Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:48:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 215090 пъти)

nellyaci
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: февруари 28, 2011, 12:54:49 »

И ние имаме ресторант!!! yahoo В крайна сметка се спряхме на клуб Истра-Своге. Дори минахме оттам и управителката се оказа много мила и разбрана жена-дано да е така и занапред. Направихме и примерен куверт, който май ще си остане и краен вариант. Кувертът е 27лв. като можем да си внесем алкохол и безалкохолно. Украсата на ресторанта ще излезе около 120лв. Иначе ресторантчето хич не е лошо-има място за дансинг, разчупено е и тази зала където ние ще бъдем събира 90 човека-идеално за нашите гости, тъй като сме около 85-86 гости. Обстановката също е приятна, тъй като всичко е подбрано с вкус и е почти ново. Това е от мен. Дано да няма проблеми до тогава.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: февруари 28, 2011, 12:57:15 »

Момичета, мислите ли че има шанс да намеря ресторант в София за май месец за 150 души за вечерна сватба в събота? На мен ми звучи като мисия невъзможна почти, но ако се сещате нещо...
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #197 -: февруари 28, 2011, 14:15:57 »

Момичета, мислите ли че има шанс да намеря ресторант в София за май месец за 150 души за вечерна сватба в събота? На мен ми звучи като мисия невъзможна почти, но ако се сещате нещо...

Трудна задача,но не и невъзможна.Дано получите помощ във форума.Ето няколко линка: http://sofia.zavedenia.com  ,  http://www.restaurant.bg  ,  http://sofia-restaurants.com
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: февруари 28, 2011, 14:19:20 »

Капризче,
При 2500 поста с начална дата 2007 година, все още питате за ресторант !? crazy

Малко ми е странен коментара ти, честно казано. Като съм отдавна във форума и омъжена не мога ли да питам за ресторант? Не съм казала, че аз ще се омъжвам. И макар че не е твоя работа, нека поясня: търся ресторант за приятелка, на която и предстои сватба. А и аз съм се омъжвала в Пловдив, не в София, не знам всички ресторанти в цяла България все пак. Ще съм благодарна да не получавам подобни неуместни коментари, а някой да ми отговори нещо реално...

djdimi благодаря за линковете.Ще разгледам smile
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #199 -: февруари 28, 2011, 17:28:11 »

Вариантите за толкова много гости на сватба в София са много ограничени, но все пак :
1. "Диамант" на х-л "Принцес"
2. Х-л "Шератон" - обединени двете долу или трите горе
3. Х-л "Кемпински" - обединени трите зали
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #200 -: февруари 28, 2011, 18:48:53 »

Варианти за заведения за 150 души са в пъти повече, но на бързо се сещам за:
Парк хотел Москва - основен расторант
Парк хотел Москва - зали
Парк хотел Витоша - ресторант
България - ресторант
Комплекс Макси - зала
Форум НДК - ресторант
Панорама НДК - Скай плаза
Лебед Панчарево - ресторант
Хотел Родина - основен ресторан
Хотел Родина - зали
Дипл. клуб "GP" Горна баня - ресторант
« Последна редакция: февруари 28, 2011, 19:13:27 от DjNick Mc » Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: февруари 28, 2011, 19:22:27 »

Благодаря за инфото. Утре ще прекарам следобяда в звънене по телефона явно. smile После ще напиша тук дали има някакви дати, може на някоя булка да и влезе в употреба smile
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #202 -: март 01, 2011, 03:42:20 »

Аз гледах ресторанта България в интернет. Изглежда голям по снимки.
Свързах се с управителя по имейл. Написах учтив имейл според мен, задавайки нормални въпроси и попитах за примерни сватбени менюта. В отговор след 1-2 дни получих празен имейл с прикачени няколко празнични менюта. Без "Здравейте", "Заповядайте да видите", " Ще се радваме да ви бъдем домакини". Нищо приветливо не намерих. Тъй като не знам ресторанта, и не настоявах за него, благодарих и продължих да търся, някъде, където има човешка комуникация и реч.

Не искам да казвам, че имаше ресторанти, указващи специално по страниците си, че се занимават с организиране на сватбени тържества, със указани специални имейли за контакт при оганизиране на събития, които не благоволиха да отговорят на подобни имейли.

Много неприятно.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #203 -: март 01, 2011, 04:21:17 »

:offtopic:Грей, макар и в Европа все пак се намираш в БГ. Тук работа се върши по телефона. Аз се оплаквам от същото, само че обратното на теб. При положение, че на сайта си имам много ясен и подробен ценоразпис, непрекъснато получавам мейли с всякакви въпроси, включително и какви пакети за....... предлагате. Отговарям подробно, и после не получавам даже едно благодаря ще си помислиме.
Вече не знам кой ми пише, клиенти ли , конкуренцията ли? Затова  много колеги не си четат пощата и не отговарят на някои писма.А и доста от писмата, незнайно защо отиват в спам. Аз знам , че бизнеса по мейл в Европа и Америка е доста популярен, но у нас все още не толкова. Но и клиента е виновен, не само предлагащия услугата. Ако знаете какви малоумни писма имам в пощата, ще се скъсате от смях. Имам супер интелигентни и ясни запитвания, но има и хора, който след 5тото писмо не са ми дефинирали желанията си. И не искат да ми звъннат по телефона да се разберем. Ще ви напиша още нещо, с риск  някои да се засегне. Много хора смятат, че ако нямате желание да проведете един кратък разговор ( по грубо казано - да похарчите 1 лв. за това), може би не сте сериозни. Това важи и за управителя на ресторанта с който сте говорили вече, но не сте получили от него оферта. И той ако е сериозен ще ви потърси, ще ви звънне, ще ви обясни.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #204 -: март 01, 2011, 04:25:07 »

Offtopic Забравих, че някои от вас са извън БГ. Поста ми е с най-добри чувста към вас. Ако имате проблем с телефонните обаждания до тук освен скайп , препоръчвам ви и програмата Justvoip, или сродните и 15тина програми за почти безплатни разговори.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #205 -: март 01, 2011, 10:49:44 »

grey,
Без да ви разтягам излишни "Лукуми" ще ви кажа, че управителите на ресторанти, които са едни от най-сватбарските, и в частност - "България", на ден полечават не по-малко от 20 до 40-50 писма със запитвания, за свободни дати, за цени и видове менюта, за украса, за цветя, за какво ли не.
Една голяма част просто "Си сверяват часовниците" ако мога така да кажа, и още куп въпроси, на които физически няма въэможност да се отговори подробно.
Като информоция само ще добавя, че много голяма част от заведенията не разполагат с отдел маркетинг и реклама или пане с отделен човек, който да се занимава с кореспонденцията - само и единствено и за това те са приели тактика да изпращат готово писмо, в което са синтезирали някаква информация атговаряща на най-често задаваните въпроси и просто я пращат с копи и пейст. Затова няма и встъпителна реч и послеслов.
Не се сърдете за това, защото никак не е лесно на такива управители, които наред с безбройните писма трябва да въртят и цялата организация в заведението и в частност "България", което включва два ресторанта и кафесладкарница.
Управителят там никак не е лош и неучтив човек, затова поне се опитайте да се чуете по телефона.
Цялостната организация на едно сватбено събитие е свързана с разходи, които няма как да спестите ако искате всичко да върви бързо и стройно.  
« Последна редакция: март 01, 2011, 10:51:24 от DjNick Mc » Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #206 -: март 01, 2011, 12:21:03 »

Само да доуточня, имейла беше празен. Единствения въпрос, на който ми беше отговорено, беше този за примерните менюта, които бяха прикрепени. Те не бяха лоши. Но в "тялото" на имейла нямаше нито дума. Може би както се "врътнах", на човека му се е сторило, че съм една от 40 , сверяващи си часовника. А човека може да не е лош, може да е разбран, но аз търся малко повече. В деня на моята сватба всичко се върти около нас младоженците, колкото и да е нескромно, и поне малко внимание не е излишно. 

Само да уточня, че харесвам имейл, защото нещата остават написани. Не "звъня" в неподходящ момент, и управителите могат да отделят 10 минути в произволно време за да отговорят.

Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #207 -: март 01, 2011, 12:48:11 »

Грей, добре е в деня на вашата сватба всичко да се върти около вас. За съжаление обаче за много хора нещата се "въртят" около парите които може да ви вземат. Затова общувайте с хората и преценявайте кой от кои е!
Активен
djina
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #208 -: март 06, 2011, 19:01:27 »

Здравейте момичета smile
сега се включвам и аз - ще бъда булка  yahoo
Оглеждам се за ресторантче - подходящо за малка сватба - 50 човека сме, но все алкохолици хихи, та се оказа важно да може да се внене свободно алкохол, за това и мисля куверта да е символично евтиничък.
Молбата ми е яко се сещате занякой походящ?
говорих с Арена ди сертика, Модера, Феста, Кристал палас, но кувертите им са над 50 лв и такси имат за алкохол.
Ако някоя се е сблъсквала с нещо непретенциозно - ще съм благодарна  give_rose
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 06, 2011, 19:54:29 »

Djina, честито! Веднага ти препоръчвам нашия ресторант с уговорката, че той изглежда по-ретро, не знам дали подобен тип ресторант ти допада, ето го, ресторант В операта:

http://www.bulgarianlandmark.info/hotel/getHotel/25/%D0%9A%D0%BB%D1%83%D0%B1%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82%20%20%D0%92%20%D0%9E%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0

Според управителя събира дори и над 100 човека, но според мен е перфектен за 50-80 максимум души, просто не е просторен за повече и ще стане некомфортно. Алкохолът се внася спокойно отвън без такса, кувертът се движи между 18-25 лв, нашият примерно ще е 24 лв. На мен лично ресторантът много ми харесва като атмосфера, артистичен е, а и е на централно място - в Операта smile и ни е безкрайно удобен, предвид че ще се венчаем в Св. София. Има и още едно предимство - ние се женим в края на май, не са изключени дъждове, та в непосредствена близост на ресторанта, в самата опера предполагам ще можем да се снимаме при лошо време Wink В допълнение - управителят на ресторанта ми се струва много точен и мисля, че няма да имаме проблеми с него. Младоженците получават и подарък - триетажна сватбена торта, която макар и да не е прелестна, е съвсем прилична за повода smile
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: