
Избрахме ли си ве4е птичета, ма ше има ли за менееее cray
Майкооооо ше изтърва аз всичко от мойто блеееееенеее shok pleasantry pardon
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: ноември 22, 2010, 08:56:03 »

Хайде и аз да помогна на моята снежанка (ако има такава де, защото още съм на първа страница в списъка с пилета Wink ) - нямам абсолютно никакви претенции към подаръка. Каквото и да е - факта, че някой е отделил време да мисли и търси подарък за мен, го прави най-хубавата и специална изненада. Честно казано, аз обичам повече да подарявам, отколкото да получавам подаръци и ще съм щастлива да зарадвам и моето пиле. Даже вече съм набелязала няколко неща  smile
Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: ноември 22, 2010, 10:15:40 »

Бързо включване и от мен в помощ на моята Снежанка. Мисля, че идеята на michelle за даване на напътствия без споменаване на конкретни подаръци е добър вариант за всички, които обичат изненадите. И понеже и аз попадам в тази категория ще изброя някои любими занимания и ... думички:
Коледа, чай, разходки с любимия и кучето ни, йога, майсторене (както в кухнята, така и извън нея), пътувания, свещи .... и мнооооооого други  Girl_hide
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: ноември 22, 2010, 10:48:00 »

Чета аз, чета ... ама мойто птиче не ще да излелзе от хралупата, да прелитне през темичката и да подшушне нещо като коз sad.То не е и от най-редовните, така че ще трябва да импровизирам.Вчера бяхме на покупки и харесах някои неща, но реших да изчакам, все се надявам птичката да кацне тук и да си каже... За съжаление кой знае кога пак ще излезем заедно с мъжо по магазини.
Момичета, мисля, че изпращането на подаръците трябва да стане по-рано.Защо?Защото 90% от тях ще крият в себе си прекрасна коледна украса, която би трябвало да краси дома ни по-отрано, а не да пристигне на 24ти и след седмица да бъде прибрана.
Поради тези си съображения смятам да изпратя подаръка си не по-късно от 10.12.Поне се надявам pardon
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: ноември 22, 2010, 11:11:10 »

Офф, едва ми остана малко време да напиша и тук ред, два smile

Значи първо да си кажа - на мен идеята с подсказките много ми хареса, защото в забързаното ни ежедневие е много по-лесно да знаеш какво наистина би зарадвало твоето птиченце. Аз не съм много трудна - бих се зарадвала на всичко. За разлика от доста други моми из форума, аз пък обичам прахосъбирачките. Абе с две думи - детето в мен още живее  blum . Обичам малки керамични фигурки, имам доста с животни (слончета, жабки, зайчета), но имам място за още  Wink. Напоследък съм на тема обзавеждане на апартамента, но вече си купих почти всичко, а това което ми трябва съм го поръчала на Дядо Коледа (в лицето на мами, татковци и баби) smilesmilesmile.
Така че, моята Снежанка може спокойно да ми подари каквото и е на сърце. Ако тръгна да изброявам, бих написала това: обичам малки сладки керамични фигурки, книги тип чиклит, Коледна украса (която тази година започвам да купувам малко по малко, че това ще ни е първата Коледа вкъщи заедно), разни други изненади и т.н.

Определено искам да кажа, че нямам нужда от нищо типично за дома, от бижута, аксесоари, козметика.

Така че който ме е избрал мен просто да отвори детското прозорче в себе си и да твори. Дори и плюшена играчка би ме разтопила, като знам че е подарък от някоя Снежанка smile

А относно моето птиченце - ами аз вече му купих подарък. Надявам се искрено да го хареса и да се радва.  good
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: ноември 22, 2010, 11:16:15 »

Като на всеки празник, особено Коледните пощите се отрупват не само от вътрешни пратки, но и от международни, така че според мен трябва по-рано да се изпратят, че да пристигнат на време.
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: ноември 22, 2010, 11:20:41 »

Момичета и тук да кажа, всички птички са избрани, всичко е разпратено сега се започва голямото пазаруване smile При получаването на първия подарък ще направя отделна тема за подаръците smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: ноември 22, 2010, 11:22:25 »

Аз до сега не съм имала забавяне за пощенските пратки по празниците. Еинствено за САЩ се бавят и не знам защо? tweety bird, можеш ли да ми дадеш насоки, че пак ще трябва да пращам картичка? give_rose
Аз понеже съм нетърпелива и ще ползвам куриер, за да разбера още на следващия ден реакцията на моето пиле. heart

Аз още съм в чуденка какво да взема и на края (ако не намеря каквото искам) може да си променя концепцията huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: