Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:44:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Коледни подаръци??
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Коледни подаръци?? (Прочетена 110647 пъти)
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
Отг: Коледни подаръци??
«
Отговор #180 -:
ноември 18, 2010, 15:31:02 »
michelle , хубаво е наистина да някое време всеки, който мисли да сподели какво желае, да го направи. На мен би ми било гадно, ако тъкмо изпратя подаръка и прочета от моята птичка, че не харесва такива неща.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #181 -:
ноември 18, 2010, 15:31:39 »
Аз миналата година бях подарила фондю, радвам се, че се е харесало и на други като идея за подарък.
Искам да ви питам, понеже Капризче беше писала като идея за подарък абонамент за списание, дали бихте се зарадвалиако ви абонирам примерно за Космополитън като коледен подарък?
( ох, дано моето птиче да каже ДА, макар че то не е много активно), защото на мен ми се вижда супер като подарък, а и аз лично вече се абонирах за Космополитън( цената ми се струва изгодна)?
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #182 -:
ноември 18, 2010, 15:35:51 »
Аз съм фен на конкуренцията - Гламър
Активен
Mrs.™
«
Отговор #183 -:
ноември 18, 2010, 15:43:03 »
Да добре ще е примерно до другата седмица всеки да си каже какво иска или не иска.
Аз лично харесвам списания и ще се зарадвам на абонамент(макар че въпроса едва ли е към мен ,дето имам хиляди мнения
) и според мен ако не всяка,то почти всяка жена би го харесала-сега Космо е насочен малко към по младата публика ,на т.нар. неомъжени дами и teen-ове-така,че си прецени според човека.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #184 -:
ноември 18, 2010, 15:52:27 »
И аз съм от хората, които харесат абонаментите, но пак е въпрос на вкус. На мен, ако ми подарят такъв ще се зарадвам, само ако има интересни статии за четене, а в България женските списания са само 1-2 такива. Или пък да е кулинарно. И те са с достъпни абонаменти. Хубавите списания са по 5-8 лв/брой, а за абонамент свалят с левче надолу, което събрано на куп си е голяма сума.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #185 -:
ноември 18, 2010, 15:54:35 »
На мен не би ми допаднал абонамент по простата причина че списанията които харесват вече на нищо не приличат, то не останаха статий от рекламите
Активен
roumyana
«
Отговор #186 -:
ноември 18, 2010, 15:56:54 »
и аз съм фен на Гламър, и за него ще се абонирам,така или иначе всеки уикенд си купувам по 5-6 списания, обичам да чета. вече сме много
Момичета, без да се обиждате, но това супер подробно описание, какво искаме и какво не, ми се струва малко прекалено подробно и даже леко нахално и се губи смисъла на подаряването и на изненадата. Еми , като искам бели ръкавици примерно- ще си купя.
То е ясно,че никой не иска прахосъбирачки, въпреки че това понятие е много разтегливо и тук попадат примерно коледни украси и сувенири, които не са прахосъбирачки, рисковано е с козметката, ама то с всичко е така, каквото и да кажете, винаги има риск да не ти хареса, е и какво от това, няма как да се избегне този момент, но и това му е хубавото в крайна сметка.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #187 -:
ноември 18, 2010, 16:02:06 »
roumyana
повечето момичета са изредили по няколко неща, плюс това когато съм написала "шал" (това е само пример) на пазара има стотици шалове, тъй че за мен първо ще има изненада от това с кое от нещата които харесвам ще се съобразиш и второ какво точно си избрала от съответния вид.
Всякакви сувенири са прибрани по пликовете, защото иначе Дияна се грижи да бъдат "изядени" или удряни в земята
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #188 -:
ноември 18, 2010, 16:23:39 »
Това със списанията е идейно, но наистина зависи от човека и интересите му - примерно на мен не ми допада Космо, но си купувам по 1 женско и едно кулинарно месечно, плюс че прочитам и по 1-2 книги през това време.
Много съм благодарна на всички птичета, които споделят какво харесват, защото ми давате идейки за подаръци и за хората около мен.
А относно моите интерси - те са толкова разностранни, че искрено бих се зарадвала на почти всичко, стига да е подарено с любов. Истината е, че подаръка носи настроението и заряда на подаряващия. В противен случай би бил просто един предмет... Не е ли така? Затова Снежанке, която и да си ти - имаш пълна свобода на действие!
«
Последна редакция: ноември 18, 2010, 16:36:56 от _Ava_
»
Активен
Mrs.™
«
Отговор #189 -:
ноември 18, 2010, 16:30:19 »
roumyana
,мила това са просто примери. Аз всяка година давам насоки,но момичетата винаги ме изненадват с нещо приятно без да съм ги насочила точно към това.Така,че никой не е казал,че щом аз искам чиния-трябва да получа чиния.
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #190 -:
ноември 18, 2010, 16:33:56 »
Руми, стига бе, за какви работи се впрягаш
Аз например показах 1 картинка на нещо. Но не беше защото искам точно същото, а защото не знам как да го обясня без да го покажа. Много искам нещо готварско, което да става за сладкиши и да във формички. Това обяснение как би го разбрала?
Аз лично- никак... Пак казвам, не искам да е точно това. Може и кексова форма да е, може да е шприц(или както се казва), но да е свързано с готвенето и да не е книга. Миналата година получих много красив комплект чинии, за сервиране на торта и всичките ми приятелки полудяха по тях. Бях супер щастлива и си ги ползвам при всеки удобен случай. Получавала съм и масичка за хранене в леглото, ако искаш вярвай постоянно се ползва
Но и двата подаръка бяха мислени за мен и си личеше. Освен това да бъдем честни, живота ни е толкова скъп, че подаръците вече не са някакво отвлечено понятие както едно време, а нещо практично, което да влезе в употреба. По този начин освен че си доставяме положителни емоции една на друга си и помагаме по един или друг начин
Поне това е моето разбиране на подаръците.
Колкото до абонаментите, аз съм ЗА. Освен това искам да ви споделя,че абонамента за Кулинарен Журнал е 9.90 лв за цялата година и това е един евтин и практичен подарък. Аз вече се абонирах де, но по принцип да знаете. А другия абонамент, който направих за мама и баба е 40лв някъде за 3 списания, едното от които е седмично. Мисля че цените са доста добри и подаръците си заслужават
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #191 -:
ноември 18, 2010, 17:00:26 »
Руми аз смятам че няма нищо лошо в насоките.Например моето птиче хич не пише активно и незнам хич какво ще му хареса.Много ще съм щастлива ако напише какво иска-така хем ще и избера нещо което харесва хем няма 10 дни да се чудя какво да и избера.Естествено ако нямам възможност или не намеря ще и взема нещо което преценя.Но поне ще съм положила усилия да избера нещо което ще хареса и ще се зарадва.Аз например съм пуснала снимка на шала не защото искам точно същия а за да насоча какъв тип шал предпочитам-защото аз плетени шалове не нося както и шифонени защото не ми отиват.И няма смисъл момичето да вложи време и усилия в избор на шал който няма да сложа.Нали идеята е подаръците да ни напомнят за човека който ни го е подарил и по какъв повод.Естествено никой не задължавам с тези неща и съм го написала-всичко зависи от града,от възможностите и от предлаганите на пазара неща.Според мен просто го правим за помощ към Снежанката.
Аз не бих се зарадвала на абонамент-имам огромен проблем с пощите.
Активен
roumyana
«
Отговор #192 -:
ноември 18, 2010, 17:01:37 »
не,момичета, не се впрягам
и нямам никой конкретно предвид, още повече Капричзче, това което искаш е наистина хубаво измислено, мога да ти кажа откъде да си купиш формички за мъфини за 4 лева- силиконови, аз си купих
Истината е че аз съм супер капризна и е много трудно да ми хареса нещо, дори и най- близките ми много рядко улучват, но не е проблем, аз наистина обожавам коледа , а и най- много обичамм очакването, самато нетърпеливо тръпнене и предколедно любопитство, така че наситина няма проблем и нека всички имаме много хубави коледни емоции с разменянето на подръци
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #193 -:
ноември 18, 2010, 17:42:05 »
Ха добър ден и от мен !!!! В общи линии добре е малко подсказка поне за ориентир .Такива като мене чинии , чаши и друга стъклария не могат да пратят щото докато преплува океана със сигурност ще станат на сол
Е Руми и ти уби змея ...с твоето: " Истината е че аз съм супер капризна и е много трудно да ми хареса нещо, дори и най- близките ми много рядко улучват" да му мисли твоето пиле
За себе си ще подскажа макар и да не съм избрана още
хубава книга в стил "Убии ма убичъм тъ, умри щъ взема" или по скоро Даниел Стийл ще свърши супер работа.За 8 мар получих такава и бях супер :danceg:В краина сметка нещо леко имам предвид като грамаж че пощата е много скъпа , аааа забравих и съм голям фен на шаловете имам поне 20 но нали знаете никога не са достатъчни
Пишете не се правете на ощипани моми , идеите идват по бързо така !
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #194 -:
ноември 18, 2010, 17:46:38 »
Аз бях една от първите с идеята и ЗА-то за насоките. Моето птиче не го познавам изобщо, а то и не ми дава много насоки. Изненадата си е изненада, несъмнено ще я има, каквото и да подариш, но когато избора ти е толкова разтеглив и в същото време много неясен и всичко зависи единствено от теб и твоя вкус, става малко гадно. И има притеснение леко у мен. Защото какво по-хубаво от това не само да бъде оценен жеста от подаръка, а да бъде и наистина харесан - искрено?!
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...