Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 11:48:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "  (Прочетена 152213 пъти)

dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: юли 20, 2010, 15:53:51 »

Голямо оживление в нашата тема-браво момичета,информацията може да е само полезна give_rose

Аз доста поразпитах и не открих причина бременната да не използва препарати против комари,но ако някоя от вас е чула нещо,нека да сподели.
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: юли 20, 2010, 16:04:00 »

За спрейовете за комари не съм чувала да вредят, знам само че не трябва да се пръскаме с продуктите за изкуствен тен.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #242 -: юли 20, 2010, 16:11:18 »

Не съм пробвала ,Мири,странното е, че в първите 4 месеца кафе не пиех и нищо ми нямаше на кръвното и нямах главоболие,а този месец цели две седмици се събуждах със неприятно главоболие което ме държи до обяд после поразмине.Най -неприятното е, че щом се наведа или се отпитам да стана усещах пулсираща болка,но сега като отида на лекар ще кажа за този проблем.Иначе кръвното си е ниско за мен 115/75 или 80 ,моето винаги е 120/80 и една чертичка да е мръднало главата започва да ме боли
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #243 -: юли 20, 2010, 19:09:46 »

Аз отвреме-навреме пия по едно кафе  Coffe За себе си така сьм решила. Кола не обичам, но ведньж изрично ми се беше допило и пих  smoke

За спрейовете за комари нямам информация  sad

Преди малко с една приятелка отидохме на пазар и ми дойде вдьхновение, та накупих на Мартеницата сума ти неща  blush yahoo От тях имаше и на разпродажби, та за 40е сума ти пазар направих. Много сьм щастлива. Сега сьм ги наредила да си ги гледам.

Иначе за пьрвите месеци имам (почти) всички необходими дрехи от брат ми и някои vintage от нас като сме били малки, които изглеждат толкова стари и крехки, но направо  girl_in_love

Вие имате ли дрешки останали от вас като бебета? А някоя от вас поддала ли се е вече на изкушението да купува неща за бебето (вьпреки, че е рано)?

А суеверни ли сте по вьпроса за купуването?
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юли 20, 2010, 19:29:24 »

Страхотно Ина!!!!Трябва да покажеш снимки на покупките  Bravo . Докато баба ми беше жива тя пазеше всички мои бебешки дрехи. Милата се притесняваше, че един ден ще бъде криза и няма да имам с какво да обличам детенцето си. След като тя почина, майка ми ги раздаде на бедни семейства ,з аедно с много други детски дрехи.
Аз не съм суеверна и вчера даже катъо ходих на пазар се загледах в едни красиви дрешки, но ми се иска да разбера първо пола и след това да се впусна в пазаруване. не трябва да прекалявам, защото се очертава да имам 3 бейби шауер-а Oh my ... , ама щом им се прави ок. Проблемъ е , че трябва и малко да поизчистя и хвърля ненужни неща. Ние живеем в немалка къща, ама пак сме се зарили с излишни неща. А и с бебшките ще стане съвсем чудо. Но най-вече искам да разбера пола и след това ще почна. Ами ти вземи качи снимки на твоите придобивки!!!
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юли 20, 2010, 20:45:43 »

Аз също не съм чувала спрейовете против комари да вредят. Дори 2-3 пъти се пръсках, само че гледах настрани, за да не вдишвам миризмата.

Ина, честити покупки за Мартеницата (това много ми хареса и звучи сладичко... Girl_hide)! И аз чакам с нетърпение снимчиците. Относно пазаруването, не, не смятам да чакам да се роди и тогава да купуваме, от суеверие. Но, като Мири, ми се ще първо да разбера пола, за да знам към какви цветове да се насоча. Въпреки че като се замисля съм против разграничението - розово за момиченце, синьо за момченце. Ми, нека пък си имат всякакъв цвят дрешки blum Аз искам да изчакам да изляза от третия месец, да си почина малко вкъщи и ако толкова ми хване окото нещо - купувам го. Едва ли има по-сладка тръпка. Пък и цветове като жълтичко, целено, бяло, червено са унисекс, така че не пречи pardon

Аз днес си получих поръчката от Пакостник. Не ми се обикаля в тия жеги след работа да търся кремове и масла против стрии и ги поръчах онлайн. Тъй като прочетох добри отзиви и за Бюбхен, и за Мамма Донна, си взех и двата. Едното сутрин, другото - вечер blum От утре започвам мацането smile

Иначе друго ново покрай мен няма. Добре съм, само съм малко изнервена, без причина. Сигурно е от хормоните. Дано скоро отмине.

Гуш на коремчетата ви! smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #246 -: юли 20, 2010, 21:02:33 »

Аз пьк хормонално сьм се успокоила  girl_haha Иначе сьм един нерва, сега преливам от спокойствие. Сигурно който какьвто е, обратно му действа  sarcastic

Мен нещо жьлто и зелено не са ми на сьрце. От Емо имам жьлти и зелени, но ще ги използвам само защото ми ги е дал. Аз сьм точно по класическите норми - розово до дупка sarcastic Сьщо много харесвам така нашумелите по френско от години лилаво. Има две специфични на едното му викат "синя слива"

на другото "парма"

Та особено тая сливата, като дойдох тук за пьрви пьт ми се виждаше толкова мрачна и тьжна за дете, като ги наобличат с едни такива дрехи да се разплаче човек. Но е странно как се променят вкусовете с времето и обстановката, сега само това ми харесва  blush
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #247 -: юли 20, 2010, 21:31:55 »

Ето и моите покупки:

http://inaxastra.multiply.com/photos/album/38/38
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юли 20, 2010, 21:33:33 »

Ами аз много се заглеждам вече по магазините за всякакви бебешки истории, ноо още нищо не съм купувала. Не съм суеверна и мисля да си накупя доста неща предварително, а не като се появи мъничето тогава да търча по магазините. Но понеже има още доста време и не съм започнала с пазарувките засега. Но като вляза в магазин първата ми работа е да се залепя на детските щандове и направо очите ми остават там  smile

Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юли 20, 2010, 21:40:55 »

Ин, много са сладурски нещицата ти.
Аз съм фен на доста френски марки, които тук продават на ужасяващо високи цени, ама добре, че са сайтовете и фирмите посредници.....
Много джиджани неща има тук http://www.okaidi.fr/VAD/Home?StoreID=1&MarqueID=2&LangueID=1 .... И в мн други сайтовете де, ама те знам, че не си падаш по пазара до дупка, затова ще ти направя услуга и няма да те заливам  pardon pardon pardon pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #250 -: юли 20, 2010, 21:45:08 »

О, да, Окайди са много известни  good Имат супер яки неща, но мисля, че цените им са високички, без да сьм сигурна. Аз имам две любими марки - Z и тая дето сега накупих. Тя е една марка от супермаркет, но слабо ме интересува - дизайньт е с много вкус, качеството е страхотно и са дори по-скьпи от някои маркови магазини, иначе тук някоя по-префьрцунена мама може да се смее, че си купувам дрешки от супермаркета. Беше толкова яко.... girl_in_love girl_in_love girl_in_love И напьлно спонтанно.

Ах, как ми се играе на кукли...  Girl_sing  heart

Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юли 20, 2010, 21:49:30 »

Ина, останаха ми очите в последните две дрешки - направо да се разкапе човек от умиление... heart Много са сладурски! А марката няма никакво значение - важното е да ти харесват и най-вече да са качествени good Аз например никога не съм робувала на тенденции, известни марки и т.н. Харесва ми, купувам го. Кой пък ще чете етикета отвътре smile
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: юли 20, 2010, 22:02:31 »

Ина дрешките са супер бонбонени!!! Bravo И аз оглеждам дрешките в WAL MART, имат много хубави детски неща на супер ниски цени. А и детето толкова бързо расте,  не е необходимо човек да е залят с маркови дрехи. Иначе , гледам, Ралф Лорен, Томи Хилфигер и др. имат детски щандове, ама много не ми се дават $40-50 за блузка, поне на този етап.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юли 20, 2010, 22:11:15 »

Мири, то и на по-късен етап пак трудно се дават такива пари. Първите месеци нещата умаляват за месец-два, а по-късно за един сезон...... И аз не се изхвърлям да купувам прескъпи и изключително маркови неща. С изключение на обувки и маратонки. Там съм непреклонна. Според мен е супер важно краката да са обути в нещо качествено, защото иначе могат да станат големи поразийки.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #254 -: юли 21, 2010, 20:19:30 »

Здравейте, да се включа и аз.В 14 г.с. съм и термина ми е 19.01.2010 г.
Днес си взех поредните изследвания - кръвна картина и урина и имам ужасно много левкоцити, сега имам една тъпа и постоянна болка в десния бъбрек незнам дали не е от внушение.Притеснено ми е защото миналата година имах един мисед, а досега два пъти са ми взимали кръв и урина и всичко беше наред, а сега две седмици по късно...... sad .Утре ще гледам да стигна до доктора и ще видим какво ще каже.
Относно килограмите за сега съм +1.
Лека и безпроблемна бременност на всички! 
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: