Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:49:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци??  (Прочетена 110476 пъти)

vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: декември 09, 2010, 16:48:58 »

Птиченцааа, изпратих подаръка, утре сутрин ще звъннат на вратата на едно от вас  Santa Много, много се надявам да хареса подаръка и да го зарадвам. Предварително се извинявам за опаковката, но държа всичко да пристигне цяло  girl_wink
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #316 -: декември 09, 2010, 17:45:56 »

Като ви гледам красивите опаковки чак ме хваща срам  blush аз подаръка изпратих ама си изглежда като колет и то от тези както казва мъжа ми все едно наркотици пращам , целия олепен в тиксо.Надявам се поне да пристигне на време и да зарадва нячия душица:)
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: декември 09, 2010, 23:16:00 »

И моят подарък вече е готов  yahoo yahoo yahoo Само дето не е това, което е писало, че иска моето птиченце blush blush blush Но за съжаление не открих нищо, което да ми харесва от това, което то е пожелало... angry Надявам се все пак изборът ми да се хареса и да се окаже, че подаръкът ми е приятна изненада, а не дълго чакана, но разочароваща изненада... huhhuh.gif
Тия дни ще опаковам и ще пращам подаръка smile yahoo yahoo yahoo
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: декември 10, 2010, 10:46:23 »

Vessi, тъмо си улеснила пилето. Ще може да я разкъса веднага. Няма какво да я снима опаковката  funnytooth
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: декември 10, 2010, 13:18:20 »

Птиченцааа, изпратих подаръка, утре сутрин ще звъннат на вратата на едно от вас  Santa Много, много се надявам да хареса подаръка и да го зарадвам. Предварително се извинявам за опаковката, но държа всичко да пристигне цяло  girl_wink

yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Един дядо мраз ме вдигна от леглото. Тъкмо бях си легнала за нощна смяна да поспя и ми се звъни. Гледам и какво да видя една голяма опаковка и не мога да сваря да бързам да викам МОМЕЕЕНТ ИДВАМ ИДВАМ funnytooth

Ваня много благодаря за чудесния коледен подарък - оцелила си ме точно в  heart. И ми стана едно още по празнично и коледно.

Весели празници и на теб и цялото ти семейство
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: декември 10, 2010, 22:32:45 »

Аз съм почти готова с моя подарък  danceg Остана ми още нещичко да взема, но поне знам от къде, та това вече не ми е проблем. Голямо обикаляне беше днес  tease Надявам се скоро да сколасам да го опаковам и да го пращам вече, за да зарадвам моето птиче  blum
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: декември 10, 2010, 22:39:10 »

Ваня много благодаря за чудесния коледен подарък - оцелила си ме точно в  heart. И ми стана едно още по празнично и коледно.
Чакаме те в съответната тема да се похвалиш какъв е подаръка  blum
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: декември 10, 2010, 22:55:39 »

Чакаме те в съответната тема да се похвалиш какъв е подаръка  blum

О може да отиваш и да гледаш smile Нямах търпение да го снимам и разопаковам
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: декември 11, 2010, 10:25:39 »

Offtopic Аз го видях,но понеже беше сутринта и реших без да гледам името,че вечерта още някой е получил подарък  girl_wink
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: декември 11, 2010, 15:19:22 »

Пуснах подаръка за моята послушка Само да й кажа, че вероятно след понеделник или вторник ще пристигне. Отидох до една куриерска фирма, само за нея знам тук, но те бяха затворили и оттам набързо до пощата. Така че ще получи бележка от пощата за колета. Дано няма проблем. Не можех да чакам до понеделник.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: декември 11, 2010, 15:37:55 »

Пуснах подаръка за моята послушка Само да й кажа, че вероятно след понеделник или вторник ще пристигне. Отидох до една куриерска фирма, само за нея знам тук, но те бяха затворили и оттам набързо до пощата. Така че ще получи бележка от пощата за колета. Дано няма проблем. Не можех да чакам до понеделник.
Ти хубаво предупреждаваш послушката си, само дето тя незнае, че е тя!  tease Нали само Маги и ти знаете на кого ще подаряваш!  blum
Според мен, когато се праща по пощата е хубаво да се казва на Маги или някой друг да предупреди послушкото, че има пратен подарък по пощата, защото при нас например ни оставят отвън всички съобщения от пощата и може и въобще да не разбера, че имам пратка.  pardon Ако знам, че са ми пратили нещо, след 2-3 дни ще ида до пощата да проверя направо.  good
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: декември 11, 2010, 18:24:31 »

Аз затова тук писах, за да се озъртате smile Сега ако Маги предупреди вече ще стане ясно smile. Ще улесня, че послушката е от северна бг smile
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: декември 11, 2010, 18:33:39 »

Хммм, ние сме много от северна и всичките сме послушни  yahoo
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: декември 12, 2010, 00:27:22 »

Аз купих подарък  danceg Остана само да купя и нещо към него,че ми се вижда малко и вторник-сряда ще изненадам и аз някой от Северна България  blum
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: декември 14, 2010, 10:59:21 »

Нещо много тихо тук,всички ли изпратихте подаръците си ? Аз не открих нищо към това което купих  cray И ще го изпращам самотно пакетчето ми  blum Сега чакам куриер и утре едно послушно дете ще получи своя подарък  danceg
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: