Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:42:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Коледни подаръци??
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Коледни подаръци?? (Прочетена 110537 пъти)
petya_petkova
Новак
Публикации: 9
Отг: Коледни подаръци??
«
Отговор #240 -:
ноември 22, 2010, 18:06:41 »
:)Сестра ми живее в щатите и често ми праща подаръци по Български пощи! До сега никога съм нямала проблеми (е понякога се бавят, но с пощата излиза най-евтино...) Аз също сам и пращала и пристигат до седмица - макс две. :)Сега по Колеdа сигурно ще е много натоварено навсякъде.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #241 -:
ноември 22, 2010, 18:08:07 »
Здравейте, изчезнах най-накрая и аз от списъка на първа страница
, та да посоча някакъв ориентир и аз за моята Снежанка. По принцип обичам изненадите, но и аз като повечето предпочитам практичните неща..не искам да ставам банална, но прахосъбирачки и украса за дома и елхата не биха ми влезли в употреба.
Много се зарадвах на птичето, което си избрах, ала това, което е писала, че иска или не ме затрудни, та ще трябва хубавичко да се поровя и евентуално да използвам помощ от приятел
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #242 -:
ноември 22, 2010, 19:54:22 »
Надявам се птичетата, които не са писали да напишат все пак какви са горе долу предпочитанията
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #243 -:
ноември 22, 2010, 19:55:05 »
Аз пак да влезна като не влизам в други теми
Аз не бях казала с точност какво искам, но сега се замислих..казах,че съм по практичните неща, защото плюшенте няма къде да ги сложа, козметиката и парфюмите сама ги избирам, няма как да се оцели вкуса, а не искам някой да дава пари за нещо, което няма да се употреби.
та понеже писах в една тема за ноктите и се сетих,чè Снежанка може да ми подари някакъв комплект за декориране на ноктите, понеже сега си ги правя с клечка за зъби рисунките , пък с този комплект ще имам за всякакъв вид декораци и ченгелчета....но както си реши Снежанка и стига да не е много скъпо, че нямам представа за цената.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #244 -:
ноември 22, 2010, 21:05:55 »
Такааа, гледам, че пишете кой какво би го зарадвало, та дас е включа и аз
Ами аз честно казано не знам какво да напиша...ами и аз обожавам изненадите и самото очакване и това, че ще получавам подарък ме побъркват от щастие
Но по-конкретно- за да насоча момичето и то да не се притеснява, ще кажа, че наистина бих се зарадвала на всичко! Например- миналата година година от Ели-получих невероятни ръчно изплетени от нея терличета за Анелия, комплект свещници и музикална звездичка за Анелия
А предната Коледа пък от Инка-лимоновата, получих диск на Графа и три много яки свещничета
, може и още нещо да иамш, ма вече не помня и аз
Та така, на всичко се радвам, на книги, на украси, на шеговити подаръци, на практични, на музика, на козметика също
Моята Снежанка-да се чувства свободна да ми купи каквото й е на сърце, пък ако обича и тя да майстори-пак бих била трогната
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #245 -:
ноември 22, 2010, 22:47:50 »
Бях решила да не пиша насоки, но ако все пак моята Снежанка се чуди - аз се радвам на всичко, женски глезотийки, практични неща за дома, бельо, шалове, шапки, ръкавици, декорации, книги ....
Вече знам кое е моето птиче и съм много доволна
Сега започва голямото избиране и очакване
И аз предпочитам да получа подаръка си с куриер, защото е по-сигурно, но както е удобно на Снежанката ми
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #246 -:
ноември 23, 2010, 10:24:42 »
В пощите вече няколко пъти ни забавят пратки и чак след като отидем да попитаме какво става, на същия или на следващия ден ни идва известието или кореспонденцията ни е в пощата. И това е за нещата, които очакваме. Хич не ми се мисли за останалите, за които не знаем. Когато има нещо по-обемно (например списание) се е случвало да ни идва отворен плика с кореспонденцията.... Така че някакси и аз съм за куриер.
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #247 -:
ноември 23, 2010, 10:37:58 »
Вече и аз знам на кой ще подарявам
и сега идва задачата да избера подарък
Малко ме притеснява че така и не си видях моята птица в списъка но може би бързо са я избрали
Ако трябва да дам насоки бих казала че придпочитам да е нещо свързано с коледа и да носи това настроение
но пък знам с какво желание си избират подаръците и каква емоция носят и това е важното
И аз съм за куриер -много по -сигурно и удобно е и за двете страни
Активен
Milizandra
Любопитен
«
Отговор #248 -:
ноември 23, 2010, 12:04:03 »
Пфуууу, 2 дена с голям ентусиазъм излизам да купувам подарък и все се връщам с празни ръце. Уж в главата ми хиляда триста педесет и осем идеи за подарък, пък в магазините се държа като капризно хлапе - нищо не харесвам
Продавачките вдигат ръце от мен
Вчера една много настояваше да разбере на кого (аджеба) избирам подарък така прецизно и аз: "ами ъ-ъ-ъ, не я познавам много добре мадамата, даже хич.. впрочем не съм я и виждала..", при което тя ме гледаше ето така
Абе, пука ми...
А иначе са разкопали цял Бургас и голям зор е обикаляне по магазините, прескачам багери, фадроми, трактори, работници, каски-маски... ужас
Та така... надявам се скоро да открия "съкровището", защото и аз искам да пусна подаръка по-рано, да не стане някой фал и да си получи птичето подаръка след Коледа...
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #249 -:
ноември 23, 2010, 17:01:28 »
Оф,ние сменихме жилището и няма да имам интернет още поне седмица,затова не съм се включвала често напоследък
Аз моето птиче не съм го проучвала много,но вече имам идея за подарък,чисто женски и много се надявам да се хареса
А по отношение на моята Снежанка ще кажа,че най-много ще се зарадвам на изненадата,напълно отворена съм към всеки подарък,за първа година се включвам и ми е много интересно
Иначе аз обичам аксесоарите,коледните джунджурии,гримове,може някоя рамка за снимка,всичко ще ме зарадва
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #250 -:
ноември 24, 2010, 11:23:54 »
Аз имам малко въпросче!
Куриерите не искат ли телефонен номер на получателя, защото моето птиче не е написало тел.?
Активен
kali_gali
«
Отговор #251 -:
ноември 24, 2010, 11:29:20 »
Вале,кажи на маги да го поиска и да ти го прати,да ще ти искат куриерите телефон
Активен
kali_gali
«
Отговор #252 -:
ноември 24, 2010, 11:31:12 »
ма то как да го поиска сега като се издаде тук в темата.пробвай без телефон,ама на мен са ми искали.или пращай по пощата,препоръчано.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #253 -:
ноември 24, 2010, 11:45:21 »
Моля, моля... птичетата, които не са оставили телефонен номер на Магито да поправят пропуска си възможно най-бързо!
разбира се, ако държат да получат подаръка си по куриер!
«
Последна редакция: ноември 24, 2010, 11:50:15 от valka27
»
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #254 -:
ноември 24, 2010, 11:55:37 »
Даа, хубаво е да се дадат телефоните, защото аз миналата Коледа се наложи да импровизирам - на Елчето номера беше с една цифра по-малко, и аз го забелязах след като вече си бях викнала куриера и той ми кацна на вратата, и к'во, к'во да правя - добавих една 8-ца в кода
Беше стигнал де, не помня дали е казвала дали са й звъняли или не
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19