Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 19:32:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 12  (Прочетена 205913 пъти)

Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: септември 03, 2010, 17:11:54 »

Стъклените сфери ги взех от Евроленда на 1.5 лв. бр., а плаващите свещи розички ги взех от Джъмбо - 10 бр. в опаковка за 6 лв., т.е. 1 свещ излизаше 0.60 лв.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #106 -: септември 05, 2010, 17:54:27 »

Случайно да знаете дали има магазин Евроленд и в София? Търсих из нета, но нещо не мога да открия достоверен източник на инфо smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: септември 06, 2010, 16:30:30 »

Тiama, магазин Еuroland има в Кауфланд в Младост, стъклени сферички и други вазички за украса продават в почти всички магазини за левче smile
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: септември 07, 2010, 14:05:30 »

Понеже искам да са по-богати, и знам, че там кръговете са големи, но не знам в бг как е, мерси, Нина!

Здравейте! Връщам се малко назад във времето и темата - tweety bird търсеше кръгчета - поръбени и богати.

Предполагам, че е намерила своите, но за тези от вас, които все още търсят - в София, магазин "Рая" http://sofia.point.bg/object/q/%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BCa+%D0%A1%D1%83%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B8+%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%B8+%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD+%D1%80%D0%B0%D1%8F+magazine+raia/obj/41659 има голям избор - кръгчета поръбени и непоръбени, с точици и без, бели, розови и други всякакви.

В този магазин има и голям избор на изкуствени цветя, пиафлори за съответните, както и за полу-живи цветя, балони, фигурки, кошници и какво ли още не. Аз днес оттам взех балони и панделки. 
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: септември 08, 2010, 11:22:31 »

Trubadura , търсих аз ама не намерих smile. Трябваше да ги поръчвам от чужбина, а не ми се занимаваше да чакам. Затова майка ги поръби със сатенен ширит и вече си имам, мислех, че е пипкава работа, но ми каза, че става бързо. Още не съм си направила късметчетата за хвърляне, защото те са при нея, а аз скоро ще им ида на гости и ще ги направя, мисля че ще станат много хубави, защото по магазините са мн малки, а аз искам големи, по повечето има брокат, а аз не искам брокат. така че ще постигна резултатът.
Активен
Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: септември 08, 2010, 11:27:10 »

good tweety bird!

Сигурна бях, че си намерила решение - толкова организирана и оправна си smile

Линкът, който посочих, не е за изпускане. Има интересни предложения (е, не всички са различни от кич - но за всекиго по нещо).
Активен
JuliS
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: септември 24, 2010, 19:52:04 »

момичета..не съм убедена че тази тема е мястото... но на много от декорациите на сватбите "засякох" сватбени менюта.
Понеже по принцип бюджета конфигурира куверта... менюто вероятно е или бутафорно или подбрано...
Нещо да ми кажете относно това? blush
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: септември 25, 2010, 08:31:35 »

JuliS ние направихме менютата, за да видят хората какво ще ядат. Все пак като видиш някакво месо с някакъв сос отгоре да речем, не можеш да си сигурен точно от какво е. Другата причина е, че там изписахме напитките, които ние сме внесли в ресторанта, т.е това което ние поемаме като напитки.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #113 -: септември 29, 2010, 14:07:34 »

Преди известно време ми попадна една интересна "книга за пожелания"  smile Аз лично съжалявам, че късно я видях и нямах възможност да си открадна идеята, но се надявам да се хареса на още някого  smile

Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #114 -: септември 29, 2010, 14:49:52 »

Страхотно предложение, michelle. Много ми харесва smile Наистина е много идейно. Традиционните книги за пожелания не ми допадат и мислех да нямаме такава книга, но идеята с пъзела много ми допада.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: септември 29, 2010, 15:03:36 »

На мен ми харесват тези "книги", то не е книга, а е рамка със специално покритие и се пише с химикал , който е с диаментен връх. Нямаше как да я докарам, пък и не мисля, че си заслужава цената от $300 smile За тези пати може да си направиш украсата за малка сватба smile
« Последна редакция: септември 29, 2010, 15:31:07 от tweety bird » Активен
katerinciq
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #116 -: септември 29, 2010, 15:38:54 »

Идеята е жестока!!!!! Bravo Знаете ли  кой предлага такава книга в БГ или поне как се казна на англииски, че да погледна в чуждите сайтове?!
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #117 -: октомври 06, 2010, 14:15:41 »

Момичета, открих един саит за подаръчета, в който има страхотни неща и са на изгодни цени  Wink http://www.nextag.com/wedding-gift-for-guest/compare-html. Извиняван се ако някой е питал за него, но не съм чела по-старите постове. Та и аз да попиам - имате ли наблюдения от него, защото преди време едно момиче от форума беше изказала мн отрицателно мнение за един подобен саит, от който е било пазатувано, но нещата не са били такива, каквито са били представени в сайта. angry
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #118 -: октомври 06, 2010, 15:25:39 »

Преди известно време ми попадна една интересна "книга за пожелания"  smile Аз лично съжалявам, че късно я видях и нямах възможност да си открадна идеята, но се надявам да се хареса на още някого  smile

Идеята е страхотна, но доста неприложима в България. Цените са доста високи: пъзел от 70 части (изчислен за 100 гости) излиза близо $200. Ето линк за повече инфо: http://www.mgcpuzzles.com/mgcpuzzles/occasions/weddings.html

От друга страна си мисля, че може да се използва модифициран вариант. Във фото студия, където изкарват снимки на хартия вече правят пъзели от снимка. Може да се направи такава книга, но няма да е от дърво а от картон.
« Последна редакция: октомври 17, 2010, 21:10:19 от gucci » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #119 -: октомври 15, 2010, 11:00:04 »

Жалко, че за пъзела няма да има реализация  pardon Въпреки, че аз съм винаги на принципа "Който търси-намира" и си мисля, че все някъде ще може да се направи на приемлива цена  smile
 Днес си харесах друго-"дантелени" пликове за покани  smile

Тук е описано как се правят: http://ruffledblog.com/2010/10/diy-9-paper-lace-envelopes-using-square-doilies-by-hellen/
  Пък аз смятам да си използвам идеята по несватбен повод  Wink
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: