Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:41:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "  (Прочетена 152094 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юли 10, 2010, 23:11:23 »

Ех, Маичка, много съжалявам наистина... cray Но усещам в теб сила и те поздравявам за това. Това е единствения начин да продължиш напред и да сбъднете мечтата си. Да, права си - почини си, не се напрягай по този въпрос сега, идете някъде с половинката ти, откъсни се. Когато си готова, вътрешният ти глас ще го подскаже give_rose Ще се случи, сигурна съм, само не спирай да вярваш Good luck butterfly
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: юли 10, 2010, 23:23:45 »

Мая,много съжалявам мила.Ти си права по-рано е по-лесно да го преживееш.Сигурно ти е гадно и е нормално,но горе глвата,ще стане.Не е било пикан,но когато дойде време за точно вашето бебе то ще се появи.
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юли 11, 2010, 11:09:57 »

Благодаря ви момичета  give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 312

« Отговор #168 -: юли 11, 2010, 18:19:26 »

Мила Мая, много жалко, че се е случило. Прегръщам те силно и от сърце ти пожелавам да преодолеете тази загуба заедно и когато се почувствате готови Бог да ви благослови със здрава ражба.
Велвет, аз  не искам да поставям етикет добър/лош на доктора, който ме прегледа, но в моя случай не  постъпи много професионално. Докторът се казва Миринчев и работи в Бургас. Уж четох добри отзиви за него, но...Не съм имала болки, нито зацапване. Първоначално докато ме преглеждаше ми заяви, че не вижда бременност. Oh my .... Аз онемях. После каза, че вижда нещо, но не е сигурен дали това което вижда /4мм / е плодно яйце.  Много било малко за седмицата - и можело да е кухо яйце.Или че можело + тестове да се дължат на извънматочна бременност. Но, че не вижда нищо в тръбите. На мен сърцето ми слезе в петите като почна да ми обяснява за симптомите на спонтанен аборт cray. Освен това ми откри  киста 4см в единия яйчник и изпадна в паника заради нея. /При следващите два прегледа ми обясниха, че такива кисти /на жълтото тяло/ не са нещо необичайно за бременността и не са толкова страшни. /Не ми предписа нищо за задържане /все пак и той допускаше да имам нормална бременност с късна овулация./ Не ме попита дали пия фолиева киселина. По неговата логика седяхме и чакахме да направя спонтанен аборт. Записа ми преглед след 5 дни.
След прегледа аз получих болки в корема и така се изплаших, а мъжът ми откачи. Добре, че той настоя да отидем и на друг доктор. Вторият доктор каза, че е сигурен че има бременност в матката, плодното яйце е 6мм !!! За кистата, че е от бременността ,и че често се получават в първите 3 месеца. Изписа ми дуфастон /прогестерон/ , защото ми обясни че щом имам киста може би не ми достига прогестерона. Той ми препоръча, ако нямам силни болки и кървене да ида на преглед чак след две седмици, нямало смисъл да се облъчвам всяка седмица, ако нямам оплаквания.
Ако нещо лошо се случи - ще разбера.
И така малко прекалих с подробностите, но се опитах да обясня моята малка драма и как докторът вместо да акцентира на възможността всичко да е наред ме прати в съвсем друга посока на мислене.
Не ме питайте как изчаках две седмици и колко ми олекна като видяхме сърчице. 

« Последна редакция: юли 11, 2010, 18:37:44 от kokiche » Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: юли 12, 2010, 08:32:17 »

Мая прочетох какво ти се е случило, наистина съжалявам. Бъди силна! Всички сме с теб!
Почини си, не се отчайвай. Очакваме те пак при нас!  give_rose
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юли 12, 2010, 11:17:46 »

Я да кажа и аз как мина ЖК- то видяхме бебо да рита да маха с ръчички да се върти, доки 10 минути неможе да го хване да го премери  girl_haha чак вика "твоето паяче много шава"  yahoo аз направо неможех да повярвам...  По едно време се изпъна и тя го хвана и го премери.  girl_haha Curtsey
Всичко е наред, измерихме главичката. Искам да знам кога можем да видим пола?
На 12 август сме пак на преглед. Пуснаха ми изследванията и в сряда ги чакам.
Та така това е от нас. Целувки.

inaxastra честита дъщеричка  baby_girl! Лелееее как се радваам  yahoo yahoo
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юли 13, 2010, 13:31:59 »

Голямо затишие...Как сте всички? smile

Аз пак ще се жалвам, срам не срам blush

Вчера ме хванаха на инспекция по обекта - в най-големите жеги в 2 следобед, пеша. Ходихме до съоръжения, където се пречиства мазут, миришеше ужасно, но това беше най-малкия проблем. Това си е отровно. Нямаше как да се дръпна настрани, защото бях необходима. След това цялата вечер, през нощта и сутринта дори, имах страшно пулсиране в слепоочията. По обяд днес вече ми мина.
В четвъртък съм на преглед. Мислех след него, тоест в петък, да кажа на прекия си началник как стоят нещата при мен и да ме жали за тези обиколки поне. Обаче току що той ми сервира новината, че в четвъртък съм ангаже с приемателната комисия, която ще мине през същите гадни места, на които бяхме вчера. Не мога да рискувам заради едната работа. Вариантите са два: 1. Пускам си 1-2 дни отпуск. 2. Казвам му, но преди прегледа (исках след това, за да съм сигурна, че всичко ни е наред) и уреждаме друг преводач за комисията. Знам че ще ме разбере, но от тъпо суеверие не исках да му казвам преди да е минал прегледа ми. А него не мога да го изтегля по-рано, защото доки е на частния си кабинет само в понеделник и четвъртък...

Как да постъпя според вас?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #172 -: юли 13, 2010, 13:35:44 »

Кажи му. И аз бях принудена да кажа по-рано, защото ме карах да вдигам и пренася, едни канапета с колегата. Детето е по-важно от всичко. Ако заради работата ти станат проблеми, никога няма да си го простиш. Суеверия, суеверия, но тук става вьпрос за реална физическа опасност. Това е моето мнение.

Не можеш ли да си пуснеш болнични, да почиваш у дома? Трябва сега много да се пестиш. На мен се скьсаха да ми го поватрят това.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юли 13, 2010, 13:41:37 »

Inaxastra, мога да си пусна болничен, но поне седмица ще трябва пак да съм тук, за да прехвърля работата на някой друг. Мислех от 9 август, като излизам в отпуск, направо да го слея с болничния и така. Но това означава да изчакам до последната седмица на 3 месец, а то де факто до тогава си е важно да се пазим особено много.
Може би наистина ще му кажа. Той е разбран човек и няма да срещна съпротива или негодувание.
Това е най-важното, няма да се оставям на суеверията...Все още в мен има и страх, който сигурно няма и да ме напусне до края. Спряха да ме болят гърдите от вчера и се шашнах. А може би не трябва. Откачена работа!

Благодаря ти! give_rose
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юли 13, 2010, 13:44:09 »

velvet миличка кажи му , той ще те разбере,все пак е човек ,ще измисли нещо .Сега най-важно е да се пазиш.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #175 -: юли 13, 2010, 13:48:05 »

За суеверията те разбирам. Мисля, че на всеки като забременнее му се засилва суеверността, но при твоето положение си е важно да кажеш по-рано пьк си плювни три пьти в пазвата и почукай на дьрво  Wink

Иначе и това да се шашка човек за всичко е нромално де. Гледам, че много момичета са така. Аз честно казано не си обрьщам чак толкова внимание за разни сигнали. Докато не видя крьв, даже и да ме поболява тук и там не се кося, но хората са различно чувствителни  pardon Лошо няма.
« Последна редакция: юли 13, 2010, 14:38:46 от inaxastra » Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юли 13, 2010, 13:50:26 »

Ооо, аз за прокървяване и зацапване също постоянно следя. Ако мисля положително, може просто да карам лека бременност (Дай Боже!).

Мая, права си. Уж го знам, а поемам такъв риск angry
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #177 -: юли 13, 2010, 14:37:13 »

Velvet, наистина най-добре му кажи, на мен също ми се наложи да кажа по-рано в офиса, заради едно пътуване, щяха да го плащат, а по време на пътуването щях да съм 7 месец и им казах, че не мога и каква е причината и да не казват още на другите колеги, докато не минат 3 месеца и сама кажа. Не съм имала проблеми, предполагам, че и при теб ще е така.
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 312

« Отговор #178 -: юли 13, 2010, 15:09:28 »

Velvet мила, сподели с шефа си. Бебето е най-важното. Аз също бях принудена да кажа в офиса рано, заради болничния лист, а така не ми се искаше.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: юли 13, 2010, 15:21:32 »

Велвет, бебето и ти сте най-важни в този период, така че остави суеверията настрана. Аз имах подобен проблем във втория месец и говорих с шефа си, като го помолих да не споделя новината с никой и така се чувствах по-спокойна, а и ме толерираше повече след като научи. Щом като и твоя шеф е разбран говори с него и не се излагай на риск. Помисли си за малкото човече, което е в теб...
« Последна редакция: юли 13, 2010, 16:04:43 от Zori83 » Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: