Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 11:59:44

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9  (Прочетена 167437 пъти)
 
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: септември 03, 2010, 16:53:32 »

Здравейте момичета ,днес се потрудих много и сега ще ви покажа върху какво ,сладкиша и питката са за кръщенето на племеницата ми и много се надявам да им хареса.Направих и тортата с подръчните средства които ми останаха ,нес е получи идеално ,но какво да се прави.



Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 923



Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: септември 03, 2010, 17:11:47 »

Много са красиви и питката и тортата smile
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #257 -: септември 03, 2010, 17:57:16 »

plamak_ ,разкошна питка,дай рецептата.Как така си направила украсата да стои по бяла от самата питка.Поставяш я по късно по време на печене или има друга тайна .Тортата с какви блатове готови или печени ,и последно крема за тортата сметанов ли е или домашен?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: септември 03, 2010, 18:06:30 »

plamak_ ,разкошна питка,дай рецептата.Как така си направила украсата да стои по бяла от самата питка.Поставяш я по късно по време на печене или има друга тайна .Тортата с какви блатове готови или печени ,и последно крема за тортата сметанов ли е или домашен?

Питката е съвсем обикновена и е много лесна.Разтваряме маята във вода и кис.мляко долу горе 1:1, малко сол ,щипка захар , малко оцет и олио.Разбъркваме да се разтвори добре маята добавяме една част от брашното ,за да стане не много гъста каша и се оставя да втаса малко , след което се добавя останалото брашно.Разпределя се на топки като се остави малко тесто за фигурките.След като втаса отново се слага във фурната и преди да вземе да се запича се маже с яйце и се поставят фигурките (те не се мажат отгоре).Това е причината да са в друг цвят.
За тортата съм си правила блатовете аз , в общи линии не съм купувала никога винаги сама си ги приготвям, а крема е сметана смесена с крем ванилия (има малко домашно и малко купено lol.Блата е кафяв и е разрязан на две, а посредата има наредени еклери пълни с крем ванилия.Ако успея да я снимам като я режим ,ще я кача да я видите и вътре.
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 144



Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: септември 03, 2010, 18:12:18 »

Тези облачета и ще оптам да ги направя,звучи лесно и вкусно.Благодаря за страхотната идея! Bravo
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: септември 05, 2010, 17:56:14 »

Момичета пак е вкусно тук.
Аз преди малко спретнах един сладкиш със кармелизирани сливи-стана ужасно вкусен.По късно и снимки ще ви пусна
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: септември 05, 2010, 18:39:28 »

ето ги и снимките

Активен
Мименце
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 455


Искам всичко!!!


« Отговор #262 -: септември 07, 2010, 08:45:38 »

Гери, както винаги прекрасни идеи girl_wink
След снимките, очаквам и рецептата girl_wink
Току що надникнах в блога ти и открих доста изкушения там, както и тази рецепта give_rose
« Последна редакция: септември 07, 2010, 08:47:50 от Мименце » Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: септември 07, 2010, 13:48:07 »

Мименце благодаря за доверието.Постепенно ще добавя повечко рецепти.Просто доста от нещата ги нямам снимани а и качването отнема време.
 Offtopic получи ли ми офертата за застраховката.
Активен
Поли
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 464



Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: септември 07, 2010, 13:51:51 »

леле, Гери сега къде да търся такъв сладкиш, да паля колата и да идвам до Варна.
Хайде чакам и аз рецепта Wink
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: септември 07, 2010, 15:02:43 »

Ако дойдеш до Варна с удоволствие ще ти го направя.
Сладкишчето е лесно.
ето тук е рецептата
http://gotvisgucci.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1301



Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: септември 07, 2010, 15:07:27 »

Ако дойдеш до Варна с удоволствие ще ти го направя.
Сладкишчето е лесно.
ето тук е рецептата
http://gotvisgucci.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html
Точно сега го правя, но май не съм го допекла. Иначе стана много бързо и лесно. give_rose
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: септември 07, 2010, 15:47:28 »

Пробвай с клечка.Дори и да се поизпече повече отгоре не се притеснявай.То тестото е кексово и не изгаря отвътре.
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 131



Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: септември 08, 2010, 21:25:23 »

Отдавна ми се искаше да си направя шоколадови мъфини. Разрових се из нета и си харесах рецепта. Според мен станаха супер, а рецептата е много лесна и бърза.

Шоколадови мъфини с банан
1-1/2 ч.ч брашно
1 / 4 ч.ч какао
1/2 с. л. бакпулвер
1 / 4 ч.л. сол
2/3 ч.ч захар
2-3 бр. меки банана(намачкани с вилица на пюре - 1ч.ч)
1/3 ч.ч олио
1 яйце
3/4ч.ч шоколадов чипс или начупен на малки парченца шоколад( аз имах шоколад Сушард 70 % какао с мента, затова мъфините имаха лек мириз и вкус на мента)
Печете в предварително загрята до 180градуса фурна, 20-25 минути.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1853


If you want a rainbow, you have to stand the rain.


Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: септември 10, 2010, 15:42:58 »

Здравейте!
Аз имам въпрос към Gucci, как точно става карамелизирането на сините сливи, наскоро правих сладкиша с карамелизирани ябълки, но ми залепнаха ябълките, а процедурата е сходна. Там пишеше да се изчака да изстине карамела и тогава да се нареже масло отгоре и тогава да се наредят ябълки, тук каква е процедурата?
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines