Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 11:20:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Коледни подаръци??
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Коледни подаръци?? (Прочетена 110601 пъти)
michelle
Сватбен ШАМАН
Отг: Коледни подаръци??
«
Отговор #195 -:
ноември 18, 2010, 18:06:44 »
Днес си четох и тази, и предишните теми за размяна на подаръци. Виждам, че има горе-долу два вида предпочитания. Част от момичетата искат да са изненадани, без значение как. Другите си избират по-конкретни варианти. И едните, и другите са прави
Предлагам следното за искащите изненада-ако смятате, че в някои от постовете ви има достатъчно информация за вас и личните ви интереси и харесвани неща, дайте насока на Снежанката си към тях. Аз прегледах набързо моите собствени и осъзнах, че не от всички ще стане ясно какво харесвам. Затова направо дадох ориентир. Или пък опишете се с няколко думички-обичам това и това. Разбирайте-например научна фантастика, рок музика, разходки в планината, чай сутрин с любимия и т.н.
Съгласни ли сте?
В краен случай винаги може "помощ от приятел"
П.П. Откакто си знам птичето се чувствам като разследващ криминален случай
Събирам информация
«
Последна редакция: ноември 18, 2010, 18:08:49 от michelle
»
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #196 -:
ноември 18, 2010, 19:04:34 »
Леле, колко бързо са се свършили птичките, като топъл хляб.
Само да кажа, че се радвам, мойта птичка каза какво иска, остава да намеря това, което ще си мисля, че ще й допадне.
Така бързо както е тръгнало всеки ще си получи подаръка преди Коледа:)
Активен
Trubadura
Ентусиаст
«
Отговор #197 -:
ноември 18, 2010, 20:09:36 »
хехе - до вчера на обяд тук наистина беше голямо затишие, а днес е като на коледен базар
много весело и интересно, пъстро и идейно!
не съм дала насоки за това, което бих се радвала да получа, защото и аз спадам към капризните, които обичат изненадите - комбинация безумна.
това, което обаче най-силно ценя, е личното отношение - може да е картичка само, но с послание различно от стандартните пожелания, нека бъде искрено и с личен почерк.
харесвам прахосъбирачки, но не по принцип - всяка такава вкъщи има лична история и специално място. всяка подарена между другото, е прибрана в кашон.
ако моята Снежанка има хоби, което дава и конкренти продукти (ръкоделие, шев, кройка, рисуване, керамика и пр.) и пожелае да ми подари нещо такова - това ще е безценен подарък - уникален и различен, направен с лично отношение.
ако няма подобно хоби, всяко решение, взето с желанието да е нещо специално, ще ме направи щастлива.
не познавам моето птиче много добре, въпреки че е доста активно във форума, но в момента когато видях кое е, знаех какво искам да му подаря ... интуиция - последствие ще разбера дали вътрешното усещане ме е подвело
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #198 -:
ноември 18, 2010, 20:36:31 »
Гледам, че някои обичат пъзели и аз, докато не взехме два с по 1000 елемента, черно-бели само на места червени елементи. Много е трудно, мисля че някои ако подарява на птичето, което иска пъзел трябва да е по-цветен и по -ясен образ:)
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #199 -:
ноември 18, 2010, 20:42:33 »
Много е забавно тук
Моето птиче не го познавам, не сме се засичали по темите, въпреки , че има доста публикации . Заела съм се да ги изчета
За сега още не съм решила какво да й подаря , но се радвам , че вече ми е дала насоки
А за моята Снежанка.....не мога да кажа конкретно какво искам
, което не е улеснение
За сувенирчетата - "прахосъбирачки " и аз нямам място (нали още се обзавеждаме ) Абе на всичко бих се зарадвала, щом е избрано за мен
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #200 -:
ноември 18, 2010, 20:57:18 »
Аз може ли да попитам, момичета, как мога да прочета всички мнения на моето птиче. Откривам само как да прочета последните, а те не са много.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #201 -:
ноември 18, 2010, 21:07:03 »
nadelina88, като отвориш последните мнения - като стигнеш до последните, отдолу, с бели цифрички - почти не се забелязват на този белезникав фон, можеш да видиш и следващите странички с мнения на птичето.
roumyana, то и аз съм толкова претенциозна, че когато близките ми избират подарък, ако са се спрели на нещо конкретно - винаги им давам конкретни напътствия - това да е така, другото да не е еди-как си... То заради това и общо взето нищо не съм написала какво конкретно искам, че като знам колко трудно се намират неща, които да ми харесат...
А уж нищо толкова сложно не искам - като цяло не харесвам шарении, разни надписи по дрехи, чанти и аксесоари, не харесвам натруфени работи - обичам да е нещо стилно, изчистено, но и красиво междувременно. За цветовете - харесвам розово, лилаво, светлосиньо, червено, тъмночервено, черно... Но нищо в кафяво-бежавата гама...
Гледам, че са останали още 10-тина птички (или поне толкова стоят на първа страница). Хайде, избирайте ги и тях!
За моето птиче - то е от тези, които се опитаха да подскажат какво искат в тази тема, но аз и без това имам някои насоки, та май повече се обърках, но... има време, ще го измисля...
Активен
ilkata
Ентусиаст
«
Отговор #202 -:
ноември 18, 2010, 21:19:24 »
Здравейте птиченца!
Ето ме и мен едно много нередовно-пишещо птиче.
Аз исках да ви напиша, че всеки не харесва нещо.Аз също не харесвам прахосъбирачките, но ако моята Снежанка е решила точно такова нещо да ми подари не бих се разсърдила...според мен е важен жеста..нали целта при разменянето на подаръци е точно това да изненадаш отсрешния. Аз бих се зарадвала на всичко. Надявам се да съм помогнала с нещо, но ако все пак затруднявам човека отсреща наистина мога и да му подскажа още мъничко......
«
Последна редакция: ноември 18, 2010, 21:22:42 от ilkata
»
Активен
Milizandra
Любопитен
«
Отговор #203 -:
ноември 18, 2010, 21:42:28 »
Ехеее, чакам аз чинно както каза магито да не пишем и едва се стърпявах, ама отварям и "о, изненада" изписали сте 4 страници с идейки и подсказки - ах, виееее
Така.. аз да си излея душицата, моето птиче е от пишещите и викам си "аха, ще ми е лесно този път"... лесно, ама нъцки, отварям аз ентусиазирано и "О, небеса..
около 100 страници мнения
и четах аз снощи, четах, четах... и нищо не измислих
... обаче ми хрумнаха няколко гениални идейки в последствие и за сега потривам доволно ръчички
Сега да подскажа малко за себе си, имам много парфюми, душ гелове и кремове за тяло и за сега са ми предостатъчни, но пък харесвам гримове, лак за нокти и разни такива гримово-лачещи джиджавки, които никога не са ми излишни, чета само техническа литература, така че освен ако не е някоя архитектурна или строителна енциклопедия, книги нищЪ
Друго, друго... аз много обичам да си майсторя някакви неща, така че интересни ножички, шаблони, пънчове, печати, цветни хартийки и панделки... много много ще ме зарадват
Любимите ми цветове са черно, лилаво и цикламено ... и всички нюанси на розовото..
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #204 -:
ноември 18, 2010, 21:58:30 »
и аз съм много доволна от моето птиченце - всичко си е написала. Сега остана да избера само какво точно да е. От кога почваме да пращаме подаръците?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #205 -:
ноември 18, 2010, 22:06:29 »
Цитат на: CabuHka в ноември 18, 2010, 21:58:30
От кога почваме да пращаме подаръците?
Пише на първата страница
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #206 -:
ноември 18, 2010, 22:08:26 »
Аз лично ще изтормозя моето пиле и ще му изпратя подаръка възможно най-късно
Активен
Вероника
«
Отговор #207 -:
ноември 18, 2010, 22:34:52 »
Цитат на: lionelsa в ноември 18, 2010, 22:08:26
Аз лично ще изтормозя моето пиле и ще му изпратя подаръка възможно най-късно
хаХахаХАХахаха
и аз май ще налагам "тормоз"
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #208 -:
ноември 18, 2010, 23:36:16 »
Вероника и lionelsa, аз не знам как бихте имали нерви да чакате толкова дълго до изпращането на подаръка - аз май няма да имам търпение, но поне ще изчакам да почне декември месец...
Че то частта с пращането на подаръка си е равносилна по емоции с получаването на такъв (или може би дори още по-силна - все пак се чудиш, двоумиш какво да бъде, пък откъде да го вземеш, дали ще се хареса и после мислиш и за варианти - дали да е по куриер, дали по пощата, дали лично... ). Миналата година като пращах подаръка, бях толкова нетърпелива, че удостоих моето Послушно детенце с разговор по телефона от типа: "Аз съм твоята Снежанка! Вкъщи ли си днес?" и после - куриер с доставка до 2 часа (тя май доставката беше на практика половин час, ама карай да е весело)...
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
Щастлива съпруга и майка
«
Отговор #209 -:
ноември 19, 2010, 00:19:15 »
Леле като чета колко сте изписали чак ми стана неудобно , че не съм писала
За абонамента аз лично бих предпочела немската BURDA , тъй като обичам да шия и кройките там са винаги страхотни
Преди се бях абонирала и така и не получих и един брой
Чета за шалове , фондюта... идеите са много добри
аз лично имам и двете
, но съм по запалена по чантите . Ако е аксесоар цветовете около розаво , лилаво, тъмно синсьо не знам , много е трудно да си кажеш какво искаш
Относно книгите , напоследък се сдобих с доста и предпочитам да ги прочета преди да се натрупат
Определено ще ми е приятно какъвто и да е подаръка, защото е важна изненадата
Моето послушко , горе долу го проследих и имам някакви идеи за подарък , затова е хубаво да се пише редовно
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...