Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:45:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 214809 пъти)

Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #285 -: март 30, 2011, 09:31:37 »

grey Поздравления за ресторант Берлин.  Bravo
Той е моят фаворит, направо сме влюбени в него. Толкова е празничен и светъл  smile напрова е страхотен. Колко човека ще бъдете? Ние ще сме около 100 и оттам бяха много коректни и ни обясниха, че ще бъде много тясно и сватбата ще се провали. Ако бяхме 80 човека, без колебания щях да го избера smile
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #286 -: март 30, 2011, 11:19:20 »

На нас ни казаха, че за 100 няма проблем - с малък дансинг по средата. Ако се окаже тясно, може и терасата да се използва, ми казаха. Идете, огледайте и преценете дали ще ви е тясно. Много е хубаво, наистина.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #287 -: март 30, 2011, 19:19:12 »

В ресторант Берлин мястото определено не е за 100 души. Наистина коректно са постъпили че са ви предупредили, което им прави чест. Това с балкона не е алтернатива!
Лично наблюдение и мнение - не го налагам на никой!
За съжаление има и заведения които не биха ви дали подобна инфармация дори и да сте един върху друг на сватбата, важното е да се усвоят парите.
Не се поддавайте на пориви  smile
Активен
Susito
Ентусиаст
**

« Отговор #288 -: април 06, 2011, 09:26:33 »

Здравейте,

Тази тема от форума нещо заспа  blum.
Имате ли впечатления от Грийнвиил? На снимки изглежда готино, но не намирам никаква актуална информация.
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: април 06, 2011, 09:31:14 »

Много е хубаво там, зелено, уютно, има място за паркиране, но е за максимум 80 човека, иначе ще ви е  тясно. Задължително идете да го видите!
Активен
pandelka
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #290 -: април 06, 2011, 09:56:39 »

В Грийнвил, сега Парк Инн на нас много ни хареса  good
наистина както казва plesure е зелено и уютно, с хубава и просторна градина. А това да има къде да паркират гостите ти също не е за пренебрегване!
Като цени е нормално за категорията 4 звезди (от 50 до 69 лв меню). Аааа и са много любезни всички.
Активен
mishence
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #291 -: април 06, 2011, 12:47:44 »

Била съм на сватба в greenville/ park inn , на която присъстваха 110 човека и изонщо не беше тясно, беше абсолютно ок, но разбира се всеки си преценява. Може ли малко повече информация за Берлин Парк (може и на лични) Благодаря предварително smile
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #292 -: април 06, 2011, 22:54:22 »

Грийнвиил e едно от добрите места за сватбени партита.
Мога да ви уверя че до 120 души гости няма да имате проблем нито с разпределението нито с дансинга.
Активен
skeila
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #293 -: април 07, 2011, 21:53:28 »

Привет smile
Какви са ви мненията за Ниагара на Дойран и Парк Хотел Витоша за около 150 души сватба. Колебая се засега  Girl_hide
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: април 07, 2011, 22:01:40 »

Ние сме в ресторанта на хотел Айсберг, Боровец  Girl_hide
Активен
todormed
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #295 -: април 07, 2011, 22:28:46 »

Привет! Какво мислите за хотел и ресторант "Галант" - Панчарево? Имате ли впечатления за тях.
Активен
Susito
Ентусиаст
**

« Отговор #296 -: април 08, 2011, 09:21:23 »

skeila за Ниагара мога да ти дам актуална информация:Слави се с страхотно обслужване  smile, но е разделен на две зали, които са свързани помежду си. На мен това не ми хареса, ще се получи разделение на гостите. Цените са в порядъка 45-50 лв и менюто, което предлагат също ми допадна. В светли тонове е интериора, а също така имат и паркинг. Не мисля, че е подходящ за повече от 110 човека.

Парк Витоша ще събере 150 човека, но залата е Г-образна. Като цени е в същия диапазан като Ниагара. Ходете непременно да го видите.

todormed Ходих и до там, но съм доста разочарована.

Активен
skeila
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #297 -: април 08, 2011, 10:06:30 »

Susito  Благодаря много за инфото, аз ходих до Ниагара, всичко ми изглежда прекрасно, само дето се чудех 150-160 души как ще ги побере и наистина ще е тясно. Днес мисля да отида и до Витоша

А някои има ли който си е правил сватбата на тези места скоро - да каже дали е доволен или не  give_rose
Активен
didkata84
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #298 -: април 08, 2011, 13:21:06 »

Здравейте, момичета! Аз съм една бъдеща булка.  yahoo Избрали сме си дата 17.09.2011 и засега още нищо не сме организирали. Изчетох няколко теми за ресторантите и сме си харесали ресторант Акорд по ваши препоръки. Тъй като сме много неориентирани, въпросът ми е как да процедираме. Да звъннем ли първо в ресторанта или на място да отидем направо? На мен ми се иска първо да го видим на живо и да ни дадат оферта, но сигурно първо трябва да си запазим час по телефона?
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: април 08, 2011, 15:16:07 »

Здравейте, момичета! Аз съм една бъдеща булка.  yahoo Избрали сме си дата 17.09.2011 и засега още нищо не сме организирали. Изчетох няколко теми за ресторантите и сме си харесали ресторант Акорд по ваши препоръки. Тъй като сме много неориентирани, въпросът ми е как да процедираме. Да звъннем ли първо в ресторанта или на място да отидем направо? На мен ми се иска първо да го видим на живо и да ни дадат оферта, но сигурно първо трябва да си запазим час по телефона?

за какво да запазвате час? вие отивате за 15тина минути само, а не да вечеряте..поне така предполагам smile Може да се обадите за да ви изпратят предварително офертата на мейл, но до колкото помня на Аккорд офертите са им в сайта. Единствено планирайте да идете тогава, когато може да се видите с управителя (да не е примерно сб-нед през деня)
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: