Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 04:23:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Църковен брак - 4  (Прочетена 155364 пъти)

♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #180 -: януари 29, 2011, 10:43:03 »

Много се радвам, че сте отметнали тези неща, а и са в часовете, които сте искали smile Никак не ме учуди това, което казваш за часовете, тъй като датата, която сте си избрали е доста желана, така че много добре сте се организирали good
Активен
Mariya_Kyoseva
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #181 -: януари 29, 2011, 11:42:35 »

Много се радвам, че сте отметнали тези неща, а и са в часовете, които сте искали smile Никак не ме учуди това, което казваш за часовете, тъй като датата, която сте си избрали е доста желана, така че много добре сте се организирали good

Нямах представа, че има токова желаещи. Аз се съобразих само с няколко неща и много бързо решихме, че това е датата.  smile
Активен
super_bianka
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #182 -: януари 29, 2011, 12:35:49 »

Mariya_Kyoseva  честито, много се радвам, за вас, че сте запазили желаната дата  и в удобните за вас часове. Пожелавам ти и приятна подготовка за щастливото събитие.  give_rose give_rose give_rose
Активен
Mariya_Kyoseva
Новак
*

« Отговор #183 -: януари 29, 2011, 12:53:20 »

Mariya_Kyoseva  честито, много се радвам, за вас, че сте запазили желаната дата  и в удобните за вас часове. Пожелавам ти и приятна подготовка за щастливото събитие.  give_rose give_rose give_rose

Много благодаря give_rose! Вчера направо не знаех къде се намирам от радост.  smile
Активен
super_bianka
Ентусиаст
**

« Отговор #184 -: януари 29, 2011, 13:07:31 »

Напълно те разбирам. Аз бях много щастлива, защото в един ден запазихме църквата, ресторантът и декораторите. На втория си намерихме музика и поканихме и кумовете, а когато ми пристигнаха дреболиите, които бях поръчала (ботуниери, жартиер и т.н.) направо не стъпвах по земята от щастие.  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #185 -: януари 29, 2011, 17:15:22 »

Mariya_Kyoseva , прекрасно!  yahoo Сега си отдъхнете и почвайте лека-полека с дреболийките  blum
Активен
Mariya_Kyoseva
Новак
*

« Отговор #186 -: януари 29, 2011, 17:35:35 »

Благодаря Mariaid! give_rose
Ние за дреболийките мислим всеки ден. Всъщност моята половинка е по-креативната личност и много от идеите са негови. Аз подпомагам с търсене в интернет и насърчаване.
Активен
Famoznata
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: януари 31, 2011, 21:52:04 »

Здравейте предстой ми на пролет да се омъжвам и днес пред мен излезе следната дилема. Отидох в черква да запазя дата и там отчето ми каза, че тъй като кумовете ми са моя приятелка и на съпруга ми приятел, немогло те да ни венчаят, трябвало да са женени. Аз до сега не съм чувала такова нещо, не едино и две семейства са имали кумове, които не са двойка. Моля за инфо. Благодаря предварително
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #188 -: януари 31, 2011, 22:01:42 »

Единственото условие е да са кръстени и вие да не сте си кръстници едни на други доколкото знам...Нашите също нямат брак, но никой не ни е отказал. Ти за къде говориш?
Активен
franzelkata
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #189 -: февруари 01, 2011, 11:30:17 »

Ние запазихме св. София като по чудо, отиваме, искахме в 16:00, свещеникът отваря тетрадката, където записват хората и се оказва, че целия ден е пълен, но една двойка се е преместила от 16:00 за 15:00 и точно нашия час е свободен. yahoo
Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: февруари 01, 2011, 11:38:35 »

Ние запазихме св. София като по чудо, отиваме, искахме в 16:00, свещеникът отваря тетрадката, където записват хората и се оказва, че целия ден е пълен, но една двойка се е преместила от 16:00 за 15:00 и точно нашия час е свободен. yahoo
Браво! Значи сте искали много истински и силно този час, щом обстоятелствата са се пренаредили във ваша полза. Нека цялата ви подготовка да се лее по този естествен начин.
Активен
franzelkata
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #191 -: февруари 01, 2011, 11:39:48 »

Благодаря ти, пожелавам на всички булки във форума подготовката и самата сватба да са незабравимо изживяване!
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: февруари 01, 2011, 12:26:42 »

yahoo и ние имаме запазен час 16:30 храм Света Богородица в Бургас.
Активен
super_bianka
Ентусиаст
**

« Отговор #193 -: февруари 01, 2011, 16:44:36 »

Здравейте предстой ми на пролет да се омъжвам и днес пред мен излезе следната дилема. Отидох в черква да запазя дата и там отчето ми каза, че тъй като кумовете ми са моя приятелка и на съпруга ми приятел, немогло те да ни венчаят, трябвало да са женени. Аз до сега не съм чувала такова нещо, не едино и две семейства са имали кумове, които не са двойка. Моля за инфо. Благодаря предварително
Здравей, това са пълни глупости, че задължително трябва да са женени!!! Наистина е хубаво да бъдат семейство, но никой няма право да ви задължава. Казвам ти го от опит, защото 2 пъти съм се сблъсквала по лични причини ( първоя път на сватбата на брат ми беше точно както е вашият случай, а на втория път аз бях кума) и още няколко по професионални причини. Не се притеснявай, просто поговори с отчето или направо си потърсете друга църква.
Активен
lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #194 -: февруари 01, 2011, 20:44:34 »

По-добре не си губи времето да говориш с отчето, те по принцип са все едни знаещи... много малко вероятно е да успееш да го убедиш в правотата си. Аз ти препоръчвам да избереш друга църква - в повечето нямат такова изискване. Успех  good
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: