Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 02:04:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 8"
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 8" (Прочетена 38420 пъти)
Harmonia
Сватбен ШАМАН
хубавото винаги предстои ...
Отг: ВРЕМЕННА ТЕМА: ОЧАКВАНИ БЕБЧЕТА ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМ
«
Отговор #90 -:
юли 30, 2010, 18:15:33 »
Айде и аз в кюпа, като ще побутваме темичката
Аз не се включвам много редовно тук,че напоследък новините около мен не са кой знае колко розови и не ми се иска да ви натоварвам...
,
та затова в моята темичка се оплаквам само
Иначе аз от една седмица съм си вече вкъщи, заточена на спалнята след 10 дни в болницата и нашарено дупе
Но няма по-сладко нещо от домашната обстановка и близостта на любимите хора
Днес едвам се завлякохме с мъжа ми до най-близката лаборатория за кръв и урина, а в понеделник съм на преглед и тогава повече новинки за бебока... Колкото до мен - този месец не съм наддала и грам, даже съм свалила малко кг(надявам се само бебока да расте за моя сметка поне), въпреки че хапвах доста , но явно стреса около премеждията ни си е казал думата...
Този уикенд смятам да го посветя на преравяне на дрешките от Калоян и подходящите да минат през пералнята, а през следващата седмичка таткото да направи един тур по бебешките магазини за комплекти за изписване и пр. Днес вече ми купи помпата за кърма, подплънките, бельо за еднократна употреба, превръзки, кремове и разни мехлеми... И така стегнах багажа за родилното, но силно се надявам да не ми потрябва в следващите поне две седмици
Веси,
за подутите крака и за отоците като цяло открих (поне за мен) нещо много ефикасно: вечер преди лягане изяждам 200 гр. кисело мляко с нарязани 2-3 връзки копър вътре, 2-3 орехови ядки и много мъничко зехтин... на сутринта нямам никъде подуто
(незнах че копърът бил силен естествен диуретик
)
Валка
, то и в тези жеги май най-добре си е вкъщи в близост до душчето
и естествено до хладилника
Аз май пак се разписах повечко,целувки и поздрави мили дами
«
Последна редакция: юли 30, 2010, 18:18:11 от Harmonia
»
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #91 -:
юли 30, 2010, 19:19:07 »
Това за копъра и аз не го знаех,то аз моите крака съм ги оставила вече,че нищо не ми помага,като ги погледна не вярвам,че са моите,ама какво да се прави
.Иначе аз вечер гледам да хващам мъжа ми за разходки,обаче не мога много дълго да ходя,а сега като пак започват горещини,не знам как ще е,съвсем ще се обездвижа.
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #92 -:
юли 30, 2010, 22:13:05 »
Narmonia
мерси за идеята с копъра! Сега друг "х" къде да го диря този копър
Тука има само в един супер маркет и то от дъж на вятър, и май само аз го купувам:) Даже веднъж един бабок ме пита туй за какво се ползва:) Хич ги няма по подправките , само телешко и картофи ръбат във всичките им горми но като им сготвиш наште манджи мноооого ги харесват да не ви обяснявам колко баклава правя като чакам месните да ме навестят, първо за това питат като доидат:)
Валка
ще държим фронта до края няма да се даваме ! Лека до края на всички !
Активен
loni6666
Любопитен
«
Отговор #93 -:
юли 31, 2010, 12:31:46 »
Здравейте, и аз не съм от тези дето пишат редовно, но всяка вечер ви чета какво сте споделили.
Какво да кажа, последните метри до финала са най-трудни, защото вече нямам търпение
Всичко е готово, дори съм постлала чаршафчетата на леглото и съм подредила играчките. Повивалникът е подготвен и .... сега чакаме. Нашият тати вече е отпуск и съм по-спокойна, че ще си имам компания.
За утре планираме малка екскурзия, но нищо не се знае, нали
Аз също от един месец не съм мръднала от килограмите си.
Целувки на всички и стоите повече на климатиче, че в тези жеги
Активен
Miri
Баш Майстор
Отг: "Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 8"
«
Отговор #94 -:
август 01, 2010, 17:11:21 »
Веси, доколкото знам си в Канада. незнам как стои въпросът с магазините , но тук в един от био магазините продават цяла плик с копър , който стига за много дълго време. Може съшо да се намери в арабските магазини, където продават и плодове и зеленчуци, както и азиатските. Иначе пресен копър тук обикновенния супер маркет продават , но то е много малко като количество (колкото за тартор да стигне) и струва почти $3. Иначе копърът наистина има много добри диуретични свойства.
Хармония, радвам се ,че вече си у дома.
Няма по-добра обстановка от домашната с любимите хора наоколо.
Активен
dani_k11
Ентусиаст
Публикации: 129
«
Отговор #95 -:
август 02, 2010, 09:02:15 »
здравейте на всички
днес бях на консултация, всичко е ок, беба си чака заела стартова позиция, тоновете са добре,водите също
да попитам един малко тъп въпрос
, та значи , вие как мислите да се подготвите /тоалета/ за родилното, мпя док от както забременях ми забрани да си правя кола маска и оттогава играе бръснача, но сега си мисля накрая, че няма проблеми да отида на козметик, но пък ми е трудно да преценя кога да отида/да не би да отида по-рано/, извиинявам се още веднъж за въпроса
лека седмица на всички и целувки на пупите
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #96 -:
август 02, 2010, 10:29:19 »
Дани,ако нямаш признаци за по-ранно раждане,то изчакай до 37-ма седмица и тогава си направи.
Активен
dani_k11
Ентусиаст
«
Отговор #97 -:
август 02, 2010, 12:56:44 »
благодаря Криси, май така ще направя
Активен
palmirka
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #98 -:
август 03, 2010, 16:17:29 »
здравейте на всички и аз да се подпиша моите крачета само сутрин са подути а ръцете ми изтръпват като се събудя не ги усещам но не вземам нищо правя си баня с лед ако много се надуят
но предполагам 4е 4ак в 9-я ще ми се случи това .....за сметка на това почти не спя трудно се завъртам дърпа ме корем4чето което никак не е малко, вие как успявате да си починете чакам да стане 8,00 и ставам от леглото дори и да ми се спи още
, килограмите се качват с всеки изминал ден дори и да хапвам нормално но ....ще издържа май само се оплаквам с едно мога да се похваля обаче мъжа помага за тоалета непрестанно, почиства краката маже с масло за стрий
че аз не стигам всички места и не е спирал да си ме харесва искам да кача и снимки но не мога да ги намаля , ще го моля за съдействие поне последния месец да ви се покажа
целувки на всички по пупите
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #99 -:
август 04, 2010, 08:23:27 »
мамита, незнам дали тук е мястото да цопна сайта, който намерих, моля модовете да преместят ако не е на мястото си.
Реших че малко от малко ще е от полза на някой
http://www.zaneya.com/post/2038
Има и видео.
Активен
dani_k11
Ентусиаст
«
Отговор #100 -:
август 09, 2010, 20:27:37 »
хей, къде се загубихте всички хубавици
ами аз днеес бях на консултация, на доки не и харесаха мн кръвните зследвания/най вече нивото на тромбоцитите/ и ме прати на хематолог, та утре съм на преглед, кръвното ми е доста ниско/но пък аз винаги съм била с такова/, но за сметка на мен бебка е екстра :danceg:расте си моята буба
, оф незнам за вас момичета, но аз вече нямам търпение да я гуша
ами това е засега от нас, надявам се да сте добре
целувки на всички
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #101 -:
август 10, 2010, 07:59:43 »
тази темичка май съвсем я забравихме
dani_k11 , по-добре да ти е ниско кръвното, отколкото високо
на мен цял живот ми е 90 на 60,но сега в деветия се вдигна малко 100 на 70
хайде мамчета, пишете и тук ...
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #102 -:
август 10, 2010, 16:39:15 »
Здравейте и от нас! Вчера бяхме на доктор, за първи път обстоен преглед и нормален разговор с компетентно лице.Най сетне някои взе под внимание проклетото бяло течение и ми даде хапче .... За сега сме определени за 24,08 но ако малчо тръгне по рано няма да е проблем , иначе багажа е приготвен и чака, бабите са строени и те в боина готовност .... Това от нас , растем и дебелеем вече съм +17 и зарзават ръбах и плодове набивам ....все тая килата хвърчат Вие как сте ?
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #103 -:
август 10, 2010, 22:58:24 »
Harmonia,
Цитат
вечер преди лягане изяждам 200 гр. кисело мляко с нарязани 2-3 връзки копър вътре, 2-3 орехови ядки и много мъничко зехтин... на сутринта нямам никъде подуто
това звучи толкова хубаво и вкусно,че както вече не съм бременна и нямам никъде подуто пак ми се дояде
.Ти все предлагаш едни вкусотии
Vessi , не се притеснявай за килограмите,аз оставих 10 в болницата още. Но ти и сама си знаеш де,нали вече си имаш малка принцеса.
Хаиде момичета малко остана до края,а после..после идва най-хубавата част.Стискам палци и ви желая лесно и безболезнено раждане на всяка една от вас.
Активен
Ani
Професор
«
Отговор #104 -:
август 11, 2010, 17:43:00 »
Ето ни и нас след преглед-бебка е 2600 и вече доста ниско,но доки обясни,че всичко е наред и ще имаме време да натрупаме още едно килце до раждането.Това, което ме притеснява е,че искам да раждам естествено,а там където съм избрала, в София, не приемат много тази практика и агитират за секцио.Ако пък избера да раждам в нашата болница, в Перник, няма проблем за естествено, но пък условията са ужасни и ще се притеснявам за себе си и най-вече за бебето
Незная какво да правя, а времето тече,вие как се преборихте с тези доктори-пристрастени към секциото?! Колкото повече минава времето, толкова повече акъла ми се задръства с мисли и притеснения
Vessi
,леки оставащи дни, а килограмите се свалят
dani_k11
,на последните ми изследвания тромбоцитите ми бяха доста ниски, но доки каза,че било нормално, пиши какво са ти казали от прегледа.До колкото си спомням показателят ми беше PLT AG- 128.А за кръвното досега поддържах непрекъснато 100/60, което е нормално за мен, днес беше 90/60,както
wanting
казва това е по-добрият вариант.
Целувки на всички и много положителни емоции, още мъничко остана
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]