Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:32:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 214834 пъти)

soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: март 10, 2011, 20:58:19 »

Мониии, мерси много за моралната подкрепа, миличка heart heart heart Pandelka, благодарности и на теб! Всъщност след като първо аз изпаднах в истерия, а след това и младоженецът (абе направо скандал си спретнахме в безсилието си), той намери с помощта на кума един ресторант на Графа (няма да казвам засега кой, почвам да ставам суеверна, та чак утре Wink), който засега ни устройва напълно, но утре ще отидем с жениха да дегустираме храната, ще обядваме (а и аз да придобия впечатления) и ако сме доволни, ще уреждаме куверти и пр. Всъщност, въпреки че 22 е неделя, се оказа, че покрай баловете и 4-те почивни дни повечето заведения са заети, та нямаме много голям избор, та макар че има и какво да не ми хареса в новия ресторант (и по-точно интериорът малко не ми се вписва в представите за моята сватба nea), но ще се наложи да го приема някак, притиснати сме от времето и няма как. И все пак - важното е, че сватбата не се отлага, защото ако бяхме отложили с някой месец, докато се освободи желан от нас ресторант, сигурно щях тотално да изперкам, а не ми се отразява добре blum
Активен
alexandra
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #241 -: март 10, 2011, 22:30:09 »

Здравей Flappy и бъдещи младоженци
Включвам се в темата относно ресторанта в интерпред PRINCIPI DI PIEMONTE присъствала съм на 7 сватби там, както и на моята най добра приятелка и мисля че ни си разбрала добре в куверта винаги присъстват мезетата независимо дали куверта е 40 или 45 лева пълен пакет с храна включително и тортата е от тях
Мое мнение пък и други ще го потвърдят тук това е ресторанта в който коректността е на първо място вкусна храна, страхотен и любезен персонал и винаги всичко е на високо ниво
И най важните плюсове са му че правят по една сватба на ден няма проблем с шума и до колко часа ще бъдете там голям безплатен паркинг пуши се и най вече че има управител който не само си разбира от работата но я обича и може да ви бъде полезен със съвети и практиката която има в ресторантьрството
Той организира сватбата от А до Я
Това е ресторанта за мен Bravo Bravo Bravo
Активен
alexandra
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #242 -: март 10, 2011, 22:40:28 »

И забравих само да споделя за таксите след 5 час всеки ресторант си има собствена политика и това не е най важното за едно събитие да бъде весело и да си изкарате добре дали ще дадете 100 или 200 лева в повече не е най важното важното е да попаднете на точите хора  и точното място
Желая ви успех в търсенето на ресторант good
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: март 11, 2011, 00:08:05 »

soulless, разгледай повечко ресторанти. Давай и с идеи да помагаме. не капарирай без да си сигурна, че искаш. То сигурно ти всички възможни ресторанти ги знаеш, но все пак... smile

alexandra, нещо на самореклама ми мирише! GRUMPY
Активен
Flappy
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #244 -: март 11, 2011, 07:52:38 »

Здравей, Александра,  smile Не ме разбирай погрешно- не казвам, че ресторантът не е хубав, просто споделям впечатленията си като смятам, че трябва да спомена и плюсовете и минусите, за да съм максимално полезна. Относно мезетата имам предвид, че на нас ни предложиха 4 степенно меню с торта т.е. или нямаш студени мезета или топло предиястие, не си спомням точно, управителят ни каза, че според него другото е излишно. Радвам се, че споделяш лични впечатления и не искам да обиждам никого  smile Успех на всички!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: март 11, 2011, 23:44:03 »

Flappy, миличка, извинявай, че съм пропуснала да ти благодаря за моралната подкрепа и желанието да ми помогнеш в избора - оценявам го give_rose

Иначе ние капарирахме днес ресторанта - ще бъдем в Тринадесетте стъпала на Графа. В интерес на истината, по-хубаво е отколкото очаквах, дегустирахме храната, перфектна е и си сглобихме куверт на прилична цена. Дават възможност и за торта, направена на място - ще имаме ритуална торта и отделно голяма торта за гостите, избрахме си домашна бисквитена, невероятно вкусна! smile С алкохола си беше тегаво - разбрахме се за такса тирбушон за твърдия алкохол, виното и бирата ще се поръчват от там, само това успяхме да се договорим, но здраве да е. Аз съм доволна, че все пак предвид матовата ситуация, намерихме нещо прилично на нормална цена... Мислехме и за Модера в Изток, близо е до вкъщи, но там пък салонът е твърде малък - до 50 души и не ни устройваше. Иначе за малки сватби е много приличен, кувертите започват от 40 лв, т.е. не са безумно скъпи, въпреки че ресторантът си е нелош. И така, все пак съм доволна, за украсата само малко се притеснявам, но честно казано, навивам се да не ми пука, защото с младоженеца почти се избихме, той изобщо не разбира какво толкова се впечатлявам от покривчици и панделки, и сигурно е прав, кой знае...
Активен
Flappy
Любопитен
*

« Отговор #246 -: март 12, 2011, 06:48:40 »

Soulless, честито! Bravo Много се радвам, че така бързо сте успели да разрешите възникналия проблем  good Сигурна съм, че всяко зло за добро и ще си прекарате страхотно в новия ресторант, особено с вкусна бисквитена тортичка Wink
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #247 -: март 13, 2011, 17:38:44 »

Относно мезетата имам предвид, че на нас ни предложиха 4 степенно меню с торта т.е. или нямаш студени мезета или топло предиястие, не си спомням точно, управителят ни каза, че според него другото е излишно.

Предполагам ако се плати допълнително няма да има проблем да сложат и мезета?
Активен
Flappy
Любопитен
*

« Отговор #248 -: март 13, 2011, 18:53:55 »

Да и аз така си мисля,просто ,когато попитах управителят ми каза " За какво са ви? Няма нужда" Не съм се задълбочавала повече. Не вярвам да е проблем при изрично желание на младоженците. Споменала съм за менюто просто за информация и по-скоро исках да подчертая, че включват и тортата, но явно  прозвучало като критика pardon
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #249 -: март 13, 2011, 22:33:19 »

Модера е заведение, което има много сериозен проблем с музиката и който си прави сватбеното парти или каквото и да е друго парти там е обречен. В 21.30 музиката направо е с такава сила, че муха да бръмне ще се чуе.
Не рискувайте да бъдете поредните "щастливци"  pleasantry
« Последна редакция: март 13, 2011, 22:39:44 от DjNick Mc » Активен
AmuletOfLove
Регистриран

Публикации: 1

Love is like the wind,you can't see it,but you can

« Отговор #250 -: март 19, 2011, 17:39:57 »

Здравейте дами  smile,
ето, че  дойде и моят момент да се омъжвам и както всички вас искам моя ден да е прекрасен и запомнящ се. Пиша тук защото с младоженеца ни е много трудно да си изберем ресторант .... толкова много видяхме и нищо интересно нямаше .... ще ни се да е с лятна градина и/или басейн понеже сватбата ни ще е август месец. Моля ви дайте някакви идеи за ресторанти или хотели, от който сте били доволни като по възможност да не са с много високи куверти  smile smile smile smile
Благодаря ви за вниманието предваритено smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #251 -: март 20, 2011, 18:51:55 »

За кой град говорим?  smile
Активен
supergalu
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #252 -: март 22, 2011, 17:14:47 »

Здравейте момичета и момчета, приятно ми е да се запознаем, макар и само във форума!  Wink
С моя годеник плануваме сватба за юли месец и както много други тук във форума имаме проблем, че не живеем в България, а сватбата ще бъде в София. Последните два месеца се занимаваме с разузнаване на ресторанти и сме получили оферти от доста, като най ни допадат Дипломатическия Глория Палас, Скай Уей, Ресторант България и Гранд Хотел София. За съжаление не сме виждали нито един от тях на живо. Но тъй като се прибираме чак края на април, ще се наложи да капарираме "на сляпо", защото до тогава сигурно вече нищо няма да е останало...  nea Тук намерих информация за доста ресторанти, но ми прави впечатление, че почти никой не пише за Глория Палас. Има ли някаква причина това да е така?   crazy Пратихме майките ни на разузнаване, и те споделиха приятно впечатление от всички тези ресторанти. Много ще се радвам, ако може някой с повече опит да си сподели мнението и улесни решението ни...  smile
Активен
djidjito
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #253 -: март 22, 2011, 18:01:51 »

Здравейте!!!
 Сега се регистрирах и не съм сигурна,че пиша на правилното място,но реших да опитам.
 На скоро и ние с моя любим решихме да се оженим. Проблема при нас е, че не разполагаме с много средства и още се колебаем дали да правим сватба или само да сключим брак. Аз естествено много искам сватба smile Ето защо реших да поискам помощ от вас. Някой може ли да предложи ресторант в София за около 100-110 души, който да е горе долу приличен и с максимален куверт 35лв ? Не държим на лукс, но все пак да е свежа и приятна обстановка. Ще ви бъда много благодарна да споделите мнения и опит. Сега правим груби сметки за това колко ще ни излезе една сватба, ако се поберем в това,което сме предвидили ,сватбата ще бъде в края на Август. Ако пък се окаже ,че не можем да си го позволим, ще трябва да се примиря само с брак sad Ето защо е важно да знам дали още се намират ресторанти с куверти до 30-35лв. Благодаря ви предварително !!!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: март 22, 2011, 20:40:19 »

djidjitosmile мога да ти помогна с това:
 http://sofia.zavedenia.com/1251/photos/  ресторант "Flowers", места 140 вътре, 200 отвън, 29 лв куверт.
Ресторант – градина "INTERview" http://www.interviewbg.com/6.php -места 150, куверт 26лв, част от украсата е безплатна.
Ресторант "Ловен парк" http://www.zavedeniata.com/index.php?page=article&cat=7&pub=15275 , 120 места, куверт 30лв.
Ресторант-градина "Фантазия"  http://www.fantasiabg.com/restaurantinfo.php?lang=1 , куверта е около 28-30 лв.
Информацията е от преди 2-3 месеца, имай го предвид! Пожелавам ти успех! smile
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: