Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 12:01:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6 (Прочетена 215287 пъти)
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
«
Отговор #30 -:
януари 11, 2011, 14:50:03 »
lindi
, за София знам няколо места:
- "Черна котка" (Църна маца), на излизане от София за Пловдив
- ресторант "На върха", Горна Баня
- Ботаническата градина
- Дипломатическия клуб
- край басейните се правят доста сватби - "Чери", "Елените", "Банкя палас" и други
Има и други, но сега за това се сещам на прима виста. Мен също ме вълнуват места с възможност за сватба на открито, предимно от типа копмлекс с място за настаняване на гости в София, край София и в радиус от 100 км също става. Ако някой знае нещо, споделете.
Активен
lilkada
Ентусиаст
Публикации: 147
«
Отговор #31 -:
януари 11, 2011, 16:02:25 »
КатиНка, препоръчвам ти да погледнеш в град Троян, шато Монтан се казваше комплекса. Бях на една сватба тази есен. Има супер градина с басейн ако искаш цялото тържество да е на открито, но самия ресторант не е много голям - до 65 човека.
Активен
lindi
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #32 -:
януари 11, 2011, 19:18:36 »
Цитат на: КатиНка в януари 11, 2011, 14:50:03
lindi
- Ботаническата градина
- Дипломатическия клуб
- край басейните се правят доста сватби - "Чери", "Елените", "Банкя палас" и други
Има и други, но сега за това се сещам на прима виста. Мен също ме вълнуват места с възможност за сватба на открито, предимно от типа копмлекс с място за настаняване на гости в София, край София и в радиус от 100 км също става. Ако някой знае нещо, споделете.
много благодаря!
точно такова нещо ми трябва, но по възможност в и около Пловдив, а ако не стане, тогава ще мисля и варианти за София
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #33 -:
януари 11, 2011, 22:53:31 »
Цитат на: КатиНка в януари 11, 2011, 14:50:03
lindi
- Ботаническата градина
- Дипломатическия клуб
Ботаническата градина няма вариант да е вечерна сватба или ако е - ще мине само с фонова музика (като сила на музиката).
За Дипломатическия клуб същата работа ако сте вънка каквато е идеята ви.
Не вярвайте ако някой ви обещава и ви се заклева, че няма проблем с музиката - винаги има !!!
«
Последна редакция: януари 11, 2011, 22:56:22 от DjNick Mc
»
Активен
lindi
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #34 -:
януари 12, 2011, 11:15:51 »
да, наистина винаги има проблеми с музиката, освен, ако не се вземе разрешение за вдигане на шум до по-късно от общината
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #35 -:
януари 12, 2011, 12:15:50 »
Точно за тези места нещата са по-особени и няма вариант това да се промени.
Активен
AnitaP
Любопитен
«
Отговор #36 -:
януари 12, 2011, 16:48:49 »
Трябва ми ресторант за малка сватба с около 20-30 човека в София. Да не е голям, защото не искам да има и други хора, освен гостите на сватбата.
Някой има ли предложения?
Активен
teddie17
Регистриран
«
Отговор #37 -:
януари 13, 2011, 10:45:49 »
Здравейте мили дами.Аз съм може би най-новата тук.Поздрави на всички от мен и дъждовна Варна.малко е директно,но ще Ви питам за мнения относно международния дом на ученита Жулио Кюри/u4enita Julio Kuri/,на Св.константин и Елена до Варна ------за около 180 човека.Датата е 7-ми май 2011-та,ако някой има инфо,моля Ви помагайте-сама съм :
МОДЕРАТОР:ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.ПОСТОВЕ КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПИШАТ НА ЛАТИНИЦА ЩЕ БЪДАТ ТРИТИ.ИЗПРАТЕНО Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ЛС!!!!!
«
Последна редакция: януари 13, 2011, 13:52:40 от gucci
»
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #38 -:
януари 13, 2011, 11:05:31 »
Цитат на: teddie17 в януари 13, 2011, 10:45:49
zdraveite mili dami,az sam moje bi nai-novata tuk,pozdravi na vsi4ki ot men i ot dajdovna Varna.Malko e direktno,no shte vi pitam za mnenia otnosno mejdunarodnia dom na u4enita Julio Kuri,na sv,Konstantin i elena do Varna ------za okolo 180 4oveka.Datata e 7mi mai 2011ta,ako niakoi ima info ,molia vi pomagaite -sama sam :
teddie17, добре дошла!!!
Леле, 180 души! Страхотно. И ние с милото мислим да е с около 200 души
Не съм ходила лично там,за мястото за което говориш,но по снимките в google изглежда,добре като разположение,подобен на моя ресторант,само един недостатък,някак си столовете изглеждат обикновенни,а може би като се покрията с някакъв плат и панделки ще стане идеално
иначе ми харесва дансинга,повечето ресторанти със сватби го нямат а това е нещо мн важно
МОДЕРАТОР:ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.ПОСТОВЕ КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПИШАТ НА ЛАТИНИЦА ЩЕ БЪДАТ ТРИТИ.ИЗПРАТЕНО Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ЛС!!!!!
«
Последна редакция: януари 13, 2011, 13:46:10 от gucci
»
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #39 -:
януари 15, 2011, 00:43:07 »
Цитат на: AnitaP в януари 12, 2011, 16:48:49
Трябва ми ресторант за малка сватба с около 20-30 човека в София. Да не е голям, защото не искам да има и други хора, освен гостите на сватбата.
Някой има ли предложения?
На едно друго място пишеш , че искаш битов ресторант.Виж в Македонската къща в студентски град.За повече от 30 души е но е на 2 етажа, може да резервираш само единият етаж предполагам, за да не те притесняват други гости.Освен това в четвъртък, петък и събота си има местен фолклорен оркестър, и предполагам ще свири почти безплатно за вас, а ако си на 2 етаж може и без него.Така си решаваш и въпроса с ДЖ.
Активен
eleni
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #40 -:
януари 18, 2011, 00:10:50 »
Интересно защо в ботаническата градина да не може да се вдига шум? То там на кого ще пречиш изобщо?!?
Активен
a26a26
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #41 -:
януари 18, 2011, 01:14:27 »
На запитване през кетъринг агенция ми казаха, че има проблем в тази, която е в центъра. За ботаническата на околовръстното - няма никакви проблеми. Дадоха ми и нелоша оферта, но се отказахме - струва ни се малко рисково откъм възможността точно тоя ден да се продъни да вали примерно, а и няма да е много удобно за гостите, които са с малки деца (включая и наша милост) :-)
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #42 -:
януари 18, 2011, 10:53:31 »
От няколко дни си комуникирам с маркетинга на Гранд Хотел София и отношението им не е никак задоволително, предвид класата на хотела. Преди години съм работила с тях, тъй като работата ми го изискваше, и отношението им няма нищо общо. Някой има ли преки наблюдения?
Много сме си харесали мястото, но ако се издънат още малко ще си търсим друго. Никъде, ама никъде в София не са се държали толкова пренебрежително. Пък аз, благодарение на предишните си наблюдения, се кълнях, че в големите хотели Маркетингът е много по-гъвкав и се работи много по-лесно... Искрено се надявам девойката да е имала лош период и следващата ни среща да протече коренно различно, защото мястото е съвършено.
Активен
a26a26
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #43 -:
януари 18, 2011, 11:07:43 »
Как се казва девойката в гранд хотела? Аз скоро бях на среща там и чакам сега последна оферта за Триадица 1 и 2. Малко са неподатливи на смъкване на цени, но е нормално - все пак бройката гости не е от най - големите. За момента най-тъпото е, че като поисках преференциални цени за стаи ми дадоха тия, които са си и на рецепция....
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #44 -:
януари 18, 2011, 13:21:38 »
Цитат на: a26a26 в януари 18, 2011, 11:07:43
Как се казва девойката в гранд хотела? Аз скоро бях на среща там и чакам сега последна оферта за Триадица 1 и 2. Малко са неподатливи на смъкване на цени, но е нормално - все пак бройката гости не е от най - големите. За момента най-тъпото е, че като поисках преференциални цени за стаи ми дадоха тия, които са си и на рецепция....
Засега няма да я соля.
Все пак искам да се срещнем още веднъж и се надявам този път всичко да мине на ниво.
Обаче за настаняването съм изненадана. В такъв случай варианта е да искаш оферта за групово настаняване от туристическа агенция, която работи с хотела. Убедена съм, че цените ще се много по-ниски. Успех
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Нагоре