Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:33:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на mstoqnova - 27.08.2010  (Прочетена 28209 пъти)

michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #75 -: август 29, 2010, 20:17:38 »

Честито  give_rose Пожелавам ви много любов. Прекрасно е, когато двама души един в друг намерят точния, сякаш специално роден за тях човек. Нека с всеки ден се преоткривате и да ставате все по-щастливи. Присъединявам се към пожеланието за голямо и весело семейство  smile

Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: август 30, 2010, 07:49:00 »

БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА за страхотните пожелания  give_rose  give_rose  give_rose

Беше невероятно. Очаквах да е весело и забавно, ама не чак толкова, прибрахме се в осем сутринта  hurrah Много съм щастлива  yahoo Обещавам да разкажа всичко до най-малката подробност, само да се окопитим малко.

Още веднъж БЛАГОДАРЯ за подкрепата и съпричастността момичета. Вие сте НЕВЕРОЯТНИ  air_kiss air_kiss air_kiss
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: септември 02, 2010, 23:16:12 »

Честито и от мен след красивото събитие!  LOVING
Бъдете МНОГО, МНОГО щастливи и винаги влюбени ! Чакаме с нетърпение разказче и снимки:)))))
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: септември 07, 2010, 08:05:16 »

mstoqnova, ЧЕСТИТО!  give_rose
Пожелавам ви щастлив семеен живот, изпълнен с много любов, крепко здраве, уют и много щастливи мигове!  nazdrave
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: септември 07, 2010, 08:30:51 »

Честитоо! @}->--Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: „Беше по-хубаво от вчера!”  (чакаме снимки)

* flr17-big.jpg (49.14 KB, 330x370 - видяно 3386 пъти.)
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: септември 07, 2010, 12:26:08 »

Благодаря ви момичета много сте мили  give_rose  Вече съм ГОСПОЖА ТАНЕВА  yahoo

завърнахме се от уж кратката ни почивка, която си удължихме с няколко дни  blush Успявах да си открадна малко време, за да надниквам във форума и да не изпускам нищо, и въпреки това не успях да поздравя доста от момичетата на деня им. ЧЕСТИТО на всички които веча са официално семейства много много дълги и щастливи години да се обичате  give_rose

Та да разкажа и аз за нашата приказка. Събудих се към 6 и 30 и учудващо бях много спокойна. Към 9 часа бяхме "изгонени" с дребчо от вкъщи и отидохме в апартамента  от който милото ме взе. Тъй като аз съм от София /бях от София smile / и щеше да е утрепия да идват да ме вземат от мойто си вкъщи, използвахме дома на моя много близка приятелка от Пловдив, за което съм и многоо благодарна. Там си пихме кафето и си дърдорлясвахме разни глупости с нея и родителите й докато чакахме родата ми да пристигнат. И така до 13 часа когато първата групичка от пътуващите пристигна. Двете ми лели веднага се заеха със задачките си. Едната отиде да украси колата при младоженеца и после украси и при мен, а другата се захвана с мен. Прическа, грим и сложнатаа задача да ми помогне с обличането на роклята. Ето така започа всичко

* 1.JPG (30.91 KB, 314x176 - видяно 3249 пъти.)
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: септември 07, 2010, 12:59:15 »

Все още ми беше спокойно и едно такова ... сякаш не аз ами сестра ми се омъжваше  pardon Докато не пристигнаха и втората групичка, в която беше и баща ми. Появи се на врата при мен и само като го видях и всичко ми се преобърна. Гушна ме и една буца ми заседна в гърлото, очите ми се наляха  cray . До тука беше спокойствието  ROFL Бях готова с грима и прическата и започнах да давам нареждания /докато пушех и крачех нервно от стя в стая/ кой каво да прави. Уж всички разбраха и всичко беше организирано. Да ама не  girl_impossible Появи се Ники фотографа /НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК/ и всички се панираха. Знаеха, че до двайсетина минути ТОЙ ще дойде с цялата тайфа и " ОЛЕ майко, ами сега"  crazy. Това ме шаашардиса още повече и Ники ме скри във спалнята и започна една фотосесия. Обаче азз трепера като лист  sarcastic не мога място да си намеря. Човека се вида в приключение с мен  blush ЗА секунди обаче успя да ме успокой и да вляза в час. Като влязох в час,така бързо и излязох от него, когато чух музиката отвън. При мен бяха момичетата които ме пазеха. Накичиха се на прозореца, за да видят как ще премине заграажденията. Бяха опънали една лента / като на строежите/ с надписи "Днес булки не даваме smile ", "Елате друг път !!!", "Затворено поради ремонт", " Елате утре". Милото я запали и премина. Оставеше му само да мине и през входната врата където отново имаше табела с текс "Булките от София свършиха. Ново зареждане в понеделник". И от там мина като валяк  Yes Предстоеше най-трудното. Вратата зад която бях аз. Там беше трудно. Брат ми и бровчед ми начело със сина ми, който нямаше да ме даде лесно. Голям пазарлък настана. Милото дава пари, малкия не ги иска. Той майка си за пари нямало да я даде. Така ли? Добре тогава, извади слънчо един голям пакет и му го даде. Разопакова го малчо и бързо забрави защо беше там. Щом има играчки нищо друго нама значение  laugh Надеждата ми остана в двамата големи мъже, ама и те се съгласиха за определена сума. После ги хвана яд, щото не гледали какво вземат  crazy и ме продадоха за 4 лева  funnytooth funnytooth
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: септември 07, 2010, 13:58:27 »

Момичетата се справиха доста по-добре от мъжете и не ме дадоха толкова лесно. А аз скрита зад тях сърцето ми щеше да изкочи "Олеле дали ще ме хареса". Когато най-накрая погледите ни се събраха, всичко изчезна и нищо, че в стаята имаше един болюк народ ние бяхме сами. Беше много сладък, един такъв притеснен и в същото време щастлив, че най-после е стигнал до мен. Прегърна ме, целуна ме и каза онези дълго чакани от мен думички: "Прекрасна си, ти си най-красивата булка. ОБИЧАМ ТЕ"  blush
Закичих всички, които трябваше и остана само да си кажем наздраве и да потеглим. Обаче всички бяха все още ошашавени и нямаше кой да налее по чашите. Та наливахме аз и кума. Оказаха се напълно излишни напътсвията които давах  pardon.

Татко ме изведе под съпровода на "Ела се вие, превива" и буцата в гърлото ми пак се появи. последва едно дълго хоро пред блока, с което малко блокирахме движението  pardon ама хората не ни се сърдеха. След малко снимки с присъстващите потеглихме за фотосесия в стария град. Беше много забавно.  милото имаше задачка да скочи от бордюрчето с букета ми към мен. Изпълния, обаче фотографа му се скара "Абе човек, защо скачаш като талпа, дай малко емоция"  funnytooth посмяяхме се на воля. Само да ни даде Ники снимките и веднага ще ги кача.

Пристигнахме в ресторанта, там беше всичко и подписването и венчавката, изнесени ритуали. И тук също беше голям смах. Когато жената от гражданското ме попита дали ще го взема и аз казах ДА, малчо не беше особенно щастлив и реакцията му беше " Е ти много бързо се съгласи"   funnytooth на мама ангелчето.  Милото ме настъпи още преди да съм подписала. Подсигури се. Затова пък аз отчупих по-голямото парче от питката. И попа беше една скица, в 18 и 30 едно слънце припича, ние се мръщим е правим едни гримаси, а той си сложил слънчевите очила и пет пари не дава. Няколко  пъти ме попита дали съм сигурна, че искам да си взема милото и накрая каза, че продължава ама на моя отговорност. Всички се забвлявахме.
 Последваха поздравленията и гостите влязоха в ресторанта да се настанят и да ни посрешнат. DJ-я си говори нещо, тече си ритуала по посрещането в ресторанта. Свекървичка ни захрани с питка и мед, свекъра ни даде "горчивото" вино, счупихме чашите, последваха възгали ГОРЧИВО и ние изпълняваме, нали сме си послушни. Вече готови чакаме да продължи DJ-я. Да, ама не. Малчо се провиква "Още, още" и така няколко пъти  laugh

Добрахме се до масата, казахме наздраве на всички гости. Починах си пет минутки, смених обувките и станахме с татко да изтанцуваме първия танц. А ето го и него  http://www.facebook.com/nekvasitam?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=157070300971460 . Последва първия ни брачен танц /него още се мъча да го кача/ Whitesnake - Is This Love още един блус позрав за кумувете Prince - Purple Rain и вече седнахме за по дълго. Имаше програма около 40 минути, която беше невероята. И за секунда не съжалявам, че нааехме Елика. Бяха страхотни, раздадоха се на 100 %. В ресторанта купонясвахме до 2 часа, след това продължихме в дискотека до 6 много танци, много нещо два дена след това с милото бяхме с мускулна треска. И както си е традицията в  компанията завършихме със щкембе в 7 сутринта. 
Всички ми казваха, че са се забавлявали много и че сватбата ни е била невероятна. Дано наистина де било така. На нас със слънчо ни беше  yahoo И като се замисля, че бях се зарекла никога да не се омъжвам ..... а сега искаам пак  blush  sarcastic

Бая си пописах, ама май всичко си казах  pardon

Голяма борба пада с качването на снимки и ако още малко не успея да ги кача в албума ще ги пусна тука  blush тези които имам, че професионалните ще са готови може би в края на тази или началото на другата седмица
« Последна редакция: септември 07, 2010, 14:13:09 от mstoqnova » Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: септември 07, 2010, 14:13:49 »

Много хубав разказ,явно е била страхотна сватба!А за танца просто нямам думи  Bravo  Bravo  :bravo:Невероятни стеееееее  danceg
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: септември 07, 2010, 15:40:40 »

Благодаря ти Bademka, ама чак пък невероятни  blush Беше забавно успях да изненадам всички, които очаквада да е блус, включително и татко, който разбра какво ще танцуваме чак след като чу музиката  DANCE

Забравих да кажа, че приятелите ни бяха спретнали изненада. Бяха направили салфетки /един от тях се занимава точно с това/, занесли ги по-рано, за да ги сложат по масите. Изненада беше огромна и за двама ни изобщо не очаквахме такова нещо. А те изглеждаха така

* salfetkite.jpg (70.59 KB, 487x480 - видяно 405 пъти.)
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: септември 07, 2010, 21:01:22 »

Много хубав  разказ, но със салфетките ме разбихте:)))))))))))))))))))СТРАХОТНО:)Очаквам с нетърпение да ви видим в пълен блясък на професионалните снимки:) Много сте хубави:) heart
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: септември 14, 2010, 15:27:33 »

mstoqnova, макар и с малко закъснение идвам да ви поднеса най-искрените си пожелания!
Нека съвместният ви живот бъде много хармоничен и изпълнен с топлина и любов!
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: септември 15, 2010, 08:05:14 »

Благодаря ви Milataaa и lionelsa give_rose

Обещали са ни, че в петък или събота ще си вземем снимките  pardon Дано  smile
« Последна редакция: септември 15, 2010, 08:11:26 от mstoqnova » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: септември 18, 2010, 16:38:01 »

Мила mstoqnova, сега малко по малко успявам да наваксам с темичките на момичетата, които съм пропуснала. Сега прочетох разказчето ти и много ми хареса! Особено малчо и реакцията му с плащането, ми право е детето, как така за мама пари ще взима!  funnytooth

Да сте много щастливи заедно и никога не забравяйте колко много се обичате и защо сте се събрали!

А какво стана със снимките, има ли надежда да ги видим скоро?  Wink
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: септември 27, 2010, 08:00:33 »

Благодаря ти Ariel  give_rose

Вече и аз мога да се похваля със снимки. Най-накрая  yahoo Ето ги и тях:

http://www.facebook.com/home.php#!/photos.php?id=100000054736306
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7  Всички   Нагоре