Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:38:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "  (Прочетена 152084 пъти)

alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: юли 22, 2010, 08:51:12 »

Здравей marta_kalpazanka  Welcome Още едно януарско бебе  smile И моят термин първоначално беше за около тази дата, но после ми го изместиха за 13ти януари  smile

А колкото до твоите изследвания, просто остани спокойна и недей да се тревожиш излишно, преди да са излезли резултатите. Аз като ти давам този съвет, ти го давам от личен опит, защото точно в момента на мен също ще ми се наложи да изчакам нови резултати от повторени кръвни изследвания и постоянно си повтарям да не се притеснявам!!!
Вчера ми се обади наблюдаващата акушерка да ми каже, че се налага да ми повторят кръвните тестове, кръвта за които, между другото, ми беше взета преди 5 седмици  Oh my ...  Oh my ... Oh my ... Най-напред я попитах защо се налага това, а тя смутолеви нещо от сорта, че от болницата, не са и обяснили подробно, но това, което тя знае, е, че изследванияти ми за хепатит Б не били много чисти - точно това и бяха думите. Момичета можете да си представите, че точно в момента това наистина ме притесни. Второто нещо, което я попитах, беше, защо по дяволите трябва да ми даде тази информация 5 седмици, след като съм дала кръв и тя простичко ми отговори, че тук в Англия процедурата траела толкова  Eeager Eeager Eeager  Ужас - нямам думи просто!!! Както и да е, сега след малко отивам за нови кръвни изследвания и резултатите вероятно ще си ги чакам след нови 5 седмици  cray
Просто не знам, тази система тук така ме обърква...... Когато миналата седмица бях на ехограф, тогава също ми взеха кръв и вчера, точно 1 седмица по-късно, си получих резултатите ???!!!??? Но проблема е, че тогава ме изследваха за друго и няма как да се проверят тези резултати  sad
Май достаа се поувлякох този път, но просто трябваше да го разкажа това нещо, за да ми олекне малко и да не ги набия сега след малко  blum като отида да ми вземат кръв.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #256 -: юли 22, 2010, 10:15:23 »

Как 5 седмици ?  Oh my ...

Тук ако ти изследват само еди нпоказател (на мен токсото) си ги взимаш на следващата сутрин. Най-дьлга беше пьлната крьвна картина-3 дни.

Англичаните много ме разочароваха !!

Вие за хепатит Б нямате ли ваксинация ? Аз сьм ваксинирана..

Марта, добре дошла в нашата скромна групичка  give_rose give_rose give_rose
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #257 -: юли 22, 2010, 11:28:22 »

Леле,ужас с това чакане на резултати е много мъчително за мен.Тук в Италия е  от 4 до 7 дни , в БГ си е друго  правиш сутрин и си готов до след обяд
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: юли 22, 2010, 11:50:42 »

Марта Welcome

Ина,страхотен аватар  Bravo

Аз да ви споделя вчера за първи път се почувствах по-бодра от обикновенно,от сутринта се развихрих и отхвърлих доста домакинска работа.Вечерта поисках майка ми да ми премери кръвното(без да има причина-просто да го проверим) и беше много ниско и с близки граници-90/70.
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: юли 22, 2010, 11:58:51 »

dodo23 и аз съм с такова ниско кръвно много е гадно чувставаш се като парцал, на мен ми помагаше айряна .
Момичета какви работи пишете само ,а аз си мислих че нашата здравна система е ужасна,е тя си е ужасна но явно не сме само ние в БГ така.
Честито на новите мамчета в тази темичка. smile
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: юли 23, 2010, 22:32:23 »

Здравейте момичета и добре дошли на новите бъдещи мамчета  give_rose.
В България вие направо сте супер с тази здравна система, въобще нямате никакво право да се оплаквате, защото по време на бременноста ходите почти всяка седмица на доктор, за какво ли не. Но с това НЕ искам да се заяждам, а просто да кажа да не се притеснявате за резултатите от изследванията (все пак ви ги правят, както вече споменах, почти ((ако не)) всяка седмица). Гледайте оптимистично на нещата и си мислете само хубави неща, защото вашите бебчета усещат това.
  А сега искам да ви се оплача и похваля. Когато миналата седмица бях на ехограф ми откриха киста на левия яйчник. За нея обаче не ми каза докторката (ако въобще е такава), а го прочетох след прегледа в документите. Там пише още (и единствено) да се види на следващия ехограф на 21 - та седмица. Нищо друго. Питах я преди това дали има някакъв проблем (защото тя ми наблюдаваше повече яйчника отколкото бебо), а тя ми отговори че просто проверявала. А след това прочетох това.
А искам да ви се похваля, че днес ми дохдоха резултатите от теста и ехограха за "Синдрома на Даун" и са отрицателни и от двата теста и че сме 1:50000.  Bravo
Та за кистите четох, че се появявали по време на бременността, но се пукали най - много до 5-я месец. Вие знаете ли нещо? Трябва ли да се притеснявам? Или всичко е наред.
Желая ви хубав уикенд и да ви кажа, че утре имаме голям празник вкъщи. Съпруга ми има любилей - става на 30! yahoo
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #261 -: юли 24, 2010, 11:21:54 »

Браво за резултатите  Bravo Bravo Bravo Честито на мьжа ти  give_rose
А за кистата не се притеснявай. Нали те следят. Те често сами си изчезват по време на бременността. Ако е било сериозно нямаше така да те оставят  good 

Аз сьм вече в Италия. Много щастлива. Водихме Марта за пьрви пьт да чуе/усети (или каквото там вьзприятие има) морето. Дано да й е харесало  girl_haha Много искам да я усетя вече да ритка, ама има още време. Иначе като си легна и се отпусна имам разни неопределени усещания в корема, но не мога да потвьрдя сьс сигурност, че е бебето, макар че то няма какво друго да е.

Деска la mamma каза много хубав израз, който ме разтопи и реших да го споделя с вас. Бяхме в магазина и тя, за да каже, че нали сьм бременна, да ми дадат да хапна нещо си, каза "Тя снаха ми нали е в сладко очакване й се яде.." Та това "сладко очакване" много ми хареса  girl_in_love girl_in_love girl_in_love колко по-хубаво и романтично звучи от това да кажеш "аз нали сьм бременна..."

Следобед отиваме да ми купуват бански "пре-маман" и някое рокле може. Ще ви показвам снимки  Girl_hide

Тьй от нас  smile
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #262 -: юли 24, 2010, 13:38:22 »

Ина,добре дошла в Италия  blum,този израз "...в сладко очакване " го чух наскоро от мъжа ми,понеже все го питам за различни изрази и думи ,той ми каза ,че единият от вариантите да кажеш, че си бременна е това smile.В Бг си казваме бременна съм ,очакваме бебе ,и прочие тук пък това е един от начините да кажеш за бременността smile.Днес ходихме да зяпаме пак в бебешките магазини и пак нищо не купих  pardon,но се уверих ,че количката която  съм си   харесала в един от магазините си е там,та съм спокойна за сега.Като каза ,че не го усещаш още ,аз моя бебо го усетих чак в началото на 6-ят месец докато четях книга той ме побутна три пъти   LOVING.А напоследк забелязвам ,че щом изям 1-2 праскови той така започва да се върти и рита,дано да е от радост ,аз поне си мисля ,че му харесва  yahoo
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #263 -: юли 24, 2010, 13:46:35 »

thank youЖужи

Е то, за да я усещам е твьрде рано де. Тя е има-няма 10ина см, но това не ми пречи да сьм нетьрпелива и в сладко очакване на тоя сладьк момент  girl_wink

Супер, че количката ви чака. Кога ще я взимате?

Жужи, аз и в "козметиката" писах, но препорьчай ми някой лек крем против стрии, който да мога да използвам в жегите, ако имаш наблюдения  blush
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #264 -: юли 24, 2010, 14:33:39 »

Ина,не съм ползвала никъкъв крем против стии,за мой късмет още нямам ,ама и не ми е голям корема може би и за това /а може и от диетите все се събирам и надувам  smile/,но моята кума ми донесе една пълна чанта със тестери на ето тази марка-I COLONIALI производител е J & E  ATKINSONS-пише ,че е с екстракт от бамбук.Но не мога да ти го препоръчам ,защото не съм го ползвала никога.Тя каза ,че сестра и по време на бременноста го е ползвала и  е останала доволна.
« Последна редакция: юли 24, 2010, 14:35:14 от juji » Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: юли 24, 2010, 15:15:01 »

Мацки, имам едно питане. От както влшзаох в 8 г.с. седмица , започнаха едни необичайни болки в опашката и лшвото бедро. Всъщност те се появяват след като съм чистила около 1-2 часа. Мого са неприятни, защото ми ограничават движенията. Аз съм вече почти към края на 3 месец, още нямам корем, а и съм -4 кг. Така че не ми се вярва да е от теглото. Идеи ????
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #266 -: юли 24, 2010, 17:38:33 »

Аз ги имам абсолютно сьщите, но мислех че е понеже малко преди да забренея паднах и си бях пукнала опашката. Точно от лявата страна ме боли, сьщо и ако стоя седнала дьлго време.

Не знам от какво може да е... crazy
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: юли 24, 2010, 19:27:49 »

Мири, дори и да нямаш корем още със забременяването и напредването на бременността започва промяната на структурата на таза, за да се направи място на бебчето. Нищо чудно тези болки да са от това. Пожелавам ти по-рядко да ги изпитваш, че при мен вече са нон стоп.  give_rose
« Последна редакция: юли 24, 2010, 20:46:16 от Рени » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #268 -: юли 24, 2010, 20:39:23 »

Затова ли е тоя ужас ?! Боже, аз не знаех. Хич не ми беше минало през ума  crazy
Рени както винаги ни обогатява с ценна информация  good

Хора, сега се врьщаме от покупките-имам един куп дрехи за бременни. Не е истина колко са удобни и колко красиво изглежда тялото с тях  girl_in_love girl_in_love girl_in_love Като ги облякох направо паднах! Нямам тьрпение да се наоблека. Имам и бански  yahoo yahoo yahoo

За който има корем, ви сьветвам най-сьрдечно да не се пестите и да си купите специализирани дрехи-променят целия живот  danceg danceg danceg
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: юли 25, 2010, 04:35:36 »

Рени , благодаря за инфото, аз вече почнах да се чудя какво става с мен. Само съм "ох" и "ах", напоследък, като някоя баба beating .
Ина, очакваме снимки с новите придобивки!!!!!
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: