Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:00:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "  (Прочетена 152397 пъти)

♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юли 05, 2010, 13:23:27 »

Velvet честито и на теб. Аз не съм ти честитила. Лека бременност ти желая.
Ами някъде към 3 месец и ти ще си на ЖК. До тогава имай търпение.
Нека темичката се пълни все повече и повече.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юли 05, 2010, 14:13:51 »

Аз не знам как ще дочакам следващия четвъртък (не този, който идва) за прегледа  ohah На мен ми е рано за ЖК май. Кога се прави първата? Или няма строго определено време за това?

Мен ме водят на ЖК от 7-8 седмица някъде.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юли 06, 2010, 08:09:28 »

момичета, абе имам един въпрос... гинеколожката ми ми забрани да пия газирано?!  huhhuh.gif някой може ли дами каже защо?
и от фолиевата повръщам, казаха ми да я спра и нея... незнам да я почна ли...
е това само ме интересува, само ме притеснява фолиевата, че не я пих до сега.
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юли 06, 2010, 08:23:14 »

Здравейте момичета  give_rose
Аз се записвам в тази темичка и се надявам да остана до последно.
Най-рано в Петък ще съм на лекар но се чудя дали не е рано и дали ще се види всичко , с предната ми бременност  в 6.г.с ми видяха сакчето а в 7.г.с. и туптящото сърчице ,така че се чудя дали да ходя сега в 5.сед.Иначе почти не ми се гади,миналата седмица ми беше по зле,дано и да не ми се гади.
Ох пак ще спомена предната бременност,тъй като прочетох че има момичета който повръщат,аз също бях така от 6.седмица когато разбрах че съм бременна до 4 месец , повръщах като замаяна и отслабнах, оплаках се на докито ми тогава и той ми изписа хапченца,и веднага спрях да повръщам така че попитайте вашите докита,могат да ви ги изпишат.
Честно да ви кажа аз съм малко с едно на ум , надявам се да си задържа сакчето и всичко да е наред, само доки да ми установи бременноста като нормална ще бъда най,най щастлива.
Заради това зацапване се вкарах в едни филми , чак се изненадвам колко съм добра в това, ама трябва да мисля положително да вярвам че всичко ще е наред и то ще е .
Хайде спирам че стана дълго.Целувки  give_rose
« Последна редакция: юли 06, 2010, 11:22:26 от maia_svet » Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юли 06, 2010, 08:50:48 »

Първо да честитя на всички нови попълнения в темичката smile
♥Сиси♥Петрова♥  това със забраната на газираното ми се струва доста странно. По принцип не е полезно, но по една чаша на ден може да пиеш. Аз имам доста познати, които по време на бременността си консумираха безалкохолно и кафе и това по никакъв начин не навреди на бебето. Ако ти се пие пий по-малко. Важното е да не се прекалява.
maia_svet  много се радвам за теб, т.к. знам през какво си преминала. Опитай се да си избиеш лошите мисли от главата и си почивай повече. Стискам ти палци всичко да е наред.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юли 06, 2010, 10:02:52 »

Zori благодаря за отговора. Каза ми че не е препоръчително и ако може да го избягвам. Не че нещо особено, но се зачудих защо  pardon ще си пийвам по 1 чашка, кола като видя и съм  1tongue
Мая само позитивни мисли и това е.  girl_wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юли 06, 2010, 10:18:18 »

Сиси,може би за да не се образуват киселини crazy
Бе какви са тея лекари странни  girl_impossible Моят нищи4ко не ми е забранявал.Е каза ми само,4е не дава да ка4вам мн кг,но и без да ми го казва и аз не си разрешавах blush
Пийвайте си,хапвайте си и се радвайте на живота като бременни.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #112 -: юли 06, 2010, 10:29:33 »

Мая, добре дошла тук  danceg
За какво искаш да ходиш на лекар толкова рано? Остави го нека си расте спокойно ембриончето, какво само го човьркаш  blum

Сисе, за фолиевата вече ти е кьсно. Тя се пие преди забременяване и по време на пьрвия триместьр, а ти си му вече почти накрая. Но не се коси и да не си я пила, не е казано, че ще има проблеми  Wink
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юли 06, 2010, 10:42:40 »

inaxastra аз я бях пила след сватбата бях изпила 1 шишенце.  smile
въпросът е че като казах на доки че ми се гади от нея и я спрях.  pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #114 -: юли 06, 2010, 10:50:03 »

Еми супер, значи имаш все пак някакво количество наптрупано в крьвта  good Щом ти гади не я пий, за какво ти е да се насилваш и да мьчиш. И аз пиех цветен пращец, който е супер полезен и бькан с витамини и олигоелемент, но в момента само като си помисля за него и  bad

Пак да кажа (не на Сисето, ами така на общо основание), че в моята книга за бременни дебело е подчертано: "Най-важното за бьдещето бебе е майката да се чувства щастлива!", казано е точно вьв врьзка с разни неща които трябва или не трябва да се консумират. Всякакви неприятни усещания са за избягване и всичко, което ни кара да се чустваме добре пьк било то и чаша кола или малко бира е Ок  good good good
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юли 06, 2010, 11:00:56 »

inaxastra, коя е твоята книга?
 аз също си мисля че трябва да мислим положително за да ни се случват хубави неща.  така че наслаждавайте се на бременоста и не се вкарвайте излишно в някакви филми.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юли 06, 2010, 11:27:28 »

inaxastra да, кажи коя книга четеш.
Вижте аз исках само да попитам с какво "вреди" газираното  pardon не да се лишавам.
иначе си пия де но не така както по принцип. Както и да е...
Ще проверя за този цветен прашец.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юли 06, 2010, 11:40:54 »

И аз пак да кажа blum Фолиева к-на пиех през цялата бременност,4е и докато кърмех blush Не бях пила преди да забременея,но док ми я изписа в 6г.с и така до края good Не мисля,4е вреди.Но пък ако на някого не му действа добре,няма смисъл да си слага още едно неприятно усещане give_rose
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юли 06, 2010, 11:45:15 »

Сисири аз пиех фолиева до края на бременността и през кърмаческия период.Много е полезно!
Аз зная,че има 2 опаковки-на едната пише-при бебеправене до 12 седмица,а др е от 12 седмица до края на кърмаческия период!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #119 -: юли 06, 2010, 12:10:26 »

Цветният прашец е много гаден на вкус  bad Но е страшно полезен   pardon

Както и пчелното млечице - с него си вдигнах феритина от 3 на 35 (нормалното е 15-150 т.е бях анемична). Даже акушерката се шашна като видя с какви нива хемоглобин започвам бременността.

(Една от) книгата ми се казва "Да изживееш бременността и раждането-едно щастливо раждане" на Изабел Брабан* - акушерка, застьпница на естественото раждане.

Мен след третия ми заместиха фолиевата с комбинирани витамини за бременни (които я сьдьржат де). Иначе както е казала Мира, не вреди разбира се. Ма тя Сисето щото вика, че й е се гади от нея...

*"Vivre sa grossesse et son accouchement - une naissance heureuse" Isabelle Brabant
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: