Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:31:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на mstoqnova - 27.08.2010  (Прочетена 28201 пъти)

Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: август 15, 2010, 21:19:24 »

Да си жива и здрава - ти и всички край теб:)))) Моята майка и тя е Мария, както и една от най-близките ми приятелки има рожден ден днес:)Страхотен празник:) Весело празнуване:))
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: август 15, 2010, 22:12:26 »

Благодаря Milataaa  give_rose Да са ти живи и здрави и на теб именичките и всички вие покрай тях. Пожелавам от сърце всичко което не се купува с пари и пари за всичко останало.  smile
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: август 15, 2010, 23:00:15 »

Да ти е живо и здраво името, Мария! Много щастие и любов ти желая, а за историята ви мога само да кажа -  много ме трогна! Колко е хубаво, че си срещнала човека за теб и не по-малко важно - за твоя син! А и много ми хареса частта със Скайп, защото Скайп изигра роля и в нашата връзка и то доста значителна! Ех, това е то модерната любов!  LOVING
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: август 15, 2010, 23:10:58 »

Благодаря за пожеланията give_rose
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: август 20, 2010, 10:51:20 »

Ariel благодаря и на теб  give_rose

При нас е една малка лудничка. Взех си роклята  yahoo уточнихме алкохола, взехме и бутилките за ракията. Започнахме да боядисваме и тогава всичко се срина. Уж за ден да оправим, а то.... като взе да пада тавана  olele ама вече му се вижда края. Да се надявам, че до края на седмицата ще сме готови.

Да ви се оплача, вчера с милото бяхме на сватба в ресторанта които сме си избрали. Такава прецакня се оказа. Собственичката е неуписуемо груба. Днеска едно ти казва, утре друго. Вчерашните младоженци като нас бяха решили без предястие, а и собственичката и на тях и на нас хвърли менюто и каза :Каквото си изберете и сложите, това ще ядете". Обаче няколко дни преди самата сватба като отишли с готовото меню им заявила, че предястието е задалжително. А иди се оправяй после. Първо каза, че ресторанта е до 1 и 30, после, че е до 12 и 30 и ако искаш да продължи трябва още 80 лева да се допллатят. Добре, хубаво, ама защо трябва да се казва това в последния момент. 
Незнам направо какво да мисля. В понеделник имаме среща със собственичката и ще видим какво ще стане. Моля ви стискайте ни палци всичко да е наред.

Етикетите са ни готови  danceg много си ги харесваме. Сложила съм снимки в галерията.

Не пропускам ден да не прочета всички темички, само дето силички не ми остават да пиша, за което моля да ме извините  give_rose И сега изчезвам пак по задачки. Целувки на всики ви  air_kiss
« Последна редакция: август 20, 2010, 13:16:47 от mstoqnova » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: август 20, 2010, 13:14:25 »

mstoqnova, чета и не мога да повярвам за ресторанта, направо... Как може такава ужасия? Кой беше ресторантът? Стискам палци всичко да се оправи!

Сега си гледайте задачките после ще пишеш!  give_rose
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: август 21, 2010, 10:01:39 »

Ariel благодаря ти мила за стиснатите палци. Дано в понеделник всичко е наред. За да не стават издънки ще кажа кой е ресторанта след сватбата.

Иначе ние още се борим с кухненския таван, ама дано днес да успее майстора да го направи, че цялата къща е с краката на горе. После ни чака яко търкане и жулене.

Халките ни са готови и ще си ги вземем в понеделник. Взехме си и фигурка за тортата, не съм я снимала още, ама и това ще свърша. Етикетите за виното и ракията са ни готови, табелките за снимките (по идея на Ariel ) също са готови. Сложила съм им снимки във галерията.

Сега изчезвам по задачки и като успея пак да си открадна няколко минутки пак ще пиша  smile
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: август 21, 2010, 14:18:54 »

Всички етикети и табелки са станали супер! Много ми харесват, голямо браво! Продължавайте в същия дух!  Bravo
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 26, 2010, 08:09:38 »

Докато си пия кафето да се похваля, че вече сме готови с всичко. Остана ми само да украся кошничката за малката шаферка, да се напазарува за вкъщи, да си направя маникюра и да лакирам свекървичка. Май са само това задачките, ама сигурно ще изникне още нещо, че както е тръгнало тая седмица само изкачат още и още задачки. Но като цяло днес е много по-спокоен ден.
Ние не може и без инциденти. Снощи докато изграждах ноктите на свекървичка, милото изведе малчо да играят навън и се прибра с подут малък пръст. Засрешнал го с топката и се обърнал на обратно. Лекарите казаха, че е спукал капсула и добре, че си го е наместил сам, че иначе се е налаголо да го гипсират. Слава богу размина се с това.

Ariel БЛАГОДАРЯ за палците. В понеделник срещата в ресторанта мина повече от чудесно. Да се надявам, че и утре всичко ще е наред.
Боже утре ще се омъжа, толкова ми е спокойно и едно такова лежерно, нещо май не съм наред  insane Това нормално ли е?

Сега ви оставям, че отивач да украсявам кошничка и да си изграждам ноктите. Целувки на всички give_rose
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 26, 2010, 22:14:02 »

Да, миличка, утре ще се омъжваш!  yahoo
Спокойно, нормална си, целият ден ще ти е спокоен и лежерен, а после ще се случи нещо наглед малко, което да ти подскаже какво предстои  Wink. Всъщност, като гледам колко е часа, убедена съм, че вече се е случило. И че сега си една нетърпелива, тръпнеща от вълнение младоженка  smile
Успех утре, дано денят остане незабравим и прекрасен, макар и може би втори по ранг (защото вече си майка,а от това едва ли има нещо по-велико  lol
Забавлявай се, изживей всеки миг на максимум, и те чакаме с разказче и снимки веднага щом можеш!  give_rose Утре ти си принцесата, не го забравяй нито за момент!  good
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: август 26, 2010, 23:58:45 »

Леле, ама то дойде вече! Милата Мария! Ама утре ли, значи датата на темата е сгрешена, така ли? Да знаеш, че тръпна с вас и мислено стискам палци всичко да мине чудесно!

Имайте най-хубавия ден и нека винаги да го помните с умиление и усмивка на лице!  give_rose give_rose give_rose
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: август 27, 2010, 06:51:05 »

roxanne, Ariel Благодаряя ви от сърце. Много сте мили, разчуствахте ме още от сутринта  cray  give_rose

Все още ми е спокойно, ама вече ми пртеперва  smile беше права roxanne

Мила Ariel не е объркана датата, ДНЕС Е  yahoo

Отивам да се правя на красива и обещавам при първа възможност ще се появя да разкажа как мина нашия ден smile

« Последна редакция: август 27, 2010, 06:56:05 от mstoqnova » Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: август 27, 2010, 07:28:30 »

Пожелавам ви един неповторим сватбен ден! Насладете му се с цялото си сърце и душа!!! smile
Активен
jeki
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: август 27, 2010, 08:17:04 »

mstoqnova ,днес е вашият ден  насладете му се и го изживейте  с усмивки и много любов  give_rose give_rose give_rose
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: август 28, 2010, 22:25:15 »

Честито миличка! Бъдете страшно щастливи, неразделни и винаги гледащи се в очите с онзи плам, който изпитахте в този ден! Нека синът ти е жив и здрав и скоро да се сдобие с братче-сестриче, че даже и две!

Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: