Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 06:52:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на DoniM - 14.08.2010г.  (Прочетена 18027 пъти)

sweet_anita
Новак
*
Публикации: 14

« -: август 08, 2010, 12:15:17 »

До сватбата остава по- малко от седмица,а DoniM  си няма темичка.Това трябва да се поправи.Дони,мила,сигурно вълнението е много голямо накрая.Моля те сподели го с нас. give_rose Ще се радвам да науча всички подробности около вашия ден и сърдечно ти пожелавам прекрасна и неповторима сватба,много любов и искрящи от усмивка лица!   weddingday
Активен
mar_my
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #1 -: август 08, 2010, 17:24:46 »

DoniM, пожелавам ви вълнуващи и радостни дни до голямото събитие. Нека последните приговления ви донесат само усмивки, красиви мигове и жизнерадостни трепети.  smile
Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: август 08, 2010, 23:17:43 »

Благодаря много за темата  give_rose
Засега не ме е обзела вълна на лудост, но още не е късно.
Тези два дни се занимавам с подаръчетата за гостите. Уж всичко е готово с някои малки изключения, но все имам усещането, че пропускам нещо.
Днес се оказа, че сме забравили да си довнесем парите за медения месец  huhhuh.gif. Може би има напрежение, но при мен е подсъзнателно. По-скоро в самия ден ще ми е изнервено  crazy
А иначе моите приятелки се погрижиха да ме поглезят. Подаръкът ми за моминското парти беше вачер за шоколадова терапия и спа педикюр, така че мисля в дните преди сватбата да релаксирам  danceg
Единственият най-голям страх ми е дъжда, понеже при нас и гражданския и църковния брак са изнесени  angry
« Последна редакция: август 08, 2010, 23:20:00 от Doni M » Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: август 08, 2010, 23:34:46 »

Хей, ние с теб сме на една дата! smile
Пожелавам ти прекрасни последни дни като госпожица и една стрхотна сватба!
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: август 08, 2010, 23:48:37 »

Мерси asseto! Дано времето е с нас и всичко да мине благополучно! И най-важното да имаме един страхотен спомен с много и само положителни емоции  girl_wink
Активен
tsvetentse1
Сватбар
Публикации: 183

« Отговор #5 -: август 09, 2010, 11:56:35 »

Дони, то не остана! Пожелавам ти леки последни дни и само хубави емоции тази седмица, с много релаксираща шоколадова терапия и без никакъв дъжд!! Ако имаш време, ще се радвам да разказваш как върви последната седмица  girl_wink
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: август 09, 2010, 12:30:00 »

Честита темичка Doni M! Със страхотното въображение и сръчност, които показваш в изработката на всеки детайл около сватбата ти, нямам никакво съмнение, че ще бъде една оригинална сватба! Желая ти спокойна последна седмица и мноооого хубаво време!  give_rose
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: август 09, 2010, 13:06:17 »

Честита темичка  give_rose Всичко което си ни показала в галирията ти е СТРАХОТНО. Още само няколко дни и ще си госпожа. Пожелавам ти от  heart тези дни да са изпълнени само с положителни емоции и много слънчеви лъчи.
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: август 09, 2010, 20:06:09 »

Днес отмятаме последни задачи и всичко върви по план (да чукна на дърво). Сега вече го дават слънчево в събота, така че да видим...
Утре тръгвам из околностите на града да търся хем безкрайно жълто поле, хем ЖП линия, хем срутена сграда... Общо взето искам да избягам от традиционната фотосесия в Стария град. А и аз съм по хард мадама и нежно-романтична сесия едва ли би ми отивала  pardon
Засега мога само да кажа, че като цяло организацията на всичко около сватбата е доста спокойно и не съм имала много нервни моменти. Най-трудно ми беше времето, в което се уточнява кой ще дойде, кой не, пък разпределения по маси и прочее. Иначе останалата част - купуване, капариране и прочее неща ги правех с удоволствие и без излишно моткане.
Активен
ina0208
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #9 -: август 09, 2010, 21:06:43 »

Хей,честита темичка!То не останало време,още малко и.....госпожа @}->--Много вълнуващи и пълни с приятни емоции дни до голямото събитие!Всичко в галерията ти е страхотно!Ти как си?
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: август 10, 2010, 17:01:59 »

Честита темичка мила  Bravo Стискам палци да имате слънчево време и денят ви да измине безоблачно. Идеята ти за фотосесията ми допада. Нашата беше подобна, но идеята беше главно от фотографа и се радвам, че беше той, защото от много подготовка така и не ни остана време да си плануваме фотосесията и да изберем специални места. Но така беше забавно и имаше момент на изненада. Надявам се, че ще намериш жълто поле. Забелязвам, че голяма част от слънчогледите са увехнали, но някъде още има. А за ЖП линията мога да ти подшушна нашето място  smile
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: август 10, 2010, 17:47:37 »

Алексис уникална ви е фотосесията. За линията, ако ми кажеш - много ще ме улесниш  Wink
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: август 14, 2010, 08:53:31 »

Мило младо семейство, днес е най-хубавият ден в живота ви! Нека дните ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати, в хармония и любов! Бъдете здрави, щастливи и много, много търпеливи!   give_rose
« Последна редакция: август 14, 2010, 10:46:22 от mstoqnova » Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: август 14, 2010, 10:44:53 »

Дони, честито!  Сватбаааа
Дано днес бъде първият ден от вашият щастлив живот заедно!  give_rose Направете сватбата си незабравима и дано някой ден разказвате на внуците си за онзи прекрасен августовски ден през далечната 2010!  give_rose
Активен
sweet_anita
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #14 -: август 14, 2010, 11:47:46 »

Честито,Дони! give_rose Дано днес е един незабравим ден за вас!Обичайте се и покажете любовта си пред света!Изживейте пълноценно един от най-красивите мигове в живота си! weddingday ГОРЧИВО!!!
Активен
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: