Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 08:54:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 " (Прочетена 151933 пъти)
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Отг: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "
«
Отговор #75 -:
юли 01, 2010, 14:01:15 »
Miri обикновено саламурено сирене може. Аз се скъсах да повръщам с тази бременност и единственото, което частично облекчаваше гаденето и повръщането беше .... системно ядене. По-малко, но на често. Сутрин като стана направо ми се повръща от храна обаче се насилвам и ми преминава. На мен много ми помагаше чай от джинджифил, но просто трябва да си мине, сега вече съм далеч по-добре.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #76 -:
юли 01, 2010, 14:08:13 »
Вики, в коя седмица почнаха да ти затихват симптомите? Едва го чакам вече този момент.
Активен
Zahira
«
Отговор #77 -:
юли 01, 2010, 14:09:23 »
От около 2 седмици съм добре. Пак има сутрешно гадене някой път, но много по-бързо отминава.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #78 -:
юли 01, 2010, 14:10:30 »
В коя точно г.с си?
Активен
Zahira
«
Отговор #79 -:
юли 01, 2010, 14:14:31 »
13 г.с. и 4 дни - има го в линийката.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #80 -:
юли 01, 2010, 14:19:57 »
Боже, да, за който може да чете. Уж четох, четох пьк нищо не видях
Ох, значи малко ми остава
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #81 -:
юли 01, 2010, 17:15:29 »
Момичета, не знам каква е фетата в България, но навсякъде другаде по света май тя е като българското саламурено сирене - яжте си я колкото си искате!
Изобщо сирената, които са от пастьоризирaни млека могат да се консумират спокойно. Ина, има някои сирена, които изглеждат като сините, но това вътре не е мухъл, а пепел - идея си нямам как се прави, но аз изядох доста козе сирене, което изглежда така и това не е мухъл:
Единствено отвън е мухъл и аз го изрязвах.
«
Последна редакция: юли 01, 2010, 17:17:18 от ellie_bellie
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #82 -:
юли 01, 2010, 17:28:55 »
Ми то по френските бременни форуми пише, че всеки си яде синьо. Вероятността от листериоза е 0,02% и дори и да се зарази човек, лечението не е сложно и е без последствия за бебето.
Твоето сирене изглежда много вкусно. Проблемьт е, че в различните страни и продуктите са различни. Аз това дето бях намерила е Президент, сирене Крема с вкус на синьо сирене:
ПП. Днес правих йога. Нещо Кегелите не ги разбрах много добре (особено това с етажите), но си е като прераждане всеки пьт-толкова енергизиращо и сьщевременно отпускащо действа.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #83 -:
юли 01, 2010, 19:11:02 »
Мири, как мина прегледа? Цял ден те мисля..
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #84 -:
юли 01, 2010, 19:52:26 »
Дойде време да споделя как мина прегледа. С
Мири
тръпнехме в очакване в един и същи ден...
Гледа ме с вагиналния ехограф, защото с коремния се видя само плодния сак. Оказва се, че съм в 6 г.с. и 1 ден, като размера на ембриончето е 6 мм и половина. Видяха се пулсации - една бяла пулсираща точица...Наложи се да сложа очилата, за да се уверя. Иначе доки беше убедена и доста бързо забеляза. Половинката също присъства и потвърди, че се вижда пулс. Много трогателен момент. Има мъничко същество в мен
Приблизителен термин според апаратурата - 23 февруари. Абе, около 20 нека да речем.
След 2 седмици ще отидем пак, тогава доки каза, че ще се видят по-ясно някои органи и части от тялото.
И така...нашето малко мече го има
Време е май да си сложа лентичката
Чакам
Мири
също да се разпише, предполагам просто още се вълнува след прегледа
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #85 -:
юли 02, 2010, 00:43:19 »
Инаааа, току що се прибрах. Прегледа мина много добре. Крис беше с мен през цялото време. Видяхме и сърдечния ритъм. Докторът прави разни измервания, казваше ни референтните стойности и моите. Заключението му беше ,че по-нормална бремеността ми не може да бъде. Крис много се развълнува. Той обикновенно не показва много вълнения и аз все го бъзикам ,че е от дърво. Но днес, застана до мен и ме хвана за ръката, после като пуснаха лампите , лицето му беше леко алено. Моментът е незабравим и можех цяла вечност да си остна и да си гледам сърдечния ритъм. Това е най-хубавият подарък, който получих за годишнина от сватбата ни.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #86 -:
юли 02, 2010, 00:46:28 »
Velvet, радвам се , че сподели с нас как е минал прегледа. Аз и не се съмнявах ,че всичко ще бъде наред. Надявам се да се поуспокоиш малко и да се наслаждаваш на бремеността. Тук ще се подкрепяме взаимно и ще обменяме опит.
Активен
Данитка
«
Отговор #87 -:
юли 02, 2010, 08:37:55 »
Ина,Вики
не че искам да ви стряскам,но при мен гаденето продължава не е всеки ден,всяка седмица,но понякога е просто непоносимо(с Йоанна всичко свърши в 3м.) Даже да се "похваля" от седмица и повече имам гадене всеки ден,все едно се връщам в началните месеци,направо съм като труп....чувствам се като пребита,досега не съм повръщала,но никога не е късно.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #88 -:
юли 02, 2010, 10:04:26 »
Велвет
, много се радвам, че вискчо е минало добре и притесненията ти са били безпочвени. Така, че ще си вьрнеш положителните мисли, които са необходими на бебенцето сега
Мири,
много дьльг бе тоз преглед, до последно вчера влизах да видя дали си писала и цяла нощ сьм те мислила. Тази сутрин си отдьхнах !! Много сьм щастлива, че всичко е наред с вас
Само това да се чува
Данитка,
мерси за утешението
При мен вчера дойде водопроводчик да гледа за миризмата - според него не мирише. След като огледа всикчо призна, че има все пак някаква миризма, която е или от канала, или от мазето (защото сме на партер) или идва от вьншната канализация (благодаря, за един от тези 100 варианта и ние се бяхме сетили). Заключението беше, че нищо не може да се направи
А вечерта ходихме с Фабио до магазина, прибрахме се и още в коридора от миризмата
Тази сутрин ходих да си купя мечтаните цяла седмица плодове (пазарен ден е). И трябваше да вляза в кухнята да си взема чиния
Излязох на тичане! Направо не издьржам!
И сега имам плодове, но няма в какво да ги измия. Само не ми се смейта на проблемите, моля ви
Не си е работа да си стоиш у дома по цял ден и да поврьщаш от миризмата на "дома"
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #89 -:
юли 02, 2010, 11:06:30 »
момичета, относно сирената не е хубаво ДА СЕ ХАПВАТ ЗАРАДИ ПЕНИЦЕЛИНА в плесента,не толкова за листерозата,това са едни от потенциално опасните храни поне ние така ги учехме...аз не съм ги яла докато не родих само веднъж малко си отчупих
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...