Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:43:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 215320 пъти)

godsmack
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #75 -: януари 25, 2011, 12:41:22 »

Здравейте,

можете ли някой да ми каже ако има на идея горе - долу как са кувертите в Sky Way в Симеоново, дали залата е една или има и някакви отделения, има ли място за танцуване. Днес ще отидем да видим и да разпитаме,но ако някой има някакво инфо би било чудесно.
Отделно гледах и в сайта на Одаджийски,но не знам дали 45 лв. не са много за куверт на човек. Поне така беше обявена цената в сайта им за над 80 човека. Ние ще сме около 120.
Отделно някой ако може да предложи място за 120 човека с една основна зала и дансинг (тостатъчен, без хората да се бутат в масите  Wink ) ще е супер, защото до момента ресторантите,които видяхме не знам как може да поберът толкова много хора и да има "ограмен данцинг", както се изразиха на едно място   pleasantry
Активен
lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #76 -: януари 25, 2011, 13:15:46 »

Тъй като нашата сватба ще е в Скай Уей мога да ти кажа това, което най-вероятно и управителката лично ще ви каже. Кувертите нямат фиксирана цена, 2 лв такса тирбушон за внесения алкохол. Ресторанта е от 2 зали, но не мисля, че е подходящ за над 100 човека. Най-вероятно ще ти кажат, че няма никакъв проблем и че са събирали 150 и е имало място, но не се връзвай на този номер. За да има място за танцуване ти трябва по-просторно място.
Иначе цените им не са много ниски, в смисъл за да направите нормален куверт от салата, предястие, основно и мезета пак излиза 50 лева.
Успех с търсенето! good
Активен
godsmack
Любопитен
*

« Отговор #77 -: януари 25, 2011, 14:06:26 »

Тъй като нашата сватба ще е в Скай Уей мога да ти кажа това, което най-вероятно и управителката лично ще ви каже. Кувертите нямат фиксирана цена, 2 лв такса тирбушон за внесения алкохол. Ресторанта е от 2 зали, но не мисля, че е подходящ за над 100 човека. Най-вероятно ще ти кажат, че няма никакъв проблем и че са събирали 150 и е имало място, но не се връзвай на този номер. За да има място за танцуване ти трябва по-просторно място.
Иначе цените им не са много ниски, в смисъл за да направите нормален куверт от салата, предястие, основно и мезета пак излиза 50 лева.
Успех с търсенето! good

Благодаря ти!
Значи няма смисъл да ходим. Въпреки всичко ще минем през Одаджийски да видим там как е разположението, не ми се иска да няма дансинг или ако има да се бутат милите роднини и приятели  good
Освен него сме набелязали и :
- Континентал плаза
- Скай плаза
- На върха
- Света София
Надявам се някой от тях да е нашият ресторант!

Иначе като цяло минахме през :
- Форум / Славия/ - пак са нещо като две зали и не ми се видя много просторно, но цените са екстра
- Ресторант 507 - направили са зала за пушачи и не пушачи, казаха,че е за 120 човека,но оставаме без дансинг, единственото,което ми хареса е ,че има градинка и детски кът за малчуганите,които няма да липсват на сватбата
- Ресторант Той и Тя - на мен ми се видя мрачно вътре, менюто малко бедно и пак е нещо като две зали
- Бижу / Хотел Силвър Хаус/ - приятно местенце, цените също ми се сториха горе- долу добре,но пак е малко. Не знам как са побрали сватба от 137 човека, тегаво ще да е било със сигурност. За малко сватба би било супер.
« Последна редакция: януари 25, 2011, 14:08:11 от godsmack » Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #78 -: януари 25, 2011, 14:09:07 »

Godsmack,
Скайуей и Одаджийски са добри места за сватби. Цените от 45-50лв. са приемливи за заведения от подобно ниво. От лично наблюдение мога да ви уверя че и двата ресторанта до 120 души нямат проблем с дансинга така че да не се блъскате в масите.
В Скайуей имат зала която е без бопълнителни отделения към нея и ресторант който също е от една част без разклонения.
И двата ресторанта имат хубави зелени площи, които стават както за коктейл преди сватбата така и за изнесен ритуал ако имате такава идея.
И двата ресторанта не са точно с "ограмен данцинг"  smile но достатъчен, така че гостите да се чувстват комфортно когато се веселят.
От другите заведения които споменавате фаворит е "Скай плаза" и там дансингът наистина е доста голям. Това е едно от най-добрите места за сватби в софия.
« Последна редакция: януари 25, 2011, 14:20:06 от DjNick Mc » Активен
super_bianka
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #79 -: януари 25, 2011, 17:02:33 »

Изборът Ви е добър,мястото е уникално,а ако ще имате и изнесен ритуал там има прекрасни условия да се направи.Единствено кухнята не ми допада.На сватбата, на която бяхме храната беше претопляна и самото месо някак жилаво.
Здравейте и благодаря. Аз пропуснах да кажа, че бях управителка на този ресторант около 2 години, но преди около година се преместих в новия хотел на езерото. Нямам представа кога сте била на сватба, но когато аз бях там никога не сме имали оплакване от храната (преди 2 месеца бях на банкет и наистина не ми допадна месото), както и да е няма значение. Аз много се радвам, че успях да убедя половинката там да си проведеме сватбеното тържество, защото до болка ми е познато мястото, а и от опит знам какви купони стават там. А за изнесения ритуал- дамите от Общината наистина са много мобилни и без проблеми се организира.  smile Иначе се колебаех между Хотел Свети Валентин, Ресторант Модера и още няколко. Сега ми остава да си намеря видеи и фото, да поръчам халки и някой да ми направи тортата.  give_rose give_rose give_rose
Активен
godsmack
Любопитен
*

« Отговор #80 -: януари 25, 2011, 17:21:41 »

"ограмен данцинг"  smile  - Извинете ме  blush

Охх, вече се разубеждавам,май в крайна сметка ще отидем. Тъпото от цялата работа е,че съм от Симеоново /а не съм ходила blush /, а и хич не ми се искаше да сме там, но пък от друга страна имаме идея църковния да го направим в Драгалевския манастир и ми се искаше да е нещо в този район. Явно довечера ще минем и от там за един поглед.

Благодаря за инфото относно ресторантите!
« Последна редакция: януари 25, 2011, 17:24:06 от godsmack » Активен
Zvoni
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #81 -: януари 26, 2011, 10:54:00 »

Здравейте момичета кокичета,
четоох мнения за ресторантите, ходихме, обикаляхме ги и едва ли не днес щях да запазвам, обаче явно съвсем откачам,защото се събудих през нощта с мисълта че искам да е друг ресторанта  crazy
Та явно стреса ми идва в повече.За София става въпрос- сватбата ни ще е макс. 70 човека и се бях навила за ресторант Интервю,обаче ей на луда глава сега ще обиколя и парк-хотел Москва видях, че имат 3 ресторанта-единия ни устройва.Ама това на снимка де - ще го видя на живо. girl_impossible

Активен
super_bianka
Ентусиаст
**

« Отговор #82 -: януари 26, 2011, 13:46:50 »

четоох мнения за ресторантите, ходихме, обикаляхме ги и едва ли не днес щях да запазвам, обаче явно съвсем откачам,защото се събудих през нощта с мисълта че искам да е друг ресторанта  crazy
Та явно стреса ми идва в повече.За София става въпрос- сватбата ни ще е макс. 70 човека и се бях навила за ресторант Интервю,обаче ей на луда глава сега ще обиколя и парк-хотел Москва видях, че имат 3 ресторанта-единия ни устройва.Ама това на снимка де - ще го видя на живо. girl_impossible

Здравей, според мен трябва да се довериш на вътрешния си глас. В Парк-хотел Москва е много хубаво, а и цените не са високи- мсля че бяха около 30 лв
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #83 -: януари 26, 2011, 14:17:56 »

Zvoni,
В парк хотел Москва за такава бройка хора каквато е вашата много добро място е зимната градина или панорамата. Основния ресторант е огромен. Той е за партита от 150 - 200 до към 450 и повече души инъче ще се изгубите в него. Вярно е че слагат прегради, но някак си не е уютно за толкова малка бройка гости там.
« Последна редакция: януари 26, 2011, 14:21:01 от DjNick Mc » Активен
Zvoni
Новак
*

« Отговор #84 -: януари 26, 2011, 17:02:30 »

Здравей, според мен трябва да се довериш на вътрешния си глас. В Парк-хотел Москва е много хубаво, а и цените не са високи- мсля че бяха около 30 лв

super_bianka пратиха ми оферти на мейла които не са никак зле.Варират от 35 до около 40.00лв.Което мен горе-долу ме устройва.Аз и бъдещия ми мъж сами всичко ще си плащаме и се стремим да е възможно най-изгодно. *db*Криза  pleasantry какво да се прави.....Но все пак няма да е там видях отговор току що от управителя, че нашата дата вече е заета.Ех какво да се прави съдба явно ще е 1вият ми избор smile
Активен
Zvoni
Новак
*

« Отговор #85 -: януари 26, 2011, 17:04:23 »

Zvoni,
В парк хотел Москва за такава бройка хора каквато е вашата много добро място е зимната градина или панорамата. Основния ресторант е огромен. Той е за партита от 150 - 200 до към 450 и повече души инъче ще се изгубите в него. Вярно е че слагат прегради, но някак си не е уютно за толкова малка бройка гости там.

Да мерси DjNick Mc  good, видях в сайта на хотела 3те ресторанта и кой горе-долу ще ни устройва, но както казах и в предния пост вече датата ни е заета така чее продължавам напред хаха
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 26, 2011, 19:02:42 »

Някои има ли отзиви за хотел 'Риу Правец', намира се на езерото, близо до правец?
« Последна редакция: януари 26, 2011, 19:11:53 от госпожица » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #87 -: януари 26, 2011, 19:59:56 »

госпожица, отзив на човек, който само е отсядал там, вършат ли ти работа?  Wink
 Прекрасно място, както и може да се очаква от 4-звезден хотел  blum Предполагам въпросът ти касае организиране на сватбено тържество? За хотелската част само ще кажа, че е повече от безупречна(макар по време на престоя ми да имаше 3-4 "мини" гафчета, но на мен винаги ми се случва-прати ме на хотел и ще му се видят и най-нищожните фалове  sarcastic ). Мисля, че предоставят отстъпки при резервации за групи. В случай, че имаш гости там, ще им осигуриш всякакви екстри и глезотийки на високо ниво.
  Огромно преимущество-голямата тераса пред езерото с алеи пред невероятно красивото езеро. Би могло да има фантастичен изнесен ритуал там.
  По мое мнение основният им ресторант не е най-подходящото там място за сватба. Има множество прегради и солидни колони, въпреки че е просторен. Има и една малка зала, обособена като ловен ресторант в съседство с основния. Имам впечатления, че сватбите се провеждат в конферентните зали, които са чудесни за тази цел. Светли с изискан интериор.
  Обслужването-за мен това е един от най-добре подбраните персонали в хотел в България, които някога съм виждала. Елегантни, красиви хора, възпитани и учтиви. Просто нямам думи.
  госпожица, ако си правиш сватбата там, отсега благородно ти завиждам  give_rose

П.П. Това, мисля, е официалният им сайт:
http://www.riupravets.bg/
Всичко е несравнимо по-добро отколкото на снимките.
« Последна редакция: януари 26, 2011, 20:35:16 от michelle » Активен
super_bianka
Ентусиаст
**

« Отговор #88 -: януари 27, 2011, 18:15:05 »

Някои има ли отзиви за хотел 'Риу Правец', намира се на езерото, близо до правец?
Здравей, аз работя в този хател като салонен управител. Наистина както казва michelle основният ни ресторант не е подходящ за такова мероприятие. Сватбите и банкетите се провеждат в конферентна зала, която е много мобилна с възможност за преграждане (чрез подвижни стени) на 1, 2, 3 и 4 зали и с вместимост от 1 до 430 гости. Масите са изцяло кръгли до 10 и 12 човека, облечени в бели драперии, а за столовете, разполагаме с бели и златисти калъфи. Цветовете на залата са злато (стени) и червено (килим). Имаме и ловен гурме ресторант, който е малък- до 55-60 човека. Има много възможности за изнесен ритуал. Единственото и най- важно условие от наша страна (обслужващият персонал) е да си тръгнете доволни, усмихнати и с незабравими спомени. Цените не са безумни както много хора си мислят. Ако желаеш мога да ти изпратя в лично съобщение телефон на sales manager.
Michelle, изключително съм ти благодарна за милите думи за персонала.  hi hi hi
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #89 -: януари 27, 2011, 18:31:18 »

super_bianka, няма нужда от благодарност, напълно искрена съм. Персоналът на този хотел  и особено в ресторанта е на изключително ниво. Не знам как ще ме разбереш, но за мен това беше нещото, което най-много ме очарова там. Спомням си трима от салонните управители-висок мургав млад мъж и две стройни и фини жени-едната с дълга черна коса, а другата с къса кестенява. Изключително много ме впечатлиха и тримата. Не говоря само за външния вид-буквално като подбрани с конкурс за красота. Поведението и маниерите им бяха безупречни, винаги намираха разрешение на всеки въпрос с чаровна усмивка. Честно казано на моменти се чувствах неудобно, че хора, излъчващи такава класа са обслужващ персонал. Сред клиентите в ресторанта бяха единици тези, които им бяха на нивото.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: