Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 10:56:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 " (Прочетена 152133 пъти)
Lupercola
Гост
Отг: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "
«
Отговор #135 -:
юли 07, 2010, 12:00:28 »
Егати, може ли такава излгация ?!
Явно може де
Не се ядосвай.
Честита синя радост !!
Браво на вас, че успяхте да ги нашарите
Дай Боже всекиму (който го иска де) !
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #136 -:
юли 07, 2010, 12:02:22 »
Захира, честити сини гащи
а за изследванията много неприятно. наистина ако има начин сменяй я. защо да даваш пари за нещо което ти се полага. ти предната бременост при същата ли докторка беше? и кажаи коя е, че да си знаят мамите.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #137 -:
юли 07, 2010, 12:49:58 »
Eчи не - предната бременност си бях в Токуда, нямам никакви забележки нищо не съм плащала, обаче там има голям проблем с чакането, а аз ходя на прегледи с Анди, няма кой да я гледа, тя се изнервя и повече от 30 минути на едно място не мога да я задържа, а ми се е случвало и 3ч. да чакам за преглед. Затова се записах в МЦ Св. Тихон уж да ми е по-близо при д-р Байчева, но виждате каква е действителността.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #138 -:
юли 07, 2010, 13:33:00 »
Цитат на: Zahira в юли 07, 2010, 11:54:22
Мами влизам само да ви кажа, че си имаме
СИНИ ГАЩИ
и бобчо върви по-голям отколкото е по седмици.
Zahira, честито за новината!!!
Ти в коя седмица си?
А знаете ли кога най-рано може да се разбере?
Аз съм страшно нетърпелива и понеже тук ще ме гледат другата седмица, когато ще съм в самото начало на 14та седмица и се чудя дали ще успеят да видят??? Защото иначе трябва да чакам чак до 22ра седмица, когато ми е следващият видеозон (в UK нещата са ми мн странни и сигурно ще имам много въпроси
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #139 -:
юли 07, 2010, 13:43:55 »
Може и да го видят в 14та.
Инче ти за ехографа не се коси, не е толкова хубаво да се бомбардира постоянно ембриона с ултразвук. И вьв Франция има само три прегледа. Това е абсолютният минимум, който е нужен за да се следи нормалното равитие (при нормална бременност де), другото е само за радост на родителите. Пьк има време да им се радваме после, не е нужно като са в корема още да ги бьрничкаме нон-стоп.
Ей, сега всчки да не се юрнете срещу мен, че така сьм казала, а?!
По вьпроса за пола, една приятелка разправяше, че от 11 седмица се разбира по наклона на не знам си какво, какьв е польт, но тук вьв Франция било забранено да се подава тази информация на родителите, защото има много жени (от Северна Африка предимно), които ако не е момче го махат. И докато не мине периодьт, в който абортьт е вьзможен, сьобщаването на пола е забранено. Представяте ли си? Аз останах ей така
Аз утре ще им се помоля ако се вижда да ми кажат. И ще им кажа, че нарочно сме го направили де, няма опасност да си променим мнението, пьк ще видим.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #140 -:
юли 07, 2010, 13:53:13 »
Това наистина е ужасно, хората са луди
направо!!!
Дано да ти кажат на теб, ще стискам палци!!!
А колкото до видеозоните ти си съвсем права, че са достатъчни (въпреки че тук са само 2 за цялата бременност, ако всичко върви нормално), а другото е за радост на родителите
Може би по-нататък, когато започна да го усещам, няма да съм толкова нетърпелива да го видя, но сега, докато не усещам нищо и като не ми личи съвсем, всичко е толкова...... не знам, сякаш нереално!
Но ако си права, че толкова рано може да се види, май и аз ще се моля другата седмица
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #141 -:
юли 07, 2010, 14:03:28 »
Инa товa,което кaзвaш е ужaсно.Зву4и ми толковa мюсюлмaнски
И не първобитно.Кaк може тaкa
Зa ехогрaфите-ние рaзбрaхме полът 4aк в 22 седмицa.Бяхме при Мaрков нa ФМ и той потвърди.Ден по-рaно моят док ми кaзa 70% не знaм 30& моми4е.Много ме рaзвесели
Вики
4естито ти мом4енце.Брaво тaти е мaйстор
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #142 -:
юли 07, 2010, 17:45:22 »
Alben4ik
и честито!
Zahira, честит
и леки месеци до финала.
Ина незнаех ,че си на ехограф утре, чакам с нетърпение да съобщиш как е минало. Така като чета из форумите, излиза ,че в България правят най-много ехографи, една приятелка, която е лекарка тук, не смята че са необходими толкова много и мисли ,че в България лекарите го правят за пари. Знам ли
. Доколкото разбирам от моя лекар май най-много още два да ми направят.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #143 -:
юли 08, 2010, 08:55:16 »
Albenchik имам роднини в Англия и мацката е бременна колкото мен, и вчера ме пита колко пъти ми правят видеозон и аз и казах, че на всяко посещение при доки и тя онемя
каза ми че при тях имат само 2 и то за цялата бременност...
та така.
Захира честито синьо вързопче, леко бременеене и от мен.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #144 -:
юли 08, 2010, 19:02:21 »
Ето ни и нас след прегледа. Беше много яко
Като видях бебето в корема и се изненадах, все едно не сьм вярвала досега, че наистина го има (мисля, че много от вас познават това чувство, да не кажа всяка една). И как хубаво се вижда...
Още преди да попитам какво и да е, докторьт ни попита дали искаме да знаем пола. Викам да, да, да
и...
Честито ! Ще имате едно малко хубаво момиченце.
Каза, че много хубаво сме я направили. Била чудна. Много хубаво е оформена. Има си всичко - по 2 крачета и рьчички и по 5 прьстчета, сьрчицето 150 удара, две полукьлба на мозька - много ясно се видяха като пеперуда са. Вратната прозрачност (clarté nucale/Nuchal_scan) (не знам как се казва на бьлгарски извинете, но не намирам термина в нета), по която следят за Даун е 1,02. Което значи, че рискьт ни е 6 пьти по-ниськ от стандартния за моята вьзраст или 1/1800. Крьвна проба отказахме предварително. 6,3 см е голяма. Главата си й е затворена - няма спина бифида, коремната кухина сьщо е ок. Абе, идеална е !
През цялото време подскачаше. Викам "Докторе, какво му е на това дете, хьлца ли?". Нямало било още достатьчно кортекс за волеви движения и като мьрда, си мьрда цялото тяло едновременно. Много беше смешно. Аз се заливах от смях (и щастие) и трябваше да спира прегледа.
После го питах дали има уши и той се зачуди "защо сьм правела фиксация вьрху ушите". Ненормална работа. Да не смее човек да попита нещо. Викам абе каква фиксация, само искам да знам дали вече чува Фабио като й говори или се хаби напразно той. Отговорьт беше, че ще чува като излезне навьнка. Ако не сьм вярвала, да вляза в един басейн, да го покрием отгоре с дебел найлон и нека горе някой ми говори да видим какво сьм щяла да чуя. Звукьт бил вибрация на вьздуха, а вьтре вьздух няма.
Викам, е няма що, вие сьсипахте всички теории за пренатално вьзпитание с вашето изказване. И смях...
След като си трьгнахме отидохме да хапнем по един сладолед и Фабио вика: "Момиче, а?! Всички ще искат да спят с нея, направо ще им счупя челюстите на тея изроди ! "
Цирк Глобус
Доста подробна бях, може би прекалено
Снимките са тук:
http://inaxastra.multiply.com/photos/album/34/34#photo=6
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #145 -:
юли 08, 2010, 19:22:36 »
Ина, честита дъщеря
. Чаках с огромно нетърпение да разкажеш за прегледа и с такова удоволствие прочетох разказчето. Много се смях на реакцията на Фабио, но май повечето мъже са така, що се отнася до малката им дъщеричка. Ти изглеждаш чудесно на снимките. Направо не мога да повярвам колко ясно се вижда всичко на ехографа, малката е просто перфектна!
Имам едно въпросче към теб доста
. Случайно да имаш връзка с групата за народни танци в Париж. Разглеждах снимки, на моя много близка приятелка от детски години и на едната снимка ми се стори че си ти в хинтергрунд. Случайно да се познавате? Тя се казва Лазарина. Още веднъж се извинявам за офф топик-а .
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #146 -:
юли 08, 2010, 19:34:56 »
Боже, еми да. Аз сьм !!! Ти на Ината приятелка ли си ?! И не се обаждаш досега !!!
Тцьк, тцьк, тцьк, колко е мальк света
Та каква викаш ти е тя? Я да минем на лични, че ще ни бият жестоко
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #147 -:
юли 08, 2010, 19:51:34 »
Инааа, честита девойка! И аз знаех, че си бременна с момиче някак подсъзнателно, но не исках да ти казвам
Много рано са видяли пола
Фабио е разбиващ
. Сладурчета сте вие!
Много си красива, не мога да ти се нарадвам!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #148 -:
юли 08, 2010, 19:55:28 »
inaxastra, страхотен разказ, прочетох го на един дъх и много се смях ......... за ушите
Честита дъщеричка!!! Много се радвам, че са ти казали пола, без да се налага да ги убеждаваш
. А снимките на бебо за направо невероятни - ако не беше обяснила, че това, което прилича на пеперудка са двете полукълба на мозъка щях да се чуууууудя
какво е, защото то си е същинска пепердка
.
И сега с още по-голямо нетърпение чакам да ми дойде моят ден.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #149 -:
юли 08, 2010, 19:59:14 »
Мерсииии
Много сьм щастлива
Видяхте ли ква шкемба, на тия малки седмици
Албенчик, това ти отговаря на вьпроса - ще ти кажат и на теб пола, нали се притесняваше. Докторьт каза, че истинността на думите му е гарантирана 98%
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...