Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:01:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци??  (Прочетена 110638 пъти)

michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #195 -: ноември 18, 2010, 18:06:44 »

Днес си четох и тази, и предишните теми за размяна на подаръци. Виждам, че има горе-долу два вида предпочитания. Част от момичетата искат да са изненадани, без значение как. Другите си избират по-конкретни варианти. И едните, и другите са прави  smile
 Предлагам следното за искащите изненада-ако смятате, че в някои от постовете ви има достатъчно информация за вас и личните ви интереси и харесвани неща, дайте насока на Снежанката си към тях. Аз прегледах набързо моите собствени и осъзнах, че не от всички ще стане ясно какво харесвам. Затова направо дадох ориентир. Или пък опишете се с няколко думички-обичам това и това. Разбирайте-например научна фантастика, рок музика, разходки в планината, чай сутрин с любимия и т.н.  smile Съгласни ли сте?

В краен случай винаги може "помощ от приятел"  smile

П.П. Откакто си знам птичето се чувствам като разследващ криминален случай  Wink Събирам информация  blum
« Последна редакция: ноември 18, 2010, 18:08:49 от michelle » Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: ноември 18, 2010, 19:04:34 »

Леле, колко бързо са се свършили птичките, като топъл хляб. smile
Само да кажа, че се радвам, мойта птичка каза какво иска, остава да намеря това, което ще си мисля, че ще й допадне.
Така бързо както е тръгнало всеки ще си получи подаръка преди Коледа:)
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: ноември 18, 2010, 20:09:36 »

хехе - до вчера на обяд тук наистина беше голямо затишие, а днес е като на коледен базар smile много весело и интересно, пъстро и идейно!

не съм дала насоки за това, което бих се радвала да получа, защото и аз спадам към капризните, които обичат изненадите - комбинация безумна.

това, което обаче най-силно ценя, е личното отношение - може да е картичка само, но с послание различно от стандартните пожелания, нека бъде искрено и с личен почерк.

харесвам прахосъбирачки, но не по принцип - всяка такава вкъщи има лична история и специално място. всяка подарена между другото, е прибрана в кашон.

ако моята Снежанка има хоби, което дава и конкренти продукти (ръкоделие, шев, кройка, рисуване, керамика и пр.) и пожелае да ми подари нещо такова - това ще е безценен подарък - уникален и различен, направен с лично отношение.

ако няма подобно хоби, всяко решение, взето с желанието да е нещо специално, ще ме направи щастлива.

не познавам моето птиче много добре, въпреки че е доста активно във форума, но в момента когато видях кое е, знаех какво искам да му подаря ... интуиция - последствие ще разбера дали вътрешното усещане ме е подвело smile
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: ноември 18, 2010, 20:36:31 »

Гледам, че някои обичат пъзели и аз, докато не взехме два с по 1000 елемента, черно-бели само на места червени елементи. Много е трудно, мисля че някои ако подарява на птичето, което иска пъзел трябва да е по-цветен и по -ясен образ:)
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: ноември 18, 2010, 20:42:33 »

Много е забавно тук  yahoo
Моето птиче не го познавам, не сме се засичали по темите, въпреки , че има доста публикации . Заела съм се да ги изчета  Reading За сега още не съм решила какво да й подаря , но се радвам , че вече ми е дала насоки  girl_wink
А за моята Снежанка.....не мога да кажа конкретно какво искам  pardon , което не е улеснение  blush За сувенирчетата - "прахосъбирачки " и аз нямам място (нали още се обзавеждаме ) Абе на всичко бих се зарадвала, щом е избрано за мен  blum
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #200 -: ноември 18, 2010, 20:57:18 »

Аз може ли да попитам, момичета, как мога да прочета всички мнения на моето птиче. Откривам само как да прочета последните, а те не са много.  pardon
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: ноември 18, 2010, 21:07:03 »

nadelina88, като отвориш последните мнения - като стигнеш до последните, отдолу, с бели цифрички - почти не се забелязват на този белезникав фон, можеш да видиш и следващите странички с мнения на птичето.

roumyana, то и аз съм толкова претенциозна, че когато близките ми избират подарък, ако са се спрели на нещо конкретно - винаги им давам конкретни напътствия - това да е така, другото да не е еди-как си... То заради това и общо взето нищо не съм написала какво конкретно искам, че като знам колко трудно се намират неща, които да ми харесат...  nea А уж нищо толкова сложно не искам - като цяло не харесвам шарении, разни надписи по дрехи, чанти и аксесоари, не харесвам натруфени работи - обичам да е нещо стилно, изчистено, но и красиво междувременно. За цветовете - харесвам розово, лилаво, светлосиньо, червено, тъмночервено, черно... Но нищо в кафяво-бежавата гама...

