Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:18:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "  (Прочетена 152030 пъти)

dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: юли 31, 2010, 15:59:28 »

Мирка,скоро питах една приятелка кога и е проличало,а тя ми отговори -чак в 6месец!
Спокойно! give_rose
Всичко е въпрос на структура.
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: юли 31, 2010, 16:40:35 »

Здравейте момичета....дойде и моят ред да се впиша в темичката...много съм развълнувана..Надявам се за напред всичко да е наред...в 7 г.с. съм термина ми се пада на 13.03.2011г.и имам огромен апетит...повече ме влекът соленото и киселото,за сега не съм   bad и дано да не се налага...в началото имах проблем (нацапвания)и се стреснах много,пих дуфастон,а сега съм на инжекции Прегнил докато не вляза в 12 г.с...имам нисък хемоглубин и трябва да пия едни гадни ампули от който мн ми се  bad ...За сега се чувствам добре...Пожелавам на всички ви леко бременеене и много целувки  give_rose  kiss2 kiss2 kiss2
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #347 -: юли 31, 2010, 16:57:44 »

Мира,споко бе жена,аз още си слагам дънките от преди да забременея,а ако съм с по широка блуза ме мислят ,че съм просто пълничка ,но не и бременна.А и ти е рано още
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юли 31, 2010, 18:10:26 »

Сладурче,добре дошла! Welcome

С теб имаме еднакъв термин  smile

Радвай се на апетита си,че аз със зор преглъщам всяка хапка!
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юли 31, 2010, 18:34:57 »

Мири, успокой се! Ти си слабичка, като ти гледам снимката, може от това да е. Ще видиш как изведнъж ще ти щръкне коремчето, поне така съм чувала от доста познати good Утре всичко на прегледа ще е наред, ще видиш!

Сладурчето, добре дошлаааа! Bravo Дано ти се разминат и гадене, и повръщане, както на мен. Голям късмет си е! smile И аз наблягам на соленото, и то все ме влече към сухите храни, а знам че не е полезно, та си налагам и готвено (по-течно) да хапвам.

Жужи, ти си герой shok Вече си в третия триместър и ти стават дънките отпреди бременността?! Oh my ... Браво! На мен също още ми стават моите си дънки, но аз след седмица влизам в четвъртия pleasantry, а и разпускам полека лека колана - вече от предпоследна дупка, съм на четвърта...Ама това да е проблема smile

Мен ме чака кана със сок от прясно изцедени от половинката ябълки (много ми е мил heart) и отивам да му видя сметката tease

Хубава вечер! give_rose
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: юли 31, 2010, 18:57:46 »

Благодаря за посрещането....а относно Мири  аз също съм чувала от познати за такива случаи в които изведнъж се появява коремче...всичко ще е наред ще видиш.... *THUMBS*и мен също ме влече повече сухата храна и се опитвам да намествам и малко супи от време на време..моито мило се грижи много за нас и ни купува различни плодове за витамини... gu6
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #351 -: юли 31, 2010, 19:03:32 »

sunray ,мерси,при мен се получи така защото аз преди бременността качих много килограми заради пиенето на лекарства /за регулиране на ову/,аз де не мислите ,че съм слаба като вас  nea.При мен си е по неволя.На последната ФМ докторката ми каза само по 250 грама на седмица имаш право да качваш и това е положението.Ама нали всички тия лекарства ги пих за да се получи този резултат.Аз ако имах място за качване да не мислите ,че щях да се ограничавам  smile
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юли 31, 2010, 22:53:09 »

sladur4eto_90 ,добре дошла и лека бременност!!!! good

Аз също съм от пухкавите майчета,но не смея да си обличам дънките сега,защото ме притискат,предпочитам някакви по-свободни дрешки...относно храната е все едно и също,голям глад,но като започна да ям започва да ми се гади и така се разминавам с три хапки на ядене.. nea Та по тази причина явно от началото досега съм 4кг надолу smile

vivianka,Zori83, бяхте прави за лечението на гъбички,лекаря ми каза да изчакам до 12 г.с. и тогава да лекувам и че не са опасни за плода. good Та ще си чакам smile
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #353 -: юли 31, 2010, 22:57:58 »

Мири не се коркаи за шкембето , доколкото разбрах си в USA тук има канал TLC и на него случайно попаднах на едно шоу "Аз бях бременна но не знаех" ставаше въпрос за момичета които въобще не са имали индикации за бременност дори и период са имали през всичките месеци и разбират че ще имат бебе едва когато ги хванат болките да раждат.Звучи несериозно но е факт , ще ти проличи шкембето не бой се!!!!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #354 -: юли 31, 2010, 23:31:46 »

Лично познавам 2 подобни случая, като тези, за които говори Веси. Единия даже завьрши трагично.

Мири, бебчето ти е само 6 см. Сьвсем нормално е да не ти личи. Шкембето е твьрде индивидуално нещо. На твое място бих се радвала да ми е такьв случая. Аз сьм вече +9 кг и ще стана като свиня до края. Разбирам ти притесненията дали всичко е ок. Кой ли не си го мисли... Но ще видиш, че са били напразни. Добре, че в понеделник си на женска, та да се успокоиш. Да кажеш после как е минало.

На сладурчето, добре дошла и лека, и продуктивна бременност !  give_rose

Май всички ни влече на кисело, сухо и солено. Ако може да ям само хляб и сирене, не бих куснала друго.

Да ви се оплача, че не ходих на курса за бременни  huhhuh.gif В сьщия час имаше рядко акробатично шоу на италианската авиация и в крайна сметка отидох на него  pardon

Не пропускам да ви се похваля и с още едно от новите ми облекла:

* DSC00852.jpeg (62.39 KB, 401x600 - видяно 161 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #355 -: юли 31, 2010, 23:32:57 »

И тук с един от самолетите:

* DSC00808.jpeg (46.35 KB, 600x450 - видяно 143 пъти.)
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: август 01, 2010, 11:00:16 »

Мири,моето коремче изведнъж изкочи в началото на 7 месец pardon и понякога ми беше трудно да убедя хората,че съм 5-6 месец бременна,майка ми също е била с малко коремче,може би има и някаква наследственост,но няма причина да се притесняваш и чудиш,дори напротив  Curtsey
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: август 01, 2010, 11:29:00 »

Инка,прекрасна си по снимките! Bravo
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: август 01, 2010, 11:35:48 »

Мири хич не се притеснявай,че не ти личи  tease Лудо момиче....питай ме мен....и преди и сега ми пролича още в самото начало и то как  girl_impossible И тъпия корем,ако пак не се прибере ще се гръмна  diablo
« Последна редакция: август 01, 2010, 13:17:45 от Данитка » Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: август 01, 2010, 12:45:55 »

Мами,да ви се пооплача  sad

Днес реших най-сетне да започна с мазането-крема освен с не особенно приятна миризма е ужасно лепкав.Няма да го бъде nea,ще търся накакъв лосион/олио.

От няколко дни ми се гади само от мисълта за храна.Нищо не ми се яде,добрата новина е,че не съм свалила още килограми.

От известно време изпитвам неприятна болка в областа на опашната кост-дали се дължи на бременността?
И насторението ми е нещо скапано и няма как да ударя едно за отскок. blum
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: