Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 09:50:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 " (Прочетена 152001 пъти)
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Отг: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "
«
Отговор #150 -:
юли 08, 2010, 20:11:22 »
Даааа, това много ме радва!!!
А коремчето ти е страхотно просто!!! На мен още въобще не ми личи, само като ям и ми се надува малко повече от обикновено - все едно съм преяла, но сутрин като се събудя..... нищо
, което обаче не ми пречи вече да съм качила три килограма....... на дупето
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #151 -:
юли 08, 2010, 21:03:42 »
Ина, браво ,за новината много рано сте разбрали пола на бебето.Браво ,че расте и коремчето,моя в момента е такъв ,а съм в 7-ми месец,и направо се дразня като застана на опашка в магазина /при това е каса за бременни или накратко казано с предимство/ и никой не ми прави място.Вече започнах да си казвам ако обичате бременна съм може ли да мина
.Весело ви е минал прегледа .Аз от италианските доктори до сега грам не съм доволна ,за каквото и да питам те мълчат,дано ти да намериш по добро обслужване
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #152 -:
юли 08, 2010, 21:10:14 »
Ех Ина, така се развълнувах, чак с глас се смях
. Тя е страхотна тази сладурана пу-пу, вярно че всичко е тип-топ - бебето расте с любов какво да му има.
Много ама много се радвам на тези първи снимчици, още повече, че и ти изглеждаш супер. Кога се показа този корем? Преди 2 седмици го нямаше? Толкова хубаво и гордо го носиш, пък и бялото ти ходи.
Колко е голяма? гледам пише 13 см на снимките от видеозона, но надали е това, много ми изглежда?
Kак си иначе, гадене има ли още, че в тези жеги тук? А къде ходи на видеозон - в Нантер ли?
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #153 -:
юли 08, 2010, 21:14:19 »
Цитат на: pleasure в юни 27, 2010, 18:49:06
Инка, струва ми се девойка ще имаме
Лелеееее, това е страхотно
Ина, много е прав Фабио...вижда се още от сега, че малката е голяма красавица, наистина е идеално оформена
Ехаааа, момичеееееееееееее
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #154 -:
юли 08, 2010, 21:16:16 »
Жужи, а дано, ама надали както се казва
Стаси, 6,3см е. Ходих в Медицински центьр Longchamp в Сюрен. Не можело навсякьде и там ми каза акушерката. Два месеца предварително тярбва да се запише човек. Преди месец и половина в Лила вече нямаше места, Нантер не сьм ги питала. Мисля, че трябва отсега да се записвам за втората.
Гаденето ми доста намаля. Смениха ни сифона в кухнята и миризмата сьщо намаля, слава на Бога !!! За корема не ми говори
Зойче, точно като ни казаха това разправях на Фабио, че такова ти е било предвиждането и той се чудеше. Страшна си
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #155 -:
юли 08, 2010, 21:19:09 »
Момиче, момиче, момиче
Ин
, я каква мини тумбичка си имаш само, пу пу пу , красавица .... Бройкам те аз в мултито ти
Активен
marchela
Сватбар
very happpyyyyyyyyyy
«
Отговор #156 -:
юли 08, 2010, 21:25:57 »
Инаааааааа
честито ви момиченце!!!
толкова се вълнувам като чета писанията ти все едно ми ги разказваш на живо...
А ти си разкошна на снимките, сияеш просто а за бебка нямам думи, за първи път виждам толкова ясни и хубави снимки...а и разказа за това как си казала на Фабио че сте става татко и какво си сътворила ме разби,много артистична натура си ти, аз сигурно не бих издържала толкова дълго преди да му кажа...
ох, да сте ми живи и здрави, много ама много ви се радвам...
целувки и да знаеш че те следя...
Активен
kokiche
Професор
«
Отговор #157 -:
юли 09, 2010, 09:52:34 »
Честито inaxastra
Много хубаво, че ще можеш да предадеш на детето си своите умения и сръчност. И аз като ellie_bellie си мислех за момиченце. Не зная защо - просто не си те представям като "мъжка майка"
Много се развълнувах от разказа ти, а малката наистина е прекрасна.
Бих искала и аз да се включа в групата на зимните бебета 2011. Бременна съм в 7 седмица. Във вторник бях на доктор. Благодаря на Бога -всичко е наред. Това ми е втори преглед. Преди две седмици бяха за първи път. /Горкото ми оризче вече са го облъчвали три пъти.
/ Тогава ходих при двама доктори, тъй като първият много ме изплаши. Каза, че не знае дали вижда нещо, дали е вътрематочна или извънматочна бременност. Имало нещо, но не отговаряло на седмицата си, можело да е кухо яйце и почна да ми обяснява за спонтанен аборт
. Толкова се изплаших и отидох на друг доктор. Той ме успокои и каза, че щом нямам болки и кървене да не се притеснявам, че той бил сигурен, че има бременност и че е в матката - просто имам по-късна овулация и това измества картината. След въпросните прегледи наистина ме заболя корема и си взех болничен, за да си поседа вкъщи и да се успокоя.Вече съм на работа. Надявам се всичко да е наред и за напред.
С удоволствие ви чета, но се страхувах да пиша преди втория преглед от суеверие.
На преглед толкова рано отидох по настояване на мъжа ми /той е истински хипохондрик/ и именно за да изключа възможността от извънматочна бременност, а в какъв филм се вкарах.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #158 -:
юли 09, 2010, 12:58:54 »
Ина
, честито ви момиченце!
И аз тайничко на момиченце се надявам...
А снимките наистина са поразително ясни!
Кокиче
, добре дошла! И аз съм в 7ма седмица. Определиха ли ти термина?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #159 -:
юли 09, 2010, 13:11:14 »
Кокиче
Супер е , че нашата темичка се пьлни с такава скорост
Велвет, щом момиченце искаш пожелавам ти го
На нас ни беше все едно
А вие, ей
Как не си ме представяте като мьжка майка значи пьк
аз сьм решила да ги мешам, та ха дано второто е момче. Пьк щом ви е толкова бедна фантазията, ще чакате да стане
Иначе верно де, ще я уча да бродира и плете
Активен
kokiche
Професор
«
Отговор #160 -:
юли 09, 2010, 14:08:40 »
Не, не са ми определили термин.Докторката при която се записах не е от най-приказливите. Но трябваше да избера някой, който да ми следи бременността. Живея в Бургас от скоро и никой не позанавам
. За всичко по-сериозно ще се прибирам до София./Тук лекарите са
и нямам доверие на никого/
Днес си правих изследвания за кръв и урина. Имам нисък хемоглобин, но това май е нормално. Освен това аз не консумирам друго месо, освен риба и го очаквах
Пропуснах да отбележа на 31г. - първо много желано дете.
Искам момиче
, а мъжът ми говори само в мъжки род, но каквото дойде няма да го върнем
.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #161 -:
юли 09, 2010, 14:48:44 »
Kokiche, добре дошла в темичката. радвам се ,че така бързо се пълни! Аз съм писла и в предни постове, мисли положително, защото положителните мисли водят до хубави неща. А мъжете , те повечето от тях си мечтаят да имат първо момче, а след това момиче, за да може баткото да се грижи за малката си сестричка. Аз много искам първото да е момиче, но ще видим. На степ брадъра , тъста, уж си пада малко медиум и му казал ,че ме сънувал ,че съм бременна и съм щяла да имам момче. Много се издразних, щото ми е писнало от такива глупости.
Но в крайна сметка , каквото и да е ще си го обичаме по същия начин. Важното да е живо и здраво.
Аз да споделя тук едни съвети , вие може да си ги знаете вече, но снощи депресирана от гаденето , Крис направи малко проучване в интернет и откри следните препоръки:
1. Чай от пресен джинджфил, ако не може да се намери пресен може и на прах, но да се внимава с количеството , защтото едоста силно.
2. По-високи дози на витамин В6
3. Кракери
4. Да се предпочита студената пред топлата храна и ако все пак искате топла храна, ползвайте микровелето.
5. Ако в крайна сметка нищо друго не помогне, докторите препоръчват Еметрол (Phosphorated carbohydrate solution) , което може да се купи без рецепта и може да се взима през първия триместър.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #162 -:
юли 09, 2010, 16:46:09 »
Кокиче, добре дошла
Аз самата съвсем наскоро се включих и много се радвам, че ставаме все повече мами, за да обменяме опит и съвети!!!
Аз да се похваля, че сякаш вече по-малко ми става лошо от преди.... чак ме е страх да го кажа, защото всеки път като кажа и на следващия ден
Другото ново, което започвам да усещам, че ставам доста ............. раздразнителна
Все нещо не ми е наред, обикновено супер дребни неща и...... познайте върху кого се струпва всичко
- ами върху таткото естествено. После ми става гузно и ми минава и започвам да се умилквам
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #163 -:
юли 10, 2010, 09:49:52 »
Цитат на: alben4ik в юли 09, 2010, 16:46:09
Другото ново, което започвам да усещам, че ставам доста ............. раздразнителна
Все нещо не ми е наред, обикновено супер дребни неща и...... познайте върху кого се струпва всичко
Хмм, това и при мен го има вече и е много неприятно
Е, вярвам, че той разбира причината, но все пак ми е кофти.
Кокиче
, аз се сетих още нещо (всъщност това не е молба само към теб, а и към други момичета, недоволни от някой лекар) - напиши му/ и името, града и от какво си недоволна точно. Нека се знае и на другите да им светва лампичка, като чуят това име
При мен хубавото е че ужасната работна седмица приключи - вчера пак направих 13 часа. Бях хапнала само един сандвич за деня и цял ден се тревожех дали малчо е добре
Така да се радвам сега, че ще ми е малко по-спокойно
Другата промяна, която настъпи при мен е че проядох отново плодове
Много са полезни и се бях разтревожила, че не ми се ядат. Но онзи ден хапнах два банана предиобеда, вчера за закуска една ябълка и банан, нарязани на парченца. Абе, вече разнообразявам повече определено.
Болките в яйчниците вече съвсем утихнаха. Случва се примерно веднъж-два пъти седмично да имам.
Отчетох ви се и аз
Мисля този уикенд да си щракна коремчето. То не че е кой знае какво де, като преяла съм, но...
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #164 -:
юли 10, 2010, 21:02:09 »
Момичета не съм ви чела няколко дена ,само на бързо прегледах последните странички, виждам че има нови попълнения, за който много се радвам,пожелавам на всички ви спокойна,хубава и безпроблемна бременност.
При мен нещата не се получиха още в Сряда прокървих ,силни болки в корема и така вече не съм бременна.Естествено ми беше много гадно ,гадничко ми е и сега но се успокоявам че поне стана по-рано от колкото по-късно.Много добре знаете моето зацапване в началото което много ме притесняваше имаше няколко предположения от докито ми и тя се оказа права, но тайничко се надявах да се размине и всичко да е наред.Тъй като си правих и два кръвни теста и показа спад, ми казаха че евентуално може да е извънматочна, както и да е не ми се мисли ,сега съм си в нас и си полежавам тъй като доста ме наболява корема.Ох абе гадна работа.Ще отида на преглед след като ми свърши за да видя дали всичко е наред,но за сега искам да спрем с опитите много ми дойде ,по нататък пак.
Аз отлитам от тази темичка,вие се пазете и ще ви чета от време на време че ми станахте слабост.
Целувки
«
Последна редакция: юли 10, 2010, 21:50:57 от maia_svet
»
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11