Здравей,
Гост
Вход:
Регистрация
Забравена парола
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 22:01:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Регистрация
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9 (Прочетена 169972 пъти)
plamak_
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 880
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #255 -:
септември 03, 2010, 16:53:32 »
Здравейте момичета ,днес се потрудих много и сега ще ви покажа върху какво ,сладкиша и питката са за кръщенето на племеницата ми и много се надявам да им хареса.Направих и тортата с подръчните средства които ми останаха ,нес е получи идеално ,но какво да се прави.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 923
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #256 -:
септември 03, 2010, 17:11:47 »
Много са красиви и питката и тортата
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #257 -:
септември 03, 2010, 17:57:16 »
plamak_
,разкошна питка,дай рецептата.Как така си направила украсата да стои по бяла от самата питка.Поставяш я по късно по време на печене или има друга тайна .Тортата с какви блатове готови или печени ,и последно крема за тортата сметанов ли е или домашен?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 880
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #258 -:
септември 03, 2010, 18:06:30 »
Цитат на: juji в септември 03, 2010, 17:57:16
plamak_
,разкошна питка,дай рецептата.Как така си направила украсата да стои по бяла от самата питка.Поставяш я по късно по време на печене или има друга тайна .Тортата с какви блатове готови или печени ,и последно крема за тортата сметанов ли е или домашен?
Питката е съвсем обикновена и е много лесна.Разтваряме маята във вода и кис.мляко долу горе 1:1, малко сол ,щипка захар , малко оцет и олио.Разбъркваме да се разтвори добре маята добавяме една част от брашното ,за да стане не много гъста каша и се оставя да втаса малко , след което се добавя останалото брашно.Разпределя се на топки като се остави малко тесто за фигурките.След като втаса отново се слага във фурната и преди да вземе да се запича се маже с яйце и се поставят фигурките (те не се мажат отгоре).Това е причината да са в друг цвят.
За тортата съм си правила блатовете аз , в общи линии не съм купувала никога винаги сама си ги приготвям, а крема е сметана смесена с крем ванилия (има малко домашно и малко купено
.Блата е кафяв и е разрязан на две, а посредата има наредени еклери пълни с крем ванилия.Ако успея да я снимам като я режим ,ще я кача да я видите и вътре.
Активен
Bademka
Ентусиаст
Пол:
Публикации: 144
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #259 -:
септември 03, 2010, 18:12:18 »
Тези облачета и ще оптам да ги направя,звучи лесно и вкусно.Благодаря за страхотната идея!
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #260 -:
септември 05, 2010, 17:56:14 »
Момичета пак е вкусно тук.
Аз преди малко спретнах един сладкиш със кармелизирани сливи-стана ужасно вкусен.По късно и снимки ще ви пусна
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #261 -:
септември 05, 2010, 18:39:28 »
ето ги и снимките
Активен
Мименце
Професор
Пол:
Публикации: 455
Искам всичко!!!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #262 -:
септември 07, 2010, 08:45:38 »
Гери, както винаги прекрасни идеи
След снимките, очаквам и рецептата
Току що надникнах в блога ти и открих доста изкушения там, както и тази рецепта
«
Последна редакция: септември 07, 2010, 08:47:50 от Мименце
»
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #263 -:
септември 07, 2010, 13:48:07 »
Мименце благодаря за доверието.Постепенно ще добавя повечко рецепти.Просто доста от нещата ги нямам снимани а и качването отнема време.
получи ли ми офертата за застраховката.
Активен
Поли
Професор
Пол:
Публикации: 464
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #264 -:
септември 07, 2010, 13:51:51 »
леле, Гери сега къде да търся такъв сладкиш, да паля колата и да идвам до Варна.
Хайде чакам и аз рецепта
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #265 -:
септември 07, 2010, 15:02:43 »
Ако дойдеш до Варна с удоволствие ще ти го направя.
Сладкишчето е лесно.
ето тук е рецептата
http://gotvisgucci.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1301
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #266 -:
септември 07, 2010, 15:07:27 »
Цитат на: gucci в септември 07, 2010, 15:02:43
Ако дойдеш до Варна с удоволствие ще ти го направя.
Сладкишчето е лесно.
ето тук е рецептата
http://gotvisgucci.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html
Точно сега го правя, но май не съм го допекла. Иначе стана много бързо и лесно.
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #267 -:
септември 07, 2010, 15:47:28 »
Пробвай с клечка.Дори и да се поизпече повече отгоре не се притеснявай.То тестото е кексово и не изгаря отвътре.
Активен
mgoranova
Ентусиаст
Пол:
Публикации: 131
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #268 -:
септември 08, 2010, 21:25:23 »
Отдавна ми се искаше да си направя шоколадови мъфини. Разрових се из нета и си харесах рецепта. Според мен станаха супер, а рецептата е много лесна и бърза.
Шоколадови мъфини с банан
1-1/2 ч.ч брашно
1 / 4 ч.ч какао
1/2 с. л. бакпулвер
1 / 4 ч.л. сол
2/3 ч.ч захар
2-3 бр. меки банана(намачкани с вилица на пюре - 1ч.ч)
1/3 ч.ч олио
1 яйце
3/4ч.ч шоколадов чипс или начупен на малки парченца шоколад( аз имах шоколад Сушард 70 % какао с мента, затова мъфините имаха лек мириз и вкус на мента)
Печете в предварително загрята до 180градуса фурна, 20-25 минути.
Активен
Marri
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1853
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
«
Отговор #269 -:
септември 10, 2010, 15:42:58 »
Здравейте!
Аз имам въпрос към Gucci, как точно става карамелизирането на сините сливи, наскоро правих сладкиша с карамелизирани ябълки, но ми залепнаха ябълките, а процедурата е сходна. Там пишеше да се изчака да изстине карамела и тогава да се нареже масло отгоре и тогава да се наредят ябълки, тук каква е процедурата?
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 9
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
-----------------------------
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
-----------------------------
Приготовления за сватбения ден
-----------------------------
=> За нея
=> За него
=> Организация на сватбата
=> Всичко около сватбата
-----------------------------
След сватбата
-----------------------------
=> Сватбата на...
===> Меден месец
=> Свършената и несвършена работа
-----------------------------
Лафче
-----------------------------
=> Любовта и ... брака
=> Бебчета и майчинство
=> Домашен уют
=> Здраве и красота
=> Празници
=> Кафе или чай?
===> ГОРЕЩ СТОЛ
=> Форумски игри
-----------------------------
От Svatbata.bg
-----------------------------
=> "Сватбени емоции" V
===> Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
=> Албуми
Powered by SMF 1.1.16
|
SMF © 2011, Simple Machines