Гледам, че са останали още 10-тина птички (или поне толкова стоят на първа страница). Хайде, избирайте ги и тях! smile 

За моето птиче - то е от тези, които се опитаха да подскажат какво искат в тази тема, но аз и без това имам някои насоки, та май повече се обърках, но... има време, ще го измисля...
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: ноември 18, 2010, 21:19:24 »

Здравейте птиченца!
Ето ме и мен едно много нередовно-пишещо птиче.
Аз исках да ви напиша, че всеки не харесва нещо.Аз също не харесвам прахосъбирачките, но ако моята Снежанка е решила точно такова нещо да ми подари не бих се разсърдила...според мен е важен жеста..нали целта при разменянето на подаръци е точно това да изненадаш отсрешния. Аз бих се зарадвала на всичко. Надявам се да съм помогнала с нещо, но ако все пак затруднявам човека отсреща наистина мога и да му подскажа още мъничко...... danceg
« Последна редакция: ноември 18, 2010, 21:22:42 от ilkata » Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #203 -: ноември 18, 2010, 21:42:28 »

Ехеее, чакам аз чинно както каза магито да не пишем и едва се стърпявах, ама отварям и "о, изненада" изписали сте 4 страници с идейки и подсказки - ах, виееее  blum blum blum

Така.. аз да си излея душицата, моето птиче е от пишещите и викам си "аха, ще ми е лесно този път"... лесно, ама нъцки, отварям аз ентусиазирано и "О, небеса..  shok около 100 страници мнения shok shok и четах аз снощи, четах, четах... и нищо не измислих  GROAN... обаче ми хрумнаха няколко гениални идейки в последствие и за сега потривам доволно ръчички  LAUGHTER LAUGHTER

Сега да подскажа малко за себе си, имам много парфюми, душ гелове и кремове за тяло и за сега са ми предостатъчни, но пък харесвам гримове, лак за нокти и разни такива гримово-лачещи джиджавки, които никога не са ми излишни,  чета само техническа литература, така че освен ако не е някоя архитектурна или строителна енциклопедия, книги нищЪ  blush Друго, друго... аз много обичам да си майсторя някакви неща, така че интересни ножички, шаблони, пънчове, печати, цветни хартийки и панделки... много много ще ме зарадват saludo
Любимите ми цветове са черно, лилаво и цикламено ... и всички нюанси на розовото.. Girl_hide
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: ноември 18, 2010, 21:58:30 »

danceg и аз съм много доволна от моето птиченце - всичко си е написала. Сега остана да избера само какво точно да е. От кога почваме да пращаме подаръците?
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: ноември 18, 2010, 22:06:29 »

От кога почваме да пращаме подаръците?

Пише на първата страница Wink
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: ноември 18, 2010, 22:08:26 »

Аз лично ще изтормозя моето пиле и ще му изпратя подаръка възможно най-късно blum
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: ноември 18, 2010, 22:34:52 »

Аз лично ще изтормозя моето пиле и ще му изпратя подаръка възможно най-късно blum
хаХахаХАХахаха  sarcastic и аз май ще налагам "тормоз"  girl_wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: ноември 18, 2010, 23:36:16 »

Вероника и lionelsa, аз не знам как бихте имали нерви да чакате толкова дълго до изпращането на подаръка - аз май няма да имам търпение, но поне ще изчакам да почне декември месец...  girl_wink

Че то частта с пращането на подаръка си е равносилна по емоции с получаването на такъв (или може би дори още по-силна - все пак се чудиш, двоумиш какво да бъде, пък откъде да го вземеш, дали ще се хареса и после мислиш и за варианти - дали да е по куриер, дали по пощата, дали лично... ). Миналата година като пращах подаръка, бях толкова нетърпелива, че удостоих моето Послушно детенце с разговор по телефона от типа: "Аз съм твоята Снежанка! Вкъщи ли си днес?" и после - куриер с доставка до 2 часа (тя май доставката беше на практика половин час, ама карай да е весело)...  girl_wink
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: ноември 19, 2010, 00:19:15 »

Леле като чета колко сте изписали чак ми стана неудобно , че не съм писала  blush
За абонамента аз лично бих предпочела немската BURDA , тъй като обичам да шия и кройките там са винаги страхотни  smile Преди се бях абонирала и така и не получих и един брой  beating
Чета за шалове , фондюта... идеите са много добри  Wink аз лично имам и двете  pardon , но съм по запалена по чантите . Ако е аксесоар цветовете около розаво , лилаво, тъмно синсьо  не знам , много е трудно да си кажеш какво искаш  huhhuh.gif Относно книгите , напоследък се сдобих с доста и предпочитам да ги прочета преди да се натрупат  smile
Определено ще ми е приятно какъвто и да е подаръка, защото е важна изненадата  Girl_hide
Моето послушко , горе долу го проследих и имам някакви идеи за подарък , затова е хубаво да се пише редовно  Wink
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: