Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:57:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 215131 пъти)

Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #15 -: януари 07, 2011, 17:07:58 »

Здравейте. По мое мнение най-добр е да се промени името на темата, да не е РЕСТОРАНТИ, a ресторанти в София, защото тук се пише само за тях, и дори да попита някой за друг град го изпращат в темата за неговия град. Така само се объркват другите. Смятам, че не е справедливо по отношение на останалите градове. Или си направете отделна тема сватба в София. Това е лично мое мнение sad
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: януари 08, 2011, 23:24:37 »

Момичета, някоя от вас да има по-скорошни впечатления от ресторант Операта в София? Имам предвид този на Дондуков 30, понеже знам, че два ресторанта носят това име, а мен ме интересува значително по-нискобюджетния Wink Общо взето, знам, че не е лъскав, но ние с половинката търсим по-непретенциозен и леко артистичен ресторант, така че този ни хвана окото поне от снимките. Интересуват ме по-скоро лични впечатления на хора, които са питали за условията за провеждане на сватба там или на такива, които вече са празнували. Ако някоя от вас има някакви впечатления, моля, споделете blum
Активен
desita_
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #17 -: януари 09, 2011, 01:02:54 »

Nqkoi moje li da mi dade nqkakvo mnenie za hotel Kristal za grad Ruse stava vapros?Imame zapazena data za 11.06.11 stava duma no o6te ne sme si haresali i rezervirali restorant molq pomognete  sad
Активен
loretaM
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #18 -: януари 10, 2011, 14:32:14 »

Здравейте smile Дали някой има информация за ресторант "Акорд"? Скоро няма нищо писано за него, ако имате впечатления много ще ми помогнете  blush
Активен
mila06
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #19 -: януари 10, 2011, 14:54:15 »

Здравейте,
можете ли да ми препоръчате ресторант за 60 човека в София, куверт 40-45 лв, храната да е добра и достатъчно, приятна обстановка, да няма колони в центъра, да се виждат всички гости, достатъчно място за танци.
благодаря на всички, които ще се включат.
Аз мога да се включа с информацията, която събрах до тук:

Хотел Атлантик в Симеоново: много приятно място с изглед, но тясно; няма място за танци; иначе хубава обстановка
Хотел Берлин в Бояна: страхотен, но много скъп, иначе супер
Ресторант България: много е голям
Хотел Феста: нищо особено, а куверт 56 лв, има и колони

Активен
loretaM
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #20 -: януари 10, 2011, 15:03:37 »

Milao6 може да погледнеш ресторант Акорд, ние сме го харесали, но исках и от тук да чуя мнение
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: януари 10, 2011, 15:36:07 »

От ресторант Акорд са много мили и отзивчиви. Питах дали ще ми съберат гостите, жената ми обясни съвсем чистосърдечно, че можела да ме излъже и да ги сбута, но нямало смисъл и се извини, че съжалява, но просто нямало как. Много добро впечатление ми направиха, а и обстановката ми допадна!  smile
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: януари 10, 2011, 15:54:29 »

Момичета, грея от щастие Sunshine - резервирахме си ресторанта yahoo Избрахме си клуб-ресторант Операта на Дондуков, отдавна му бях хвърлила око Wink Условията са съвсем приемливи - ресторантът е далеч от лукса, но според мен е артистичен и непретенциозен, точно каквото търсехме с годеника ми. Резервирахме за 22.05, кувертът ни ще е 24 лв, получаваме безплатна триетажна торта и можем да си внесем алкохол без доплащане. Управителят изглежда много точен, предложи ни и DJ, ако не сме се спрели още на такъв - хонорарът на DJ-я е 180 лв. Изобщо съм мнооого доволна от свършената работа smile Ако някой се интересува точно от този ресторант, давам веднага още малко инфо за капацитета - до 120 гости (по думите на управителя), но според мен около 60-70 души ще напълнят залата и оттам нататък ще е прекалено тясно.
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: януари 10, 2011, 17:18:05 »

soulless, много се радвам за теб! При вас нещата се развиват наистина бързо, което е хубаво!
Офертата е добра, имаш ли някъде снимки на ресторанта да видим.

Момичета, с годеника мислим да направим една резервация за ресторанта на хотел Sankt Peterbug в Пловдив, някой има ли информация колко горе долу ще излезне и ако е празнувал там да сподели мнение smile
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,26398.0.html

Ресторанта е за 600 души, само че няма да го пълним целия понеже, нямаме такъв бюджет, а и толкова познати....
Ще запълним само долния етаж до дансинга който е за 200 души.
Много ми харесва разположението и стълбите с червен килим.
« Последна редакция: януари 10, 2011, 17:52:47 от manuela_dobromir » Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #24 -: януари 10, 2011, 17:29:34 »

Момичета, грея от щастие Sunshine - резервирахме си ресторанта yahoo Избрахме си клуб-ресторант Операта на Дондуков, отдавна му бях хвърлила око Wink Условията са съвсем приемливи - ресторантът е далеч от лукса, но според мен е артистичен и непретенциозен, точно каквото търсехме с годеника ми. Резервирахме за 22.05, кувертът ни ще е 24 лв, получаваме безплатна триетажна торта и можем да си внесем алкохол без доплащане. Управителят изглежда много точен, предложи ни и DJ, ако не сме се спрели още на такъв - хонорарът на DJ-я е 180 лв. Изобщо съм мнооого доволна от свършената работа smile Ако някой се интересува точно от този ресторант, давам веднага още малко инфо за капацитета - до 120 гости (по думите на управителя), но според мен около 60-70 души ще напълнят залата и оттам нататък ще е прекалено тясно.

Souless, много сте дейни good Честито и за ресторанта, дано останете много доволни!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: януари 10, 2011, 18:21:08 »

soulless, честито!  Bravo Дано прекарате чудесно! Цените ви са много добри!
manuela_dobromir , не знам нищо за този ресторант, тъй като съм от София, но държа да ти кажа, че от тази снимка виждам, че е страхотно красив!!! Ако и условията те устройват, грабвай го! smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #26 -: януари 11, 2011, 11:46:57 »

manuela_dobromir , този ресторант ми изплакна очите просто!  Oh my ... невероятно е красив!!! А и много ми харесва обособеният дансинг! Ако ви е по джоба - взимайте го!  good
Активен
lindi
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #27 -: януари 11, 2011, 12:10:51 »

някой може ли да помогне с предложение за голяма градина или в краен случай за ресторант с хубава градина около и в Пловдив?
или пък София...
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: януари 11, 2011, 12:24:18 »

manuela_dobromir , този ресторант ми изплакна очите просто!  Oh my ... невероятно е красив!!! А и много ми харесва обособеният дансинг! Ако ви е по джоба - взимайте го!  good

Ami, mili4ka, i da ne ni e po djoba 6te go vzemem, za6toto naistina e unikalen a ot drugata strana otkum masite ima strahoten izgled kam izvitite golemi stulbi s 4erven kilim, prosto restoranta si e kralski. Iskame vsi4ko da e kakto trqbva, no dano minem po tanko.
izvinqvam se 4e pi6a na latinica razvali mi se kirilicata i izkarva to4ki i $# takiva znaci, neznam za6to...

ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
« Последна редакция: януари 11, 2011, 22:34:53 от fiibi_bg » Активен
lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #29 -: януари 11, 2011, 14:05:29 »

Здравейте момичета!
Тъй като съм много прясна във форума, моля да ме извините ако не се ориентирам много добре и вече сте говорили за това...
Въпроса ми е към тези от вас, които вече са били в ресторант Скай Уей в Симеоново. Вече сме запазили дата там и управителката ми се стори доста дейна (както се споменава и по-напред в темата за този ресторант). Та въпросната управителка Стефка предлага да поеме доста от нещата - украса, торта, подаръчета за гости... Нищо лошо, разбира се бих се възползвала от помощта й, още повече че нямам много време за организацията. Чудя се ако някой си е правил сватбата там и може да сподели дали е имало някакви проблеми с основните и допълнителните услуги, които предлагат. Трябва ли да се притеснявам, че може да ми излезе през носа това учтиво съдействие?
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: