Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 16:39:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Коледни подаръци??
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Коледни подаръци?? (Прочетена 110675 пъти)
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Отг: Коледни подаръци??
«
Отговор #135 -:
ноември 15, 2010, 11:21:47 »
За това сме различни -всеки си има мнение.
Насочване -ОК, но има едно друго нещо и то е че не всички са в София и е доста трудно в някой малък град да намериш нещо свясно честно казано
Когато бях в Левски подарявах на лионелса -ми има 3 магазина на кръст
Лично аз не смятам за необходимо да казвам каквото и да било - ще се зарадвам на всичко щом е от сърце и човека е отделил време за подаръка ми
Активен
maria_lakova
«
Отговор #136 -:
ноември 15, 2010, 11:45:05 »
Аз също съм на мнение, че подаръците трябва да са изненада, но няма лошо да се дадат някои насоки, а то не е задължително да се купи точно това, което е писало момичето, но ако е писала, че не иска нещо конкретно не върви точно такова да й се подари, нали?
Аз общо взето наистина ще се зарадвам на всякакъв подарък и да кажа, че не е задължително да има подаръци за децата, защото пада голямо чудене и за детето и за майката да се избере нещо, което да не надвишава "бюджета"
Аз например ще се зарадвам на книга като може да не е художествена литература, има много интересни книги за хората като личности, за жените и мъжете и разни такива. Аз харесвам сувенири от рода на прахосъбирачките, но нямам абсолютно никакво място къде да ги сложа, а не искам да стоят прибрани в някой кашон.
Давам, обаче пълна свобода на действие на моята Снежанка, която и да е тя, в избора на подарък!
Много е хубаво като се паднат двете момичета от един град да се подари подаръка лично - тогава изненадата е още по-хубава!
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #137 -:
ноември 15, 2010, 13:18:29 »
Ами аз за себе си мога да кажа, че предпочитам да дам насока на подаряващия ми. Наистина не бих искала да получа нещо, което после да не харесвам и да се наложи да се освободя от него, защото и такива случаи е имало. Много е трудно да уцелиш вкуса на някой, когото не познаваш. За това бих искала да имам някаква подсказка...Ако момичето пише във форума редовно е ок, но миналата година се наложи да хитрувам, за да разбера предпочитанията на моето момиче, тъй като тя не беше и продължава да не е редовна във форума, но пък се включва винаги в размяната на подаръци. Което си е ок, но аз как да преценя какво да подаря?! За това предпочитам да дам и да получа някакви насоки. То че ще изчета псотовете на моята птичка преди да реша какво да купя е пределно ясно, но защо да не ми е по-лесно...
Относно това, което аз съм написала и сложила линк, не съм казала че искам точно това, но не знам и как иначе да обясня какво искам, така че ми се стори най-лесно със снимка да се действа.
Мисля, че всеки има право да каже или да не каже какво иска и за другите това не би трябвало да е проблем...Всеки сам си преценява как да действа, какво да каже или направи.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #138 -:
ноември 15, 2010, 13:20:15 »
Дени
ти в тези подаръци ще участваш ли?
Иначе подкрепям че е по- добре да се даде някаква насока на подаряващия
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #139 -:
ноември 15, 2010, 13:38:01 »
Цитат на: Gergancheto в ноември 15, 2010, 13:20:15
Дени
ти в тези подаръци ще участваш ли?
Гери, не участвам. Ама си казвам като бивш участник.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #140 -:
ноември 15, 2010, 13:45:30 »
Цитат на: Деничка Звездичка в ноември 15, 2010, 13:38:01
Гери, не участвам. Ама си казвам като бивш участник.
Защо? ЗнаИш ли как ми се иска да те има в списъка?
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #141 -:
ноември 16, 2010, 10:21:38 »
Ей утре трябва да се избира птиче, а нови птичета няма от 8,11
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #142 -:
ноември 16, 2010, 10:24:42 »
Споко момичета утре сутрин ме изчакайте до 8.30 да обновя списъка и после ще избирате на воля
т.е. ще ми пращате ЛС-та с избраното от вас птиче
може да заключа сутринта за малко темата докато я подредя, да не се шашкате
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #143 -:
ноември 16, 2010, 14:24:35 »
Аз лично харесвам книги, прахосъбирачки,свещи всякакви джунджурии, но най-вече изненадата. Всеки подарък е скъп за мен и искрено му се радвам.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #144 -:
ноември 16, 2010, 15:10:39 »
Аз не исках да пиша какво искам, първо защото съм малко сложна, второ защото искам да е изненада, ина4е въобще не оби4ам изненадите и винаги, когато ми подаряват трябва да знам какво е, иначе не искам подарък
Може би и аз съм за по практичните неща, въпреки всичко обичам и свещи например, много, плюшени играчки също, НО ИМАМ 1 СТАЯ само с тях и вече е тясно, затова може би вече дори и на моя не му давам да ми взима:) Обичам и психологи4еска литература от рода на Подсъзнанието може всичко на Джон Кехоу, обаче имам много такива, така че да се дублират е много вероятно.
Затова нека , който ми подарява да се чувства свободен в избора сим каквото такова, то се е видяло, че няма как да изнудя да разбера какво е , затова нека е изненада.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #145 -:
ноември 16, 2010, 16:37:54 »
И аз обичам изненадите и бих се зарадвала на всичко! Но истината е, че нямам място за сувенири "прахосъбирачки". Аз да си призная съм любител на личните подаръци, т.е. нещо, което да го ползвам лично аз, а не цялото семейство..Дано с това да съм улеснила бъдещата си Снежанка...Иначе като цяло предпочитания конкретни нямам
Активен
Mrs.™
«
Отговор #146 -:
ноември 16, 2010, 17:59:14 »
Цитат на: tweety bird в ноември 16, 2010, 15:10:39
Аз не исках да пиша какво искам, първо защото съм малко сложна, второ защото искам да е изненада, ина4е въобще не оби4ам изненадите и винаги, когато ми подаряват трябва да знам какво е, иначе не искам подарък
Все едно мен описваш
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #147 -:
ноември 17, 2010, 08:28:35 »
Насааааааам народе
Птиците са побликувани на първа страница, казвам
СТАРТ
на избора ви на птица на която да подарявате подарък
Поради големия интерес и бързината ви, започвам с ваденето на птиците от списъка
.
Моля ви на тези който са получили птица, за да се запази ефекта от изненадата по-късно обявете, че си знаете на кой ще подарявате, че искам да улесня и избиращите
«
Последна редакция: ноември 17, 2010, 09:15:37 от магито
»
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #148 -:
ноември 18, 2010, 08:16:53 »
Брей, голямо затишие тука
Взехте си птичките и се покрихте
Чудя се аз по какъв начин да улесня своята Снежанка, но и аз незнам.Мога да и предложа, че подаръкът може да е за моята Ивка.В този случай каквото и да вземе и двете с Ивка много ще се радваме.Повечето от нещата на Ивка са ни дадени от други мами, така че бихме се зарадвали на нещо "новичко с етикетче", независимо дали дрешка, играчка и каквото и да е.
Ако пък Снежанка държи подаръкът да си е лично за мен...Мила Снежанке бих се радвала на един шал, на готини свещи, на малка сладка нощна лампа или пък някаква ваза... Дано съм помогнала
Активен
kali_gali
«
Отговор #149 -:
ноември 18, 2010, 08:44:45 »
Аз също не обичам прахосъбиралки,то като гледам май тези прахосъбиралки имат много малко фенове.
Абе то има и хубави такива,но за такива работи трябва да има човек място,че ако ги трупа така просто на гъсто става голям кич.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...