Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 22:52:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6 (Прочетена 214821 пъти)
Flappy
Любопитен
Публикации: 31
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
«
Отговор #255 -:
март 23, 2011, 08:08:49 »
djidjito
, куверт до към 35лв. има и в Свети Валентин
http://www.hotelsvalentin.com/bg/restorant.htm
( казаха, че става за 100 човека и познати са празнували там и потвърдиха, нищо че на мен ми се вижда тесничко). Също ,мисля, и в Акорд
http://hotel-accord.com/weddings.html.
И накрая се сещам за хотел Астра, но не знам дали отговаря на "свежа и приятна обстановка" най-вече около хотела
http://www.hotel-in-bulgaria.com/bg/2526/hotel-astra.html.
Всъщност, сетих се и за хотел Диана 3
http://www.zavedeniata.com/index.php?page=article&cat=7&pub=15275
и ресторант Панорама на Дондуков
http://www.restorantpanorama.com/
Предложенията на Monikamaria, не са ми познати, с изключение на Ловния парк, но ми изглеждат чудесни
.
Успех!
Активен
djidjito
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #256 -:
март 23, 2011, 09:21:36 »
Много ви благодаря!!! Информацията е доста и ще ми бъде много полезна. Успокоих се
Като четох другите коментари във форума видях,че всички коментират куверти от 40лв нагоре! Не че нямаме желание да почерпим гостите ни с най-доброто,но както вече казах -не можем да си го позволим. Още веднъж ви благодаря, започвам да разглеждам подробно
Успех на всички бъдещи младоженци:)
Активен
Susito
Ентусиаст
Ще ставам госпожа :-)
«
Отговор #257 -:
март 23, 2011, 10:22:21 »
djidjito
здравей, аз също търся ресторант по твоите критерии. За Flowers мога да ти кажа, че е много свеж вътре, подходящ за сватба, но за максимум 80 човека. На годеника ми много му харесва, но нашите гости са към 100-110 човека и не виждам как ще ни събере. В Св. Валентин съм била на сватба, и на мен лично не ми харесва. Но все пак не е лошо да го видиш
Успех
Активен
Susito
Ентусиаст
Ще ставам госпожа :-)
«
Отговор #258 -:
март 23, 2011, 10:23:44 »
Flappy
може ли да ми дадеш малко повече инфо за Диана 3, гледала съм снимки от сватба там, но преди 4 години. Пиши ми на личните моля те
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #259 -:
март 23, 2011, 12:42:38 »
Ние ще сме във Flowers юли месец - куверта е 33лв. Някой да има отзиви за там? Малко ми е притеснено,че не намирам никакви мнения за сватби провеждани там...
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #260 -:
март 23, 2011, 13:23:47 »
djidjito
Ресторант "INTERview" от всичките предложения е може би фаворит по отношение на вашите изисквания !
Мое мнение не го налагам на никой !
Активен
djidjito
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #261 -:
март 23, 2011, 14:12:54 »
DjNick Mc съгласна съм с теб. За сега той води клсацията. Знаеш ли повече подробност за там? Как стои въпроса с алкохола, украсата и други такива подробности. Благодаря предварително
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #262 -:
март 23, 2011, 15:55:08 »
Хай на всички, реших и в тази тема да се отбележа.
Сватбата ни е юли месец в София,от януари насам обиколихме доста места с надеждата да открием идеалното място за скромното събитие. Да ви кажа момичета - страшно много разочарования, особено от Кемпински, Царско село, България, Централният Военен Клуб, общо взета от почти всички заведения.
До Интервю признавам, че не стигнахме. Но идеалното място все пак се намери, благодарение на един добър познат.
Резиденция Тера, или както може да намерите в гугъл и лицето-книга "бална зала софия". Това се оказа най-поддържано, чистото и по цена определено достъпно място в цяла София. Наемът на залата е 1200 лв, като във времето почти не ни ограничават - помолиха ни да си тръгнем към 6-7 сутринта за да успеят да изчистят за следващата сватба. Няма заплащане на овъртайм. Тъй като това все пак не е ресторант си наехме кетеринг фирма, които работят най-често с клиентите на резиденцията. Офертата която ни направиха за 110-115 човека (с децата) с украса, пити, букети, куверти (без никакво пиене, него купуваме отделно) ни излезе около 7000 лв. Горещо препоръчвам мястото!
За тези, които правят по-малки сватби ще препоръчам ресторант "При Орлите", който се намира до Гранд Хотел София. Не е някаква кръчма, както аз отначалото си помислих с това име, а много хубав уютен ресторант с уникална панорамна гледка и страшно учтив персонал. След 3 седмици съм рожденничка и мисля с половинката да вечеряме там - много е красиво и управителката е много приятна жена, цените не са високи, а обслужването е на ниво.
Гринвил също е много хубав, но е мъничък.
Уверяваха ни, че ще ни съберат там, но честно не си представях да влезнат повече от 70 човека в ресторанта. Всички останали заведения са общо взето под всякаква критика, или просто може би имам много големи изисквания, въпреки че...
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #263 -:
март 23, 2011, 16:09:33 »
plesure
Тия 1200 лв. са абсолютно хвърлени пари на вятъра, при условие, че когато сте в ресторант, тия пари отиват за куверти. Защо да дават грешни пари за наем зала?! Хората споделят че нямат излишни пари.
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #264 -:
март 23, 2011, 16:30:01 »
Цитат на: DjNick Mc в март 23, 2011, 16:09:33
plesure
Тия 1200 лв. са абсолютно хвърлени пари на вятъра, при условие, че когато сте в ресторант, тия пари отиват за куверти. Защо да дават грешни пари за наем зала?! Хората споделят че нямат излишни пари.
DjNick Mc, не е съвсем така. Ресторантите тези неща си ги включват в цената на кувертите, да не говорим че в 80% от ресторантите след 24 часа трябва да плащате на час за да останете допълнително. Кувертите по ресторантите (хубавите като изброените по-долу от мен, Хилтън и Метрополитън също влизат в това число) са по 50-60 лв минимум. Говоря само за храна. Нашите са по 23 лв храната, останалото е облужване, декорация, украса. Забравих да отбележа, че си имаме и паркинг за около 50 коли
Куверти по 30-40 лв може да намерите без проблем - заповядайте в Биляна или ресторант Панорама, където покривките и пердетата са изгорени от фасове, облеклото на персонала е оликьосано с храна и напитки, прозорците не са мити от години, където ще ви изгонят в 23-24 часа, че и ще трябва да сте доволни ако не ви оплескат още повече праздника или решат да ви подарят някоя и друга усмивка.. Или пък може да изберете Кемписнки или Царско село, та гостите ви от паркинга (ако намерят къде да си оставят колите) да се ориентират къде се намира ресторанта по миризмата на храна, която се носи от там.. А в Кемпински, между прочим, кувертите са от 80лв нагоре!
Като сложим чертата всичко би трябвало да ни излезе към 10 000, без облеклото и пръстените. За сватба от 120 човека ми се струва напълно адекватно и нормално. Вижте кой какво предлага, обръщайте внимание не само на цената и съдържанието на куверта, а на всичко, което е около вас: здрави ли са плочките на пода, мита ли е туалетната, какво е облеклото на персонала, дали ви говорят на "ти" или на "вие", дали мирише на манджа, и много други. В крайна сметка на всеки му се налага да прави някакви компромиси с мястото. И аз бях готова да ги направя, но ви признавам честно, че това което намерихме се оказа точно това, което търсихме. И никакви компромиси
Сега само се надявам да не стане някоя изцепка в самият ден..
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #265 -:
март 23, 2011, 16:42:36 »
Някои пита за
Флауерс
. Ресторанта от 1 година е с нови наематели, преди не са правени сватби. Поради тази причина отзивите тук са малко. Миналата година съм бил 2 пъти там. Горещо го препоръчвам. Тази година , когато ме помолят булките да им помогна с избор на ресторант им предоставям списък с 4-5 заведения. От 6 булки, 4 избраха Флауерс. Това е статистиката до момента.
«
Последна редакция: март 23, 2011, 16:44:28 от Deliysky
»
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #266 -:
март 23, 2011, 18:22:56 »
plesure,
Остана само един въпрос неизяснен;
- Вие от агенция ли сте, от кетъринга с който работи тази зала или от самата зала ?!
Може и да не отговаряте, това беше риторичен въпрос.
«
Последна редакция: март 23, 2011, 18:24:57 от DjNick Mc
»
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #267 -:
март 23, 2011, 22:45:20 »
Цитат на: Deliysky в март 23, 2011, 16:42:36
Някои пита за
Флауерс
. Ресторанта от 1 година е с нови наематели, преди не са правени сватби. Поради тази причина отзивите тук са малко. Миналата година съм бил 2 пъти там. Горещо го препоръчвам. Тази година , когато ме помолят булките да им помогна с избор на ресторант им предоставям списък с 4-5 заведения. От 6 булки, 4 избраха Флауерс. Това е статистиката до момента.
Deliysky, благодаря за инфо-то, сега ще съм малко по-спокойна, да се надяваме, че в самия ден, няма да има проблеми.
Активен
plesure
Професор
Отг: Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
«
Отговор #268 -:
март 23, 2011, 23:37:38 »
Цитат на: DjNick Mc в март 23, 2011, 18:22:56
plesure,
Остана само един въпрос неизяснен;
- Вие от агенция ли сте, от кетъринга с който работи тази зала или от самата зала ?!
Може и да не отговаряте, това беше риторичен въпрос.
Въпроса за мен не е риторичен. Сватбата ми е на 08 юли. Имам добре формулирано мнение относно ресторантите защото си счупих краката да ги обикалям и бях на границата на нервна криза защото все нещо куцаше. Ако искаш мога да ти пратя копие на всичките си записи, координатите на всички хора с които съм се срещнала и всички оферти които получих. И съм сигурна, че всяка една булка, която сама си прави нещата без агенция и без помощ от когото и да било ще може да ти даде мнение относо местата и хората с които се е срещала, както направих и аз.
Относно фотографи, видео, ди-джей, украси - тук почти нищо не мога да кажа просто защото ще изпозвам услугите на хора, които са ми препоръчани + мнение за тях ще имам само след самото събитие, след като видя как работят. И отново мисля да го споделя тук в съответната тема. Но съгласи се, че всички обикаляме ресторантите и всяка от нас иска сватбата да е в най-хубавият ресторант, аз просто изказах мнение за някой от местата които посетих..
П.С. форума е да споделяме знанията си, мненията и опита, а не да се нападаме и да си грубим. Ако не си съгласен с мнението на който и да било, примерно моето относно залата - просто се аргументирай защо.
П.П.С. работя с компютри и софт, и нямам нищо общо било то с кетъринг, сватби, мероприятия, или нещо подобно.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #269 -:
март 24, 2011, 11:52:01 »
Здравейте, искам и аз да изкажа мнение за ресторант Flowers - това е единствения ресторант, който сме посетили до сега, но трябва да ви кажа,че аз още на снимките в интернет се впечатлих страшно много.
Обстановката е прекрасна, нов е и всичко е чистичко, лъскаво, а пък и терасата е много хубава. Нашата сватба ще е вечерна и предполагам,че гледката от там ще е прекрасна. За сега сме се спрели на него въпреки,че не сме гледали други. Куверта отначало ни казаха,че е 33 лв, но включва салата, предястие, основно ястие, следястие, 2 безалкохолни, 50 гр. ракия, неограничено количество минерална вода и чаша вино, виното може да отпадне и става 29 лв. Няма такса за внасяне на алкохол, но след 12 часа се заплаща по 100 лв/час. Също така ни казаха,че окрасата на масата на младоженците е от заведението.
А пък столовете са целите облицовани в бяла кожа, която е много хубава и може изобщо да не се слагат покривки отгоре.
Както казах - много сме очаровани от този ресторант, но все пак, ако някой има впечатления и може да ни подсети за други ресторанти в Люлин, Обеля, Надежда и района за около 100 човека, ще му бъда много балгодарна, защото ми се искаше да разгледам и още някой ресторант преди да изберем окончателно!
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...