Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 10:44:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените покани
Страници:
1
...
94
95
[
96
]
97
98
...
101
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените покани (Прочетена 501707 пъти)
Rossistela
Баш Майстор
Отг: Сватбените покани
«
Отговор #1425 -:
януари 24, 2008, 15:16:17 »
Изглежда,защото е със силни златни отблясъци,но си е паус-100%-листа е тънък като вейка и полу-прозрачен,но тук не може да се прецени и заради плътната повърхност,в/у която е сложен...не зная дали ще добиеш представа от снимките на поканите ми в галерията
Успех с намирането,ето че е имало зален паус там,където казва бибси,страхотно ще е ако някой от Сф ти помогне и ти изпрати,нямам търпение да видя пролетните ти покани!!
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #1426 -:
януари 24, 2008, 15:19:33 »
Рсои, златния паус е страхотен.....и аз днес му се любувах........
А наистина зления паус ще е страхотен за поканите на Ава....
Активен
мира
Регистриран
«
Отговор #1427 -:
януари 24, 2008, 16:13:59 »
Здравейте,
Аз тепърва започвам да се сблъсквам с организацията на сватбата.
Много бих искала помоля за предложения за текс на сватбена покана към родителите.
Благодаря предварително за помощта
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1428 -:
януари 25, 2008, 17:09:11 »
момичета, ние вече сме на етап печатане на поканите - дизайна е готов.
Моля, ако някой може да ми препоръча студио в района на София, където могат да печатат малки бройки (около 70) със злато, да ми помогне.
Иначе, ние сме пуснали запитване в две рекламни агенции засега, но ми се иска да имаме повече опции.
Благодаря ви
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #1429 -:
януари 25, 2008, 18:20:19 »
момичета вие ме побъркахте от идей, за мен не проблем нито материалите нито печата, защото имаме фирма за печат и предпечат, но дизайна е др.работа, както всяко едно момиче си мечтае неговата покана да е уникална и неповторима така и аз, но все още на нищо не съм се спряла, но искам да е от рода на тези
http://www.weddingbg.com/pokani.html
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #1430 -:
януари 26, 2008, 16:39:08 »
Цитат на: Alucinado в януари 25, 2008, 17:09:11
момичета, ние вече сме на етап печатане на поканите - дизайна е готов.
Моля, ако някой може да ми препоръча студио в района на София, където могат да печатат малки бройки (около 70) със злато, да ми помогне.
Иначе, ние сме пуснали запитване в две рекламни агенции засега, но ми се иска да имаме повече опции.
Благодаря ви
Сега нямам идея към кого можеш да се обърнеш, но в понеделник ще питам няшия PR. Той ми беше казал преди че имало някаква фирма, с която той работи и ще ти кажа
Вижте какво съм сътворила аз по въпроса с нашите покани и тейбълки. Преди бях показвала нещо подобно, което бях правила, но това новия вариант. Само нашите букви Е и Д няма да са черни, а ще са цвят като панделката. Това ще е нашата покана освен ако не ми хрумне нова идея
или ако милото склони на пеперудената тема, тогава ще трябва да ги мисля на ново
table cart and invitation.jpg
(18.26 KB, 448x336 - видяно 522 пъти.)
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #1431 -:
януари 27, 2008, 13:17:39 »
браво Ели, много стилни и хубаво покани, поздравления аз още съм на теб Голямото мислене, но вече почти съм се ориентирала какъв тип да бъдат и тейбълките и поканите, ще заложа на екрю и злато с панделки, като направя опит ще ви ги покажа
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #1432 -:
януари 28, 2008, 09:51:14 »
Тъй като избора на покани се стовари изцяло на мен ми беше изключително трудно
Сега в необработен вид ще ви ги покажа.По принцип ще ги надписвам аз,но и ще сложа зелена панделка най-горе хоризонтално.А поканите според мен са много опростени и точно заради това ми харесаха
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #1433 -:
януари 29, 2008, 14:22:00 »
Аз пък още не съм се ориентирала за покани, защото мисля първо че трябва да си избера роклята, и разните други аксесоари, и след това в зависимост от цветовете ми да преценя, така мисля поне, но знам ли може и нещо друго да ми хрумне до тогава.
Активен
vanillyz
Ентусиаст
«
Отговор #1434 -:
януари 29, 2008, 15:48:30 »
Здравейте! И аз смятам да разпечатам текста на оризова хартия и да я залепя, като ще си го направим сами (в работата), ще поръчам само поканата и пликчетата! В момента мисля стихотворение за самата покана, почти съм готова:) Нямам търпение да ги поръчаме. Колко време преди сватбата се поръчват поканите и колко време се бавят???Без надписа? А какво се пише на поканите на родителите и на кумовете??
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1435 -:
януари 29, 2008, 23:00:24 »
vanilly
, прочети цялата тема. има много готини идеи за текст. Аз за сега съм харесала няколко ,но трябва да ги обсъдя с милото и да изберем
Активен
vanillyz
Ентусиаст
«
Отговор #1436 -:
януари 30, 2008, 08:52:02 »
Аз вече си измислих текста на поканата! едно малко стихче, което го мислих половин година и накрая стана точно както си го представях и после съвсем семпло кой кога къде и защо:) Не харесвам много цялото да е в стихотворна форма. Милото много хареса всичко! Сега трябва да мисля покани за кумовете, родителите, братята...Между другото, Little Sweet Didka, поканата за брат ти направо ме насълзи, много е хубава, надявам се да нямаш нищо против да измисля нещо подобно и за моя! Успех на всички!
Активен
mishlence
Сватбар
Публикации: 165
Госпожа
«
Отговор #1437 -:
февруари 01, 2008, 15:02:23 »
Това са и нашите покани,първите са за родителите,а другите са за останалите гости
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #1438 -:
февруари 01, 2008, 15:29:38 »
Цитат на: vanilly в януари 29, 2008, 15:48:30
Здравейте! И аз смятам да разпечатам текста на оризова хартия и да я залепя, като ще си го направим сами (в работата), ще поръчам само поканата и пликчетата! В момента мисля стихотворение за самата покана, почти съм готова:) Нямам търпение да ги поръчаме. Колко време преди сватбата се поръчват поканите и колко време се бавят???Без надписа? А какво се пише на поканите на родителите и на кумовете??
ние си печатахме поканите по този начин и ги залепихме с каноколит с малки точици.А поканите по добре по рано да ги подготвите за да може да ги раздадета поне месец преди сватбата и да получите потвърждение от хората за да си уточниете ресторанта места и всичко останало.така че колкото по рано раздадете поканите толкова по добре според мен.
Активен
gingerina
Ентусиаст
Публикации: 87
«
Отговор #1439 -:
февруари 01, 2008, 16:32:01 »
Здравейте момичета,
страхотно вдъхновение сте. Бях на крачка да поръчам готови покани. В един момент се замислих, прочетох част от тази тема и реших да ги направя сама, поне доколкото мога. Разбира се от половинката не срещнах подкрепа, той въобще изключително много ми се чуди как мисля толкова много по детайлите, казва ми ,че се "втелясвам". Казва също, че не помни кой каква покана ни е подарил, че въобще не се е заглеждал. Но от друга страна така се запалих и такова удоволствие ми носи. Поне ще я направя така както съм си я представяла и ще бъде уникална.
Тези месеци преди сватбата като гледах сватбени букети се затвърди у мен идеята, че искам всичко да бъде с лалета, все пак и сватбата е пролетна. Така, че много ми се искаше и на самата покана да има изобрани лалета, но такава не открих засега.
Намерих си картинки в интернет (дори толкова много, че не мога да се спра на конкретна), разпечатах ги пробно върху паус. Мисля да напечатам текста върху бледожълта хартия, отгоре да сложа пауса и да вържа панделка. Това е идеята засега, не изглежда трудно за изпълнение, надявам се до края на другата седмица да мога да се похваля с готови покани
.
Активен
Страници:
1
...
94
95
[
96
]
97
98