Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 02:01:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на roxanne на 21.08.2010  (Прочетена 34587 пъти)

asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: август 27, 2010, 09:50:40 »

Миличка, сладка roxanne!... Не мога да опиша вълнението, с което четох разказа ти, просълзих се, разсмях се на някои моменти, после пак се просълзих...
Честито и нека щастието е винаги във вас и около вас, както на сватбения ви ден!

Ето това:
Цитат
За съжаление, няма как подобна емоция да се изживее повторно, така че насладете и се. Насладете се на всеки един миг от този ваш ден, и нека да кажа - не е вярно, че минава като миг. Това е сякаш момент, откраднат от вечността и с правилната нагласа можете да го изживеете напълно, да се потопите в него, да го оставите да ви бележи, да ви промени отвътре за цял живот. А тази промяна си струва, мили красиви бъдещи булки.

е нещото, което ме разплака окончателно, добре, че съм сама в офиса...

Между другото, с теб сме се засекли в Магнито на 14-ти през нощта. Wink
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #136 -: август 27, 2010, 09:56:39 »

roxanne - мила, бива ли такова нещо, след виното снощи, сега си напълних кафето със сълзи! Дължиш ми нещо, да знаеш, тц тц! Страхотно си се потопила в момента и успяваш да го предадеш, че разказчето ти, а си мислех, че такива емоции трудно се описват с думи. Благодаря ти за споделеното вълнение!
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: август 28, 2010, 10:03:30 »

roxanne, аз имам един практичен въпрос мила, ако ми позволиш. Кажи ми миля те какво говорихте с оператора преди сватбата - за кои неща сте дали уточнения, защото аз си нямам и на идея, макар да имаме насрочена среща. На фотографа знам какво да кажа, но на оператора си нямам представа. huhhuh.gif
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: август 29, 2010, 09:41:59 »

Благодаря ви, момичета, за пореден път, за милите думи  give_rose
Ариелче, чак сега виждам въпроса ти - аз с фотографа се срещах (нямахме си оператор, но това е тема на друг разговор - като питахме искат ли видео и ще гледат ли филм, всички роднини в един глас врещяха "ние снимки искаме да гледаме", а като мина сватбата, бързат да си разменят клипчета и се вайкат как никой не бил снимал това и онова...  beating. Добре, че едни приятели, които сега завършват режисура се упражняваха на сватбата и я наснимаха цялата  Wink). Всъщност, повече фотографът ме инструктираше, отколкото аз него. Бях самичка, защото милото тъкмо се възстановяваше от онази операцийка  Wink
Говорихме за съвсем практични неща - да си слагаме пръстените бавно и позьорски, за да може да направи хубави кадри, да ги държим с 2 пръста, а не с всичките и да ги скрием от апарата; като подписваме да не "лягаме" върху масата, в църквата да държим свещите възможно най-ниско, за да не трептят пламъчетата върху лицата ни по снимките... Ей такива неща, повечето дори вече ги забравих  blush. А и не съм сигурна доколко съм била способна да ги изпълня във вълнението на самия ден, но когато се сещах, се стараех  blum Предполагам, че и вашият фотограф/ оператор ще ви даде такива инструкции smile
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: август 29, 2010, 13:32:16 »

Много ти благодаря за отговора миличка! Точно това исках  да знам - значи ще разчитам на тях да ме питат и да ме насочват към правилните неща, а не обратното. И да се надяваме на най-доброто.  smile
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: август 29, 2010, 17:01:11 »

Ариелче, постфактум определям като най-добро решение от всички по организацията на сватбата това, че накрая, след като бях споделила какво искам и как го искам, просто се отпуснах и се оставих в ръцете на професионалистите. Но, признавам, важно беше и това, че на чист късмет, попаднахме на правилните хора. Така че тънкостта на всичко, според мен, е след като си изказала своите желания, да следваш техните инструкции и да се оставиш да те водят.
Момичета, аз имам някои неща да се похваля  blum
Уредихме медения месец   yahoo! След дълги, безкрайно дълги колебания, все пак се спряхме на отколешната мечта на моя съпруг (да посети Испания, че все не се получаваше), съчетана с моето желание да бъдем на остров. Комбинацията роди меден месец (седмица, де  Wink) на Палма де Майорка  Bravo Заминаваме на 14 септември  good
Успях и да разгледам професионалните снимки от сватбата. Изврънках фотографа да ми покаже 1-2 снимки и в крайна сметка стана така, че изгледах всички 2150 кадъра  blum Е, ще намалеят малко като махне тези, които не са съвсем на фокус, но все пак ми е много интересно майка ми, дето все се кани да си ги извади на хартия, къде ще го държи това тесте  tease (коментарът и беше "Аз няма да ги извадя всичите. Ще си извадя 500 - 1000  pardon )
И последно, вчера спонтанно се получи така, че отпразнувахме първата ни седмичка като семейство на същото място, където прекарахме първата ни брачна нощ и денят след сватбата - при кумовете ни. Изкарахме си страхотно и мисля, че подобаващо сложихме край на лятото (нали вчера бил последният горещ ден за това лято) с един проточил се обедо -следобед - вечер - нощ на едно прекрасно местенце  smile Слагам малко снимки в галерията, както от първият ни ден след сватбата, така и от вчера smile.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #141 -: август 29, 2010, 20:28:47 »

roxanne , включвам се с доста закъснение, но...  blush
 Но препрочитах разказа ти толкова пъти, после и снимките  smile Страхотно е всичко! Наистина в този ден си била като кралица-прекрасна, с очарователна(и малко дяволита  Wink ) усмивка и заразяваща всички с настроението си. Едва ли е имало човек на вашата сватба, който да не се забавлявал както никога досега.
  Разказът ти е просто уникален! И аз като всички останали преминавах от моментите на умиление към силен смях. Не знам дали ще имате отново подобни изживявания, ала ви пожелавам поне наполовина да са така силни и хубави  smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: август 30, 2010, 17:07:39 »

roxanne, много се радвам, че най-сетне имах време да прочета целия ти дълъг разказ! smile
Невероятен е!  Girl_hide Толкова емоционално си пресиздала събитията на Вашия ден!  Bravo
Искам да ти чиститя тук - в твоята темичка!  give_rose Била си много крехка и красива!  Bravo
От цялото си сърце ви пожелавам любовта ви никога да не угасва и да се борите рамо до рамо, ръка за ръка за всяка своя цел!  nazdrave
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: септември 08, 2010, 12:30:48 »

Мила roxanne пиша чак сега, защото на малки порцийки четях увлекателния ти разказ. Днес обаче го прочетох на един дъх целия. Не оставам по-назад от другите момичета. И аз като тях се просълзих и се посмях. Сватбата е била уникална, а ти си прекрасна булка  give_rose

Човешкият живот е кратък и неповторим,
панорамен път, по който забързано вървим
в търсене на истина една -
магията на любовта!
Приносът си към доброто дайте -
хора като вас създайте!
Семейство здраво изградете,
на безмерно щастие се насладете!
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: септември 13, 2010, 12:47:03 »

Момичета, отдавна не съм влизала в собствената си темичка, може би защото животът отново започна да тече в що-годе обичайното си русло и след лудницата на подготовката и френетичните дни след сватбата настъпи някакво подобие на нормалност (ако тази дума изобщо може да се отнася до нас  blum). Все още обаче се изживяваме като младоженци, а и околните така ни възприемат, така че почти всеки ден ходим на гости или посрещаме гости, нетърпеливи да разберат дали семейният живот ни понася.
Честно казано, разделихме се с една илюзия. С мъжа ми си мислехме, че сватбата няма да промени нищо. Грешка! Променихме се. Нещата са още по-истински сега, още по-хубави. Ще използвам неговите думи: "Ако знаех, че е толкова хубаво, щях да поискам да го направим много отдавна!".
Дааа, на нас определено ни харесва да сме женени smile
Едно от нещата, които ме изпълват с истинска гордост е, че сватбата ни доведе до още един годеж  yahoo Както каза бъдещият младоженец, "То взе че, ми хареса". Така че, внимание, мили несемейни дами - посещението на сватби може да доведе до трайни и в голяма степен необратими промени в семейния ви статус  Wink
Ние още нямаме снимки, но ги очакваме тази седмица. Или по-скоро следващата, тъй като утре, най-накрая, заминаваме на меден месец  yahoo! Сега съм се отдала на трескави последни (и единствени) приготовления, но толкова ме мързи, че предпочетох да попиша тук, отколкото да събирам багаж. Но тъй като ми остана да обезкосмя още половин крак, няма да пиша още много, а ще се захващам smile Надявам се следващата седмица, когато се завърнем, да мога най-накрая да се похваля не само със снимки от медения месец, а и сватбени smile Доста ги почакахме, но мисля, че си струва. И все пак, ще оставя на вас да прецените след около 10 дни.
И отново, мили момичета, благодаря за пожеланията  give_rose. Повечето звучат като заклинания - дано да ни застигнат  Wink - нямаме нищо против да сме омагьосани до живот  blum
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: септември 14, 2010, 15:15:09 »

И отново, мили момичета, благодаря за пожеланията  give_rose. Повечето звучат като заклинания - дано да ни застигнат  Wink - нямаме нищо против да сме омагьосани до живот  blum

Четох, четох.....хиляди мисли минаха през главата ми и сега на финала не знам какво да ти пожелая pardon
За това нека "заклинанията", направени с любов и добри мисли да се сбъднат и траят доживот!

Страхотен разказвач си и нямам търпение да видя още снимки. girl_wink
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: септември 21, 2010, 09:52:43 »

ЧЕСТИТА 1-ва МЕСЕЧИНКА!  give_rose
« Последна редакция: септември 21, 2010, 10:02:52 от lunno momiche » Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: септември 21, 2010, 09:54:07 »

Честито и от мен!  smile Надявам се този първи месец семеен живот наистина да е бил "меден" за вас и да даде тон за следващите, още много, много, все прекрасни месеци заедно!
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #148 -: септември 21, 2010, 19:50:57 »

Честита месечинка smile Вие и двамата сте толкова ведри, борбени и усмихнати хора! Пълни с енергия и ентусиазъм. Пожелавам ви завинаги да останете такива и това да ви прави още по-добри и обичащи се  smile
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: септември 22, 2010, 17:43:22 »

Благодаря за поздравленията, милички  give_rose!
Рекапитулация на първия месец от семейният ни живот - мисля, че се вписваме чудесно в онова, с което завършват приказките - lived happily ever after  good
Иска ми се всички месеци от тук нататък да са все такива...
Вчера се завърнахме от нашето сватбено пътешествие. Цялата дандания по установяването у дома, разопаковане на багажи, наваксване с изостанали задачки, а и умората от почивката  Wink така ни изпиха силиците, че прекарахме първата ни месечинка удобно изтегнати на дивана в уютна домашна атмосфера.
А пътешествието ни наистина беше разкошно! Всичко беше такова, каквото се надявахме. Естествено, не се разминахме с обичайните здравословни проблеми при всяко планирано пътуване (госпожата сутринта при заминаването се събуди с болки в гърлото и въпреки изгълтания антибиотик не успя да се оварди от бронхит - та изкарах целият ни меден месец бухайки като голям, охранен бухал  blum), но това са бели кахъри, а и сме свикнали  Wink
Майорка е вълшебно местенце. Ние си взехме кола под наем и го обиколихме надлъж и на шир, та да не пропуснем някоя скрита красота. Хотелът ни беше може би най-добрият в курорта - а ги огледахме повечето, прекрасен оазис на спокойствие и красота в един шумен, жив курорт. Като казахме на рецепцията, че сме младоженци (за да ни дадат стая с двойно легло, а не две единични), получихме може би най-хубавата стая в хотела. Или поне тази, която е на рекламата на хотела в справочника на Barcelo. В самолета също пътувахме по-конфортно от обичайното, защото мъжът ми, който е доста едричък, не спря да мрънка, че му е тясно, докато не ни преместиха в първа класа. Ол инклузивът, за който много се чудехме, се оказа много добра идея - идеше ми да отвлека готвачите и да ги заключа у дома, на обяд и вечеря си пийвахме страхотно розе и набивахме всякакви морски дарове и поне по два вида риба, а вечерите си почивахме с жива музика и уиски. В банята ни прозорливо бяха сложили и кантар, но дори постоянно нарастващите цифри не ни спираха да си похапваме, с малкото утешение, че ще си изгладуваме разточителните хранения със салатки у дома.  Палма е изключително красив град, запазил спомена за своето величие в грандиозната си катедрала и тесните каменни улички до пристанището. Разстоянията на острова са малки, така че можеш да го прекосиш с кола от единия до другия край за около час. Стига да не спираш за снимки на всяко отклонение за уединена каменна къщурка от 18-ти век, на живописните кръгови движения с прекрасни палми и разцъфнали храсти по средата и отвесно спускащи се към морето скали, които спират дъха. А си имат и един страхотен аквариум, най-големият в Европа, където отглеждат всякакви риби, направили са 20-метра дълбок басейн за акулите и са пресъздали екосистемата на тропическа гора, където се чувствахме като в джунглата.
И понеже много се раздрънках, спирам дотук. Качвам малко снимки в сватбеният ни албум - нека те говорят вместо мен. В заключение ще кажа само, че островът си струва - дори и да не си на меден месец, не може да не се поддадеш на романтичното му очарование.
Предполагам утре или вдругиден ще се сдобия и със сватбените снимки - стига да се замъкна до фотографа. И ще покажа най-накрая каква булка бях (че започнах да позабравям...  blush)
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: