Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 04:04:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Ellito-05.09.2010  (Прочетена 12416 пъти)

michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« -: август 06, 2010, 10:07:01 »

Ели, не остана  yahoo След по-малко от месец заедно с твоя любим ще станете едно много хубаво, усмихнато и щастливо семейство  smile Пожелавам ти оставащите дни да са спокойни и да им се наслаждавате. Ще чакаме да споделиш подробности за вас и сватбата ви  Wink

П.П. Аз лично съм  любопитна особено много за частта с музиката-все пак бъдещата булка се занимава с танци  Wink
Активен
Ellito
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: август 06, 2010, 11:44:03 »

michelle Найстина съм трогната от вниманието ти, give_rose  защото от една страна тайничко се надявах да имам моя темичка, но от друга се притеснявах че няма да има интерес към мен, защото не пиша много често във форума. pardon
Благодаря ти от сърце и се радвам че има с кой да споделям емоцийте около подготовката и самата сватба!  Bravo
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: август 06, 2010, 11:45:23 »

Честита темичка! Леко доизкарване на финалните метри и чакаме да започнеш със споделянето Wink
Активен
tsvetentse1
Сватбар
Публикации: 183

« Отговор #3 -: август 06, 2010, 12:17:48 »

Ellito, честита темичка! Нека този месец е безметежен и изпълнен с чудесни емоции и много усмивки! Насладете се на последните седмици от подготовката на така очакваното събитие!  nazdrave
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: август 06, 2010, 12:51:41 »

Ели, честита темичка и от мен!

Пожелавам ти страхотно настроение в оставащите 30 дни - толкова бързо ще минат, че няма да се усетят. Затова нека всичко по подготовката те зареди и още повече вдъхнови smile

Тъй като сме от един отбор - този на големокраките smile припомням ти за снимки на обувчетата blush

Използвам възможността и за поздравления за бурканчетата - много сладурести са  Bravo 
Активен
Ellito
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: август 06, 2010, 14:34:01 »

bubu_123,tsvetentse1,Trubadura Благодаря много за хубавите пожелания  give_rose

Хайде сега преди да описвам подготовката ни , нека ви разкажа малко за нас   smile

Ние с моя бъдещ мъж сме заедно от 5 години , като в началото имаше малко драми в връзката ни, но в последствие мога да кажа че тези години минаха като миг без особени сътресения (за което съм много щастлива  smile )
Предложението дойде миналата година, август месец на едно наше пътуване. Първо бяхме на море, а после бяхме за няколко дни на посещение при родителите му в град Сливен (той е от там но от много години живее в София) Ако някой е ходил там или е от там,знае че над Сливен има много красиви скали и приказна гледка (нещо подобно на Копитото за хората от София). Бяхме там на разходка, аз нищо не подозирах и дори малко ми беше скучно и мрънках да слизаме защото съм гладна. Все пак той настояваше да отидем до една по-изолирана беседка над скалите да поседнем. Аз пак си упорствах , че не искам но на края склоних  sarcastic Милият се видя в чудо с мен  funnytooth
Както и да е , седим си ние аз се оглеждам отекчено, а той изглежда някак притеснен.
Изведнъж падна на колене и извади кутийка с пръстен, започна да обяснява как ме обича и иска да съм с него цял живот, а аз стоя и не мога да повярвам. Мислех си че не е реално. И така стой той там с пръстена пък аз си мълча  laugh Така няколко секунди и на края той пита дали ще стана негова жена и аз казвам едно "Да, евентуално" Представяте ли си  sarcastic Толкова се бях шашнала че не знаех какво да кажа точно . Той още ме бъзика за "евентуалното"
И после той ми сподели че е купил пръстена още преди месец и искал на морето да ми предложи.Ние в Созопол си имахме едно ресторантче с приказна тераса над водата което си наричахме "Нашето ресторантче" и ходехме там всяка година , но уви, като отидохме онази година там се оказа , че са зазидали терасата. Той се притеснил че вече плана му пропада и като сме отишли в Сливен там в беседката решил че тогава е момента.
И така, общо взето от тогава плануваме и организираме нашата сватба!  Bravo
Надявам се , че не съм ви отекчила с нашата история   blush

Активен
evane
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: август 06, 2010, 15:08:14 »

ох, толкова ми става мило като ви чета  give_rose
честита темичка от мен и много, много щастливи дни
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: август 06, 2010, 15:09:27 »

Ех, че романтично!

Леко понастръхнах, четейки разказчето ти - много истинско!
Предполагам, че след първоначалните трудности във връзката ви, предложението, направено с такъв жест, внимателно планиране и изчакване на най-подходящия момент, е абсолютен знак за теб за това, че това е Твоят човек, твоята половинка!

Много красиво! Пазете дълго този спомен и винаги се усмихвайте, не евентуално  Wink
Активен
Ellito
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: август 08, 2010, 15:00:09 »

Хайде и аз малко да се отчета за свършените ни неща  smile
Мисля че почти всичко имаме вече, както и вчера си поръчахме халките  Bravo за което много се притеснявах че е късно, защото доста от момичетата тук си ги бяха избрали и купили доста в началото на подготовката.Но нямаше проблем и петък трябва да са готови!  yahoo
И май остана само костюма на младоженеца, коато също може да е трудна задача , но той е малко по инатлив и иска да не му се бъркат при избора и да не го пришпорват много, та аз просто ще стоя и ще чакам да свърши и това (разбира се докато не се ядосам  beating )
Почти всички дребни неща имаме (тази седмица ще ги снимам и ще ви ги покажа )
Само се чудим също още за украсата, не мога да реша дали сама да си я права или да наемем агенция само за ресторанта  huhhuh.gif
Другото нещо за което се притеснявам и остава да се свърши е ангажирането на музиканти за извеждането.Аз като дългогодишна танцьорка на народни танци си мислих че това няма да е проблем и ще намеря от моите познати някои, но нещо май нещата не стоят така. И сега се чудя от къде да намерим музикантите. Ще съм благодарна ако някой може да предложи или знае за такива музиканти (става въпрос за София)
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: август 09, 2010, 13:24:05 »

Честита темичка. Пожелавам ти спокойни и безгрижни дни до най-приказния ден.  Flower
Роклята ти е очарователна и ти стои прекрасно  give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: август 09, 2010, 13:30:27 »

Ellito, ЧЕСТИТА ТЕМИЧКА!   Flower
Активен
Ellito
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: август 09, 2010, 16:46:10 »

mstoqnova , lunno momiche Момичета много ви благодаря за хубавите думи  give_rose
Аз сега ще ви покажа чашите ни. Това беше една от първите ни покупки но не ги бях снимала до сега  blush Без украса са, защото украсата е в другото ми вкъщи (и нея ще я снимам като я взема )  smile

* cha6ite.JPG (42.35 KB, 437x582 - видяно 333 пъти.)
Активен
Ellito
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: август 14, 2010, 18:43:11 »

Много съм щастлина  Bravo защото вече си взехме халките  yahoo Станали са по-хубави отколкото очаквах

качила съм още снимки в галерията

Обаче още се притеснявам от това че не съм си намерила гримьор  :'( а пък остава малко време, давайте идейки че не знам какво ще правя.
Иначе всичко май върви по план. В понеделник ще ходя да ми взимат кръв за Васерман  huhhuh.gif и мислих направо да си направя пълни кръвни изследвания,само се притеснявам че до момента никога не са ми взимали кръв  blush но мисля че ще го преживея.
И последното от което да се оплача е от бъдещата свекърва  sad Тъй като сватбата ще е в София ,а те са от Сливен онзи ден ми съобщи че мислела да дойдат направо на деня на сватбата  angry ужас
Толкова много се ядосах че не знам какво да кажа.Ако тя няма желание да дойде по рано да помогне, аз на сила ли да я карам  shok
Надявам се да ми мине сега като си казах , но още съм ядосана!!!
Активен
Ellito
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: август 14, 2010, 18:44:50 »

Ето и халките :

* HALKI1.JPG (21.05 KB, 448x336 - видяно 349 пъти.)
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: август 14, 2010, 19:03:40 »

Честити ти покупки, миличка!  give_rose С много щастие и много, много години да си носите халките  Wink
За свекърва ти - изобщо не се коси - по-добре, че я няма да ти се мотае из краката и да те нервира. И най-милият човек на света да е жената, все пак сватба е, всички са притеснени, изнервени, по-добре далеч.
Моята е от София, ама изобщо нито се е сетила да помага в къщи, нито ми е минавало през ум да я питам. Всъщност, тя не е идвала у нас повече от две годиниж blush (не сме в лоши отношения или нещо такова, просто се виждаме навън или у тях, ако ни поканят на гости). Майка ми и тя имаше мераци да идва в деня на сватбата, но я склоних да дойдат предишния следобед, и то защото има разни неща, които трябва да донесат, за да ги оставим в ресторанта предишната вечер, а и за да вечеряме всички заедно с родителите на милото. Но мама ще дойде у нас чак в деня на сватбата - предишния ден си отиват директно в хотела.
Най-добре си е човек сам като си свърши работата, така поне никой не ти лази по нервите, не ти мрънка, не те поучава. Горе главата, ще се справиш  good
Активен
Страници: [1] 2 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: