Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:44:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 214825 пъти)

didkata84
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #300 -: април 08, 2011, 15:48:49 »

Идеята ми беше дали, ако отидем тази седмица през деня, ще има с кого да се срещнем и да ни даде оферти?  smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #301 -: април 08, 2011, 17:00:20 »

Според мен е добре да звъннете и да идете тогава, когато има сватба и е украсен ресторанта, за да добиете представи за разположение, дансинг и т.н. Един -два часа преди самата сватба е най-добре.  good Но звъннете със сигурност!
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: април 08, 2011, 17:27:45 »

Според мен е добре да звъннете и да идете тогава, когато има сватба и е украсен ресторанта, за да добиете представи за разположение, дансинг и т.н. Един -два часа преди самата сватба е най-добре.  good Но звъннете със сигурност!
това да, но ако са се спряли на конкретен ресторант, иначе може бая време да загубат.. макар че всъщност си права... сезона на сватбите общо взето започна и почти всеки почивен ден има някакво мероприятие

Дидката, подкрепям мнението на Мери  good Кажи после какви са впечатленията  Wink И между другото това не пречи да се оглеждате и за други места.. Ако имаш въпроси за някой конкретен ресторант - ще се опитаме да помогнем smile
Активен
didkata84
Новак
*

« Отговор #303 -: април 08, 2011, 18:11:36 »

Ами аз изчетох поне 3 теми за ресторантите и си избрах няколко, които да обиколим, ама като показах на милото снимки от всички ресторанти, той направо се влюби в Акорд.  Wink Та ще им звъннем тези дни и ще ходим да го видим. Аз много държа да има много място за танци, най-вече за народни хора. Ние засега сме около 90-100 човека.
Активен
loretaM
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #304 -: април 09, 2011, 07:35:05 »

Ами аз изчетох поне 3 теми за ресторантите и си избрах няколко, които да обиколим, ама като показах на милото снимки от всички ресторанти, той направо се влюби в Акорд.  Wink Та ще им звъннем тези дни и ще ходим да го видим. Аз много държа да има много място за танци, най-вече за народни хора. Ние засега сме около 90-100 човека.
Обадете се на управителката има телефон в сайта или ако искаш ще ти го пратя на лични. Кажете и кога можете да отидете и тя ще ви чака.Място ще има разшириха ресторанта. Успех smile
Активен
didkata84
Новак
*

« Отговор #305 -: април 09, 2011, 10:54:02 »

Благодаря Ви, момичета, за отговорите! Писах и имейл и тя ми отговори, че в края на седмицата ще е по-удобно, тъй като сега правели освежителен ремонт. Ще и звънна предварително, тя ми е пратила телефона си.
Активен
stassyjud
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #306 -: април 09, 2011, 14:09:26 »

Здравейте и от мен. Включвам се в темана Ви с един въпрос. Планираме сватба в скоро време, мсичко горе долу е ясно, само остана да се намери ресторант в София, който може да побере около 300 души. Рових се къде ли не в интернет и не намерих подходящ.
Ако може някой от вас да сподели мнение. Очаквам вашите препоръки.
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: април 09, 2011, 15:04:39 »

Аз ти препоръчвам нашият ресторант- Дедеман принцес . Побира 500 души залата им за сватби и е много просторен good.
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #308 -: април 10, 2011, 14:57:54 »

didkata84 Нали знаете, че 17 септември е работен ден.  Не че това трябва да ви притеснява  good
Активен
lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #309 -: април 11, 2011, 10:04:07 »

stassyjud, задължително вижте и ресторанта на парк-хотел Москва, който побира 400 души. За друг не се сещам толкова голям  pardon Между другото поздравления за смелостта да вдигнеш тооооолкова голяма сватба! Успех ти желая  good
Активен
plesure
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: април 11, 2011, 13:04:55 »

Здравейте и от мен. Включвам се в темана Ви с един въпрос. Планираме сватба в скоро време, мсичко горе долу е ясно, само остана да се намери ресторант в София, който може да побере около 300 души. Рових се къде ли не в интернет и не намерих подходящ.
Ако може някой от вас да сподели мнение. Очаквам вашите препоръки.

бях намерила едно място.. не е ресторант, но знам че е имало сватби там - rainbow plaza, намира се до Гринвийл ... http://www.rainbowplaza.bg/bulgarian/ . обаче не знам какви са цените..
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #311 -: април 11, 2011, 15:50:16 »

Здравейте,
Някъде из форумите прочетох, че Макси вече не се занимавам с организирането на сватби.
http://www.maxisofia.com/maxi_sofia/bg/maxi.html

Имате ли идея дали това е така?
Активен
lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #312 -: април 11, 2011, 15:56:45 »

Вярно е, ние ходихме до там и ни казаха, че ще изпълнят сватбите, които са поели за тази година, но няма да поемат нови ангажименти. Явно са решили, че не си заслужава разправията   pardon
Активен
didkata84
Новак
*

« Отговор #313 -: април 12, 2011, 15:48:21 »

Момичета, влизам да Ви се похваля! Днес свършихме много работа - капарихме ресторанта (Акорд), църквата и ритуалната зала!  Bravo Исках и да Ви попитам дали някой е ползвал услугите на диджея, който предлагат от ресторанта? Цената е супер добра и ние ще се разберем каква музика да ни пуска, но все пак ми се искаше да чуя някакви отзиви за него преди да го ангажираме?  Wink
Активен
plesure
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: април 12, 2011, 16:11:48 »

Момичета, влизам да Ви се похваля! Днес свършихме много работа - капарихме ресторанта (Акорд), църквата и ритуалната зала!  Bravo Исках и да Ви попитам дали някой е ползвал услугите на диджея, който предлагат от ресторанта? Цената е супер добра и ние ще се разберем каква музика да ни пуска, но все пак ми се искаше да чуя някакви отзиви за него преди да го ангажираме?  Wink

Честито за ресторанта, а с църквата и ритуалната смятайте че сте свършили 40% от работата smile
Кой ДиДжей предлагат?
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: