Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:40:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "  (Прочетена 152089 пъти)

dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юли 16, 2010, 13:06:03 »

Здравейте!
Надявам се да ме приемете във вашите редици едва в 4г.с и с термин 13 март smile

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #211 -: юли 16, 2010, 13:07:10 »

Хехехе, каква изненада  yahoo yahoo yahoo yahoo

Welcome Welcome Welcome

Супер бе  give_rose

Днес ли видя  PREGQ ? Еееее, как се развьлнувах  yahoo yahoo yahoo yahoo

Много се радвам !!!  heart heart heart
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: юли 16, 2010, 14:24:24 »

EEEEEEEEEEEEE, съмняваш ли се !!!!!!!!
 Welcome  Welcome  Welcome  Welcome  Welcome
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юли 16, 2010, 14:30:21 »

Мири,Ина,благодаря ви мацки!
Онзи ден като видях,че има тема ми направи впечатление,че няма записани мами за март и ей ме на!

Инка теста го видях в понеделник,а днес бях на преглед!
Май ми е малко рано да се радвам,ама съм такава бъбрива,че не мога да не си кажа!
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: юли 16, 2010, 14:33:00 »

Ааа, страхотноо! Bravo Тази темичка е много плодотворна! Честито, Додо! give_rose Пази се, не се нервирай за глупости, ако ти е възможно и стискам палци всичко да върви нормално! Ейй, супер!!! smile
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юли 16, 2010, 14:34:14 »

dodo23 Честито за радостната новина!!!  Welcome                                                             Всяка седмица май тук се присъединява ново мамче, колко хубавооо!!!  Bravo Bravo Bravo

Inaxastra аз също като теб вече започнах да се притеснявам, защото много бързичко май качвам килограмите - при мен са 4 засега, но с тези темпове бързо ще се увеличат, а голямото качване дори още не е започнало  sad. Опитвам се да се движа, но и аз не обичам сама да се шматкам по улиците, доскучава ми много бързо, затова съм решила да се запиша на плуване. Тази идея ми се върти вече от две седмици в главата и вече ходих да разгледам два басейна тук наоколо, сега само ми остава да направя последната крачка и да си купя месечна карта, а после да видим колко ще съм сериозна в посещенията. Но аз обичам да плувам и да кисна във вода, така че предполагам, че това ще е приятен начин да се раздвижвам - просто идейка за всички, които се чудят как да се борят с килцата  smile smile smile
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: юли 16, 2010, 15:35:55 »

Alben4ik, плуването е страхотно , особено за бременни, само недей да влизаш в джакузито (ако има), защото се повишава много телесната температура. Йога за бременни също е много полезно, тй като се разтягат мускулите, а и учи на правилно дишане, което за нас е доста важно  Wink .

Аз да се похваля , вчера ми беше първи ден без гадене  yahoo . Крис като се прибра от работа и вика "Хайде да се възползваме от това и да излезем на вечеря, че не се знае с теб, кога пак ще ни се отдаде възможност". И така отидохме на мексикански ресторант , където си хапнах от любимите ни люти сосове и ястия. Най-хубавото е , че и днес ми е добре и ми се закусва. Единствено в момента не понасямиризмата на перилните препарати и парфюм, но за сметка на това ми харесва как миришат кучетата  crazy  sarcastic
Активен
BOAT
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #217 -: юли 16, 2010, 17:33:01 »

Здравейте момичета, казвам се Боряна и съм нова във форума и нова в темата. очакваният ми термин е на 2 март 2011г. в момента съм в 7 г.с., моето гадене вече премина остана само непоносимост към месо и към тежки парфюми. много ще се радвам да ме приемете!  blush
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: юли 16, 2010, 19:16:15 »

Добре дошла при нас, Боряна  Welcome Още едно мартенско бебе  smile, заедно с това на dodo23, дано се появят още мноооого!!!

Miri, благодаря за съвета за джакузито, въобще не се бях замисляла за това, но сега се поразрових из интернет, хич не го препоръчват за бременни, благодаря  Flower
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: юли 16, 2010, 20:25:42 »

Здравейте на всички бъдещи мамита! От доста време ви чета, но от вчера вече си позволих да ви пиша и да споделя с вас новината:  ЩЕ СТАВАМ МАМА  yahoo!
   Вече съм в 12г.с + 3 дена. Термина, който ми е определн засега е на 24.01.2011г. (така, че ако може и мен да ме впишите на първата страничка, защото от доста време чакам  Wink).
   Вчера за първи път бях на skan (сигурно е видеозон, не съм много запозната) и видяхме мъника. Жената, каза че е много добре, че си имал два крачета и две ръчички  pardon (въобще не ми хареса отношението й, но все пак не мога да си я избера). Дължината на малкото човече е почти 6 см. Направиха ми измерванията за Синдрома на Даун и засега всичко е наред, чакам сега кръвните изследвания ( но се надявам да не ми се обадят в близките дни, alben4ik знае как е тук ). Като се поосифера малко ще се опитам да кача снимка от вчера  blush, просто засега не знам как става  pardon.
   Таткото и лялята на бебока бяха с мен и те направо се "побъркаха" когато видяха как се обръща, движи и прави най различни движения. От тогава не са спряли да ме гледат странно и да ме пипат по корема  smile.
 Засега съм ходила само веднъж на midwife (сигурно е нещо като женска консултация) и с нея попълнихме някакви документи и ми взе кръв (днес ги получих и в писмото пише, че всичко е наред) и втория ми преглед беше scan - a. 
Май съм доста подробна и затова спирам засега  girl_wink.
Честито и добре дошли на всички нови мами! Глезете се повече!!!  give_rose
« Последна редакция: юли 16, 2010, 20:52:00 от eli_berberova » Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юли 16, 2010, 22:18:50 »

*mum to be*,BOAT,много се радвам да видя нови попълнение веднага след мен.
Боряна,с тебе май съм най-близо така,че ще те следя изкъсо.

Тия дни четох една статия според,която 1/5 от общите качени килограми през бременноста,са действителните натрупани килограми от майката.Останалото е теглото на бебето,на плацентата,на околоплодните води и на увеличеното количество кръв.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юли 16, 2010, 23:13:07 »

Относно килограмите.... искам да ви споделя, че засега съм с 3 килца отгоре и нито веднъж не съм повръщала заради бебо. Може би съм късметлийка,  pardon. Хапвам доста често и почти всичко, не ми се ядат сладки неща. А интересното при мен е че преди да забременея не обичах или по - точно не харесвах домати, а сега ..... без тях не сядам на масата и мога да си ги хапвам по всяко време   crazy. Странно нали?!  Wink
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юли 17, 2010, 10:02:42 »

Здравейте мами!
От час и половина седя пред компа и изчетох всичките ви постове в тази тема,всичките радости и терзания-гледам много госпожици има на път!
И аз искам момиче!

Велвет,не знам как си издържала на тази работа-от постовете ти оставам с впечатление,че си много натоварена и във вредна среда.Радвам се,че си се престрашила да кажеш на ръководството и да те щадят те вече. give_rose

Да ви кажа(с риск да ви събудя апетита,за което се извинявам),днес ядох най-вкусните мекици в живота си,производство на свеки.До сега винаги съм ги отбягвала и не ми харесваха,ама днес е чудо...
Като ви чета какви дилеми имате за биричката чак срам ме хваща-аз обичам да пия алкохол.
От както знам,че съм бременна,а и в дните,в които вече се съмнявах бия само бира.Но като си помисля на Джулая колко нещо изпих....Ще си имаме пияно бебе...
Вчера попитах доктора дали мога да пия бира,а той ми отговори,че не вреди,ами дори е полезно.

Май дълъг пост дръпнах,но исках и да ви кажа,че нямам никакви оплаквания-не повръщам,не ми се гади,по-лесно се уморявам,но не бих казала,че повече ми се спи.Тия дни миризмата на лак за коса ме подразни,но не чак до нетърпимост.Нямам апетит,но съм много жадна.Болят ме...зърната blush
Има нещо,което не разбирам-вчера на прегледа док установи 4г.с. и термин 13 март.Днес като си правих лентичката ми изписа 5г.с.,така е и според календарчето в Зачатие.И все с един и същи термин.Големината ни е 9,6мм.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: юли 17, 2010, 10:29:28 »

Додо, не че аз съм много веща в областта, но ще направя едно сравнение с нашите ехографски прегледи.

Струва ми се странно в 4-5 г.с. да е толкова големичко - 9.6 мм. Нашето в 6 г.с. беше 6, 5мм (цитирам по снимката от ехографа), а сега в 8 г.с. вече е 16 мм. Не знам кой крив, кой прав, просто ми прави впечатление, че има големи разминавания по седмици и размери между теб и мен. Мисля, че е е твърде рано, за да се види с такива размери huhhuh.gif Или просто си на повечко седмици...Не знам, просто разсъждавам.
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: юли 17, 2010, 10:36:46 »

sunray,точно твоят пост по назад ме провокира да попитам и на мен ми се струва,че се разминават нещата.
Аз си имам теория,че бебчо е станал на 20 юни blush,а според док е станало между 15 и 20 юни.
Четох как се определят седмиците и това,че се започва от датата на последната М и не ми е ясно защо док определи 4г.с.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: