Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 14:12:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 12
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 12 (Прочетена 205871 пъти)
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199
Отг: Дреболийки - 12
«
Отговор #165 -:
януари 08, 2011, 18:29:07 »
много са готини
А за Варна - може да потърсиш книжарница Слънчоглед.. потърси в нета, имат сайт и там има адреса
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #166 -:
януари 08, 2011, 21:57:07 »
Според мен сега като разгледах по-внимателно само на модела с булката се пише номер на маса,защото имат и покани за сватба които са във вариант булката т.е. възможно е да се напише цялата покана. Може би ако са номера на масите , младоженеца е само придружител а пък целият текст се изписва на роклята на булката.
Това е сайта,но няма размери
http://www.honeybee-bg.com/tablecards.html
«
Последна редакция: януари 09, 2011, 08:32:45 от sapfira_101
»
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #167 -:
януари 08, 2011, 22:54:58 »
Поканите са друг размер, мила.
Това са плейс-картички, които са максимум половината на А6 размер. Те са за имената на госта. Поканите са обикновено именно размер А6. Според мен тейбъл-картичките, които са за номера на масата трябва да са около А5(поне), за да се виждат от далече. Лично мнение.
Разбира се винаги можеш да попиташ дали ще ги направят и в по-голям размер например. Ако си ги намерила в "Мънисто" там са дори малко по-малки от стандартните размери, които съм описала. Предполагам са същите. Пише по колко сантиметра са. Винаги можеш да ползваш и поканата за тейбъл-картичка също.
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #168 -:
януари 09, 2011, 08:38:35 »
Monikamaria
права си за размерите,не съм питала но и според мен печатницата винаги може да заложи по-голям картон. Идеята за която се замислям е за нашата годишнина след 9 месеца. Понеже за самата сватба едно си мислехме а стана друго по отношение на декорацията и дреболийките /нямахме тейбъл картички например/ и ще каним кумувете на нашата годишнина с няколко по-близки приятели отново в същият ресторант,така че този път всичко трябва да е перфектно.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #169 -:
януари 09, 2011, 17:01:31 »
sapfira_101
, "Мънисто" все пак е ателие за направа на разни неща, така че със сигурност ще се съгласят! Не се притеснявай за организацията! Ти вече си със опит и щом от сега се готвиш, значи ще си изпипала всичко и ще мине перфектно, както си го искала!
Успех!
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #170 -:
януари 12, 2011, 11:28:13 »
Моята книга за гостите я правих също сама, купих си евтин албим за снимки и му уших калъвка от изкусвена кожа. Кутията за подаръците я направих в комплект с книгата. С малко пвече въображение става всичко...Успех на всички момичета, които сами искат да си правят нещата. Така ще сложите по нещо от себе си във всеки малък детайл, и ще направите деня наистина специално ваш
Вижте какъв сайт намерих с интересни бутонерки, приятно гледане
http://images.google.de/imgres?imgurl=http://www.flower-design.ch/images/galerie/hochzeit/anstecker/thumb/anstecker_24.jpg&imgrefurl=http://www.flower-design.ch/index.cfm%3Ffuseaction%3Dflowerdesign.hochzeit%26thema%3Danstecker&usg=__9lFbCFgl2DaDeaAx8YzzbMIJBIs=&h=100&w=100&sz=5&hl=de&start=316&um=1&itbs=1&tbnid=14P9ULwdcxHk3M:&tbnh=82&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3Dhochzeitsanstecker%26start%3D315%26um%3D1%26hl%3Dde%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:de:official%26ndsp%3D21%26tbs%3Disch:1
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #171 -:
януари 12, 2011, 11:32:12 »
Оооо много са красиви!
Аз искам бутониери от естествени цветя, но като гледам цената им, няма да мога да си позволя да купя за всички....мислих си за "главните действащи лица" да са такива - кумове, шаферки, родители...Какво ще кажете?
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #172 -:
януари 12, 2011, 11:46:02 »
Мисля, че това е редовна практика вече. Ние нямахме никакви, но имам доста приятелки които имаха само за кумовете и родителите.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #173 -:
януари 12, 2011, 11:56:36 »
Аз си мислех за останалите гости да взема просто друг вид бутониери, които са ни по джоба...
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #174 -:
януари 12, 2011, 13:39:09 »
Ние ще имаме бутониери от живи цветя на родителите, на брат му, на шаферките, кумовете и на нас. Като за жените ще бъдат гривнички.
«
Последна редакция: януари 12, 2011, 16:59:21 от CabuHka
»
Активен
AnitaP
Любопитен
«
Отговор #175 -:
януари 12, 2011, 16:46:47 »
Бутониерките са по около 1 лв. в повечето магазинчета, не е казано, че трябва да поръчвате от естествени цветя. А и се слагат само на мъжете, в някои случи само на кума и свекър, тъст.
Аз мислех да взема за всички, но още не съм видяла гривничките за дамите, за да се спра на нещо.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #176 -:
януари 12, 2011, 17:06:09 »
Права си, но на мен примерно не ми харесват тези изкуствени неща, много са ми кичозни...
За вкус винаги може да се спори, но това си е моето мнение...
Активен
AnitaP
Любопитен
«
Отговор #177 -:
януари 12, 2011, 18:07:25 »
Ами значи дотук, без да се впускам в излишен разкош ми се събраха над 2600 лв за подготовка за сватбата, без да включвам бутониерки от естествени цветя
А още не съм включила цената на кувертите в ресторанта, украса за колата, филмиране, снимане и диджей...
И аз мразя изкуствените цветчета, ама истинските вероятно ще са в пъти по-скъпи, а и не вярвам някой мъж да цъфти от щастие, че ще го закичат с такова нещо... Така, че всекиму според възможностите, не според вкуса...
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #178 -:
януари 12, 2011, 18:58:01 »
Мога да реразбера много добре какво имаш впредвид. Ние сами си плащахме сватбата и знам какво е да обмисляш всяко нещо по 3-пъти. А и във Варна цените не са за пренебрегване. Поради тази причина ние просто нямахме никакви бутонирки. Аз не вятвам, че въобще някой мъж ще се намръщи ако не го закичат... освен таткото и кума
Не исках да те критикувам, просто изказах мнение, съжалявам ако е прозвучало така
Активен
AnitaP
Любопитен
«
Отговор #179 -:
януари 12, 2011, 20:34:57 »
Не го приемам, като критика, нали си обсъждаме просто... Иначе сега гледах едни бутониерки, които са към 6-8 лв от естествени цветя , най-вече роза и малко зеленина, бих дала за такава от същите цветя, от които ми е букетът, но мога да си позволя само за младоженецът и кумувете. Просто сега преглеждам списъка и се чудя от какво да спестя за да отворя място за някоя и друга екстра, че от рокля съм решила да не пестя много, както и от самото тържество в ресторанта.
Но пък ще спестя от бижута, такива имам бол и златни и сребърни, не мернах нищо наистина красиво, нежно или качествено по сайтовете.
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...