Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 13:06:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 4"
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 4" (Прочетена 214347 пъти)
sea_flower
Ентусиаст
Публикации: 70
Отг: "Асеновград - 4"
«
Отговор #375 -:
март 20, 2012, 10:03:18 »
Някой може ли да сподели мнение за Версай, Асеновград?
«
Последна редакция: март 20, 2012, 15:17:58 от sea_flower
»
Активен
Bogi
Новак
«
Отговор #376 -:
март 20, 2012, 21:58:54 »
Аз съм страшно доволна от ателие "Версай",там поръчах да ми шият роклята и се получава точно както си я представях.Дизайнерката е много мила и изпълнява всяка моя прищявка.Препоръчвам я с двете ръце.
Активен
kremi89
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #377 -:
март 20, 2012, 22:09:00 »
sunset днес вече я поръчах, взеха ми мерки и останах доволна. Обсъдихме обстойно и какви промени искам, а вече за резултат ще ти кажа на 02.07, защото тогава отивам на проба и ще я взема. Относно Версай в момента няма модели има само абитуриентски и показват на каталог.
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #378 -:
март 20, 2012, 22:16:34 »
Момичета утре отивам на Асеновград. Веднага щом мога ще се включа с актуална информация
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #379 -:
март 21, 2012, 12:18:45 »
Цитат на: kremi89 в март 20, 2012, 22:09:00
sunset днес вече я поръчах, взеха ми мерки и останах доволна. Обсъдихме обстойно и какви промени искам, а вече за резултат ще ти кажа на 02.07, защото тогава отивам на проба и ще я взема. Относно Версай в момента няма модели има само абитуриентски и показват на каталог.
Олее, ама аз тогава вече ще съм се омъжила. Сега си писахме с момичетата в темата с булчинските рокли. Аз май нещо съм закъсняла доста, а смятах, че имам време. В действителност ми остават три месеца до сватбата.
Активен
geri_stme
Сватбар
07.07.2012
«
Отговор #380 -:
март 21, 2012, 12:33:48 »
И до моята остават три месеца,а аз нито рокля съм си избрала,в събота ще ходя до Асеновград,нито грим,прическа и все си повтарям-има време,има време
Но се оказва,че времето тече многооо бързо...
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #381 -:
март 21, 2012, 16:52:21 »
Не се притеснявайте момичета:)и аз още не съм си взела роклята,а остават по-малко от 3 месеца ,решила съм да я оставя за месец преди сватбата-и без това в момента съм на диетка
,вече съм си харесала модела,тъй като миналата събота обиколих и измерих всички магазини в Асеновград:))),а относно корекциите на самата рокля-ми казаха,че до няколко часа ще я направят -такава каквато си я искам:)
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #382 -:
март 21, 2012, 16:54:55 »
Цитат на: geri_stme в март 21, 2012, 12:33:48
И до моята остават три месеца,а аз нито рокля съм си избрала,в събота ще ходя до Асеновград,нито грим,прическа и все си повтарям-има време,има време
Но се оказва,че времето тече многооо бързо...
Зависи какво искаш. Ако мислиш, че ще си харесаш готова рокля и ако си някакъв стандартен размер, можеш да си я купиш и седмица преди сватбата. Но ако трябва да се шие, ти трябват поне 2 месеца.
Активен
kremi89
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #383 -:
март 21, 2012, 17:34:10 »
Аз си мисля че времето ви е достатъчно, но наистина ще мине бързо и по-добре да поръчвате скоро.
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #384 -:
март 22, 2012, 00:53:33 »
Момичета купих си рокля днес
Да ви споделя моите впечатления от Асеновград: Първо влезнах в Сияна много добро впечатление ми направиха продавачките веднага ми обърнаха внимание бяха много мили. След това в салон Александра ужасно отношение от дамите вътре, като чуха че искам размер 46 все едно казах 202, едно пренебрежение, че толкова големи рокли те шиели само по поръчка. От там в Маниак след Сияна се пада, там има две мацки много готини на пръв поглед, обясних им какво искам и едната вика може ли аз да ти дам да пробваш една рокля, викам й добре. Носи я тя, обличам я и
ужас, никога не съм си се представяла в такава рокля и им казвам, че просто не е моята рокля и те двете като почнаха: Това е твоята рокля, само за теб е и т.н. С 1000 мъки се отървах да я съблека и на етикета пишеше 480лв., и аз им викам добре ще помисля, ще ми кажете ли цената и двете така се спогледаха и изведнъж 580лв. Върнах се в Сияна и си купих първата рокля, която видях. Тези само 3 места посетих аз и намерих своята рокля. Дано съм била полезна
«
Последна редакция: март 22, 2012, 00:55:58 от cchernata_perlichka
»
Активен
alla
Професор
Публикации: 338
Отг: Отг: "Асеновград - 4"
«
Отговор #385 -:
март 22, 2012, 07:14:56 »
Цитат на: cchernata_perlichka в март 22, 2012, 00:53:33
След това в салон Александра ужасно отношение от дамите вътре, като чуха че искам размер 46 все едно казах 202, едно пренебрежение, че толкова големи рокли те шиели само по поръчка.
Леле, 46! И не те е срам?!
Тези продавачки са били за убиване.
46-ти си е съвсем нормален за булчински рокли. Аз като ходих да меря това беше най-желания.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #386 -:
март 22, 2012, 08:52:28 »
Аз по принцип съм слаба, не знам кой размер съм, така като гледам таблиците да кажем към 38-40 (М, доста често влизам и в S, много зависи от дрехата). Това го давам само като ориентир, за да ме разберете. Във "Версай" ми дадоха рокля за китайка, размер XS или S, която за малко не ми мина през ханша и оная ме прати към цитирам "...турската конфекция, там шият големи размери като за вас, аз какво да направя!!!! Тука сме с дизайнерска изработка и малки номера!" Това без да й казвам нищо, а кумата и шаферките ми щяха да припаднат от това къде ме прати тази. Пък дизайнерската й изработка не ми се коментира - бледи копия на модели на Проновиас и т.н. Беше ми първото "ателие" и не ми се разправяше с някаква крайно ограничена гражданка и реших да подмина, за да не ми се вдигне кръвното още от началото.
Другите рокли, които пробвах ми бяха или точни, или малко големи. Т.е. може би повечето номера за пробване са около 40-42. Така че въобще не се комплексирайте на тема "килограми", явно в "столицата на модата" хахахахха вървят само модели около 49 кг.
Аз утре отивам да си взема роклята (всъщност ще се обадя първо, да не се разкараме напразно) и се надявам да се е получила, за да си изтрия малко горчивия привкус от Асеновград.
«
Последна редакция: март 22, 2012, 08:55:40 от Christy
»
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #387 -:
март 22, 2012, 09:04:03 »
Аз да ви кажа не съм имала проблеми...но не съм и търсила чесно казано конкретен размер...даже незнам кой съм
нооо имаше в повечето магазина какво да облека...само че всичко ми беше дълго..но то това е нормално при моята височина
«
Последна редакция: март 22, 2012, 09:08:16 от cveta_d86
»
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
Отг: Отг: "Асеновград - 4"
«
Отговор #388 -:
март 22, 2012, 09:06:48 »
Цитат на: cchernata_perlichka в март 22, 2012, 00:53:33
Момичета купих си рокля днес
Да ви споделя моите впечатления от Асеновград: Първо влезнах в Сияна много добро впечатление ми направиха продавачките веднага ми обърнаха внимание бяха много мили. След това в салон Александра ужасно отношение от дамите вътре, като чуха че искам размер 46 все едно казах 202, едно пренебрежение, че толкова големи рокли те шиели само по поръчка. От там в Маниак след Сияна се пада, там има две мацки много готини на пръв поглед, обясних им какво искам и едната вика може ли аз да ти дам да пробваш една рокля, викам й добре. Носи я тя, обличам я и
ужас, никога не съм си се представяла в такава рокля и им казвам, че просто не е моята рокля и те двете като почнаха: Това е твоята рокля, само за теб е и т.н. С 1000 мъки се отървах да я съблека и на етикета пишеше 480лв., и аз им викам добре ще помисля, ще ми кажете ли цената и двете така се спогледаха и изведнъж 580лв. Върнах се в Сияна и си купих първата рокля, която видях. Тези само 3 места посетих аз и намерих своята рокля. Дано съм била полезна:)
Няма ли да покажеш малко снимки?
А относно номерацията...никъде на ми се случи да не се побера в някоя рокля, даже някои ми бяха големи. Относно дължината аз се притеснявах, че ще са ми къси но явно умишлено ги шият по дълги че да носят на скъсяване!
Активен
geri_stme
Сватбар
07.07.2012
«
Отговор #389 -:
март 22, 2012, 09:13:16 »
punk_girl123 ти се притесняваш,да не са ти къси,аз пък да не са ми дълги
че каквато съм нисичка всичко ми седи огромно. Аз пробвах в сватбения мол няколко рокли и не съм срещала такъв проблем с размера.С нормални размери съм като изключим,че съм нисичка
и всичко,което пробвах ми беше голяма,даже продавачките ми казаха,да напълнея малко
(а аз отслабвам).Тогава си представям в Асеновград сигурно роклите им са за анорексички.
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...