Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:34:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци??  (Прочетена 110689 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: ноември 09, 2010, 02:40:24 »

Ехеее, и аз се включвам. Миналата година беше мноооого забавно. yahoo
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: ноември 09, 2010, 20:29:59 »

Благодаря, Маги, вече видях, че списъкът е допълнен с много нови птици!  good Wink @}->--Изборът ще е голям smile yahoo yahoo yahoo
Активен
albenka
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: ноември 09, 2010, 20:43:22 »

и аз се записвам във коледното парти  Christmas tree
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: ноември 09, 2010, 22:03:41 »

Ох, аз все още съм в чуденка дали само да ви се радвам и вълнувам отстрани, или и аз да участвам  scratch one-s head Даже си намислих и птиченце  blush blush blush
Имам един въпрос свързан с изпращането на подаръците, че нали сме сложни с адреса  pardon . Вече куриерска фирма идва до вкъщи и те не са ми проблем, но с пощата не знам как става . Ако се прати с пощата, аз трябва да отида в някой от клоновете за да си получа пратката ли ? Как ще знам дали е пристигнала и къде да отида ?
извинете за тъпите въпроси , ама аз да си знам  blush
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: ноември 09, 2010, 22:07:02 »

Лени, ако твоята Снежанка ти го изпрати до поискване, от пощата ще ти донесат едно известие - листче, че имаш пратка и ти трябва да отидеш да си я получиш от клона.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: ноември 09, 2010, 22:23:34 »

А може и Маги да те уведоми около  коя дата да идеш провериш в пощата за подаръка(като нея Снежанката ще я уведоми). Понякога ги носят и вкъщи,но не знам на какъв принцип  blush По принцип както Бубка ти е обяснила,ти от пощата ще получиш известие че имаш пакет при тях(независимо до поискване ли е ,или е за адреса ти).
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: ноември 09, 2010, 22:26:35 »

Не знам дали сме  Offtopic може и на друг да е полезно  Wink
bubka , мерси  smile Обаче  на мен няма как да ми го донесат това листче, защото тук пощальони не идват  nea Ще го мисля още  Wink
Да, този вариант става  smile Мерси ,miss™
« Последна редакция: ноември 09, 2010, 22:28:35 от leni_beni_ » Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: ноември 09, 2010, 22:29:08 »

Лени, може да дадеш адреса на работата на мъжа ти и Снежанката да напише неговото име като получател   good
Няма сега заради едни пощальони да се отказваш, я  girl_wink
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: ноември 09, 2010, 22:38:24 »

Лени, щом куриери идват до вас, няма какво да му мислиш. Пишеш го като особеност на доставката до мегито заедно с адреса и птицата, и Снежанката ще ти изпрати подаръка с куриер  pardon
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #99 -: ноември 09, 2010, 22:52:49 »

Лени, като си написала това с твоя проблем по доставката, се замислям, че и при мен има един проблем : аз написах адрес за получаване на доставката адреса ми вкъщи, а не в квартирата в Благоевград. Ако колета ми евентуално пристигне в ден, в който не съм си вкъщи става кофти - куриерите дават ли доставката и на други лица - в случая ми от семейството ми?! Ние така или иначе ще излизаме ваканция за Коледа, но подаръците от темата се пращат от този от месец, когато аз няма да си бъда вкъщи през делниците. Объркахте ме. И ме уплашихте сега.  blush
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: ноември 09, 2010, 23:18:21 »

Да,дават. Те(куриерите) ще ти звъннат и ти ако не си вкъщи може да се уговориш да го оставят на някой от роднините ти. Моя коледен мисля,че баба ми го получи,без дори да говоря с куриера,така мисля беше и с 8-мартенския от миналата година  blum Също така може да дадете и датите на които ще сте си вкъщи/ще са ви удобни. Не се притеснявайте да го правите  smile
Аз имам едно предложение към новите момичета (тези с малко мнения и пишещи рядко по темите), да споделят какво харесват.Някакви насоки  tease
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #101 -: ноември 09, 2010, 23:30:36 »

miss™, мерси, мила! Успокои ме. И да допълня, не само момичетата, които са отскоро (както съм аз, а съм се записала) могат да споделят какво харесват, защото именно заради това би ми било трудно да подбера подаръка. Аз бих го избрала с голямо желание и ентусиазъм, но за себе си, не се знае дали би зарадвало искрено човека от другата страна и дали би влязъл в употреба след време. Има съфорумки, за които знам какво бих подарила без да замисля, има такива, за които малко да се позачудя или поразровя и пак ще ги зарадвам, но има момичета, които не съм имала възможност да чета, нито да пиша с тях и да ги опозная, което би ме затруднило. Не знам как е протичало до сега подаряването, но мисля, че ще бъде от голяма полза за всички, записали се сега.
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: ноември 10, 2010, 10:56:11 »

Аз си мисля, че каквото и да се подари ще се хареса. Все пак въпроса е в "изненадата" според мен smile  yahoo
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: ноември 10, 2010, 10:59:03 »

И аз се записах smile.Много се чудих, защото незнам дали ще имам време за избор на подарък.Надявам се все за един месец да се справя.Участвах миналата година, участвах за 8ми март, немога да пропусна pardon
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: ноември 10, 2010, 13:55:33 »

и аз се чудих, но се включих smile
 еххх сега ще започнат едни дълги дни на предколедно очакаване, много е вълнуващо наистина.
а не по-малко вълнуващо е и да избираш подарък smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: