Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:02:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Записване за сватба в "Радостни Обреди" на Пиротска 10 И  (Прочетена 43169 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: ноември 09, 2011, 11:47:04 »

Ние също си пожелахме и хор. За Красно село става дума. Решихме, че искаме да си е тържествено и както си му е реда. smile
Активен
petenceto0
Сватбар
Публикации: 202

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: януари 05, 2012, 19:30:31 »

Здравейте момичета smile Искам да попитам някоя от вас знае ли дали при записването на датата и часа на сватбата в ритуалната зала се заплаща цялата сума за самия ритуал или някаква такса?
Очаквам вашият отговор и предварително благодаря!  smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #62 -: януари 05, 2012, 19:40:34 »

При записването имаш опция да платиш след един или 2 месеца, не помня точно. Но ако много се забавиш и случайно стане грешка, нямаш ли фактура за плащане - изгаряш.
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: януари 05, 2012, 19:52:31 »

Може да не се плати веднага, когато ние запазихме час през м.Ноември  за м. Май жената ни каза да отидем м.Март да платим,  но ни даде листа за запазения час, на който е написан часа и ритуалната зала smile
Активен
petenceto0
Сватбар
Публикации: 202

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: януари 05, 2012, 19:55:55 »

Много ви благодаря за бързия отговор  smile
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: януари 05, 2012, 20:05:26 »

Ние платихме веднага (на 1 ноември за 12 май), за да е по-сигурно. Иначе все и мисля, че ако някой дойде с пари могат да му дадат дата, която не е платена.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: януари 05, 2012, 20:35:36 »

Ние се записахме ноември , не носехме пари, казаха ни че е желателно да идем до края на декември да платим, че после можело да вдигат цените ( по думите на служителката)- така и направихме.
Активен
Medeia
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #67 -: януари 05, 2012, 22:37:26 »

Ние още не сме запазили ден и час. Тъй като ще подписваме през седмицата и нямаме фиксиран час, предполагам ще имаме избор със залата. До сега съм ходила в Красно Село и тази на Лъвов мост. Някой да сподели впечатления за останалите и най-вече за водещите ритуала. Може и да не е от вашата лична сватба Wink
Активен
nevermind
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #68 -: февруари 28, 2012, 12:29:50 »

За всички които се интересуват за таксата за издаването на акт за сключване на граждански брак:
В съответствие с разпоредбите на чл. 40, ал. 1 ЗГР, чл. 110, ал. 2, т. 2 ЗМДТ услугата по съставяне на акт за сключен граждански брак и издаване на оригинално удостоверение сключен граждански брак не подлежи на таксуване.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #69 -: февруари 28, 2012, 12:38:04 »

Да , така е, но поне да беше обяснила, а не просто да хвърляш бомбата. Когато плащате ви се издава бележка и там е описано какво точно плащате. Плащате за официалната церемония и всичко свързано с нея. Безплатното е подпис през седмицата, без ритуал, без чаши, шампанско, без нищо. Даже за да се снимате в залата има такса.
Активен
nevermind
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #70 -: февруари 28, 2012, 17:43:41 »

Става въпрос само за полагане на подписи, без церемонии, снимки, хор и пр. И никъде в закона не е упоменато, че през делинични дни е безплатно, а в почивни - платено. То е ясно, че ако се плаща за нещо отсрещната страна е задължена да съответния легитимен документ.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #71 -: февруари 28, 2012, 18:02:06 »

В почивните дни, просто може да няма часове, а даже и да има, няма да искат да ви ги дадат за безплатния вариант. Може би, защото тогава има много желаещи, даже не стигат часовете.
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278

28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: февруари 05, 2013, 11:13:54 »

айде и аз да споделя моя опит с тия хубавци.те са с поведение което надали някъде може да се види в нормалните държави.тяхното си е чист рекет.
отивам в началото на януари да запазя час за сватбата в залата на витошка.табели няма никъде.знаех че долу е залата но не знаех че трябва да се мине през нея и ходих чак до последния етаж но както и да е.след като влязох вътре имаше 3 хубавици на средна възраст облечени като секретарки по комунистическо.обясних какво искам и след като тръгнаха да ме записват ги питах има ли вариант да е без музика и да се плати по-малко.отговора беше не.няколко пъти питах а те накрая ми казаха ако искам без музика да дойдем само с кумовете в друг ден от седмицата/през работен ден/. :angry:аз им казах е как така аз чакам гости от чужбина и няма как да стане,при което те ми казаха не се притеснявайте няма да съжелявате. angry
след като се прибрах се порових в нета и прочетох че самия ритуал е безплатен а трябва да си платя музиката. :angry:е...ти простотията.хитър и долен начин да ти вземат парите.
дадоха ми листче на гърба на което пише координатите на тия от пиротска 10 и пише че работят и в събота.дигнах се аз в събота,но уви.защо се дава грешна информация и колко хора като мен ще си загубят времето?толкова ли не може просто това да се поправи или да се направят нови?
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278

28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 05, 2013, 12:05:06 »

току що се обадих на пиротска и ми казаха че в ритуалната зала на лъвов мост ритуала ще ми струва 61 лв. и в петък като отида да плащам ще ме прехвърлят. yahoo yahoo yahoo *YAHOO*лелката беше особено учтива.някой има ли впечатления от там?майка каза че е хубаво защото има и голям паркинг отвън. smile smile smile smile smile smile
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #74 -: февруари 05, 2013, 12:13:28 »

Паркингът е платен - 2 лв. на час, плаща го или младоженците или шофьорите на колите, сметнете по 2 часа на кола. Лошото е, че не сте само вие тогава, а поне още 3 сватби.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: