Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:20:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "  (Прочетена 152034 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #135 -: юли 07, 2010, 12:00:28 »

Егати, може ли такава излгация ?!  diablo
Явно може де  beating

Не се ядосвай. Честита синя радост !!  danceg danceg danceg Браво на вас, че успяхте да ги нашарите  Bravo Bravo Bravo Дай Боже всекиму (който го иска де) !
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юли 07, 2010, 12:02:22 »

Захира, честити сини гащи smile а за изследванията много неприятно. наистина ако има начин сменяй я. защо да даваш пари за нещо което ти се полага. ти предната бременост при същата ли докторка беше? и кажаи коя е, че да си знаят мамите.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юли 07, 2010, 12:49:58 »

Eчи не - предната бременност си бях в Токуда, нямам никакви забележки нищо не съм плащала, обаче там има голям проблем с чакането, а аз ходя на прегледи с Анди, няма кой да я гледа, тя се изнервя и повече от 30 минути на едно място не мога да я задържа, а ми се е случвало и 3ч. да чакам за преглед. Затова се записах в МЦ Св. Тихон уж да ми е по-близо при д-р Байчева, но виждате каква е действителността.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юли 07, 2010, 13:33:00 »

Мами влизам само да ви кажа, че си имаме СИНИ ГАЩИ baby_boy stork-boy и бобчо върви по-голям отколкото е по седмици. 

Zahira, честито за новината!!!   Bravo  Ти в коя седмица си?

А знаете ли кога най-рано може да се разбере?

Аз съм страшно нетърпелива и понеже тук ще ме гледат другата седмица, когато ще съм в самото начало на 14та седмица и се чудя дали ще успеят да видят??? Защото иначе трябва да чакам чак до 22ра седмица, когато ми е следващият видеозон (в UK нещата са ми мн странни и сигурно ще имам много въпроси  new user
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #139 -: юли 07, 2010, 13:43:55 »

Може и да го видят в 14та.

Инче ти за ехографа не се коси, не е толкова хубаво да се бомбардира постоянно ембриона с ултразвук. И вьв Франция има само три прегледа. Това е абсолютният минимум, който е нужен за да се следи нормалното равитие (при нормална бременност де), другото е само за радост на родителите. Пьк има време да им се радваме после, не е нужно като са в корема още да ги бьрничкаме нон-стоп.

Ей, сега всчки да не се юрнете срещу мен, че така сьм казала, а?!  blum

По вьпроса за пола, една приятелка разправяше, че от 11 седмица се разбира по наклона на не знам си какво, какьв е польт, но тук вьв Франция било забранено да се подава тази информация на родителите, защото има много жени (от Северна Африка предимно), които ако не е момче го махат. И докато не мине периодьт, в който абортьт е вьзможен, сьобщаването на пола е забранено. Представяте ли си? Аз останах ей така  Oh my ...

Аз утре ще им се помоля ако се вижда да ми кажат. И ще им кажа, че нарочно сме го направили де, няма опасност да си променим мнението, пьк ще видим.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юли 07, 2010, 13:53:13 »

Това наистина е ужасно, хората са луди  crazy направо!!!

Дано да ти кажат на теб, ще стискам палци!!!

А колкото до видеозоните ти си съвсем права, че са достатъчни (въпреки че тук са само 2 за цялата бременност, ако всичко върви нормално), а другото е за радост на родителите  Dance Може би по-нататък, когато започна да го усещам, няма да съм толкова нетърпелива да го видя, но сега, докато не усещам нищо и като не ми личи съвсем, всичко е толкова...... не знам, сякаш нереално!

Но ако си права, че толкова рано може да се види, май и аз ще се моля другата седмица  Bravo
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юли 07, 2010, 14:03:28 »

Инa товa,което кaзвaш е ужaсно.Зву4и ми толковa мюсюлмaнски girl_impossible И не първобитно.Кaк може тaкa
Зa ехогрaфите-ние рaзбрaхме полът 4aк в 22 седмицa.Бяхме при Мaрков нa ФМ и той потвърди.Ден по-рaно моят док ми кaзa 70% не знaм 30& моми4е.Много ме рaзвесели tease
Вики 4естито ти мом4енце.Брaво тaти е мaйстор Bravo
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юли 07, 2010, 17:45:22 »

Alben4ik  Welcome  и честито!
Zahira, честит  baby_boy и леки месеци до финала.

Ина незнаех ,че си на ехограф утре, чакам с нетърпение да съобщиш как е минало.  Така като чета из форумите, излиза ,че в България правят най-много ехографи, една приятелка, която е лекарка тук, не смята че са необходими толкова много и мисли ,че в България лекарите го правят за пари. Знам ли  pardon . Доколкото разбирам от моя лекар май най-много още два да ми направят.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юли 08, 2010, 08:55:16 »

Albenchik имам роднини в Англия и мацката е бременна колкото мен, и вчера ме пита колко пъти ми правят видеозон и аз и казах, че на всяко посещение при доки и тя онемя  Oh my ... каза ми че при тях имат само 2 и то за цялата бременност...  pardon та така.
Захира честито синьо вързопче, леко бременеене и от мен.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #144 -: юли 08, 2010, 19:02:21 »

Ето ни и нас след прегледа. Беше много яко  yahoo yahoo yahoo
Като видях бебето в корема и се изненадах, все едно не сьм вярвала досега, че наистина го има (мисля, че много от вас познават това чувство, да не кажа всяка една). И как хубаво се вижда...  shok

Още преди да попитам какво и да е, докторьт ни попита дали искаме да знаем пола. Викам да, да, да  Eeager Eeager Eeager и...

Честито ! Ще имате едно малко хубаво момиченце.
 heart girl_in_love  heart girl_in_love  heart girl_in_love  heart girl_in_love  heart

Каза, че много хубаво сме я направили. Била чудна. Много хубаво е оформена. Има си всичко - по 2 крачета и рьчички и по 5 прьстчета, сьрчицето 150 удара, две полукьлба на мозька - много ясно се видяха като пеперуда са. Вратната прозрачност (clarté nucale/Nuchal_scan) (не знам как се казва на бьлгарски извинете, но не намирам термина в нета), по която следят за Даун е 1,02. Което значи, че рискьт ни е 6 пьти по-ниськ от стандартния за моята вьзраст или 1/1800. Крьвна проба отказахме предварително. 6,3 см е голяма. Главата си й е затворена - няма спина бифида, коремната кухина сьщо е ок. Абе, идеална е !

През цялото време подскачаше. Викам "Докторе, какво му е на това дете, хьлца ли?". Нямало било още достатьчно кортекс за волеви движения и като мьрда, си мьрда цялото тяло едновременно. Много беше смешно. Аз се заливах от смях (и щастие) и трябваше да спира прегледа.

После го питах дали има уши и той се зачуди "защо сьм правела фиксация вьрху ушите". Ненормална работа. Да не смее човек да попита нещо. Викам абе каква фиксация, само искам да знам дали вече чува Фабио като й говори или се хаби напразно той. Отговорьт беше, че ще чува като излезне навьнка. Ако не сьм вярвала, да вляза в един басейн, да го покрием отгоре с дебел найлон и нека горе някой ми говори да видим какво сьм щяла да чуя. Звукьт бил вибрация на вьздуха, а вьтре вьздух няма.

Викам, е няма що, вие сьсипахте всички теории за пренатално вьзпитание с вашето изказване. И смях...

След като си трьгнахме отидохме да хапнем по един сладолед и Фабио вика: "Момиче, а?! Всички ще искат да спят с нея, направо ще им счупя челюстите на тея изроди ! "  funnytooth funnytooth funnytooth

Цирк Глобус  pardon

Доста подробна бях, може би прекалено  blush

Снимките са тук:
http://inaxastra.multiply.com/photos/album/34/34#photo=6
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юли 08, 2010, 19:22:36 »

Ина, честита дъщеря  yahoo   yahoo   yahoo  . Чаках с огромно нетърпение да разкажеш за прегледа и с такова удоволствие прочетох разказчето. Много се смях на реакцията на Фабио, но май повечето мъже са така, що се отнася до малката им дъщеричка. Ти изглеждаш чудесно на снимките. Направо не мога да повярвам колко ясно се вижда всичко на ехографа, малката е просто перфектна!
Имам едно въпросче към теб доста  Offtopic . Случайно да имаш връзка с групата за народни танци в Париж. Разглеждах снимки, на моя много близка приятелка от детски години и на едната снимка ми се стори  че си ти в хинтергрунд. Случайно да се познавате? Тя се казва Лазарина. Още веднъж се извинявам за офф топик-а . blush  blush
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #146 -: юли 08, 2010, 19:34:56 »

Боже, еми да. Аз сьм !!! Ти на Ината приятелка ли си ?! И не се обаждаш досега !!!
 yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo

Тцьк, тцьк, тцьк, колко е мальк света  olele

Та каква викаш ти е тя? Я да минем на лични, че ще ни бият жестоко  beating  blush
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юли 08, 2010, 19:51:34 »

Инааа, честита девойка! И аз знаех, че си бременна с момиче някак подсъзнателно, но не исках да ти казвам  tease
Много рано са видяли пола  shok
Фабио е разбиващ  funnytooth. Сладурчета сте вие! smile
Много си красива, не мога да ти се нарадвам!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юли 08, 2010, 19:55:28 »

inaxastra, страхотен разказ, прочетох го на един дъх и много се смях ......... за ушите   funnytooth Честита дъщеричка!!! Много се радвам, че са ти казали пола, без да се налага да ги убеждаваш  Bravo.  А снимките на бебо за направо невероятни - ако не беше обяснила, че това, което прилича на пеперудка са двете  полукълба на мозъка щях да се чуууууудя  huhhuh.gif какво е, защото то си е същинска пепердка   blum.
И сега с още по-голямо нетърпение чакам да ми дойде моят ден.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #149 -: юли 08, 2010, 19:59:14 »

Мерсииии  danceg danceg  give_rose give_rose

Много сьм щастлива  girl_in_love chee SERENADE

Видяхте ли ква шкемба, на тия малки седмици  blush

Албенчик, това ти отговаря на вьпроса - ще ти кажат и на теб пола, нали се притесняваше. Докторьт каза, че истинността на думите му е гарантирана 98%  good
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: