Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:03:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 214831 пъти)

Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #330 -: април 14, 2011, 11:44:11 »

Деничка Звездичка На мен от Ловен парк ми искаха някаква такса, за да се използва градината. Като цяло не останах с добри впечатления. По-добре ходи и го виж, защото всяка една от нас тук във форума има различни виждания за ресторанта.
Ходила съм до препоръчани ресторанти, и съм била адски разочарована накрая.  nea

Скай Уей (не залата, а ресторант My Choice) е по-малък от Park INN, но моят фаворит определено е вторият. 
Активен
Mishelinka
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #331 -: април 14, 2011, 19:32:30 »

Защо не погледнеш Холидей Ин в Бизнес Парка?

Здравейте!
Тъй като наистина липсват мнения за по-различни ресторанти, нека и аз се впиша:) Нашата сватба ще е на 03.09.2011 в Холидей Инн. Засега сме в процес на организация но съм много доволна от хората там...най-вече, защото не натрапват кое как тряба да бъде заради тях ами за всичко питат, много са внимателни и въобще надявам се да изкараме една прекрасна сватба там!
Така че си струва поне да с еобнадите и да попитате smile
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #332 -: април 15, 2011, 11:57:27 »

Mishelinka не му е тук мястоно, но моля те сподели с какво толкова те грабна този хотел.  smile

На какви цени сте договорили куверта, защото всяка една от нас тук предполагам, че харесва залата на Шератон и Радисън Блу, но не всяка може да си го позволи.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #333 -: април 15, 2011, 13:21:58 »

Ей, много се радвам за новите предложения. Само, ако позволите, имам една забележка - точно тук си е мястото да споделяте впечатления защо сте предпочели този или друг ресторант. В крайна сметка много по-полезно мнение е, когато ти разкажат от първо лице какво е отношението, поетите ангажименти, лични впечатления от това какво в ресторанта е добре/зле/подходящо/неудачно и т.н. Ако е само да казваме имена, то те няма да имат край, но голяма полза от това няма.

Благодаря на момичетата, които се включиха с предложения и за мен.  good

На сайта на Holliday Inn са направили много пипната сватбена брошура, която ме впечатли. Чудя се обаче как ли вървят цените на кувертите там...
Активен
pandelka
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #334 -: април 15, 2011, 13:26:00 »

Деничка Звездичка , в Холидей Инн цените са :
Три степенни менюта: – 51.00лв
Четири степенни менюта: – 61.00лв
пет степенни менюта: – 68.00лв

Активен
Matilda
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #335 -: април 15, 2011, 15:04:15 »

Ей, много се радвам за новите предложения. Само, ако позволите, имам една забележка - точно тук си е мястото да споделяте впечатления защо сте предпочели този или друг ресторант. В крайна сметка много по-полезно мнение е, когато ти разкажат от първо лице какво е отношението, поетите ангажименти, лични впечатления от това какво в ресторанта е добре/зле/подходящо/неудачно и т.н. Ако е само да казваме имена, то те няма да имат край, но голяма полза от това няма.

Благодаря на момичетата, които се включиха с предложения и за мен.  good

На сайта на Holliday Inn са направили много пипната сватбена брошура, която ме впечатли. Чудя се обаче как ли вървят цените на кувертите там...

Мисля, че си права, за споделянето на опита. Това, което на първо четене се сещам, като впечатление за ресторанта е: първо не би трябвало да си го представяш като ресторант- те имат зали, които са обособени за сватби, рожденни дни и т.н. тоест няма да видиш хладилници, барове и всякакви хора да минават насред сватбата ти. помещенията са много стилни - залата до 40 човека си е направена и може да се види по всяко време, другата която е за 100- 150 човека реално може да се пригради и да бъде за 50. На нея ми пратиха снимки от сватби и също много ми допадна- осеща се истински простор, няма колони, ниски тавани, сумрачни стени. Много важно е, че всичко е като ново и изчистено. Току-що колежка ми каза, че е била там на коктейл за откриването на „Мисия Лондон” и каза, че също е харесала стила на залата.
Като отношение – аз се срещнах с управител от сейлс отдела им, мисля че Светослав се казваше и мога да кажа, че държанието беше професионално и в същото време приятно- човека ми обясни всички възможности, много важно- каза ми и всичко, което не може да стане, и още по-важно – даде ми алтернативи, на това което не можеше да стане. В крайна сметка мисля, че точно това е важното.
За поемане на ангажименти все още не мога да кажа, защото нещата предстоят, персоналното отношението ме кара да се чувствам оптимист.
Така, че в крайна сметка не мога да кажа нищо отрицателно.
Видях цените, които Панделка е споменала и да на мен ми предложиха същите цени, но към тях има безплатни неща, такса бушон няма, дори могат да ти помогнат да си го намериш по-евти, нощувките са на специални цени имат тяхна декорация и т.н.
Трябва да ставам сега, така че питай ако те интересува друго, но най добре им звнни, да ти ги обяснят лично. Успех  
Активен
ilen
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #336 -: април 16, 2011, 17:20:07 »

Здравейте, някой може ли да изкаже мнени за следните ресторанти:
1. Каза Бояна
2. Бижу - Силвър хаус
3. Сентръл парк

Колябая се за това мненията ще са ми от полза.
Активен
mimi111
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #337 -: април 16, 2011, 22:56:56 »

Здравейте,
дали ще може някой да ми даде инфо за цените на кувертите в Силвър хаус?
Активен
mishence
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #338 -: април 17, 2011, 18:09:06 »

За Silver House аз им изпратих запитване по мейл и ми отговориха почти веднага, цените са от 42 до 48лв, вчера ходихме и да го видим, посрещна ни много учтивно и внимателно момче от персонала, управителя го нямаше.Ресторанта е за до 120 човека, но е Г-образен и на мен лично не ми допада това разположение.
Ако някой се интересува мога да му препратя мейла smile
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #339 -: април 17, 2011, 22:48:50 »

Ако някой се интересува от места за сватба на открито с възможност за настаняване в радиус от 150км. от София, мога да споделя известен опит. Разгледахме и обиколихме доста места и вече имаме краен резултат - избрахме ГО и най-после си отдъхнах  banana  Сериозно се бях притеснила, че ще си останем без място за така мечтаната сватба с всичките ни критерии. А сега да попитам - ако някой има впечатления за комплекс "Кабеи" край с.Усойка?!? Това, което разбрах за сега е, че сега се менажира от нови наематели от началото на годината.
Активен
lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #340 -: април 18, 2011, 09:21:16 »

КатиНка, аз бях в Кабеи този уикенд и останах много приятно изненадана. Обстановката е супер, персонала, базата, цените... Ресторантита са два, но са много малки, може би за не повече от 20-30 човека всеки и са в съвсем отделни зали без връзка помежду им. Отвън не знам как се организира пространството защото има голям басейн, а и сега нямаше маси отвън, но ми се струва супер подходящо за лятна сватба защото е много красиво точно до езерото, гората. Лятото сме решили да отидем задължително поне за 2-3 дни защото наистина е много хубаво за почивка  good
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #341 -: април 19, 2011, 00:05:32 »

lilkada, били сме по едно и също време там  girl_wink И на нас много ни хареса и най-вече това, че няма с кого да се съобразяваш с вдигането на шум, освен с горските обитатели  Wink Помолила съм да ми пратят снимки от предишни сватби за да видя как са били организирани като подредба и украса край басейна и ги очаквам. Дано се получи добре  smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #342 -: април 20, 2011, 01:54:04 »

Здравейте, някой може ли да изкаже мнени за следните ресторанти:
1. Каза Бояна
2. Бижу - Силвър хаус
3. Сентръл парк

Колябая се за това мненията ще са ми от полза.

Здравей, аз мога да дам мнение за Каза Бояна. Много добро.Но не влиза в групата на-най евтините ресторанти.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #343 -: април 21, 2011, 10:52:21 »

От лични наблюдения, относно трите изброени заведения
1. Каза Бояна
2. Бижу - Силвър хаус
3. Сентръл парк

мога да препоръчам като фаворит "Каза Бояна"
Място където наистина ще се чувствате добре !!!
Цените не са от най-евтините но всичко за което си платите, се оправдава и си заслужава!!!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: април 22, 2011, 18:40:25 »

Ето ме и мен да се похваля, че си запазихме ресторанта - Flowers (4 ет. на мебели Лабиринт в Люлин). yahoo danceg
Както вече ви бях споменала - този си харесахме от самото начало и така и си остана той. Даже не сме ходили да гледаме други. Двете управителки са много мили и отзивчиви. Украсата на младоженческата маса ще е от заведението, а даже ни казаха,че ако си занесем балони те ще ни ги декорират около масите и дансинга Bravo Не знам за вас, момичета, но аз съм изключително опитмистично настроена за всичко около сватбата и си мисля, че с тази нагласа определено нещата ще вървят по-гладко и леко Wink
Преди време някой беше питал за Flowers,но не видях отговори по темата.
Ще се радвам, ако някоя от вас си е правила сватбата там или е била на сватба да изкаже повечко впечатления.
Deliysky, ако не се лъжа беше споменал,че си снимал сватби там - ако имаш възможност, би ли могъл да ми пратиш някои снимки от сватби там.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: